panos9553 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Για το παρόν μιλαω και εγώ...Σου είπα να δεις από τώρα μεχρι και πριν 10 μήνες. Θες να μου πεις οτι τραβας video full hd video/ 30 fps με την ψηφιακη σταθεροποιηση του βιντεο ενεργοποιημενη και δεν κολαει εστω και λιγο και να μην εχει θεματα με τον συγχρονισμο ηχου και εικονας?? Αν αυτο λες τοτε σε προκαλω (καλοπροαιιρετα παντα) να τραβηξεις βιντεο ετσι οπως σου ειπα και να το ανεβασεις αλλα να δειχνεις τις ρυθμισεις αυτες φυσικα. Αν οχι τοτε καλως βλεπουν τα ματια μου σε 3 διαφορετικα 640 και παμε παρακατω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 (edited) φίλε μου μπορεί να είμαι κ0λ0φ@ρδ0ς με την συσκευή 3 video σε μέγιστη ανάλυση 1920Χ1080p/30 fps και όλα στο αυτόματο 1) 20λέπτο βαφτίσια 2) 7λέπτο πορεία αυτοκινήτου πάνω σε βάση 3) 2λέπτο την ανιψιά μου στην καταγραφή είχα δει κολλήματα του καρέ και αρκετά συχνά και στο PC και στην συσκευή που τα είχα δει δεν τα είδα τα κολλήματα και ο ήχος σε κανονική ροή και τα έχω να αποθηκεύονται στην κάρτα την οποία την έχω 4 χρόνια κοντά δεν σε αμφισβητώ απλά λέω και εγώ τη έχω δει στην δικιά μου συσκευή παρεμπιπτόντως δεν τραβάω το ένα βίντεο πίσω από το άλλο στο καπάκι που αυτό μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στην ομαλότητα της αποθήκευσης του video καλή συνέχεια Edited October 7, 2016 by nikolaos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 φίλε μου μπορεί να είμαι κ0λ0φ@ρδ0ς με την συσκευή 3 video σε μέγιστη ανάλυση 1920Χ1080p/30 fps και όλα στο αυτόματο 1) 20λέπτο βαφτίσια 2) 7λέπτο πορεία αυτοκινήτου πάνω σε βάση 3) 2λέπτο την ανιψιά μου στην καταγραφή είχα δει κολλήματα του καρέ και αρκετά συχνά και στο PC και στην συσκευή που τα είχα δει δεν τα είδα τα κολλήματα και ο ήχος σε κανονική ροή και τα έχω να αποθηκεύονται στην κάρτα την οποία την έχω 4 χρόνια κοντά δεν σε αμφισβητώ απλά λέω και εγώ τη έχω δει στην δικιά μου συσκευή παρεμπιπτόντως δεν τραβάω το ένα βίντεο πίσω από το άλλο στο καπάκι που αυτό μπορεί να παίζει κάποιο ρόλο στην ομαλότητα της αποθήκευσης του video καλή συνέχεια Ξανατονιζω αν δεν το δες.. full hd video/ 30 fps με την ψηφιακη σταθεροποιηση του βιντεο ενεργοποιημενη την εχεις ενεργοποιημενη αυτη την ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Το 640 κατά την γνωμη μου τραβάει το καλυτερο video και τις καλυτερες φωτο σε σχεση με την αξια του(107-128 ευρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Το 640 κατά την γνωμη μου τραβάει το καλυτερο video και τις καλυτερες φωτο σε σχεση με την αξια του(107-128 ευρω) Το 640 xl γυρω στο 100 ρικο που κανει τωρα..περα απο τα προβληματα λειτουργικου και εφαρμογων, η καμερα του ΣΚΟΤΩΝΕΙ, απλα δεν εχει αντιπαλο, μιλαμε για το χαος. Αλλα μεχρι εκει ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Εγω με το 640 εχω ένα μονο πρόβλημα όχι και τοσο σημαντικο. Δεν μου ανανεωνει την ημερομηνια στο πλακακι του ημερολογιου. Αυτό γινεται από την επειτειακη αναβαθμιση και μετα. Δοκίμασε να αλλάξεις το μέγεθος του πλακιδίου. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ξανατονιζω αν δεν το δες.. full hd video/ 30 fps με την ψηφιακη σταθεροποιηση του βιντεο ενεργοποιημενη την εχεις ενεργοποιημενη αυτη την ρυθμιση? Και αυτή ενεργοποιημένη είναι panoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Δοκίμασε να αλλάξεις το μέγεθος του πλακιδίου. Το γνωρίζω αυτό αλλα δεν είναι λυση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Δοκιμάζω να εγκαταστήσω κάτι εφαρμογές και μου βγάζει συνεχώς το παρακάτω μήνυμα . http://i1322.photobucket.com/albums/u561/giorgosneromiloi/wp_ss_20161009_0001_zpslhriwodu.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Στο ίδιο μέρος εγώ με το 640xl τα παιδια μου με ανδροιντ εγώ για να μπω με 3G ιδρωνω και χάλια σύνδεση. Τα παιδια φουλ ίντερνετ................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Στο ίδιο μέρος εγώ με το 640xl τα παιδια μου με ανδροιντ εγώ για να μπω με 3G ιδρωνω και χάλια σύνδεση. Τα παιδια φουλ ίντερνετ................. δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Και σε εμένα κάνει κάτι κουλά το 3g με την τελευταία insider....Και ειδικά στo Viber. Μου λέει no internet connection και μόνο με επανεκκίνηση στρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Με τον κωδικό σφάλματος c101b000 σε κάθε κατέβασμα εφαρμογής τι κάνουμε ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Έκανες σοφτ ρισετ; αν όχι κάνε,κλείσε και βγάλε την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Soft reset πως κάνουμε ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Με τον κωδικό σφάλματος c101b000 σε κάθε κατέβασμα εφαρμογής τι κάνουμε ;;; Μετέφερε τα πάντα στην SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Soft reset πως κάνουμε ;;; Το κλείνεις και βγάζεις την μπαταρία η πατάς το power μέχρι να βγει δόνηση στα 10 και στα 8.1 power με volume down μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Το κλείνεις και βγάζεις την μπαταρία η πατάς το power μέχρι να βγει δόνηση στα 10 και στα 8.1 power με volume down μαζί. Ουπς αυτό με τα 10 δεν το ήξερα ότι έγινε τόσο απλό το SR!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 καλημερα. ενω καποια στιγμη το ειχα βρει, τωρα δεν μπορω να βρω εκεινη την ρυθμιση για αποκλεισμο συγκεκριμενων αριθμων. ξερει καποιος????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 καλημερα. ενω καποια στιγμη το ειχα βρει, τωρα δεν μπορω να βρω εκεινη την ρυθμιση για αποκλεισμο συγκεκριμενων αριθμων. ξερει καποιος????? πας στης εξερχόμενες και πατάς της 3 τελείες εκεί είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 πας στης εξερχόμενες και πατάς της 3 τελείες εκεί είναι για εισερχομενες μ ενδιαφερει καποια συγκεκριμενα νουμερα να μην μπορουν να καλεσουν το δικο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 για εισερχομενες μ ενδιαφερει καποια συγκεκριμενα νουμερα να μην μπορουν να καλεσουν το δικο μου. ακολουθείς την ίδια διαδικασία και μετά πατάς στης 3 παύλες πάνω αριστερά λίστα αποκλεισμού -> και μετά τον σταυρό (+) κάτω δεξιά και πληκτρολογείς τον αριθμό ΑΝ υπάρχουν ήδη στης εξερχόμενες-εισερχόμενες τότε απλά κρατάς παρατεταμένα πάνω στην κλήση και επιλέγεις τον αποκλεισμό επαφής-αριθμού και μετά το ΟΚ είσαι έτοιμος , πιστεύω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 κατι δεν παει καλα .τιποτα δεν μπορω να βρω απ αυτα πού λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Έχεις Windows 8 ή 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Έχεις Windows 8 ή 10; win 10 πληρως ενημερωμενα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts