matsilas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Η μπαταρια σταματαει οντως στο 90%. Οταν φορτιζει στο κιτ κατ Διορθωνεται αυτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Μόλις το παρέλαβα εγώ, φόρτισε έως το 100% κανονικά..... Περισσότερα αύριο, αφού το σετάρω το βράδυ σήμερα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δε ξέρω πάντως παιδιά πως είναι σε εσάς η μπαταρία,αλλά εμένα κρατάει σχεδόν 2,5 μέρες χωρίς παιχνίδια,αλλά με αρκετή χρήση όλα τα υπόλοιπα.Πολύ καλή θεωρώ ότι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Δε ξέρω πάντως παιδιά πως είναι σε εσάς η μπαταρία,αλλά εμένα κρατάει σχεδόν 2,5 μέρες χωρίς παιχνίδια,αλλά με αρκετή χρήση όλα τα υπόλοιπα.Πολύ καλή θεωρώ ότι είναι. Οντως κραταει πολυ. Για την φορτιση πιστευω οτι φταιει το οτι το φορτιζω και με αλλον φορτιστη εκτος απο τον δικο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εγώ που έχω το Xiaomi Redmi Note 3G, έπαθα πλάκα με το πόσο γρήγορο είναι.... Άψογη οθόνη, ζωντανά χρώματα, καλός ήχος ηχείου..... Μόνο η κάμερα είναι λίγο μέτρια, αλλά τρώγεται.... Πάρτε και ένα Antutu με τρελό σκορ, όταν στο Xiaomi μου βγάζει 32.000 με το ζόρι!! [ATTACH]60791[/ATTACH] Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 προσφορά πάλι από το Gearbest Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostako Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Χθες βραδυ εβαλα την 5.0 απο το ρωσσικο φορουμ με 5GB partition και ολα μια χαρα. Το wi-fi ακομα αδυναμο (γνωριζει κανεις αν γινεται κατι με τα MTK Engineering Mode ;) Με ποιό τρόπο το έκανες? Αν θέλεις σε παρακαλώ δώσε λεπτομέρειες (Είμαι χρήστης κάτω του μέσου επιπέδου). Σας διαβάζω καιρό, αλλά γράφω πρώτη φορά στο Forum. παρέλαβα το κινητό προχθές, μόλις ένανα τα βασικά settings μου έκανε αναβάθμιση σε android 5 χωρίς καλά-καλά να το καταλάβω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω root με τίποτα και να μου μείνει το κινητό με χώρο για δύο - τρείς εφαρμογές. τα 5GB partition είναι σωτηρία. Επίσης μόλις μπαίνω στο Antutu λέει "check your internet connection" και με πετάει έξω, ενώ στο play store κατεβάζει κανονικά και γρήγορα και γενικά το WiFi δουλεύει σχετικά καλά. Εχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bax Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ μετά από 40 μέρες από την αποστολή. Ήρθε με 27/3 KK rom , και το έκανα upgrade κατευθείαν σε Lollipop, αφού έτρεξα ένα antutu και έβγαλα 30000.(δεν έτρεξε το 3d test). Στην lollipop ένα που έκανα το απόγευμα με έδειξε στα 44000. Κάμερα σε φωτεινα σημεία καλή, ελλειπώς φωτισμένα χωρίς φλάς και με κομμένη τελείως την ευκρίνεια στις ρυθμίσεις ικανοποιητική. Με φλάς απαράδεκτη.Το βίντεο τρώγεται. Είχα πάρει και φθηνές θήκες σιλικόνης (0.85Ε) από note 4 και redmi note γιατί δεν υπάρχει δική του, και του xiaomi μπήκε κουτί. άνοιξα μόνο τρύπα για usb - ακουστικά στο πάνω μέρος, και κάτω μεγάλωσα την τρύπα του μικροφώνου. Πίσω μεγάλωσα προς τα δεξια την τρύπα του ηχείου. Τα έκανα λίγο πρόχειρα βέβαια αλλά από το τίποτα... Έχω πάρει και μια καλύτερης ποιότητας S- Line αλλά επειδή είναι πιό παχιά και δεν ταιριάζουν τα κουμπιά, μου πατάει το volume down. Εκεί πρέπει να κόψω τρύπες. http://s18.postimg.org/bkueb286t/CAM00048.jpg http://s18.postimg.org/3xc36hywl/CAM00049.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) Χθες βραδυ εβαλα την 5.0 απο το ρωσσικο φορουμ με 5GB partition και ολα μια χαρα. Το wi-fi ακομα αδυναμο (γνωριζει κανεις αν γινεται κατι με τα MTK Engineering Mode ;) Με ποιό τρόπο το έκανες? Αν θέλεις σε παρακαλώ δώσε λεπτομέρειες (Είμαι χρήστης κάτω του μέσου επιπέδου). Σας διαβάζω καιρό, αλλά γράφω πρώτη φορά στο Forum. παρέλαβα το κινητό προχθές, μόλις ένανα τα βασικά settings μου έκανε αναβάθμιση σε android 5 χωρίς καλά-καλά να το καταλάβω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω root με τίποτα και να μου μείνει το κινητό με χώρο για δύο - τρείς εφαρμογές. τα 5GB partition είναι σωτηρία. Επίσης μόλις μπαίνω στο Antutu λέει "check your internet connection" και με πετάει έξω, ενώ στο play store κατεβάζει κανονικά και γρήγορα και γενικά το WiFi δουλεύει σχετικά καλά. Εχει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Εγω κανω ελεγχο για ενημερωσεις και μου λεει συστημα ενημερωμενο δεν μου δινει το update σε lolipop....................... Τι εκανες και αναβαθμιστηκε;;; Edited May 15, 2015 by matsilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Tο παραγγειλα και εγω σημερα απο gearbest. Mε την kitkat εχουμε καποιο θεμα ή δουλευει αψογα? Ο φιλος που πηρε την θηκη σηλικονης του redmi note, αν ειναι δυνατον να βαλει ενα link καθως ισως να μην κανουν ολες... Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Tο παραγγειλα και εγω σημερα απο gearbest. Mε την kitkat εχουμε καποιο θεμα ή δουλευει αψογα? Ο φιλος που πηρε την θηκη σηλικονης του redmi note, αν ειναι δυνατον να βαλει ενα link καθως ισως να μην κανουν ολες... URL: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=181502560032&alt=web Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 URL: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=181502560032&alt=web Aυτη συμφωνα με τα λεγομενα σου δεν κανει (ειναι πιο παχυα) Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Την φοραω ηδη. Μια χαρα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Την φοραω ηδη. Μια χαρα ειναι. οκ, ευχαριστω! Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Εγινε update σε lollipop απο ρωσικο φορουμ με partition 5gb με καθοδηγηση απο το βιντεο. Ολα λειτουργουν ΟΚ. Μια ερωτηση. Διαβασα οτι οταν υπαρχει OTA update δεν θα γινεται αυτοματα μεσω κινητου αλλα θελει ξανα χειροκινητα λογω του οτι η ρομ δεν ειναι η επισημη της mlais. Ισχυει;;; Και αν ναι υπαρχει καποιος αλλος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Εγινε update σε lollipop απο ρωσικο φορουμ με partition 5gb με καθοδηγηση απο το βιντεο. Ολα λειτουργουν ΟΚ. Μια ερωτηση. Διαβασα οτι οταν υπαρχει OTA update δεν θα γινεται αυτοματα μεσω κινητου αλλα θελει ξανα χειροκινητα λογω του οτι η ρομ δεν ειναι η επισημη της mlais. Ισχυει;;; Και αν ναι υπαρχει καποιος αλλος τροπος; αυτήν εννοεις? http://www.needrom.com/download/m52-lollipoprootrecovery/ δεν ειναι καθολου τελεια αποτι διαβαζω... ισως με δουλεια καπως καλυτερη ναναι. τα γραφει στο τελος της περιγραφης... -Mesage,Call,Notification Led is not work for me -purple tint on camera if flash is used -GPS accuracy is ok!But accuracy distance indication is bad after 13-15 positioning satelites accurancy is going to bad indication and stoped arround 20m. -sometime LCD is flashig ,to resolve try this το χειροτερο για μενα ειναι το flicker στην οθονη(τρεμοπαιγμα). σε ολα τα bugs δινονται και καποιες λυσεις... σε αλλους δουλευουν , σε αλλους οχι. ας ελπισουμε πως οι μισοι ειναι ασχετοι ή κατι καναν λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) αυτήν εννοεις? http://www.needrom.com/download/m52-lollipoprootrecovery/ δεν ειναι καθολου τελεια αποτι διαβαζω... ισως με δουλεια καπως καλυτερη ναναι. τα γραφει στο τελος της περιγραφης... -Mesage,Call,Notification Led is not work for me -purple tint on camera if flash is used -GPS accuracy is ok!But accuracy distance indication is bad after 13-15 positioning satelites accurancy is going to bad indication and stoped arround 20m. -sometime LCD is flashig ,to resolve try this το χειροτερο για μενα ειναι το flicker στην οθονη(τρεμοπαιγμα). σε ολα τα bugs δινονται και καποιες λυσεις... σε αλλους δουλευουν , σε αλλους οχι. ας ελπισουμε πως οι μισοι ειναι ασχετοι ή κατι καναν λαθος Λοιπον συμπερασματα: Το τρεμοπαιξιμο στην οθονη το κανει περιστασιακα. Το εκανε στο Facebook και στο google αλλα μετα απο ωρες χρησης και μετα απο επανεκκινηση σταματησε. Παντως δεν το κανει συνεχεια ουτε στην αρχικη οθονη η σε ολες τις εφαρμογες. Δεν με ενοχλει προσωπικα γιατι δεν ειναι συνεχες Ας ελπισουμε να λυθει με update. Το led στην φορτιση και στις ειδοποιησεις δουλεψε. Η καμερα με το camera 360 που την δουλευω ειναι καθαρη με η χωρις φλας. Το gps δεν το δοκιμασα αλλα ετσι και αλλιως αν και οποτε χρειαστω πλοηγηση εχω στο αυτοκινητο. Αυτα απο εμενα. ΥΓ Αυτο που ρωτησα ομως για τα ota updates μετα την αναβαθμιση σε lollipop αν ισχυει οτι δεν μπορουν να εγκατασταθουν αυτοματα δεν απαντηθηκε Edited May 16, 2015 by matsilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounelos_1 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Για τις SAR τιμες εμαθε ρε παιδια κανεις καμια πληροφορια??? Νομίζω πως είναι το πιο σημαντικό αυτό με την ακτινοβολία που τρωμε κάθε μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παίδες γιατί όπου το βρήσκω λέει ότι έχει lollipop και εσείς λέτε ότι την βάζουμε μόνοι μας;;; Θέλω να το πάρω γιά την κόρη μου, αξίζει;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παίδες γιατί όπου το βρήσκω λέει ότι έχει lollipop και εσείς λέτε ότι την βάζουμε μόνοι μας;;; Θέλω να το πάρω γιά την κόρη μου, αξίζει;; Αξίζει.... Το πήρα για την γυναίκα μου και δεν ξεκολλάει.....είχε Lumia πριν και ούτε καν να το δει δεν θέλει τώρα.... Χαχαχαχα Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Για να γράψω και εγώ λίγα πράγματα μετά από 1 βδομάδα χρήσης. Αρχικά,να πω ότι το κινητό είναι ωραία σχεδιασμένο,αρκετά λεπτό για το μεγεθός του και ταιριάζει τέλεια και με την flip case που πήρα μαζί.Περίμενα να μη χωράει καν στην τσέπη,αλλά μια χαρά είναι!Η οθόνη άψογη,τέλεια απόκριση,ωραία χρώματα και δείχνει τέλεια και τα βίντεο υψηλής ανάλυσης. Το κινητό πάει σφαίρα,δε κολλάει πουθενά.Το wifi πιάνει μια χαρά,δε ξέρω γιατί μερικοί λένε είναι αδύναμο.Τις εφαρμογές τις εγκαθιστά σχεδόν αμέσως!Το gps επίσης πιάνει τέλεια.Με το sygic δεν είχα κανένα θέμα.Τρώει πάντως αρκετή ram για τις βασικές του λειτουργίες,περίμενα να περισεύει περισσότερη,αλλά αφού δε κολλάει,δε πειράζει. Για 4G δε ξέρω,γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να αλλάξω την sim μου (έχω wind). Η κάμερα αρκετά καλή,δε ξέρω αν είναι όντως 13mega αλλά δε καταλαβαίνω γιατί φαίνεται σε όλους τόσο χάλια.Το flash αρκετά δυνατό.Το βράδυ και γενικά με χαμηλό φωτισμό,όντως δεν ειναι καλή. Τα led ειδοποίησης με τα πολλά χρώματα για να επιλέξεις αρκετά χρήσιμα.Το ηχείο μέτριο,το μικρόφωνο κανονικό,ενώ το ακουστικό χαμηλό. Η μπαταρία του άψογη!επίσης δε καταλαβαίνω γιατί την κατηγορούν όλοι σχεδόν!Με αρκετή χρήση,εκτός παιχνιδιών,το κινητό μου κρατάει 2,5 μέρες περίπου! Σε γενικές γραμμές είναι φοβερό το κινητό και πρέπει να σκεφτει κανείς ότι δίνει 130€ περίπου,δε μπορεί να περιμένει το απόλυτο μηχάνημα με τόσα χρήματα.όποιος θέλει 23/24 να παίζει παιχνίδια,θα του τελειώνει η μπαταρία,τι να κάνουμε.Επίσης όποιος θέλει την τρομερή κάμερα,αγοράζει ψηφιακή,όχι κινητό. Πάντως,έχει αρκετό δρόμο να βελτιωθεί το lollipop,γιατί για παράδειγμα αν το κλείσεις,φεύγουν αρκετά εικονίδια από την αρχική οθόνη.Επίσης,αυτή η βλακεία που έχουν κάνει με τον εσωτερικό χώρο,κάνει ζημιά στο κινητό,έστω και να το ψιλοσυμμάζεψαν με τα 5gb που άφησαν για εφαρμογές.Αν θυμηθω κάτι άλλο,θα στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Το ηχείο μέτριο,το μικρόφωνο κανονικό,ενώ το ακουστικό χαμηλό... αυτα δε ρυθμιζονται απο το mobile uncle tools? αν εισαι rooted τσεκαρε αυτο... λειτουργει σε ολα τα προηγουμενα mtk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 δε ξέρω,μάλλον θα ρυθμίζονται.Δεν είναι rooted δυστυχώς,έβαλα lollipop κατευθείαν και περιμένω πότε θα το rootαρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 δε ξέρω,μάλλον θα ρυθμίζονται.Δεν είναι rooted δυστυχώς,έβαλα lollipop κατευθείαν και περιμένω πότε θα το rootαρουν καλα κρασα. αφου ακομα δεν ειμαι ετοιμο αποτι διαβαζω. εγω θα περιμενω για να το βαλω. ή πρωτα τουλαχιστον θα μεινω καμποσο να δω το υπαρχον συστημα και βλεπω.. παντως το γλυφιντζουρι τι καλυτερο εχει? δε μου πολυαρεσει οσο εχω δει απο βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 το πηρα σημερα κι εγω... ωραιο γενικα. αλλα μεγαλο φαουλ η καμερα. μην πω πως ειναι και ελαχιστα χειροτερη απτην μπροστινη. κριμα. κατα ταλλα σουπερ. στις επομενες μερες θα εχω πιο σφαιρικη αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts