vasicristo Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 εμενα μου κανει το εξης κουφο. σε ολες τισ αναβαθμισεις μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. ξαφνικα και ενω οι ενδειξεις για το σημα των καρτων ειναι κανονικα , το τηλεφωνο νεκρωνει και στις δυο sim. den μπορω να δεχτω και ουτε να παρω φυσικα. το καταλαβαινω μονο μολις παω να παρω . με επανεκινηση επανερχετε μεχρι την στιγμη που θα το ξανακανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 εμενα μου κανει το εξης κουφο. σε ολες τισ αναβαθμισεις μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. ξαφνικα και ενω οι ενδειξεις για το σημα των καρτων ειναι κανονικα , το τηλεφωνο νεκρωνει και στις δυο sim. den μπορω να δεχτω και ουτε να παρω φυσικα. το καταλαβαινω μονο μολις παω να παρω . με επανεκινηση επανερχετε μεχρι την στιγμη που θα το ξανακανει. Αφού σε όλες τις αναβαθμίσεις παρουσιάει το ίδιο πρόβλημα θα σου πρότεινα ένα hard reset. Θα σου φάει πολύ χρόνο μεν αλλά κατά πάσα πιθανότητα να διορθώσει το θέμα που έχεις. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αφού σε όλες τις αναβαθμίσεις παρουσιάει το ίδιο πρόβλημα θα σου πρότεινα ένα hard reset. Θα σου φάει πολύ χρόνο μεν αλλά κατά πάσα πιθανότητα να διορθώσει το θέμα που έχεις. εχω κανει μετα απο καθε αναβααθιμση και απο ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αφού σε όλες τις αναβαθμίσεις παρουσιάει το ίδιο πρόβλημα θα σου πρότεινα ένα hard reset. Θα σου φάει πολύ χρόνο μεν αλλά κατά πάσα πιθανότητα να διορθώσει το θέμα που έχεις. καλησπερα στο κουτι υπαρχουν ακουστικα και καλοδιο usb και ενα δευτερο εχει ραδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 καλησπερα στο κουτι υπαρχουν ακουστικα και καλοδιο usb και ενα δευτερο εχει ραδιο ? Τα δυο πρωτα δεν υπάρχουν. Το ράδιο υπάρχει μεν, αλλά μόλις περάσεις την Anniversary θα εξαφανιστεί κι αυτό!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ευχαριστω δεν θα παρω? δεν το κλεινη το μαγαζι καλυτερα τα δυο πρωτα οχι και τοσο το ραδιο ομως ειναι βασικο για μενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ευχαριστω δεν θα παρω? δεν το κλεινη το μαγαζι καλυτερα τα δυο πρωτα οχι και τοσο το ραδιο ομως ειναι βασικο για μενα ? Σου εδωσαν μιση απαντηση προφανως. Ναι μεν το ράδιο δεν υπάρχει στην τελευταία αναβαθμιση, αλλά υπαρχουν στο store εφαρμογές ράδιο, οπου κανεις εγκατασταση και εχεις κανονικά ραδιο (όχι με data αλλα με τον δεκτη του ραδιοφώνου). Το μόνο που τους λειπει για την ώρα είναι η ακρόαση από το ηχείο του τηλεφώνου. Αυτό βέβαια λυνεται κάπως με μια πατεντα που εφηύρε ένας ελληνας ( σε περιπτωση που σε ενδιαφερει καιη ακροαση ραδιοφώνου από το ηχειο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ευχαριστω δεν θα παρω? δεν το κλεινη το μαγαζι καλυτερα τα δυο πρωτα οχι και τοσο το ραδιο ομως ειναι βασικο για μενα ? Υπαρχουν εφαρμογες Radio FM Phone Ραδιο Η δευτερη είναι ελληνικη. Λενε και μια παροιμια στο χωριο μου (οποιος δε θελει να ζημωσει δεκα μερες κοσκινιζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) καλησπερα στο κουτι υπαρχουν ακουστικα και καλοδιο usb και ενα δευτερο εχει ραδιο ? Τα δυο πρωτα δεν υπάρχουν. Το ράδιο υπάρχει μεν, αλλά μόλις περάσεις την Anniversary θα εξαφανιστεί κι αυτό!!! ευχαριστω δεν θα παρω? δεν το κλεινη το μαγαζι καλυτερα τα δυο πρωτα οχι και τοσο το ραδιο ομως ειναι βασικο για μενα ? @moyro Ραδιόφωνο υπάρχει κανονικά όπως σου λένε και τα άλλα παιδιά, απλά ο @evris2013 ήθελε να σου πει πως δεν υπάρχει πλέον η εφαρμογή της Microsoft. Από εκεί και πέρα στο store υπάρχουν πλέον αρκετές εφαρμογές με ραδιόφωνο (παλιές και καινούργιες) όπου μια χαρά κάνεις την δουλειά σου και σίγουρα θα προστεθούν κι άλλες στη συνέχεια. Edited August 22, 2016 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ακριβώς. Για την επίσημη εφαρμογή της Microsoft εννοούσα! Υπάρχουν εφαρμογές τρίτων που παίζουν κανονικά με τον δέκτη του ραδιοφώνου! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ακριβώς. Για την επίσημη εφαρμογή της Microsoft εννοούσα! Υπάρχουν εφαρμογές τρίτων που παίζουν κανονικά με τον δέκτη του ραδιοφώνου! ευχαριστω παιδια κατι ειναι και αυτο απο το τιποτα καλη και η παναγιωτενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Μήπως έφτασε η ώρα να το "χτυπήσω" ; Παίζει να πάει πιο κάτω από ότι ήδη είναι; Θα είναι πέταμα χρημάτων; Να μην έχω και ένα 2ο λειτουργικό μωρέ; Θα είναι αμελητέα ποσότητα μπροστά στο Ζ2 μου; Γίνομαι εκνευριστικός; Που θα βρω το κυανό οέο...;; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sloput Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Πάντα υπήρχε ένα θέμα με τις καρφωτές ip στα windows κινητά. Το πρόβλημα είχε λυθεί με το προγραματάκι static ip. Στη τελευταία αναβάθμιση των windows 10 έπαψε κι αυτό να λειτουργεί. Έχουμε καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ρε παιδία..Η δόνηση από το πατημα πλήκτρων πως βγαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Από το μενού extra>touch Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Πάντα υπήρχε ένα θέμα με τις καρφωτές ip στα windows κινητά. Το πρόβλημα είχε λυθεί με το προγραματάκι static ip. Στη τελευταία αναβάθμιση των windows 10 έπαψε κι αυτό να λειτουργεί. Έχουμε καμιά λύση; υπαρχη εφαρμογη απαντηση κλησης βαζοντας το τηεφωνο στο αυτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilliput Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Βοηθήστε με γιατί έχω θεματάκι! Γιατί δεν ειδοποιούμαι όταν έχω μήνυμα; Ούτε ήχος, ούτε εμφάνιση στο πλακίδιο, ούτε τίποτα. Για να δω αν έχω κάποιο πρέπει να μπω μέσα στα μηνύματα. Αν θέλετε απαντήστε μου! Έχω Windows 10. Ευχαριστώ, Ιωάννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Βοηθήστε με γιατί έχω θεματάκι! Γιατί δεν ειδοποιούμαι όταν έχω μήνυμα; Ούτε ήχος, ούτε εμφάνιση στο πλακίδιο, ούτε τίποτα. Για να δω αν έχω κάποιο πρέπει να μπω μέσα στα μηνύματα. Αν θέλετε απαντήστε μου! Έχω Windows 10. Ευχαριστώ, Ιωάννα. Ρυθμισεις-συστημα-ειδοποιησεις και ενεργειες και τσεκαρεις ότι σε ενδιαφερει Αλληλογραφια- πατας τις τρεις τελιτσες-ρυθμισεις-ειδοποιησεις τσεκαρεις ότι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilliput Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλα είναι τσεκαρισμένα όπως πρέπει στις ρυθμίσεις. Παρόλα αυτά δεν δέχομαι ειδοποιήσεις. Την ηλεκτρονική αλληλογραφία μου την λαμβάνω κανονικά. Τους ήχους των μηνυμάτων που τους βρίσκω; Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλα είναι τσεκαρισμένα όπως πρέπει στις ρυθμίσεις. Παρόλα αυτά δεν δέχομαι ειδοποιήσεις. Την ηλεκτρονική αλληλογραφία μου την λαμβάνω κανονικά. Τους ήχους των μηνυμάτων που τους βρίσκω; Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει! ρυθμισεις -συστημα-ειδοποιησεις και ενεργειες-μηνυματα-sim1(πατωντας παρατεταμένα επανω ανοιγει νέο μενου με παρα πολλες ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilliput Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Αυτό είναι το θέμα! Στη σελίδα ειδοποιήσεις και ενέργειες δεν υπάρχει πουθενά η λέξη Μηνύματα, βρίσκω εφαρμογές, τηλέφωνο και άλλα... Αλλά όχι μηνύματα! Το διαβάζω ξανά και ξανά, δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Αυτό είναι το θέμα! Στη σελίδα ειδοποιήσεις και ενέργειες δεν υπάρχει πουθενά η λέξη Μηνύματα, βρίσκω εφαρμογές, τηλέφωνο και άλλα... Αλλά όχι μηνύματα! Το διαβάζω ξανά και ξανά, δεν υπάρχει. Σε ποια εκδοση των 10 εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilliput Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Στην τελευταία, την επετειακή! Το πρόβλημα το έχω πολύ καιρό όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Στην τελευταία, την επετειακή! Το πρόβλημα το έχω πολύ καιρό όμως. Στο παρασκηνιο τρεχουν τα μηνυματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Όλα είναι τσεκαρισμένα όπως πρέπει στις ρυθμίσεις. Παρόλα αυτά δεν δέχομαι ειδοποιήσεις. Την ηλεκτρονική αλληλογραφία μου την λαμβάνω κανονικά. Τους ήχους των μηνυμάτων που τους βρίσκω; Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει! Κάτι έχεις ξεκλικάρει. Πήγαινε Ρυθμίσεις -ειδοποιήσεις και ενέργειες -ειδοποιήσεις και σε κάθε μία ξεχωριστά μπαίνεις μέσα και από εκεί ρυθμίζεις τα πάντα: Τον ήχο ειδοποίησης, σε τι σειρά θα την βλέπεις μπάρα ειδοποιήσεων κ.λ.π. Τα έχεις κάνει όλα αυτά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts