christ-k Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Δύο ερωτησούλες (ίσως ελαφρώς off topic, ας μην ανοίγουμε τώρα νέο θέμα)...ας μου απαντηθούν παρακαλώ, βοηθάμε και άλλους! :whistle: Το γεγονός της συνεχόμενης σύνδεσης στο ίντερνετ (υπολογιστής ΟΝ, explorer κλειστό) δεν εγκυμονεί κινδύνους ή μήπως πρέπει να διακόπτουμε την σύνδεση όταν δεν χρησιμοποιούμε το ίντερνετ; Τί σημαίνουν τέλος τα τέσσερα τετραγωνάκια εκ των οποίων τ0 ένα είναι μωβ; Η διαφοροποίηση στο χρώμα (μωβ) του τελευταίου τετραγωνιδίου σημαίνει κάτι; Ευχαριστώ για την κατανόηση... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
banditaras Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (15 Δεκ. 2004 , 19:04) Tο γεγονός της συνεχόμενης σύνδεσης στο ίντερνετ (υπολογιστής ΟΝ, explorer κλειστό) Αν εννοείς internet explorer , τότε πρεπει να σε ανησυχεί το γεγονός υπολογιστής ΟΝ, explorer ON). Αν εχεις speedtouch, πέτα το usb (να μην αναρωτιέσαι και για το μώβ τετραγωνάκι που σημαίνει οτι ο το modem σου έχει μια σπάνια αρρώστια) και βάλε ethernet. Απο το http interface που εχει , κοφτα όλα (πορτες, παράθυρα , όλα) και δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα, ακόμα και αν χρησιιμοποίεις το σουροτήρι (ie that is). Στα της Vivodi, σήμερα μου ήρθε λογαρισμός που εκδοθηκε 31/10 και έπρεπε να πληρωθεί μέχρι 25/11. Vivodi! Gives the word BACHALO a whole new meaning. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userc Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (14 Δεκ. 2004 , 19:36) ναι τυο ξερουν οτι υπαρχει προβλημα..........το προβλημα ειναι ενα και μοναδικο , ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ - ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ελπιζω να το διαβασουν αυτο ( αν και ξερω οτι το διαβαζουν ) απορω ομως που ειναι οι δυο φανατικοι υποστυρικτες αυτης της "Εταιρειας" (sic) Δηλαδή τι περιμένεις να σου απαντήσουν;Κανε υπομονή.Κάνουν αναβάθμιση - έχουν δικαίωμα βάση συμβολαίου.Συνεχώς παραπονιέστε,αλλά για τα 800Mbps οπτικής (τουλάχιστον) που θα χρησιμοποιούνται στο προσεχές μέλλον για τις νέες υπηρεσίες της Vivodi δεν θα πείτε ενα μπράβο, δεν θα τους συγχαρείτε. Τα υπόλοιπα παρόντα προβλήματα (για οσα παραπονιέστε), ρυθμίζονται, δεν επιλύονται σε δεκα μέρες, ενω μέρος αυτών οφείλεται σε απαράδεκτες καθυστερήσεις του ΟΤΕ.Διαμαρτυρηθείται- φωνάξτε, καλά κάνετε, τι να κάνουμε? Οσα μπορούν απο μέσα τα κοιτούν και τα βελτιωνουν - εξωγενή προβλήματα δεν λύνονται άμεσα, νομίζετε οτι η Vivodi δεν θέλει να τα επιλύσει; :) Αν περιμένεις απάντηση απο τον Surf σώθηκες. :p Χριστούγεννα στην Ελβετία σου λέει κάτι; :( 1 μήνα ξεκούραση,γιατι βλέπεις κουράστηκε πολύ το 2004...είναι πολυάσχολος. :p :p Πείτε εσείς οτι θέλετε, διαβάζω myphone συχνά. Hunter τι ειναι αυτό το (sic) που γράφεις; Δεν το καταλαβα! Με βριζεις; :( Πρόσεχε λιγο και την ορθογραφία σου - όλοι κάνουμε λάθη, αλλά τα διορθώνουμε. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος userc (15 Δεκ. 2004 , 23:50) Δηλαδή τι περιμένεις να σου απαντήσουν;Κανε υπομονή.Κάνουν αναβάθμιση - έχουν δικαίωμα βάση συμβολαίου.Συνεχώς παραπονιέστε,αλλά για τα 800Mbps οπτικής (τουλάχιστον) που θα χρησιμοποιούνται στο προσεχές μέλλον για τις νέες υπηρεσίες της Vivodi δεν θα πείτε ενα μπράβο, δεν θα τους συγχαρείτε. Τα υπόλοιπα παρόντα προβλήματα (για οσα παραπονιέστε), ρυθμίζονται, δεν επιλύονται σε δεκα μέρες, ενω μέρος αυτών οφείλεται σε απαράδεκτες καθυστερήσεις του ΟΤΕ.Διαμαρτυρηθείται- φωνάξτε, καλά κάνετε, τι να κάνουμε? Οσα μπορούν απο μέσα τα κοιτούν και τα βελτιωνουν - εξωγενή προβλήματα δεν λύνονται άμεσα, νομίζετε οτι η Vivodi δεν θέλει να τα επιλύσει; :) Αν περιμένεις απάντηση απο τον Surf σώθηκες. :p Χριστούγεννα στην Ελβετία σου λέει κάτι; :( 1 μήνα ξεκούραση,γιατι βλέπεις κουράστηκε πολύ το 2004...είναι πολυάσχολος. :p :p Πείτε εσείς οτι θέλετε, διαβάζω myphone συχνά. Hunter τι ειναι αυτό το (sic) που γράφεις; Δεν το καταλαβα! Με βριζεις; :( Πρόσεχε λιγο και την ορθογραφία σου - όλοι κάνουμε λάθη, αλλά τα διορθώνουμε. Ευχαριστώ. οχι δεν σε βριζω, το sic παει για την "Εταιρια" ( γιαυτο ειναι και σε εισαγωγικα ) τωρα σε οτι αφορα την ορθογραφια μου , ενα θα σου πω..........ειμαι απο χωριο εγω , μονο δημοτικο ειχαμε εκει :p Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος userc (15 Δεκ. 2004 , 23:50) Δηλαδή τι περιμένεις να σου απαντήσουν;Κανε υπομονή.Κάνουν αναβάθμιση - έχουν δικαίωμα βάση συμβολαίου.Συνεχώς παραπονιέστε,αλλά για τα 800Mbps οπτικής (τουλάχιστον) που θα χρησιμοποιούνται στο προσεχές μέλλον για τις νέες υπηρεσίες της Vivodi δεν θα πείτε ενα μπράβο, δεν θα τους συγχαρείτε. Τα υπόλοιπα παρόντα προβλήματα (για οσα παραπονιέστε), ρυθμίζονται, δεν επιλύονται σε δεκα μέρες, ενω μέρος αυτών οφείλεται σε απαράδεκτες καθυστερήσεις του ΟΤΕ.Διαμαρτυρηθείται- φωνάξτε, καλά κάνετε, τι να κάνουμε? Πόση υπομονή να κανουμε βρε userc;;; Και πότε θα τελειώσει αυτή η αναβάθμιση καθώς και το άλλοθι του "φταίει ο άλλος...(πΟΤΕ)" Πληρώνουμε τα κερατιάτικά μας και απολαμβάνουμε "γρήγορη" σύνδεση με ταχύτητα κάτω της απλής PSTN....Πάλι δηλ. καλά που δεν έχουμε και χρονοχρέωση..... :whistle: Πότε;;;;; :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourouxa Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Ποιο χαρούμενο τρολλάκι θα έλθει να μας γράψει μία έκθεση για το "ιδιόκτητο δίκτυο" αυτής της εταιρίας; :rolleyes: :lol: mpourouxa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Κάνω copy/paste από ποστ μου σε άλλο forum για να μη λέτε ότι δε τα λέω και εδώ :p:p:p Προσοχή! Όσοι έχουν κακές εμπειρίες με την Vivodi και πρόβλημα με την καρδιά τους, να μη συνεχίσουν την ανάγνωση των παρακάτω κειμένων! :lol: Πάντως έχει πλάκα να πέρνεις την Vivodi. Κάθε φορά ανακαλύπτεις και κάτι καινούριο. Σαν τα kinder έκπληξη ένα πράμα! Πήρα τηλέφωνο σήμερα (ευτυχώς που έχουνε παράρτημα εδώ στο Ηράκλειο και δεν περιμένω στην αναμονή! αν και γιατί έχω την διαβολεμένη υποψία ότι και σ'αυτούς τα ίδια κάνουνε?) να παραπονεθώ για την ποιότητα του DSLPhone αφότου μειώσανε το b/w. Επίσης πήρα να τους πω πως δε με ενδιαφέρει πλέον η αναβάθμιση της γραμμής μου από 256 σε 384 (την αίτηση την έχω κάνει πάνω από μήνα...τέσπα άλλη ιστορία αυτή). Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο η τηλεφωνήτρια. -Κύριε xxx πήρα να σας πω πως η γραμμή σας είναι δηλωμένη ως 384 (κάγκελο εγώ...) -Ορίστε? -Κάνατε αίτηση για 384 αλλά η γραμμή σας είναι ήδη 384. -Μα εγώ 256 είχα και αν είναι 384 δηλωμένη τότε γιατί έχω 256? (μπερδευτήκατε? εγώ να δείτε!) -ΕΕεεε...μισό λίγο...(long pause)...θα σας ξαναπάρω! συνέχεια.... -Τελικά 256 είχατε. Έχετε δίκιο. Θέλετε την 384? -Τι κοστος υπάρχει? -Δεν εχει κόστος. Αλλαγή ταχύτητας δε θέλετε? -Μάλιστα. Είστε σίγουροι? -Ναι σίγουρα.....15 ευρώ έχει! -Όσον αφορά την γραμμή σας, σας είχαμε δηλώσει σαν 384 ενώ η αρχική αίτηση είχε γίνει για 256. -Ελπίζω μόνο να μη με έχετε χρεώσει σαν 384! -Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν είχε γίνει λάθος στην τιμολόγιση θα το ξέρανε. -Μα πως θα το ξέρανε αφού εδώ δεν ξέρουνε τι γραμμή έχω! -Ναι αυτό ήταν δηλωμένο στο Customer Service. Δεν είχε περάσει στο Οικονομικό. -Με το dslphone τι θα γίνει τλκ? -Έχω δηλώσει βλάβη και θα το κοιτάξουνε. -Κοιτάχτε να δείτε. Εσείς δηλώνετε βλάβη, οι πάνω βλέπουν ότι το b/w είναι το σωστό. Case closed! Σας λέω ότι είχα 640 και έπαιζε σωστά και τώρα με 448 έχω πρόβλημα! -Μα δε μπορείτε να έχετε 640 εφόσον έχετε 256 γραμμή. Δε ξέρω γιατί σας το δώσανε! -Εδώ μιλάμε για DSLPhone όμως! Αφού είχα 640 και δεν είχα πρόβλημα. Τι να λέμε? μιλάει Αθήνα "Το upload πόσο μπορεί να φτάσει?...δούλευε με 640 απροβλημάτιστα και τώρα έχει πρόβλημα με 448...το δώσαμε στο CS να το δούνε....να μιλήσουμε εμείς? ή εσείς?...με τον πελάτη?όχι δε θέλει. 256 την κρατάει" -Λοιπόν κύριε xxx θα το δώσω εγώ σε 2 email και θα το αναφέρω -Είμαι σίγουρος ότι αν το αναφέρετε σαν βλάβη θα σας ξαναπάρω σε 1 βδομάδα και θα λέμε τα ίδια! -Τα γράφω (δε ρώτησα που...) εγω αναλυτικά τώρα και θα τα πω πάνω ως έχουν.Όταν έχω νεότερα θα σας πάρω τηλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 E όχι ρε παιδιά...δε παλεύονται στη Vivodi! Με πήρε τώρα μία γραμματέας από εδώ από το Ηράκλειο να μου πει ότι κανονικά έχω 256 και όχι 384 και πως το upload πρέπει να είναι...και το download...και ότι την π... την λένε βούρτσα!!! -Συγνώμη, τι ακριβώς πήρατε να μου πείτε? Χθες δε μίλησα με τον τάδε και τα ξεκαθάρισα? Μου είπε πως θα στείλει emails πάνω αναλυτικά κτλ κτλ. Εσείς τι θέλετε τώρα? -Με πήρανε από την Αθήνα και με ρωτούσανε. -Ε ωραία! τα είπα χθες, πάλι τα ίδια θα λέω? -Ξέρετε ο κύριος που μιλήσατε χθες λείπει και θεώρησα σωστό να σας πάρω. Αφού της τα εξηγώ αναλυτικά για δεύτερη φορά και αφού προσπαθώ να συγκρατήσω τα νέυρα μου, ολοκληρώνω λέγοντας της. -Κοιτάχτε να δείτε, δεν περιμένω από εσάς να γνωρίζετε τα τεχνικά θέματα αλλά περιμένω να τα διαβιβάσετε όπως σας τα λέω! Δεν είναι δυνατόν να είμαι στα τηλέφωνα μαζί σας κάθε τρεις και λίγο! Έχω και δουλειές! Και στην τελική αν αφού είναι πρόβλημα δικό σας ποσός με ενδιαφέρει τι λέτε. Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι πληρώνω για μια υπηρεσία που στην ουσία δε μου παρέχεται!. Περιμένω τηλέφωνο σας λοιπόν με μια τελική απάντηση! ---- Όσον έγραφα τα παραπάνω με πήρε τηλ ο γνωστός τεχνικός από Αθήνα και ομολογώ πως ένοιωσα μια κάποια ανακούφισα γιατί ξέρω πως ότι λέμε με εκείνον ισχύει. Μου είπε λοιπόν τα παρακάτω συνοπτικά. -Το b/w -ακόμα και αν είναι 640/448- που χρησιμοποιείται από το DSLPhone είναι 192 παραπάνω σε κάθε μεριά γιατί φιλτράρεται. Οπότε δεν έχει καμμία διαφορά. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το b/w και ότι το συνολικό δύκτιο έχει πιτάρει οπότε και ετοιμαζόμαστε για αναβάθμιση. και απαντώ. -Ωραία, δε ξέρω τι φταίει. Απλά σας ανέφερα τα δεδομένα που είναι ότι πριν είχα 640 και δεν είχα κανένα πρόβλημα και τώρα με 448 έχω. Όλος ο κόσμος παραπονιέται στο ADSLgr για τα προβλήματα που έχει με την νεά ταχύτητα. Αφού λοιπόν για εσάς δεν αλλάζει κάτι, κάντε το 640/448 και αφήστε να το δοκιμάσω και θα σας πω. Όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και θα σας πω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Εδώ και λίγα λεπτά στα sites εξωτερικού πάει με ταχύτητες PSTN. Παίρνω τηλέφωνο (το σηκώνουν κατευθείαν!) και τους ρωτάω αν υπάρχει πρόβλημα. Λέει ναι, θα λυθεί οριστικά σε 2 βδομάδες!! Καλά και πόσες μέρες είναι το πρόβλημα αυτό; 3 μέρες τώρα... Καλά εγώ γιατί μόλις τώρα διαπίστωσα πτώση στην ταχύτητα; [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (16 Δεκ. 2004 , 19:28) Εδώ και λίγα λεπτά στα sites εξωτερικού πάει με ταχύτητες PSTN. Παίρνω τηλέφωνο (το σηκώνουν κατευθείαν!) και τους ρωτάω αν υπάρχει πρόβλημα. Λέει ναι, θα λυθεί οριστικά σε 2 βδομάδες!! Καλά και πόσες μέρες είναι το πρόβλημα αυτό; 3 μέρες τώρα... Καλά εγώ γιατί μόλις τώρα διαπίστωσα πτώση στην ταχύτητα; Εδώ και καιρό σε κάθε παράπονο επαγγέλονται οριστική λύση σε x (υπολογισμένες με rand()%15) μέρες. Αλλά το πρόβλημα παραμένει... Και πλέον έχω προβλήμα και με το dsl phone. :( Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 σημερα μου ανεφερε η μητερα μου οτι το τηλεφωνο εχει μεγαλη καθυστερηση και εχει πολλα echos οταν μιλαει . οσο παει και χειροτερευει δηλαδη @userc γραφουμε τα παραπονα μας εδω μπας και τα δουν οι τεχνικοι της vivodi διοτι οτι και να λεμε στο CS απο το ενα μπαινει και αμεσως απο το αλλο βγαινει ( χωρις καν να συναντησει κανενα εμποδιο ) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grioan Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 3-4 μέρες αλλά όχι σταθερά. Έχει και τις καλές του πότε-πότε το δύκτιο. Αλλά αν όπως σου 'πανε ότι θα λυθεί σε 2 βδομάδες τότε πρέπει και ο λογαριασμός μας να χρεωθεί, τουλάχιστον το μισό μηνιάτικο, σε τιμή dial-up και να μας ζητήσουν και συγνώμη όπως γίνεται από κάθε σοβαρή εταιρία του ανεπτηγμένου κόσμου. Εγώ πάντως το έχω πάρει απόφαση και μόλις περάσουν οι 2 μήνες θα κάνω καταγγελια σύμβασης και θα μετακομίσω σε άλλο ISP. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grioan (16 Δεκ. 2004 , 20:20) το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 3-4 μέρες αλλά όχι σταθερά. Έχει και τις καλές του πότε-πότε το δύκτιο. Αλλά αν όπως σου 'πανε ότι θα λυθεί σε 2 βδομάδες τότε πρέπει και ο λογαριασμός μας να χρεωθεί, τουλάχιστον το μισό μηνιάτικο, σε τιμή dial-up και να μας ζητήσουν και συγνώμη όπως γίνεται από κάθε σοβαρή εταιρία του ανεπτηγμένου κόσμου. Εγώ πάντως το έχω πάρει απόφαση και μόλις περάσουν οι 2 μήνες θα κάνω καταγγελια σύμβασης και θα μετακομίσω σε άλλο ISP. Mάλλον εγώ είμαι η αιτία του κακού καθότι πριν δύο, τρείς μέρες συνδέθηκα με το ΑDSL... :whistle: :wacko:....και φαίνεται το γκαντέμεψα.... :cry: ...Παιδιά οι σελίδες φορτώνουν αργότερα και από PSTN....Περιμένεις....περιμένεις....κάνεις και καμιά ανανέωση για να το ξυπνήσεις και κάποια στιγμή εμφανίζεται και η σελίδα.... :confused: Τα πράγματα είναι τραγικά και ούτε και στο χειρότερο εφιάλτη μου δεν τα περίμενα έτσι....Τα νούμερα στις ταχύτητες στα download είναι εικονικά και καμιά σχέση με την πραγματικότητα...Εχθές κατέβαζα ένα πρόγραμμα με θεωρητική ταχύτητα 37,5 Κbps και σε ένα αρχείο 70ΜΒ περίπου έκανε να το κατεβάσει πάνω από μισή ώρα.... Το ADSL ths VIVODI με ταχύτητα 384/128 σερνεται και θυμίζει γέρο που μετά από κατάψυξη 1000 ετών κάνει τα πρώτα του βήματα τρέχοντας σε μαραθώνιο με επιδίωξη την νίκη.... :p Ντροπής πράγματα δηλ....και εφόσον υπάρχει πρόβλημα καμιά επίσημη ανακοίνωση με καταληκτική ημερομηνία του προβλήματος... :whistle: Ντρέπομαι να μιλήσω σε γνωστούς και φίλους για την νέα μου υπερταχεία σύνδεση.... :worry: Εξάμηνο είναι...., αν δεν το διορθώσει άμεσα το πρόβλημά της η vivodi έχει να φάει την δυσφήμιση αρκτικής αρκούδας, ενώ προβλέπω τα νέα της κτίρια να είναι υπόγεια και σκοτεινά, αρκετά μέτρα κάτω από τη γή, εφόσον δεν θα έχουν πρόσωπο για να αντικρύσουν το κόσμο από το χουνέρι που θα πάθουν.... :mad: Αντί να πληρώνουν διαφημίσεις, ας φροντίσουν να αναβαθμίσουν άμεσα το δίκτυό τους και να εξασφαλίσουν τα τεχνικά αυτά χαρακτηριστικά για μια άνετη πρόσβαση στο διαδίκτυο, πραγματικά γρήγορη και ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες του κοινού που πληρώνει για κάτι που δεν βλέπει...Τσίπα και φιλότιμο ...Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται...!!! :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Τα ίδια προβλήματα έχω και γω, σέρνεται τρελά ειδικά σε ξένα site η dialup πάει γρηγορότερα... Ρε μήπως έχουν δώσει καμμιά άδεια στους τεχνικούς τους λόγω γιορτών και λένε σε 15μέρες θα φτιάξει γιατί τότε θα γυρίσουν από τις διακοπές? πάντως δεν το βλέπω να βλέπω να φτιάχνει πριν τα φώτα, θα πέσουν πολλές χριστοπαναγίες από μέρους μας στα τηλέφωνα, θα ναι και οι παπάδες τότε να το ευλογήσουν λόγω των ημερών (το δίκτυο ντε!) ε λέω να εισακουστούν οι προσευχές μας και να ξαναστρώσει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Πριν από λίγο αντικατέστησα το USB me ethernet....Βρίσκω μιά ελάχιστη διαφορά προς το καλύτερο, ενώ ως ταχύτητα σύνδεσης αναφέρεται 100,0 Μbit/sec. Eδώ θα έπρεπε να φαίνεται 384 ή κάνω λάθος;;;.. :worry: Ενημερώστε με γιατί τυγχάνω και αρχάριος.... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (16 Δεκ. 2004 , 22:30) Πριν από λίγο αντικατέστησα το USB me ethernet....Βρίσκω μιά ελάχιστη διαφορά προς το καλύτερο, ενώ ως ταχύτητα σύνδεσης αναφέρεται 100,0 Μbit/sec. Eδώ θα έπρεπε να φαίνεται 384 ή κάνω λάθος;;;.. :worry: Ενημερώστε με γιατί τυγχάνω και αρχάριος.... :rolleyes: 100 πρέπει να δείχνει. Την ταχύτητα σύνδεσης modem-PC/Lan. Δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα της DSL σου. Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nismo Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 αυτή είναι η ταχύτητα επικοινωνίας του modem με την κάρτα δικτύου, οχι η ταχύτητα επικοινωνίας με το dslam πάντως αν είχα 100mbit internet θα χε έρθει στ΄ αλήθεια ο Αι Βασίλης :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Μην ψαρώνεις! Αυτή είναι η ταχύτητα του LAN, δηλαδή με τόσα επικοινωνεί το PC σου με τον router. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Παιδια 3 ατομα το ιδιο πραγμα απαντησατε :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 re paidia eixate xtes kanena prolvima me taxytita?to exw to dsl 2 vdomades petage,simera piga na mpw se kapoia site den mporouse na mpei kai katevaze me taxytita 6 to anwtero,ti mporei na ftaei,proxtes to vrady pantos prin ginei ayto eixa katevasei to morpheus alla fantazomai pos den ftaiei ayto.taxytita syndesis piga sti katastasis sindesis leei:448.0 Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (16 Δεκ. 2004 , 22:30)Πριν από λίγο αντικατέστησα το USB me ethernet....Βρίσκω μιά ελάχιστη διαφορά προς το καλύτερο, ενώ ως ταχύτητα σύνδεσης αναφέρεται 100,0 Μbit/sec. Eδώ θα έπρεπε να φαίνεται 384 ή κάνω λάθος;;;.. :worry: Ενημερώστε με γιατί τυγχάνω και αρχάριος.... :rolleyes: Η ταχύτητα επικοινωνίας του υπολογιστή σου με το Router είναι στα 100 Mbps η ταχύτητα επικοινωνίας του Router με τον παροχέα σου είναι 384 kbps. Εσύ βλέπεις την πρώτη ταχύτητα. Το έχεις ορίσει PPPoATM ή PPPoE; Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Από την κεντρική σελίδα της Vivodi: "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας, ότι τα χρονοδιάγραμμα παράδοσης των DSL γραμμών και τοπικών βρόχων ανά τύπο πρόσβασης που αναφέρονται παρακάτω: * Shared LLU: 15 ημέρες (εργάσιμες) * Full LLU: 20 ημέρες (εργάσιμες) * ΑΡΥΣ (ΟΤΕ): 20 ημέρες (ημερολογιακές) τελούν υπό την αίρεση της έγκαιρης παράδοσης από τον αρμόδιο Φορέα προς την εταιρεία μας, η οποία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που τυχόν λάβουν χώρα (γεγονός που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα) χωρίς να συντρέχει υπαιτιότητα της Vivodi Telecom. Από την πλευρά μας έχουμε προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια για την αντιμετώπιση των προαναφερθέντων καθυστερήσεων παράδοσης από τον αρμόδιο Φορέα." Χωρίς σχόλιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 κατα τυχη μπηκα σημερα στο μενου του Alcatel μου και ειδα οτι εχουν μειωσει το bandwidth μου σε 320/702 δηλαδη εχουν ορισει πλεον 192/192 για το DSL Phone. Επισης ειδα οτι μου αλλαξαν και την WAN ΙΡ διευθηνση μου αρα κατι κανουν και ελπιζω να ειναι αλλαγες που θα ειναι οφελειμες προς εμας τους πελατες τους και να γινουν πιο σταθερες η υπηρεσιες . μια αλλη παρατηρηση , ισως θα επρεπε να στειλουν ενα ενημερωτικο email στους συνδρομητες να τους πουν οτι κανουν αλλαγες και αναβαθμισεις, εγω το θεωρω σωστο αυτο το πργαμα , δειχνει οτι η εταιρεια ειναι κοντα στους πελατες της και τους υπολογιζει Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Nτάξει τι να πω...πήγα χθες σπίτι και @@ είχανε ανεβάσει το b/w. Ti να πω ρε γμτ! Τόσο δύσκολο είναι να κάνουνε αυτά που λένε?!!? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valerio (17 Δεκ. 2004 , 09:18) Το έχεις ορίσει PPPoATM ή PPPoE; Παρακαλώ, τί είπατε;;; :p Για γίνε λίγο πιό αναλυτικός, για να καταλαβαινόμαστε.... :whistle: (τί εννοείς και πώς ορίζεται... :rolleyes: ) Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους σας για την απάντηση σε προηγούμενο ποστ μου...Ποτέ σε ερώτημά μου δεν είχα τέτοια συμμετοχή....Πλέον το έμαθα και θα το λέω και στον επόμενο.... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts