trelos59 Δημοσιεύτηκε March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2015 Παιδια μου καηκε ο σκληρος απο το λαπτοπ και εχω εναν εξωτερικο και θελω να τον κανω εσωτερικο σκληρο για να τρεχει με αυτο το λαπτοπ γινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Παιδια μου καηκε ο σκληρος απο το λαπτοπ και εχω εναν εξωτερικο και θελω να τον κανω εσωτερικο σκληρο για να τρεχει με αυτο το λαπτοπ γινετε ? Mονο αμα τον βγαλεις απο τη θηκη και τον αντικαταστησεις με τον χαλασμενο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Mονο αμα τον βγαλεις απο τη θηκη και τον αντικαταστησεις με τον χαλασμενο. Και εξαρτάται τι μέγεθος είναι ο "εξωτερικός" .Αν είναι 3,5" δεν χωράει σε laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 φυσικά πρέπει να είναι και sata και τα δύο ή ide (σε περίπτωση που είναι παλιά) και εννοείτε οτι θα χρειαστεί να κάνεις φορματ στο νέο σκληρό οπότε να φροντίσεις να κρατήσεις τα αρχεία που μπορεί να χρειάζεσαι. Αν έχεις καινούργιο και καλό λαπτοπ σκέψου πάντως και την αγορά ενός ssd θα δείς μεγάλη διαφορά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Αν έχεις καινούργιο και καλό λαπτοπ σκέψου πάντως και την αγορά ενός ssd θα δείς μεγάλη διαφορά σε ότι laptop και να βαλει ssd θα δει διαφορά,αρκεί να είναι sata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 σε ότι laptop και να βαλει ssd θα δει διαφορά,αρκεί να είναι sata. αν έχεις ένα λαπτοπ τον 230€ (ξέρεις αυτά με την αλληλεγγύη που δίνουν) μάλλον δεν αξίζει να δώσεις και δεν θα δώσεις χρήματα για την αγορά ssd κατά τα άλλα συμφωνώ όπου και να βάλεις ssd έχεις πιο γρήγορο υπολογιστή από ότι την ημέρα που τον αγόρασες!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 αν έχεις ένα λαπτοπ τον 230€ (ξέρεις αυτά με την αλληλεγγύη που δίνουν) μάλλον δεν αξίζει να δώσεις και δεν θα δώσεις χρήματα για την αγορά ssd κατά τα άλλα συμφωνώ όπου και να βάλεις ssd έχεις πιο γρήγορο υπολογιστή από ότι την ημέρα που τον αγόρασες!!!! Δωρεάν το παίρνεις το λάπτοπ οπότε κερδισμένος είσαι καθώς μόνο τον ssd θα πληρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) αν έχεις ένα λαπτοπ τον 230€ (ξέρεις αυτά με την αλληλεγγύη που δίνουν) μάλλον δεν αξίζει να δώσεις και δεν θα δώσεις χρήματα για την αγορά ssd κατά τα άλλα συμφωνώ όπου και να βάλεις ssd έχεις πιο γρήγορο υπολογιστή από ότι την ημέρα που τον αγόρασες!!!! off topic: Mια χαρά αξίζει, ανεξάρτητα των specs/τιμής/παλαιότητας του laptop (αρκεί φυσικά να είναι συμβατός), για δύο απλούς και συγκεκριμένους λόγους. 1) Είναι μάλλον η φτηνότερη και πιο εγγυημένη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις και να δεις ουσιαστική διαφορά 2) Σου μένει καβάτζα, ακόμα και καινούργιο/καλύτερο laptop να αγοράσεις αργότερα (με δεδομένο ότι μόνο πολύ ακριβά high end laptops έχουν by default ssd), τον βάζεις εκεί (οπότε δεν πάει χαμένος)... Γιατί απλά είναι μια αναβάθμιση που κάνει τη διαφορά είτε σε νέο, είτε σε παλιό laptop. Στο δικό μου laptop (5 ετίας, με χαμηλά specs), έβαλα ssd και κυριολεκτικά ήταν λες και αγόρασα καινούργιο υπολογιστή. Υ.Γ. Για όποιον ενδιαφέρεται προτείνω Samsung 840 Evo (γρήγορος και εξαιρετική περίπτωση value for money) Edited March 19, 2015 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) off topic: Υ.Γ. Για όποιον ενδιαφέρεται προτείνω Samsung 840 Evo (γρήγορος και εξαιρετική περίπτωση value for money) Έχει βουήξει το τόπος για το bug των 840 και 840 evo... https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=samsung+840+bug&tbas=0&tbs=ctr:countryGR&cr=countryGR Edited April 5, 2015 by stratigos24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Έχει βουήξει το τόπος για το bug των 840 και 840 evo... https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=samsung+840+bug&tbas=0&tbs=ctr:countryGR&cr=countryGR Εγώ τον αγόρασα αρχές Οκτώβρη και μέχρι τώρα (με τη χρήση που κάνω εγώ πάντα), δεν έχω κανένα πρόβλημα... Το ίδιο και αυτός που μου τον πρότεινε... Επίσης όταν το χα ψάξει, αναφέρονταν ως ότι καλύτερο όσον αφορά τη σχέση value/money... Από εκεί και πέρα με βάση αυτό που παρέθεσες, δεν αμφισβητώ ότι ενδεχομένως υπάρχουν Bugs, απλά μεταφέρω την εμπειρία μου (η οποία στην περίπτωσή μου είναι απόλυτα θετική)... Όπως και να έχει ένας ssd αξίζει άπειρα είτε σε παλιό, είτε σε νέο μηχάνημα (αυτό ήταν το βασικό point μου)... Επίσης αν έχεις κάποιον καλύτερο κατά νου, περίπου σε αυτά τα χρήματα, μπορείς πάντα να μας τον προτείνεις... :) Edited April 6, 2015 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos24 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Ναι, εννοείται ότι ο ssd ειδικά σε λάπτοπ και πιο παλία μηχανήματα είναι η καλύτερη δυνατή αναβάθμιση και θα δεις μεγάλη διαφορά. Μόνο για τον 840 evo είπα που τον έχω και γενικά έχει θέμα μετά το πέρας του 3μήνου που έχεις κάνει εγκατάσταση κάτι. Όσο παλιόνουν τα αρχεία τόσο τα διαβάζει και πιο αργά. Πχ βάζεις σήμερα ενα παιχνίδι, το διαβάζει ταπα όπως πρέπει, όσο περνάει ο καιρός και μετά από τους 3 μήνες ειδικά, το διαβάζει τα ζώα μου αργά. Για να παρείς μια ιδεά από τον δικό μου, κοίτα πώς μου φόρτωνε ένα εικονικό όργανο στην αρχή και κοίτα μετά 3μήνου: https://www.youtube.com/watch?v=E5Z50d0xJRw https://www.youtube.com/watch?v=ag1pXRmZXPk Δηλαδή είναι να σπας το κεφάλι σου. Έβγαλε η samsung ως λύση ένα restoration tool και δυστυχώς το έφτιαχνε προσωρινά και μετά από 3 μήνες πάλι τα ίδια ο σκληρός... Περιμένουμε να βγάλει όπως είπε ενα νέο fix αλλά έχει καθυστερήσει και δεν ξέρουμε τι θα γίνει... Για ssd μπορεί να κοιτάξει και κανέναν sandisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts