matsilas Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Εγω πάντως με αυτα που διαβαζω εδω και αλλου μεχρι να βγει official ota update 10αρια δεν βαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Εγω πάντως με αυτα που διαβαζω εδω και αλλου μεχρι να βγει official ota update 10αρια δεν βαζω. Μα δε νομίζω ότι θα υπάρξει OTA update, μόνο μέσω του Upgrade Advisor γίνεται η αναβάθμιση.... Αυτός είναι ο επίσημος τρόπος να περάσεις τα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 μα ota update είναι και τώρα στην ουσία. το μόνο που κάνει το upgrade advisor είναι να δίνει το OK για την αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 μα ota update είναι και τώρα στην ουσία. το μόνο που κάνει το upgrade advisor είναι να δίνει το OK για την αναβάθμιση. Τοτε γιατι στα ξενα site οταν ρωτάνε στα nokia stores τους λενε να μη κανουν ακομα αναβαθμιση γιατι ειναι beta και να περιμενουν την official stable release? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Κατεβάζοντας την εφαρμογή του you tube κ μπαίνοντας να δεις κάτι η κάποιο βίντεο σε πάει μεσω του edge.είναι σαν να έχεις μπει απλα απο τον browser .οποτε αφού πάει έτσι τσάμπα η εφαρμογή δεν χρειάζεται.... Σωστά .Δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή για το YouTube. Καλύτερα κατέβασε την tubecast η οποία κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη δωρεάν. Εάν θέλεις με πληρωμή καλύτερα να κατεβάσεις το mytube. Ακόμα μία δωρεάν πολύ καλή είναι η HD TUBE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Τοτε γιατι στα ξενα site οταν ρωτάνε στα nokia stores τους λενε να μη κανουν ακομα αναβαθμιση γιατι ειναι beta και να περιμενουν την official stable release? Ρώτα τα Nokia Stores να σου πούνε τότε και εσύ. Η ΜS ατόν το τρόπο έχει δώσει για επίσημη ενημέρωση και δεν μιλάει για beta. Άσχετα με το αποτέλεσμα που βλέπουμε,είναι επίσημη ενημέρωση μας αρέσει δεν μας αρέσει. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστά .Δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή για το YouTube. Καλύτερα κατέβασε την tubecast η οποία κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη δωρεάν. Εάν θέλεις με πληρωμή καλύτερα να κατεβάσεις το mytube. Ακόμα μία δωρεάν πολύ καλή είναι η HD TUBE. το metro tube,επίσης με πληρωμή,αλλά πάρα πολύ καλό. Καλύτερο ίσως και από το επίσημο youtube σε άλλες πλατφόρμες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ρώτα τα Nokia Stores να σου πούνε τότε και εσύ. Η ΜS ατόν το τρόπο έχει δώσει για επίσημη ενημέρωση και δεν μιλάει για beta. Άσχετα με το αποτέλεσμα που βλέπουμε,είναι επίσημη ενημέρωση μας αρέσει δεν μας αρέσει. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το metro tube,επίσης με πληρωμή,αλλά πάρα πολύ καλό. Καλύτερο ίσως και από το επίσημο youtube σε άλλες πλατφόρμες. Σωστά. Και εγώ νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Σωστά. Και εγώ νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη Αυτό πήρα τελικά το metro tube,όντως πολύ καλό,ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τοτε γιατι στα ξενα site οταν ρωτάνε στα nokia stores τους λενε να μη κανουν ακομα αναβαθμιση γιατι ειναι beta και να περιμενουν την official stable release? Δεν θα υπάρξει "καλή" έκδοση. Η "καλή" και "σταθερή" θα είναι αυτή που βρίσκεται στο production ring. Η εφαρμογή update advisor αυτό που κάνει είναι να σε "συνδέσει" με το production ring αν δεν είσαι "Insider" (δίχως να γραφτείς ως dev) και αν η συσκευή σου πληρεί τις προυποθέσεις, σε "αφήνει" να πάρεις την έκδοση που "τρέχει" στο p-ring. Σε διαφορετική περίπτωση, το update θα γινόταν όπως γίνονταν τόσο καιρό. Μενού ρυθμίσεις>ενημερώσεις τηλεφώνου>αναζήτηση ενημερώσεων *δίχως* να εμπλέκεται κάποια εφαρμογή στη μέση. To Metrotube δεν είναι τόσο καλό όσο το Tubecast imho. Φαίνεται να βρίσκει αδιέξοδα στις αιτήσεις του στις υπηρεσίες του youtube (λ.χ. videos που μ'αρέσουν ή τ'αγαπημένα ) Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourasg Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εγώ πάντως με τα προβλήματα αυτονομίας που αντιμετώπισα με τα 10αρια με το που τα έβαλα, δύσκολα θα αποφασίσω να ξανααβαθμίσω. Μια χαρά με τα 8αρια , και με τι χρήση που κάνω ξεχνάω να τα φορτίσω (ΑΝ σας πω ότι χτες τα έβαλα για φόρτιση μετά από 4 μέρες !!!). Η μεγάλη ωστόσο απογοήτευσή μου είναι η φωτογραφική . Εμφανώς χειρότερες φωτογραφίες σε σχέση με το ΝΟΚΙΑ Ν8 που είχα. Και επίτηδες για έμενα αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη χρήση του κινητού (η ευχρηστία του να λαμβάνω φωτογραφίες ποιότητας οπουδήποτε και οποτεδήποτε ) έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω κανένα 1020? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εγώ πάντως με τα προβλήματα αυτονομίας που αντιμετώπισα με τα 10αρια με το που τα έβαλα, δύσκολα θα αποφασίσω να ξανααβαθμίσω. Μια χαρά με τα 8αρια , και με τι χρήση που κάνω ξεχνάω να τα φορτίσω (ΑΝ σας πω ότι χτες τα έβαλα για φόρτιση μετά από 4 μέρες !!!). Η μεγάλη ωστόσο απογοήτευσή μου είναι η φωτογραφική . Εμφανώς χειρότερες φωτογραφίες σε σχέση με το ΝΟΚΙΑ Ν8 που είχα. Και επίτηδες για έμενα αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη χρήση του κινητού (η ευχρηστία του να λαμβάνω φωτογραφίες ποιότητας οπουδήποτε και οποτεδήποτε ) έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως πρέπει να πάρω κανένα 1020? Εχει διαφορά η φωτογραφία στα 8.1 ειναι καλύτερη από τα 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Δεν θα υπάρξει "καλή" έκδοση. Η "καλή" και "σταθερή" θα είναι αυτή που βρίσκεται στο production ring. To Metrotube δεν είναι τόσο καλό όσο το Tubecast imho. Φαίνεται να βρίσκει αδιέξοδα στις αιτήσεις του στις υπηρεσίες του youtube (λ.χ. videos που μ'αρέσουν ή τ'αγαπημένα ) Όντως, πολύ καλή εφαρμογή στο είδος της.:) Είδα και τον Πολεμο των Αστρων σήμερα στο κινητό, μια χαρά το έπαιξε αν και δεν δοκίμασα με υπότιτλους ακόμα.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpourasg Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εχει διαφορά η φωτογραφία στα 8.1 ειναι καλύτερη από τα 10; Οχι καμία σχέση, η διαφορά είναι στην αυτονομία του κινητού που όταν έβαλα τα 10άρια μειώθηκε δραματικά. Όσο για τις φωτογραφίες τις να πω. Το Ν8 ήταν κινητό του 2010 με 12 mpx κάμερα, αν σήμερα το 640 xl με 13 mp και 5 χρόνια μετα δε μπορεί να το ανταγωνιστεί, τι να πω ίσως κάτι δε πάει καλά. ίσως να φταίει το ότι τα προγράμματα φωτογραφίας δεν έχουν έτοιμα προφίλ χρήσης δε ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Οχι καμία σχέση, η διαφορά είναι στην αυτονομία του κινητού που όταν έβαλα τα 10άρια μειώθηκε δραματικά. Όσο για τις φωτογραφίες τις να πω. Το Ν8 ήταν κινητό του 2010 με 12 mpx κάμερα, αν σήμερα το 640 xl με 13 mp και 5 χρόνια μετα δε μπορεί να το ανταγωνιστεί, τι να πω ίσως κάτι δε πάει καλά. ίσως να φταίει το ότι τα προγράμματα φωτογραφίας δεν έχουν έτοιμα προφίλ χρήσης δε ξερω Κάποιοι είπαν οτι μετα την αναβάθμιση σε 10αρια χαλασε η ποιότητα της φωτογραφίας για αυτό ρωτάω μήπως παρατήρησες κι εσύ το ίδιο φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Πήγα να δω κάτι βίντεο που είχα αποθηκεύσει στην κάρτα τα οποία ήταν σε 4κ ανάλυση κ δεν τα αναπαράγει.κρασαρει κ σε πετάει αρχική οθόνη.πιθανόν δεν μπορεί να τα παίξει ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παιδιά από τι έχω παρατηρήσει μετά την αναβάθμιση περισσότερη μπαταρία καταναλώνει η glance screen,προσωπικά έχω λύσει αυτό το θέμα με την θήκη που χρησιμοποιώ.Όταν το πορτάκι της θήκης καλύπτει τον αισθητήρα η glance screen είναι ανενεργή και ενεργοποιείται με το που το ανοίξεις και όλα καλά.Όσο για τις φωτογραφίες επειδή βγάζω πάρα πολλές στην ποιότητα συγκρίνοντας με φωτογραφίες από την προηγούμενη έκδοση δεν βλέπω διαφορές,αυτό που δεν υποστηρίζεται πλέον είναι το rich capture που σε βοηθούσε να διαλέξεις (αφού είχες βγάλει την φωτογραφία)διαφορετική έκθεση της αρεσκείας σου http://lumiaconversationsuk.microsoft.com/2015/05/12/how-to-use-rich-capture-on-microsoft-lumia-640-and-lumia-640-xl/ Δυστυχώς αυτό το χαρακτηριστικό δεν υποστηρίζεται πλέον από την καινούρια εφαρμογή παρά μόνο όταν χρησιμοποιείς flash+HDR έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις την ένταση του flash στην φωτογραφία.Ελπίζω να βοήθησα. Μέχρι 1080p υποστηρίζει η συσκευή,ούτε καν 2Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 ...αυτό που δεν υποστηρίζεται πλέον είναι το rich capture που σε βοηθούσε να διαλέξεις (αφού είχες βγάλει την φωτογραφία)διαφορετική έκθεση της αρεσκείας σου. Δυστυχώς αυτό το χαρακτηριστικό δεν υποστηρίζεται πλέον από την καινούρια εφαρμογή παρά μόνο όταν χρησιμοποιείς flash+HDR έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις την ένταση του flash στην φωτογραφία. Η μόνη διαφορά στο rich capture και rich HDR είναι στο όνομα... Λειτουργεί μια χαρά και χωρίς flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Η μόνη διαφορά στο rich capture και rich HDR είναι στο όνομα... Λειτουργεί μια χαρά και χωρίς flash. Δεν υποστηρίζεται το γράφει και στο store της εφαρμογής σε ποιες συσκευές υποστηρίζεται.Άλλο το rich capture και άλλο το δυναμικό flash μην τα μπερδεύεις,το rich capture δεν υποστηρίζεται στα windows 10 παρά μόνο στην σειρά 63Χ.Στην δική μου συσκευή τουλάχιστον όταν χρησιμοποιώ το HDR χωρίς flash οι φωτογραφίες είναι γεμάτες κόκκο και ανάλυσης 960 x 720 και δεν υπάρχει καμία επιλογή επεξεργασίας. Edited April 12, 2016 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Για το Glance Screen ελληνιστί οθόνη γρήγορης ματιάς τι ρυθμίσεις χρειάζονται για μεγαλύτερη οικονομια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Δεν υποστηρίζεται το γράφει και στο store της εφαρμογής σε ποιες συσκευές υποστηρίζεται.Άλλο το rich capture και άλλο το δυναμικό flash μην τα μπερδεύεις,το rich capture δεν υποστηρίζεται στα windows 10 παρά μόνο στην σειρά 63Χ.Στην δική μου συσκευή τουλάχιστον όταν χρησιμοποιώ το HDR χωρίς flash οι φωτογραφίες είναι γεμάτες κόκκο και ανάλυσης 960 x 720 και δεν υπάρχει καμία επιλογή επεξεργασίας. Δεν μπερδεύω τίποτα και μάλλον στο store τα λέει λίγο μπερδεμένα... Στο 640XL μια χαρά λειτουργεί το rich captute/rich hdr με ή χωρίς φλας θα σου πρότεινα να κάνεις ένα hard reset την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Δεν μπερδεύω τίποτα και μάλλον στο store τα λέει λίγο μπερδεμένα... Στο 640XL μια χαρά λειτουργεί το rich captute/rich hdr με ή χωρίς φλας θα σου πρότεινα να κάνεις ένα hard reset την συσκευή σου. Πάλι hard reset πόσα πια να αντέξει αυτή η συσκευή :ninja: Λοιπόν θα κάνω και θα ενημερώσω ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα. Edited April 12, 2016 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Mπα μια από τα ίδια και μετά την επαναφορά τουλάχιστον στην συσκευή μου το rich capture δεν λειτουργεί :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Παιδιά ποιος γνωρίζει το εξής: Κάποια αρχεία τύπου pdf δεν μου τα διαβάζει. Τα αντίστοιχα στο note 3 μου τα διαβάζει κανονικά. Εννοώ πάντα τα email φυσικά. Έχω τρεις λογαριασμούς και πολλές φορές ενώ δείχνει επισυναπτόμενα δεν μου τα διαβάζει. Φταίει το τηλέφωνο ή τα αρχεία αυτά είναι από σπασμένα windows και δεν τα αναγνωρίζει;;;; και εάν είναι έτσι τότε γιατί πάντα το note μου τα διαβάζει. Αυτό συνέβαινε και με τα 8.1 ,και με τα 10. Όποιος γνωρίζει πραγματικά ας με ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Mπα μια από τα ίδια και μετά την επαναφορά τουλάχιστον στην συσκευή μου το rich capture δεν λειτουργεί :mad: Κάποιο bug είναι στην συσκευή σου και ίσως το μόνο που μπορεί να το εξηγήσει είναι ότι για κάποιο λόγο δεν έχουμε την ίδια εκδοσή της εφαρμογής... Η δικιά μου είναι η 2016.404.51.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Μόλις βγήκε η 10586.218 ενημέρωση. http://www.windowscentral.com/here-what-new-windows-10-mobile-build-10586218 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts