BoGe Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Ειπα καποιο ψεμα? Δε νομιζω...το χαλι της βιβοντι ειναι υπαρκτο και γνωστο :D Ως γνωστόν, όποιος είναι εμπαθείς μόνο στα σοβαρά δεν τον παίρνουν, και εσύ το παραδέχτηκες ότι είσαι (μόνος το είπες και χαντακώθηκες) Αντί να απαντάς με επιχειρήματα (που να τα βρεις άλλωστε), απαντάς με κατηγορίες. Μιας και αρκετά "ταλαιπωρήθηκαν" και οι υπόλοιποι, δεν πρόκειται να συνεχίσω, επί του παρόντος. Συνέχισε γερά....μόνος χαντακώθηκες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaizen Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Χαλαρώστε κύριοι... για εταιρείες μιλάμε όχι για ομάδες! Πάντως φίλε Nrg, προφανώς άθελά σου, μας αποκάλεσες αναξιοπρεπείς και ασυνείδητους καταναλωτές, μόνο και μόνο επειδή επιλέξαμε την εν λόγω εταιρεία! Φαντάζομαι πως δεν το εννοείς έτσι όπως το καταλαβα αρχικά, αλλά σε παρακαλώ πρόσεχε λίγο γιατί είναι κρίμα να αναλωθούμε σε συζητήσεις επι προσωπικού! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Να ρωτήσω σχετικά με την κάλυψη. Πριν καιρό στην περιοχή μου (Πάτρα-261042****) υπήρχε κάλυψη. Τώρα τίποτα. Μήπως έχει πρόβλημα το site και βγάζει λάθος αποτελέσματα, ή τελείωσαν οι πόρτες τους; I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Χαλαρώστε κύριοι... για εταιρείες μιλάμε όχι για ομάδες! Πάντως φίλε Nrg, προφανώς άθελά σου, μας αποκάλεσες αναξιοπρεπείς και ασυνείδητους καταναλωτές, μόνο και μόνο επειδή επιλέξαμε την εν λόγω εταιρεία! Φαντάζομαι πως δεν το εννοείς έτσι όπως το καταλαβα αρχικά, αλλά σε παρακαλώ πρόσεχε λίγο γιατί είναι κρίμα να αναλωθούμε σε συζητήσεις επι προσωπικού! Καθολου αθελα μου. Ασυνειδητους καταναλωτες αυτους που επελεξαν τη βιβοντι μετα τη 3μηνη ταλαιπωρια ολων των χρηστων και το ατελειωτο κραξιμο στα φορουμς, και ασυνειδητους και αναξιοπρεπεις καταναλωτες οσους συνεχισαν να ειναι στη βιβοντι μετα απο αυτα που τραβηξαν. Το ιδιο ασυνειδητοι βεβαια ειναι και αυτοι που επιλεγουν οτενετ οταν ειναι ο ακριβοτερος isp και δεν εχει κατι παραπανω να προσφερει απο τους υπολοιπους, τουλαχιστον αυτοι δεν εμειναν ξεκρεμαστοι 3 μηνες και μετα υπερασπιζοντουσαν και την οτενετ στα φορουμς ετσι? :rolleyes: Να ρωτήσω σχετικά με την κάλυψη. Πριν καιρό στην περιοχή μου (Πάτρα-261042****) υπήρχε κάλυψη. Τώρα τίποτα. Μήπως έχει πρόβλημα το site και βγάζει λάθος αποτελέσματα, ή τελείωσαν οι πόρτες τους; Δοκιμασε να τους καλεσεις να ρωτησεις, συνηθως τα δικα τους συστηματα ειναι πιο ενημερωμενα απο του σαιτ, αυτο τουλαχιστον ισχυει για τον οτε και το oteshop αντιστοιχα. Ελπιζω να το σκεφτηκες καλα παντως :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaizen Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Και αυτούς που επέλεξαν να δοκιμάσουν τη Vivodi γιατί είχε extra υπηρεσίες (DSLphone ας πούμε) σε συμφέρουσες τιμές χωρίς καμμία δέσμευση και μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένοι πως θα τους χαρακτηρίσουμε; Καλό είναι ν'αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλο, όσο και αν διαφωνούμε... κι εγώ αν μου συμβούν όσα συνέβησαν σε συνδρομητές που υπήρχαν πριν από μένα, θα την στείλω ασυνόδευτη... μέχρι σήμερα (φτου φτου) παει μια χαρά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Και αυτούς που επέλεξαν να δοκιμάσουν τη Vivodi γιατί είχε extra υπηρεσίες (DSLphone ας πούμε) σε συμφέρουσες τιμές χωρίς καμμία δέσμευση και μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένοι πως θα τους χαρακτηρίσουμε; Καλό είναι ν'αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλο, όσο και αν διαφωνούμε... κι εγώ αν μου συμβούν όσα συνέβησαν σε συνδρομητές που υπήρχαν πριν από μένα, θα την στείλω ασυνόδευτη... μέχρι σήμερα (φτου φτου) παει μια χαρά... Τεσπα ας το τελειωσουμε το θεμα και παμε στα χρησιμα. Αν θελεις το dslphone μονο για να παιρνεις και οχι για να σε παιρνουν καλυτερα να δοκιμασεις καποια υπηρεσια του εξωτερικου οπως το voipbuster.com , babble.net, telphin.com, broadvoice.com κλπ. Πολυ καλυτερες χρεωσεις απο την κλεψια της βιβοντι, γιατι οταν μου χρεωνει διαφορετικα αστικα και υπεραστικα στο VoIP τουλαχιστον κλεψια ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Τεσπα ας το τελειωσουμε το θεμα και παμε στα χρησιμα. Αν θελεις το dslphone μονο για να παιρνεις και οχι για να σε παιρνουν καλυτερα να δοκιμασεις καποια υπηρεσια του εξωτερικου οπως το voipbuster.com , babble.net, telphin.com, broadvoice.com κλπ. Πολυ καλυτερες χρεωσεις απο την κλεψια της βιβοντι, γιατι οταν μου χρεωνει διαφορετικα αστικα και υπεραστικα στο VoIP τουλαχιστον κλεψια ειναι. Κλεψιά είναι ούτως ή άλλως η διαφορετική χρέωση στα αστικά και τα υπεραστικά. :!: Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1030557&posted=1#post1030557 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Voipbuster, ότι καλύτερο σε σχέση ποιότητας και κόστους. Χωρίς εγγραφή, παρά μόνο 1 ευρώ, για τις χώρες που δεν είναι δωρεάν. Καλή ποιότητα, ο server είναι στην Ευρώπη.Το Voipbuster τελευταία δε μας τα λέει καλά από μεριάς ποιότητας. :( Υπάρχει ειδικό τόπικ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=51137&page=19&pp=20 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Επειδη μας πεσανε πολλα pinned threads ας δοκιμασουμε μια δοκιμαστικη ενωση των 2 θεματων της vivodi. Κουβεντες και σχολια λοιπον για την αγαπημενη εταιρια του NRG ( :p ) Εδω _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts