manoz Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Μόλις δέχθηκα το ακόλουθο email από τη Vivodi: Αξιότιμοι κύριοι Συνδρομητές, Σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά που έχετε επιλέξει την VIVODI Telecom για τις υπηρεσίες DSL.Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης που ενεργούμε στο Δίτκυο μας,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι στις 13 Μαρτίου 2004 και Ώρα 03.00 με 05.00 Π.Μ. θα προβούμε σε αναβάθμιση του Internet Service,και κατ' επέκταση θα διακοπεί η παρόχη υπηρεσίας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε εσάς. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση,και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση Τμήμα Υποστήριξης Πελατών VIVODI TELECOM 801 1145600 Κάθε αναβάθμιση είναι καλή για εμάς, τους συνδρομητές. :) Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει περισσότερα για την αναβάθμιση αυτή; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Παρατηρήσατε καμία βελτίωση στην ταχύτητα μετά την αναβάθμιση; Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. March 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2004 Από 1.4.04 ( αλήθεια ή ψέμματα; ) έχουμε μειώσεις από τη Vivodi http://www.vivodi.gr/site/content.php?artid=304 Dsl με 40,12 € το μήνα! (με ΦΠΑ) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper_s Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Έχω μια απορία! Θέλω να βάλω DSL απο την Vivodi και χρειάζομαι ένα Ethernet modem αλλά δεν θέλω αυτό της Vivodi που είναι και router (γιατί είναι ακριβό 130Ε). Ξέρετε αν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αν βάλω ένα αλό Ethernet modem άλλης μάρκας; Θα υπάρξει ασυμβατότητα με το δίκτυο της Vivodi; :confused: Ρωτάω γιατί στην Vivodi που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι στην περίπτωση που βάλω δικό μου modem δεν θα εχω τεχνική υποστήριξη :mad: Μήπως μου λένε @@ριες :D :D Octavia 1.8T 4x4 ABT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sniper_s (14 Απρ. 2004 , 20:40) Έχω μια απορία! Θέλω να βάλω DSL απο την Vivodi και χρειάζομαι ένα Ethernet modem αλλά δεν θέλω αυτό της Vivodi που είναι και router (γιατί είναι ακριβό 130Ε). Ξέρετε αν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αν βάλω ένα αλό Ethernet modem άλλης μάρκας; Θα υπάρξει ασυμβατότητα με το δίκτυο της Vivodi; :confused: Ρωτάω γιατί στην Vivodi που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι στην περίπτωση που βάλω δικό μου modem δεν θα εχω τεχνική υποστήριξη :mad: Μήπως μου λένε @@ριες :D :D Ασυμβατότητα δε θα υπάρξει. Τους έχω ρωτήσει με ποιά modem είναι συμβατοί και μου απάντησαν Zyxel, Intracom, Alcatel και πολλές άλλες μάρκες. Απλά δεν θα είναι αυτοί υποχρεωμένοι να σου λύσουν κάθε πρόβλημα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper_s Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (14 Απρ. 2004 , 20:59) Ασυμβατότητα δε θα υπάρξει. Τους έχω ρωτήσει με ποιά modem είναι συμβατοί και μου απάντησαν Zyxel, Intracom, Alcatel και πολλές άλλες μάρκες. Απλά δεν θα είναι αυτοί υποχρεωμένοι να σου λύσουν κάθε πρόβλημα. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν λές "κάθε πρόβλημα" τι εννοείς? Μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα? Και για να μην σε κουράζω...Τελικά εσύ τι μου προτείνεις? Το modem της Vivodi που είναι ακριβό αλλά έχει τεχνική κάλυψη ή κάποιο άλλο αξιόπιστο modem που είναι φτηνό αλλά δεν έχει τεχν. κάλυψη? Octavia 1.8T 4x4 ABT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sniper_s (14 Απρ. 2004 , 21:11) Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Όταν λές "κάθε πρόβλημα" τι εννοείς? Μπορεί να παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα? Και για να μην σε κουράζω...Τελικά εσύ τι μου προτείνεις? Το modem της Vivodi που είναι ακριβό αλλά έχει τεχνική κάλυψη ή κάποιο άλλο αξιόπιστο modem που είναι φτηνό αλλά δεν έχει τεχν. κάλυψη? Το ίδιο με απασχολεί και εμένα. Θελω να πάω στη Vivodi μιας και ο πΟΤΕ δεν έχει γραμμές στην περιοχή μου αλλά αυτό με προβληματίζει... Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Στις 2/4/04 έκανα κι εγώ αίτηση για DSL από τη Vivodi. Αιτία πρώτη, η έλλειψη θύρας DSLAM στο κέντρο Άρης (πεδίο Άρεως). Αιτία δεύτερη, η αναβάθμιση της συνδρομής που μού παρέχει η HOL, κάνοντάς μου την PSTN σύνδεση DSl στα 128. Σήμερα επικοινώνησα με το Help Desk της Vivodi και μου είπαν ότι μέσα στη βδομάδα θα έχω απάντηση. Ίδωμεν... http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEiNMETZ Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Να ρωτήσω κατι που δεν εχω πολυκαταλάβει.. Μένω 20 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων και θέλω να βάλω DSL. Από ότι έχω καταλάβει μπορώ να βάλω με την Vivodi και ας έχω αυτή την μεγάλη απόσταση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος STEiNMETZ (18 Απρ. 2004 , 20:28) Να ρωτήσω κατι που δεν εχω πολυκαταλάβει.. Μένω 20 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων και θέλω να βάλω DSL. Από ότι έχω καταλάβει μπορώ να βάλω με την Vivodi και ας έχω αυτή την μεγάλη απόσταση; Άντε στο http://www.vivodi.gr και δες αν σε καλύπτει με το δίκτυό της. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sniper_s (14 Απρ. 2004 , 20:40) Έχω μια απορία! Θέλω να βάλω DSL απο την Vivodi και χρειάζομαι ένα Ethernet modem αλλά δεν θέλω αυτό της Vivodi που είναι και router (γιατί είναι ακριβό 130Ε). Ξέρετε αν θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αν βάλω ένα αλό Ethernet modem άλλης μάρκας; Θα υπάρξει ασυμβατότητα με το δίκτυο της Vivodi; :confused: Ρωτάω γιατί στην Vivodi που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι στην περίπτωση που βάλω δικό μου modem δεν θα εχω τεχνική υποστήριξη :mad: Μήπως μου λένε @@ριες :D :D Oxi. Να ξέρεις ότι τα μηχανάκια που προτείνει ο κάθε provider είναι ελεγμένα ότι παίζουν καλά με το δίκτυό τους. Άρα αν κάτι δεν παίξει τρέχουν αυτοί. Από την άλλη αν έχεις τα φράγκα προτίμησε πιο σίγουρες λύσεις όπως Ζyxel ή πολύ καλύτερα Cisco (ειδικά τα τελευταία είναι κορυφαία - σου μιλάω ως κάτοχος και όχι επειδή το άκουσα). Σίγουρα αποτελέσματα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Επειδη με μπερδεψε λιγο το site τις Vivodi, σε λιγες ημερες θα βαλω adsl γραμμη απο τον ΟΤΕ 384/128. Ποσο ειναι η συνδρομη το μηνα? Και κατι τελευταιο ειμαι αναμεσα στην vivodi με τελλας. Πειτε μου λιγο τι ταχυτητες πιανετε και αν οντως αξιζει να προτιμησω την vivodi εναντι τις τελλας. Κατι αλλο η προσβαση μου ενεργοποιειται αυθημερον? ή εχει μεγαλη διαδικασια? http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima ( 3 Μάι. 2004 , 15:53) Επειδη με μπερδεψε λιγο το site τις Vivodi, σε λιγες ημερες θα βαλω adsl γραμμη απο τον ΟΤΕ 384/128. Ποσο ειναι η συνδρομη το μηνα? Και κατι τελευταιο ειμαι αναμεσα στην vivodi με τελλας. Πειτε μου λιγο τι ταχυτητες πιανετε και αν οντως αξιζει να προτιμησω την vivodi εναντι τις τελλας. Κατι αλλο η προσβαση μου ενεργοποιειται αυθημερον? ή εχει μεγαλη διαδικασια? 29.99€/month είναι η χρέωση του ΟΤΕ. Θα σου προτίνω Tellas γιατί η vivodi βγαίνει στο ίντερνετ μέσω Αγγλίας έτσι απο pings είναι χάλια.... Η ενεργοποίηση κρατάει μέχρι και 12 μέρες(έαν έχει διαθεσιμότητα). Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Thanks iNCubO. Kai ego mallon gia tellas leo. 12 meres poia etaireia kanei na energopoihsei h vivodi? http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima ( 3 Μάι. 2004 , 18:41) 12 meres poia etaireia kanei na energopoihsei h vivodi? O OTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stixima ( 3 Μάι. 2004 , 15:53) Επειδη με μπερδεψε λιγο το site τις Vivodi, σε λιγες ημερες θα βαλω adsl γραμμη απο τον ΟΤΕ 384/128. Ποσο ειναι η συνδρομη το μηνα? Και κατι τελευταιο ειμαι αναμεσα στην vivodi με τελλας. Πειτε μου λιγο τι ταχυτητες πιανετε και αν οντως αξιζει να προτιμησω την vivodi εναντι τις τελλας. Κατι αλλο η προσβαση μου ενεργοποιειται αυθημερον? ή εχει μεγαλη διαδικασια? Η συνδρομή είναι ΠΟΛΥ μικρότερη της Vivodi από της Tellas. 23,9 και 29,99 ευρώ αντίστοιχα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Έβαλα ADSL από Vivodi (shard LLU 256Kbps) και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (25 Μάι. 2004 , 16:09) Έβαλα ADSL από Vivodi (shard LLU 256Kbps) και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καλώς ήρθες! :) Αν και, απ' ότι διάβασα αλλού, μάλλον θα πρέπει να σε ζηλεύουμε με τις ταχύτητες που πιάνεις... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (25 Μάι. 2004 , 18:56) Καλώς ήρθες! :) Αν και, απ' ότι διάβασα αλλού, μάλλον θα πρέπει να σε ζηλεύουμε με τις ταχύτητες που πιάνεις... :p :) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 καλησπέρα... σκέφτομαι να βάλω dsl από vivodi. έβαλα το τηλ μου στο scriptάκι που έχει στο http://www.vivodi.gr και έβγαλε ότι διατίθεται η υπήρεσια με πρόσβαση dsl από ΟΤΕ... Σκέφτομαι για την 512... πόσο θα πληρώνω σε πάγια (θα πληρώνω και στον ΟΤΕ και στην vivodi?) από εξοπλισμό και τέλη ενεργοποίησης τι παίζει? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Αν σου λέει για πρόσβαση από πΟΤΕ την πάτησες, δε σε καλύπτει η Vivo με δικιά της πρόσβαση. Σε αυτήν την περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις (αν σε καλύπτει βέβαια και ο πΟΤΕ :whistle: ) είναι να ζητήσεις την πρόσβαση από τον ίδιο τον πΟΤΕ,γιατί αν την πάρεις από τη Vivodi (ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία) δένεσαι μαζί της άσκοπα. Το κόστος για αυτό υπάρχει στο http://www.oteshop.gr, όπου θα δεις και αν σε καλύπτει ο πΟΤΕ. Αφού ενεργοποιηθεί η γραμμή από τον πΟΤΕ ψάχνεις για ISP. Η Vivodi είναι ο φθηνότερος, είναι ταχύτατη και σταθερότατη στο σερφάρισμα αλλά δε συμφέρει για on-line games επειδή έχει ψηλά pings. Οι τιμές της Vivodi ως ISP είναι στο site της εκεί που λέει DSLnet. Aν δε σε καλύπτει ούτε ο πΟΤΕ απλά τον... και καλή υπομονή. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Πρώτα θα πληρώσεις 41,3 ευρά την ενεργοποίηση της γραμμής στον ΟΤΕ. ΜΕτά κάθε μήνα θα πληρώνεις 53 ευρώ το μήνα για τη γραμμή και 50,6 στη vivodi για συνδρομή. Δλδ 103,6 ευρά ΤΟ ΜΗΝΑ. Modem ότι πληρώνεις παίρνεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (28 Ιούν. 2004 , 18:13) Πρώτα θα πληρώσεις 41,3 ευρά την ενεργοποίηση της γραμμής στον ΟΤΕ. ΜΕτά κάθε μήνα θα πληρώνεις 53 ευρώ το μήνα για τη γραμμή και 50,6 στη vivodi για συνδρομή. Δλδ 103,6 ευρά ΤΟ ΜΗΝΑ. Modem ότι πληρώνεις παίρνεις Σαν πολλά δε βάζεις? :confused: :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Πάρα πολλά θα έλεγα, αλλά το θέμα μας δεν είναι ο πΟΤΕ αλλά η vivodi. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Γιατί βάζω πολλά;;;;;;;;;;;; Για κοιτάχτε καλά τι λέει και μετά σχολιάστε. Για 512 μιλάει το παιδί, και όχι για 384. Και μιλάω για γραμμή από ΟΤΕ 512/128 και συνδρομη στη vivodi 512/128 αορίστου. Περιλαμβάνεται το ΦΠΑ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts