houla Δημοσιεύτηκε November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 16, 2004 Καλημέρα σας σκεφτομαι να αγοράσω ενα dvd-rw dual. Αλλα να δωσω μεχρι 100€ μπορειτε να μου προτεινεται καποιο εσεις. Και τι πρεπει να προσεξω στην αγορα του? Ευχαριστω εκ΄των προτερων??? :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος houla (16 Νοέ. 2004 , 09:51) Καλημέρα σας σκεφτομαι να αγοράσω ενα dvd-rw dual. Αλλα να δωσω μεχρι 100€ μπορειτε να μου προτεινεται καποιο εσεις. Και τι πρεπει να προσεξω στην αγορα του? Ευχαριστω εκ΄των προτερων??? :) το "παιονιρ" βεβαια 108 ! :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal4ever Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 to nec 3500 φυσικά , είναι το καλύτερο απ'όλα και με διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αυτα τα δυο εχω και εγω στο μυαλο μου :wacko: :D Το ΝEC ειναι γυρω στα 10€ πιο φθηνο απο το PIONEER. Εχουν καμια αλλη διαφορα? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal4ever Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 λοιπόν , το pioneer dvr-108 αν και ακριβότερο κατά 10 ευρώ του nec-3500A είναι χειρότερο , καθώς στην πραγματικότητα το NEC επιτυγχάνει τις υψηλότερες ταχύτητες εγγραφής dvd δίσκου double layer (3.8x) , ενώ το pioneer στην πραγματικότητα γράφει στα 3x.Επίσης τα cd τα γράφει πιο γρήγορα απ'το pioneer , καθώς έχει ταχύτητα εγγραφής cd-r 48x ενώ το pioneer 32x.Και διαβάζει τα cd στα 48x αντι στα 40.Αυτές βασικά είναι οι διαφορές , γιατί να πάρεις κάτι χειρότερο με περισσότερα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος metal4ever (16 Νοέ. 2004 , 13:13) λοιπόν , το pioneer dvr-108 αν και ακριβότερο κατά 10 ευρώ του nec-3500A είναι χειρότερο , καθώς στην πραγματικότητα το NEC επιτυγχάνει τις υψηλότερες ταχύτητες εγγραφής dvd δίσκου double layer (3.8x) , ενώ το pioneer στην πραγματικότητα γράφει στα 3x.Επίσης τα cd τα γράφει πιο γρήγορα απ'το pioneer , καθώς έχει ταχύτητα εγγραφής cd-r 48x ενώ το pioneer 32x.Και διαβάζει τα cd στα 48x αντι στα 40.Αυτές βασικά είναι οι διαφορές , γιατί να πάρεις κάτι χειρότερο με περισσότερα λεφτά; Ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο :) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Ένα φιλαράκι μου έχει πάρει ένα της LG αλλά παραπάνω δεν ξέρω. Τι λέτε γι αυτό? :confused: Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αμα το θελεις παρα πολυ τοτε το NEC 3500 ή το Plextor 716 που ειναι καλυτερο απο οτι φαινεται. Παντως, αμα εχεις ηδη DVD R/RW, κοιτα μηπως μπορεις να το φλασαρεις για να υποστηριζει τα DVD DL και να μην παρεις ακομα καινουριο DL. Ετσι και αλλιως, τα DL DVD ειναι πολυ ακριβα και υποστηριζουν τα +R μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papdoux (16 Νοέ. 2004 , 14:03) Αμα το θελεις παρα πολυ τοτε το NEC 3500 ή το Plextor 716 που ειναι καλυτερο απο οτι φαινεται. Παντως, αμα εχεις ηδη DVD R/RW, κοιτα μηπως μπορεις να το φλασαρεις για να υποστηριζει τα DVD DL και να μην παρεις ακομα καινουριο DL. Ετσι και αλλιως, τα DL DVD ειναι πολυ ακριβα και υποστηριζουν τα +R μονο. Λες να περιμενω ακομα εε? Μπας και γινουν και ταχυτερα σε dual :D +R τι ειναι ακριβως???? :stupid: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Λεω για το format DVD+R. Μεχρις στιγμης, τα Single Layer DVDs υποστηριζουν τα DVD+R/RW & DVD-R/RW discs ενω τα Dual Layer DVDs υποστηριζουν τα +R μονο. Τα +R ή -R ειναι το πρωτοκολλο εγγραφης σε DVD discs. Καπου διαβασα οτι το Plextor 716 θα υποστηριζει τα DL DVD+R discs και αργοτερα, με firmware upgrade, και τα DL DVD-R. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. November 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papdoux (16 Νοέ. 2004 , 15:34) Λεω για το format DVD+R. Μεχρις στιγμης, τα Single Layer DVDs υποστηριζουν τα DVD+R/RW & DVD-R/RW discs ενω τα Dual Layer DVDs υποστηριζουν τα +R μονο. Τα +R ή -R ειναι το πρωτοκολλο εγγραφης σε DVD discs. Καπου διαβασα οτι το Plextor 716 θα υποστηριζει τα DL DVD+R discs και αργοτερα, με firmware upgrade, και τα DL DVD-R. ok copy that !! :cool: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Egw exw to NEC 3500 kai ws twra eimai ikanopoiimenos 100%.. To mono pou xriazetai na kaneis einai ena update to firmware sou apo tin official site tis NEC. To firmware pou tha thes einai to 2.18! :D Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demis_CY (16 Νοέ. 2004 , 17:24) Egw exw to NEC 3500 kai ws twra eimai ikanopoiimenos 100%.. To mono pou xriazetai na kaneis einai ena update to firmware sou apo tin official site tis NEC. To firmware pou tha thes einai to 2.18! :D Κι εγώ αυτό έχω. Το firmware τι εξυπηρετεί; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Εγω πειρα το NEC καλα παει μεχρι στιγμης καλη επιλογη και οχι πολυ ακριβη γιατι σιγουρα στο μελον ολα θα χρειαστουν αντικατασταση Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metal4ever Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 παιδιά συνιστώ στην αγορά των dvd-r υπομονή 4-5 μήνες. Όλο και περισσότερο θα βγαίνουν στην κυκλοφορία συσκευές πιο γρήγορες και φτηνές.Θυμάστε τι γινότανε με τα cd-recorders που κάνανε μία περιουσία με ταχύτητες 10 και 16x.Υπομονή και λόγω του ότι η ταχύτητες στα double layers θα αυξηθούν δραματικά τους επόμενους μήνες και θα υπάρχει μεγαλύτερη συμβατότητα...(dvd-r και dvd+r double layer μαζί!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος metal4ever (16 Νοέ. 2004 , 13:13) λοιπόν , το pioneer dvr-108 αν και ακριβότερο κατά 10 ευρώ του nec-3500A είναι χειρότερο , καθώς στην πραγματικότητα το NEC επιτυγχάνει τις υψηλότερες ταχύτητες εγγραφής dvd δίσκου double layer (3.8x) , ενώ το pioneer στην πραγματικότητα γράφει στα 3x.Επίσης τα cd τα γράφει πιο γρήγορα απ'το pioneer , καθώς έχει ταχύτητα εγγραφής cd-r 48x ενώ το pioneer 32x.Και διαβάζει τα cd στα 48x αντι στα 40.Αυτές βασικά είναι οι διαφορές , γιατί να πάρεις κάτι χειρότερο με περισσότερα λεφτά; To pioneer ειναι ομως ποιοτικοτερο σαφως απο το nec και δεχεται μεγαλυτερη γκαμα σε dvd για να γραψει!!Οσο για ταχυτητες οντως το nec ειναι ταχυτερο αυτη την στιγμη! Οποτε η επιλογη ειιναι δικη σου φιλε μου ή pioneer ποιοτητα και πληθος media ή nec 10 ευρω φθηνοτερο και ελαφρα ταχυτερο! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 ti tha eleges gia to lite-on 832S to exw edw kai 2 mhnes ouden provlima grafei kai diabazei ta panta se poly kalh timh! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Εγώ σου προτείνω το lite-on SOHW-1633S το οποίο έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!Κοστίζει μόλις 79ΕΥΡΩ!Οι ταχύτες του είναι! DVD+R 2.4x max dual layer DVD+R 16x DVD-R 8x DVD+RW 4x DVD-RW 4x CD-R 48x CD-RW 24x Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αν κάποιος έχει DVD-RW single layer δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πάρει και double layer τώρα. Πρώτον, γιατί τα double layer δισκάκια είναι πανάκριβα ακόμα και, δεύτερον, γιατί δεν ξέρουμε που θα φτάσουν οι ταχύτητες εγγραφής double layer όταν γίνουν προσιτά τα δισκάκια. Μπορεί το 2.4x και το 4x να είναι λίγα τότε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (16 Νοέ. 2004 , 21:06) Κι εγώ αυτό έχω. Το firmware τι εξυπηρετεί; To firmware update einai gia na ypostirizei parapanw markes CD kai fysika burning xwri provlimata. Oso afora ta pio panw comments, NAI enas pou exei IDI DVD Burner pou kanei burn se single layer den exei anaggi apo ena double layer burner opws einai to NEC3500A. Egw to agorasa giati den eixa tipota.. :P Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaskaltsas Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Akolouthise to link auto exei fthina dvd-rw http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3 ta pio fthna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Ekdosi 2.18 gia to NEC den exo dei mono 2.17 edo http://www.cdrinfo.com/forum/forceddownload.asp?file=0;82679 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 H ekdosi 2.18 gia to NEC 3500A einai i official apo tin NEC. Kai idi exei vgei special edition apo kapion.. ;) Kai to EDITED/SPECIAL EDITION tou original 2.18 vrisketai edw: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=114665 Gia osous theloun to ORIGINAL kai OFFICIAL 2.18 Firmware gia to NEC 3500A tous mporeite na to vreite edw: http://www.de.nec.de/softwareoverview2.php/id/557 Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Demis_CY όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι σε υπάρχον post, να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/image/edit.gif ώστε να μην κάνεις συνεχόμενα posts. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 :eek: Είμαι και εγώ προβληματισμένος παιδιά. Έχω το PLEXTOR PX708A.Είναι άψογο και γράφει και σε+R και -R. Θα ήθελα όμως πολύ ένα dual layer dvdR κυρίως για ταινίες μεγάλου μήκους που δε μου αρέσει να συμπιέζω κάνοντας buckup ασφαέίας όπως κάνω τώρα για να χωρέσουν σε ένα DVD μονής στρώσης. Τι λέτε? Με συμβουλεύετε να περιμένω ακόμα ή να πάρω κάποια συσκευή από αυτές που κυκλοφορούν και πιά ? :rolleyes: Παράθεση :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts