geovass Δημοσιεύτηκε November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 17, 2004 Ως φανατικος του ειδους δεν εχω δει καποιο τετοιο thread οποτε το ανοιγω εγω... ;) Απλα μια μαγεια στην ΓΗ. Ειναι MUST για οποιον δεν εχει παει τουλαχιστον σε 1 απο της 4 που εχουν ανοιξει. Walt Disney World - Florida Disneyland Resort - California Tokyo Disneyland - Tokyo Disneyland Resort Paris - Paris Μια 5τη εχει ηδη ξεκινησει να κατασκευαζεται στη KINA (HONG KONG DISNEYLAND) η οποια θα ανοιξει τις πηλες της για το κοινο τελος του 2005 αρχες του 2006. Προσωπικα εχω παει μονο στου Παρισιου (την οποια οπως καταλαβαινεται παιζω στα δαχτυλα πλεον) 8 φορες. Επομενος στοχος ειναι στις 2 της Αμερικης. Τα σχολια δικα σας... Εχετε παει ? ΝΑΙ ?? Σε ποια ? Εντυπωσεις ? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΟ... ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΕΙ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Eγω εχω παει στα 2 πρωτα. Να ανεβασω φωτογραφιες; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 KATI MOY ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ "ΦΤΙΑΧΤΟΥΜΕ"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 εχω παει στου Παρυσιου 2 φορες κ ξετρελαθηκα.. θα θελα πολυ να ξαναπαω 2 μερες δεν μου φτασαν να την χορτασω ! :) Ειναι απιθανα τα λογια δεν φτανουν να την περιγραψεις αν εχεις καποιος φωτογραφιες θα ηθελα πολυ να τις δω γιατι ειχα βγαλει ολη την disneyland σε καμερα αλλα εχασα την κασσετα εδω και χρονια σε μια μετακομηση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (17 Νοέ. 2004 , 12:41) Eγω εχω παει στα 2 πρωτα. Να ανεβασω φωτογραφιες; Ναι ναι ναι !!! :p Εχω εγω αρκετες απο του Παρισιου! Αμα θελετε τις ανεβαζω ! :rolleyes: Αυτο που δεν εχω κανει ποτε ειναι Χριστουγεννα σε Disneyland. Πρεπει να ειναι ο ΟΡΟΣ ΜΑΓΕΙΑ !!!! :p Βεβαια Χριστουγεννα στο Παρισι σημαινει ΨΟΦΟΚΡΥΟ και κ@λ@καιρο ! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 @geovass,PowerZ,swiffer,ksanthoula,ενα εχω να σας πω....ΣΑΣ ΜΙΣΩ! :mad: :cry: ;) :p (Πλακα κανω) Εγω δυστυχως δεν εχω παει,και πραγματικα τωρα τα Χριστουγεννα πρεπει να ειναι κατι το μαγικο... ;) Φανταζομαι πως και 100 χρονων να ειναι καποιος εκει γινεται παλι παιδι... :happy: Οπως το εγραψες στον τιτλο σου...."Where the Magic is"Where the Magic is Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mario_fit (17 Νοέ. 2004 , 14:42) Φανταζομαι πως και 100 χρονων να ειναι καποιος εκει γινεται παλι παιδι... :happy: Οπως το εγραψες στον τιτλο σου...."Where the Magic is"Where the Magic is Ακριβως αυτο mario_fit. οσο χρονων και να εισαι εκει νοιωθεις παιδι! Και για μενα οσο πιο μεγαλος πας... (μετα τα 15 σου δηλαδη) τοσο καταλαβαινεις και μπαινεις στο πνευμα του παρκου. :D Τελευταια φορα πηγα τον Ιουλιο και περιμενω πως και πως να ξαναπαω. Σε κανενα 6μηνο με βλεπω σιγουρα να ξαναπηγαινω ...μια βολτα ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal4ever Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 είχα πάει στην disneyland του Παρισίου το 1992.Ε εντάξει δεν έχει και κάτι το ιδιαίτερο...Μ'αρεσε σαν πιτσιρίκι αλλά τώρα δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας το θέμα των disneylands. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος metal4ever (17 Νοέ. 2004 , 14:50) είχα πάει στην disneyland του Παρισίου το 1992.Ε εντάξει δεν έχει και κάτι το ιδιαίτερο...Μ'αρεσε σαν πιτσιρίκι αλλά τώρα δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας το θέμα των disneylands. Δηλαδη ειχες παει πριν απο 12 χρονια ;) . Που ησουν 6 χρονων ? :wacko: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Ε ναι που είναι το περίεργο??? Κι εγώ 6 χρονών ήμουν όταν πήγα :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ifrit (17 Νοέ. 2004 , 15:31) Ε ναι που είναι το περίεργο??? Κι εγώ 6 χρονών ήμουν όταν πήγα :) Στο οτι ο @metal4ever ειπε "δεν έχει και κάτι το ιδιαίτερο". Οταν εισαι 6 χρονων δεν νομιζω οτι καταλαβαινεις 100% τι σου προσφερει η Disneyland. Το ειπα και πιο πανω. Αμα πας μετα τα 15-16 σου που καταλαβαινεις λιγα παραπανω, και δεν σου αρεσει ΟΚ το καταλαβαινω, αλλα οχι οταν εισαι 6 χρονων.... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Εγώ πάντως δε θυμάμαι το Χριστό μου :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ifrit (17 Νοέ. 2004 , 15:47) Εγώ πάντως δε θυμάμαι το Χριστό μου :p :p :p :p ... εμ! Λογικο δεν ειναι ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (17 Νοέ. 2004 , 12:41) Eγω εχω παει στα 2 πρωτα. Να ανεβασω φωτογραφιες; Εχω πάει στο Disney World στη Florida. Παιδιά ξεχάστε όλα τα άλλα...Εκεί δεν είναι ένα πάρκο σαν το Παρίσι ή την Καλιφόρνια ... εκεί είναι ολόκληρη η Αττικο-Βοιωτία με 4 πάρκα (νομίζω 5 τώρα). 1. Magic Kingdom (πάρκο του Μίκυ με απλά λόγια Disneyland) , 2. EPCOT (τεχνολογία) , 3. Animal Kingdom (ζώα αλλά όχι σε κλουβιά...) , 4. Disney-MGM (συνεργασία με την MGM γεμάτο με κινημτογραφικές εμπειρίες όπως Star Wars κ.λ.π.). Εχω 8 φίλμ ...να ανεβάσω? :p :D Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Θέλουμε fotos να ζηλέψουμε!! :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (17 Νοέ. 2004 , 22:14) Εχω πάει στο Disney World στη Florida. Παιδιά ξεχάστε όλα τα άλλα...Εκεί δεν είναι ένα πάρκο σαν το Παρίσι ή την Καλιφόρνια ... εκεί είναι ολόκληρη η Αττικο-Βοιωτία με 4 πάρκα (νομίζω 5 τώρα). 1. Magic Kingdom (πάρκο του Μίκυ με απλά λόγια Disneyland) , 2. EPCOT (τεχνολογία) , 3. Animal Kingdom (ζώα αλλά όχι σε κλουβιά...) , 4. Disney-MGM (συνεργασία με την MGM γεμάτο με κινημτογραφικές εμπειρίες όπως Star Wars κ.λ.π.). Εχω 8 φίλμ ...να ανεβάσω? :p :D Πες τα βρε βαμπίρ γιατί έχω ακούσει για όλα τα πάρκα αλλά λένε οτι σαν της Florida δεν είναι. Εγώ είχα την τύχη να πάω το 2001 όταν έκανα διακοπές στο Chicago. Πραγματικά βρίσκεσε σε άλλον πλανήτη... ή μάλλον δεν ξέρεις σ εποιόν είσαι! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Πήγα τον Απρίλιο στο Παρίσι. Δεν έχω λόγια. Ηθελα να πεθάνω εκει μέσα , ειλικρινά. Ανακάλυψα πως είναι να είσαι συνέχεια ευτυχισμένος... ! ΘΕΛΩ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (17 Νοέ. 2004 , 22:14) Εχω πάει στο Disney World στη Florida. Παιδιά ξεχάστε όλα τα άλλα...Εκεί δεν είναι ένα πάρκο σαν το Παρίσι ή την Καλιφόρνια ... εκεί είναι ολόκληρη η Αττικο-Βοιωτία με 4 πάρκα (νομίζω 5 τώρα). 1. Magic Kingdom (πάρκο του Μίκυ με απλά λόγια Disneyland) , 2. EPCOT (τεχνολογία) , 3. Animal Kingdom (ζώα αλλά όχι σε κλουβιά...) , 4. Disney-MGM (συνεργασία με την MGM γεμάτο με κινημτογραφικές εμπειρίες όπως Star Wars κ.λ.π.). Εχω 8 φίλμ ...να ανεβάσω? :p :D Ναι ναι ναι !! Θελουμε φιλμ !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2004 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 :D Starwars σε ολο το μεγαλειο του !! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Disney Studios... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 :cool: Disney Studios 2 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts