iota Δημοσιεύτηκε November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2004 exo to eksis problima: exo ena .doc arxeio, eixa balei pass gia na anoigei alla den thumamai ti eixa balei kai tora den mporo na to anoikso. prospathisa na to kano save as... alla to pass paramenei, to metatrepo se allo arxeio kai blempo allampournezika grammata. Ksereis kanei ti kanoume se tetoia periptosi???????????? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iota (17 Νοέ. 2004 , 14:52) exo to eksis problima: exo ena .doc arxeio, eixa balei pass gia na anoigei alla den thumamai ti eixa balei kai tora den mporo na to anoikso. prospathisa na to kano save as... alla to pass paramenei, to metatrepo se allo arxeio kai blempo allampournezika grammata. Ksereis kanei ti kanoume se tetoia periptosi???????????? :confused: ΑΧ, ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΑΠΛΑ ΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕ... Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Μακάρι να κάνω λάθος καλές μου φίλες , αλλά μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσετε τα αρχειάκια σας. Δεν έχει σημασία σε τι είδους αρχείο θα το μετατρέψεις από 'δω και στο εξής. Δεν πρόκειται να ανοίξει! Ελπίζω να μην ήταν πάρα πολύ σημαντικές πληροφορίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Mpa, den sumfwnw me ton stelio, alla auto to "ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕ..." poly moy arese. Ax kale boithiste mas na listepsoume tin trapeza :-) pm kalitera gia opoion endiaferetai.... an kai to goggle me ena search?q=password+recovery+tools+download+***** olo kai kati kalo tha bgalei.... Filika V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yakinthi (17 Νοέ. 2004 , 16:51) ΑΧ, ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΑΠΛΑ ΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕ... πολύ μου αρέσει όταν υπάρχει και γυναικεία συμμετοχή!!! ...Χμμ,δοκιμάστε να το στείλετε σε ένα κινητό πχ που να διαβάζει αρχεία word. Έπειτα ίσως μπορέσετε να το διαβάσετε!!! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Ε όχι και να ξεχάσουμε τα αρχειάκα.... Ορίστε εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Κατά τ' άλλα μ' αρέσει που χρησιμοποιούμε κωδικούς για να κλειδώσουμε κάτι. Ρε αφού όλα "σπάνε", γιατί να τα κλειδώνουμε??? ΧΑ ΧΑ ΧΑ...θυμήθηκα ότι όταν είχαν πρωτοβγεί τα παράθυρα XP είχαν πει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ!!!! :D :D :D :D Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 γεια σου βρε rohamis με τα σπαστήρια σου!!! με πρόλαβες... Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αν το αρχείο είναι κωδικοποιημένο με RSA, DSS ή AES encryption algorithm, ξεχάστε το αρχειο σας και τα password recovery προγράμματα. Δε θα βοηθήσουν σε τιποτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Τώρα που θυμάμαι ένα φιλαράκι μου πριν 2-3 χρόνια είχε δημιουργήσει μία beta έκδοση ενός τέτοιου προγράμματος για encrypt files. Προγράμματα τα οποία δεν είναι μεγάλων εταιριών αλλά προσωπικές δημιουργίες, μπορούν να σπάσουν??? :confused: Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Εκτός και αν ο φίλος σου λέγεται philip Zimmerman, το προγραμματάκι του λογικά θα σπάει. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gdp77 (20 Νοέ. 2004 , 16:43) Αν το αρχείο είναι κωδικοποιημένο με RSA, DSS ή AES encryption algorithm, ξεχάστε το αρχειο σας και τα password recovery προγράμματα. Δε θα βοηθήσουν σε τιποτα. Υπάρχει και το brute force... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Τα recovery tools που κυκλοφορούν δεν επιτίθονται σε τέτοια encryption systems. Αν κατασκευάσεις δικό σου πρόγραμμα που κάνει brute force attack, οK. Και φυσικά αν έχεις αρκετά χρόνια υπομονή για να βρεθεί καποιο κλειδί.... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gdp77 (20 Νοέ. 2004 , 21:41) Τα recovery tools που κυκλοφορούν δεν επιτίθονται σε τέτοια encryption systems. Αν κατασκευάσεις δικό σου πρόγραμμα που κάνει brute force attack, οK. Και φυσικά αν έχεις αρκετά χρόνια υπομονή για να βρεθεί καποιο κλειδί.... Εγω νομίζω επιιτίθονται. :-) Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα μόνος σου, σίγουρα για τα πάντα έχει σκεφτεί κάποιος άλλος πρίν απο σένα. Και Brute Force δεν είναι και άσχημα όταν τα σπαστήρια πιάνουν κάτι 300Κpass/sec (+ με CSP encryption) τα 8 character password φαντάζουν παιχνίδι.Παι-χνί-δι. όπου τα προηγούμενα χρόνια το θεωρούσες αρκετά ασφαλές. Και εδώ θα δώσω την συμβουλή ότι όσο περνάν τα χρόνια τόσο πιο δύσκολο password πρέπει να επιλέγει κανείς. Φιλικά V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts