soublaki-3 Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 ναι, θα πληρώσεις όμως για το dslaccess την τιμή του full llu. Φυσικά. Και αν θέλω τηλέφωνα θα μιλάω μέσω VoIP, ή μήπως συμφέρει καλύτερα το 8€; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Φυσικά. Και αν θέλω τηλέφωνα θα μιλάω μέσω VoIP, ή μήπως συμφέρει καλύτερα το 8€; Αν θες και να σε παίρνουν στο σταθερό, το DSLphone είναι η μόνη επιλογή για την ώρα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaizen Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Μια και χρησιμοποιώ το DSLphone για περίπου 2 μήνες, πρέπει να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την ποιότητα της υπηρεσίας. 2-3 φορές έκανε κάποιο κενό αλλά ασήμαντο σε χρονική διάρκεια. Όσο για το internet μια χαρά με τα 384...το κόστος (πέραν των αρχικών εξόδων για εξοπλισμό και ενεργοποιήσεις) είναι ~45€. Για την ώρα (φτου φτου μην το ματιάσω) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο φίλος Lewton ίσως θυμάται το thread που είχα ανοίξει όταν το έψαχνα και τον ευχαριστώ για την βοήθεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Μια και χρησιμοποιώ το DSLphone για περίπου 2 μήνες, πρέπει να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την ποιότητα της υπηρεσίας. 2-3 φορές έκανε κάποιο κενό αλλά ασήμαντο σε χρονική διάρκεια. Όσο για το internet μια χαρά με τα 384...το κόστος (πέραν των αρχικών εξόδων για εξοπλισμό και ενεργοποιήσεις) είναι ~45€. Για την ώρα (φτου φτου μην το ματιάσω) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο φίλος Lewton ίσως θυμάται το thread που είχα ανοίξει όταν το έψαχνα και τον ευχαριστώ για την βοήθεια... Να 'σαι καλά. :) Κι εγώ ετοιμάζομαι να βάλω DSLphone (και συγχρόνως να κόψω τελείως τον πΟΤΕ). Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Ρε παιδιά τι τρέχει με τι Vivodi; Έκανα αίτηση πριν μια βδομάδα για DSLnet 384/128, μου ενεργοποιήθηκε σήμερα και κατεβάζω με 10KB/s. Όταν πήρα Demo "πετούσε". Το πρωί με τη Forthnet του πατέρα μου κατέβαζα με 40KB/s... :confused: Άρα δεν είναι πρόβλημα του ΟΤΕ. Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα; Περιοχή: Ξάνθη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Ρε παιδιά τι τρέχει με τι Vivodi; Έκανα αίτηση πριν μια βδομάδα για DSLnet 384/128, μου ενεργοποιήθηκε σήμερα και κατεβάζω με 10KB/s. Όταν πήρα Demo "πετούσε". Το πρωί με τη Forthnet του πατέρα μου κατέβαζα με 40KB/s... :confused: Άρα δεν είναι πρόβλημα του ΟΤΕ. Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα; Περιοχή: Ξάνθη Καλως ηρθες στην "ευρυζωνικη" πραγματικοτητα της Βιβοδι, ελπιζω να μην εκανες 12μηνο συμβολαιο αν και με αυτα τα χαλια σιγα μη σου ζητησουν και τα ρεστα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Όχι, αορίστου έκανα για 1 μήνα μέχρι να δω τι θα γίνει με τα φοιτητικά... Αν δεν γίνει τίποτα θα γυρίσω σε Forthnet. Την είχα 9 μήνες και δε μου συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο... Αυτοί από τη Vivodi είπαν ότι είναι ένα προβληματάκι και θα διορθωθεί τις επόμενες ημέρες. Τώρα τι εννοεί "επόμενες"... θα σας γελάσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Άκουγα εδώ μέσα ότι βελτιώθηκε η Βιβόντι και "πετάει η Βιβόντι" και άλλα τέτοια συναφή και είπα κι εγώ ως πελάτης της Forthnet να πάρω μια ντέμο από την Βιβόντι να δω πώς πάει. Και άμα είναι καλή να εγγραφώ στην Βιβόντι. Πράγματι λοιπόν έστειλα ένα mail και την επόμενη κιόλας μέρα μου τηλεφώνησαν και μου δώσαν την σύνδεση... Από το πρωί λοιπόν έχω Βιβόντι δοκιμαστικά. Τα αποτελέσματα; Από το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ κατέβαζα με σύνδεση 384 μέχρι 28-29Κ και είχα upload 7-8K. :cry: Μετά τις 10 το βράδυ (περίπου) κατεβάζω σταθερά πάνω από 32 και μέχρι 35 και ανεβάζω 8-10Κ. Με την 256 της Φόρθνετ που είμαι κατεβάζω σταθερά και ακατέβατα 24 ώρες το 24ωρο, έχει δεν έχει κίνηση το δίκτυο με 29-30Κ και upload 12-13Κ. Συμπέρασμα: Δεν βλέπω να πετάει και καθόλου μάλιστα η Βιβόντι. Είναι καθαρά με τις ώρες της. Τις ώρες αιχμής (ημέρα) δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα έχεις ικανοποιητικό down-up. Θα δω και πώς πάει τις 2 επόμενες μέρες μέχρι να λήξει η ντέμο και θα βγάλω γενικό συμπέρασμα τότε. Να σημειώσω ότι είμαι κέντρο Αθηνών, στην Μιχαλακοπούλου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Άκουγα εδώ μέσα ότι βελτιώθηκε η Βιβόντι και "πετάει η Βιβόντι" και άλλα τέτοια συναφή και είπα κι εγώ ως πελάτης της Forthnet να πάρω μια ντέμο από την Βιβόντι να δω πώς πάει. Και άμα είναι καλή να εγγραφώ στην Βιβόντι. Πράγματι λοιπόν έστειλα ένα mail και την επόμενη κιόλας μέρα μου τηλεφώνησαν και μου δώσαν την σύνδεση... Από το πρωί λοιπόν έχω Βιβόντι δοκιμαστικά. Τα αποτελέσματα; Από το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ κατέβαζα με σύνδεση 384 μέχρι 28-29Κ και είχα upload 7-8K. :cry: Μετά τις 10 το βράδυ (περίπου) κατεβάζω σταθερά πάνω από 32 και μέχρι 35 και ανεβάζω 8-10Κ. Με την 256 της Φόρθνετ που είμαι κατεβάζω σταθερά και ακατέβατα 24 ώρες το 24ωρο, έχει δεν έχει κίνηση το δίκτυο με 29-30Κ και upload 12-13Κ. Συμπέρασμα: Δεν βλέπω να πετάει και καθόλου μάλιστα η Βιβόντι. Είναι καθαρά με τις ώρες της. Τις ώρες αιχμής (ημέρα) δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα έχεις ικανοποιητικό down-up. Θα δω και πώς πάει τις 2 επόμενες μέρες μέχρι να λήξει η ντέμο και θα βγάλω γενικό συμπέρασμα τότε. Να σημειώσω ότι είμαι κέντρο Αθηνών, στην Μιχαλακοπούλου. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Ελπίζω να μην πιστεύεις ότι θα λέγαμε ότι πετάει με 29-30Κ... Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ρε παιδιά εμένα ακόμη τίποτα. Η ταχύτητα ανεβοκατεβαίνει συνέχεια 1KB/s-15KB/s και μου έχει σπάσει τα νεύρα... Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα μεγάλο γιατί θα κάνει 5 χρόνια... Η κατάσταση αυτή είναι από τη Δευτέρα. Αύριο θα τους πάρω ένα τηλ να δω τι γίνεται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 ............................. Να σημειώσω ότι είμαι κέντρο Αθηνών, στην Μιχαλακοπούλου. και εγω στην ιδια περιοχη ειμαι αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα, με full llu ομως εγω, σιγουρα κατι δεν παει καλα σε εσενα Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 και εγω στην ιδια περιοχη ειμαι αλλα δεν εχω τετοιο προβλημα, με full llu ομως εγω, σιγουρα κατι δεν παει καλα σε εσενα Πώς μεταφράζεται το "κάτι δεν πάει καλά σε σένα ή με σένα" που λες και εσύ και ο lewton; :confused: Έχουν προσωπικά μαζί μου; :worry: Με Forthnet είμαι μια χαρά, οπότε δεν υπάρχει θέμα γραμμής. Ακόμα και τώρα με την ντέμο από Βιβόντι από ellinadiko.com πχ κατεβάζω με 25-30Κ. Από Αζουρέους πάλι εκεί. Από RevConnect επίσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Άκουγα εδώ μέσα ότι βελτιώθηκε η Βιβόντι και "πετάει η Βιβόντι" και άλλα τέτοια συναφή και είπα κι εγώ ως πελάτης της Forthnet να πάρω μια ντέμο από την Βιβόντι να δω πώς πάει. Και άμα είναι καλή να εγγραφώ στην Βιβόντι. Πράγματι λοιπόν έστειλα ένα mail και την επόμενη κιόλας μέρα μου τηλεφώνησαν και μου δώσαν την σύνδεση... Από το πρωί λοιπόν έχω Βιβόντι δοκιμαστικά. Τα αποτελέσματα; Από το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ κατέβαζα με σύνδεση 384 μέχρι 28-29Κ και είχα upload 7-8K. :cry: Μετά τις 10 το βράδυ (περίπου) κατεβάζω σταθερά πάνω από 32 και μέχρι 35 και ανεβάζω 8-10Κ. Με την 256 της Φόρθνετ που είμαι κατεβάζω σταθερά και ακατέβατα 24 ώρες το 24ωρο, έχει δεν έχει κίνηση το δίκτυο με 29-30Κ και upload 12-13Κ. Συμπέρασμα: Δεν βλέπω να πετάει και καθόλου μάλιστα η Βιβόντι. Είναι καθαρά με τις ώρες της. Τις ώρες αιχμής (ημέρα) δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα έχεις ικανοποιητικό down-up. Θα δω και πώς πάει τις 2 επόμενες μέρες μέχρι να λήξει η ντέμο και θα βγάλω γενικό συμπέρασμα τότε. Να σημειώσω ότι είμαι κέντρο Αθηνών, στην Μιχαλακοπούλου. Αν κατάλαβα καλά από την Vivo πήρες στα 384 ενώ από την FORTHNet έχεις στα 256, σωστά; Αν ναι, δοκιμάζεις 2 πράγματα όχι ίδια. Με επιφύλαξη είχα ακούει πριν καιρό όμως ότι στην συγκεκριμένη περιοχή το κέντρο του ΟΤΕ είναι κορρεσμένο. 'Η όντως έχει πρόβλημα η Vivodi, αλλά θα έπρεπε να έχουν και οι άλλοι πρόβλημα, ή έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ (μπούκωμα), και στην FORTHnet δεν φαίνεται, επειδή στα 256 δεν είναι τόσο μεγάλο το μπούκωμα του ΟΤΕ που να το επιρρεάζει. Πράγμα που φαίνεται έντονα στην Vivodi, επειδή τα 384 είναι στο όριο της γραμμής. Για να συγουρευτείς πάρε demo στα 384 από FORTHnet ή άλλη εταιρεία, και κάνε σύγκριση τις ίδιες ώρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 ρε σεις ο minovg και ο mousi (αν έχω καταλάβει καλά) δουλεύουν την vivodi πάνω σε ΟΤΕ πρόσβαση, ενώ οι υπόλοιποι τους λέτε ότι πάει καλά η vivodi ενώ έχετε shared ή full llu, δηλαδή access vivodi... Ανόμοια πράγματα συγκρίνετε... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Για να συγουρευτείς πάρε demo στα 384 από FORTHnet ή άλλη εταιρεία, και κάνε σύγκριση τις ίδιες ώρες. Πήρα ντέμο από την Άλτεκ (δηλαδή τι ντέμο, με ανάγκασαν να αγοράσω ΝΕΤΚΑΡΤΑ των 5€ :mad: , έτσι είναι οι ντέμο της Άλτεκ :mad: ) και πήγαινε με 35Κ ψιλοσταθερά αλλά όχι και πάλι στάνταρ. Εξάλλου δεν ξεχνώ ότι οι της Άλτεκ είναι και καταδότες :p , είχαν δώσει τον άλλον ότι κατέβαζε παράνομο υλικό... :blink: Ρε παιδιά μεταξύ μας τώρα η Φόρθνετ είναι η πιο σταθερή από αυτές που έχω δοκιμάσει (Βιβόντι, Άλτεκ, Φόρθνετ). Με τις άλλες δεν ξέρω τι παίζει. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό ισχύει. Και σήμερα πάλι ακριβώς τα ίδια βλέπω με ταχύτητες. ρε σεις ο minovg και ο mousi (αν έχω καταλάβει καλά) δουλεύουν την vivodi πάνω σε ΟΤΕ πρόσβαση, ενώ οι υπόλοιποι τους λέτε ότι πάει καλά η vivodi ενώ έχετε shared ή full llu, δηλαδή access vivodi... Ανόμοια πράγματα συγκρίνετε... Ακριβώς Νικόλα. ;) Και στο κάτω-κάτω ρε παιδιά τι με νοιάζει ως πελάτη και καταναλωτή το φορτωμένο DSLAM κλπ; Ας το ξεφορτώσουν. Εφόσον πληρώνω οφείλουν να με σέβονται. Hunter εσύ είσαι πύργο απότι θυμάμαι, εγώ είμαι Μιχαλακοπούλου με Φειδιππίδου κοντά. Δεν ξέρω αν είμαστε στο ίδιο κέντρο. Μπορεί και ναι. Για την ιστορία: Πολύ κακό για το τίποτα. Είπα να φύγω από 4νετ να αλλάξω για αλλού αλλά δεν βλέπω πού αλλού να πάω για 384. Μάλλον θα αναβαθμιστώ μόνος μου στην ίδια την Φορθνετ. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Πήρα ντέμο από την Άλτεκ (δηλαδή τι ντέμο, με ανάγκασαν να αγοράσω ΝΕΤΚΑΡΤΑ των 5€ :mad: , έτσι είναι οι ντέμο της Άλτεκ :mad: ) και πήγαινε με 35Κ ψιλοσταθερά αλλά όχι και πάλι στάνταρ. Εξάλλου δεν ξεχνώ ότι οι της Άλτεκ είναι και καταδότες :p , είχαν δώσει τον άλλον ότι κατέβαζε παράνομο υλικό... :blink: Ρε παιδιά μεταξύ μας τώρα η Φόρθνετ είναι η πιο σταθερή από αυτές που έχω δοκιμάσει (Βιβόντι, Άλτεκ, Φόρθνετ). Με τις άλλες δεν ξέρω τι παίζει. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό ισχύει. Και σήμερα πάλι ακριβώς τα ίδια βλέπω με ταχύτητες. Ακριβώς Νικόλα. ;) Και στο κάτω-κάτω ρε παιδιά τι με νοιάζει ως πελάτη και καταναλωτή το φορτωμένο DSLAM κλπ; Ας το ξεφορτώσουν. Εφόσον πληρώνω οφείλουν να με σέβονται. Hunter εσύ είσαι πύργο απότι θυμάμαι, εγώ είμαι Μιχαλακοπούλου με Φειδιππίδου κοντά. Δεν ξέρω αν είμαστε στο ίδιο κέντρο. Μπορεί και ναι. Για την ιστορία: Πολύ κακό για το τίποτα. Είπα να φύγω από 4νετ να αλλάξω για αλλού αλλά δεν βλέπω πού αλλού να πάω για 384. Μάλλον θα αναβαθμιστώ μόνος μου στην ίδια την Φορθνετ. :O Από ότι φαίνεται το πρόβλημά το έχουν και η Altec και η vivodi στα 384. Μήπως αυτό σημαίνει ότι το DSLAM σου έχει τιγκάρει; Eγώ στη θέση σου πριν πληρώσω για 384 στη 4net θα ζητούσα demo. ;) Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Από ότι φαίνεται το πρόβλημά το έχουν και η Altec και η vivodi στα 384. Μήπως αυτό σημαίνει ότι το DSLAM σου έχει τιγκάρει; Eγώ στη θέση σου πριν πληρώσω για 384 στη 4net θα ζητούσα demo. ;) Λες ε; :confused: Καλή ιδέα. Θα το κάνω το πρωί γιατί τώρα λειτουργεί μόνο το τεχνικό τους τμήμα... :whistle: :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 @rigasnic: Μ' εμένα το πρόβλημα όμως δεν είναι ο ΟΤΕ. Είναι καθαρά φταίξιμο του ISP. Αφού με FORTHnet 384 κατεβάζω γρήγορα (40ΚΒ/s). Άλλωστε μου είπαν και από τη Vivodi: "Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και όλη η βόρεια Ελλάδα έχει τέτοιες ταχύτητες"... Λίγο μούσι το κόβω αυτό αλλά τεσπα. Μόλις περάσει ο μήνας επανέρχομαι στην καλή μου 4net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Πήρα ντέμο από την Άλτεκ (δηλαδή τι ντέμο, με ανάγκασαν να αγοράσω ΝΕΤΚΑΡΤΑ των 5€ :mad: , έτσι είναι οι ντέμο της Άλτεκ :mad: ) και πήγαινε με 35Κ ψιλοσταθερά αλλά όχι και πάλι στάνταρ. Εξάλλου δεν ξεχνώ ότι οι της Άλτεκ είναι και καταδότες :p , είχαν δώσει τον άλλον ότι κατέβαζε παράνομο υλικό... :blink: Minovg, πάλι το ίδιο λάθος κάνεις. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, 256 απο FORTHnet με 386 με άλλες εταιρείες. Πάρε και μια 384 από την FORTHNet, όπως έχεις πάρει από όλες τις άλλες, και τότε θα καταλάβεις ποιος είναι ο φταίχτεις. Ειδικά για την Altec, δεν είχε ποτέ πρόβλημα με ταχύτητες. Και από την στιγμή που είχες και με αυτήν πρόβλημα δυστηχώς το πρόβλημα μάλλον είναι στον ΟΤΕ. Μακάρι να κάνω λάθος. Μάλλον πρέπει να ανήκεις στους Αμπελόκηπους όπως και εγώ (αλλά έχω Full LLU), οπώτε αν θες μας λες τα συμπεράσματα και από FORTHnet, όπου την ίδια στιγμή που θα την δοκιμάσεις, θα δοκιμάσεις και τις άλλες επίσης εταιρείες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Minovg, πάλι το ίδιο λάθος κάνεις. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, 256 απο FORTHnet με 386 με άλλες εταιρείες. Πάρε και μια 384 από την FORTHNet, όπως έχεις πάρει από όλες τις άλλες, και τότε θα καταλάβεις ποιος είναι ο φταίχτεις. Ειδικά για την Altec, δεν είχε ποτέ πρόβλημα με ταχύτητες. Και από την στιγμή που είχες και με αυτήν πρόβλημα δυστηχώς το πρόβλημα μάλλον είναι στον ΟΤΕ. Μακάρι να κάνω λάθος. Μάλλον πρέπει να ανήκεις στους Αμπελόκηπους όπως και εγώ (αλλά έχω Full LLU), οπώτε αν θες μας λες τα συμπεράσματα και από FORTHnet, όπου την ίδια στιγμή που θα την δοκιμάσεις, θα δοκιμάσεις και τις άλλες επίσης εταιρείες. Καλά ειλικρινά παιδιά η Βιβόντι ούτε καν την ντέμο της δεν άντεξα. Πριν λίγο κατέβαζα με 20Κ. :wacko: Μπήκα ξανά με Forthnet 256 τώρα. Ναι το πρωί θα ζητήσω ντέμο 384 από 4νετ, θα συγκρίνω και θα σας ενημερώσω. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Αν και δεν ξέρω αν θα βοηθήσει βάλε τους εξής DNS, με την παρακάτω σειρά 80.76.39.10 80.76.33.227 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Αν και δεν ξέρω αν θα βοηθήσει βάλε τους εξής DNS, με την παρακάτω σειρά 80.76.39.10 80.76.33.227 Άμα είναι να βάζω και DNS (δεν ξέρω και τι είναι ακριβώς) άστο καλύτερα. Προτιμώ να πίνω 2 καφέδες λιγότερους το μήνα και να έχω την ησυχία μου στα κατεβάσματά μου και την πλοήγησή μου. Ίσως φταίει η περιοχή τι να πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 @rigasnic: Μ' εμένα το πρόβλημα όμως δεν είναι ο ΟΤΕ. Είναι καθαρά φταίξιμο του ISP. Αφού με FORTHnet 384 κατεβάζω γρήγορα (40ΚΒ/s). Άλλωστε μου είπαν και από τη Vivodi: "Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και όλη η βόρεια Ελλάδα έχει τέτοιες ταχύτητες"... Λίγο μούσι το κόβω αυτό αλλά τεσπα. Μόλις περάσει ο μήνας επανέρχομαι στην καλή μου 4netγενικά αυτο που εννοούσα, είναι ότι εδώ, οι περισσότεροι που λέμε ότι η vivodi πάει καλά, μιλάμε για δική της πρόσβαση, να μη τη συγκρίνουμε με πρόσβαση ΟΤΕ ;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 ........... Ναι το πρωί θα ζητήσω ντέμο 384 από 4νετ, θα συγκρίνω και θα σας ενημερώσω. :) Κανένα νέο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Primal Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 :confused: guys exo dslapo vivodi to modem to speedtouch 530 kai de mporo na sindetho to egastisa ola kala meta th? pos sindeome? th grafo ston browser gia na sindetho? One second of actions is better than a thousand years of talking. http://img110.exs.cx/img110/4117/eyeBlink_front.gif http://www.dpgr.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts