Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 έκανες την αναβάθμιση όπως πρέπει,αν και δεν ήταν ανάγκη να διαγράψεις τις εφαρμογές σου μία,μία. το κάνει το hard reset για σένα. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά όταν βάζεις λάθος pin screen lock για τι πρέπει να το βαζω 2 ώρες να φορτίσει για λόγους ασφαλείας . Πως βγάζω αυτήν την ηλίθια επιλογή κρατώντας το πιν στην αρχική οθόνη πόσες φορές το βάζεις λάθος;γιατί μέχρι 3 που το έχω κάνει,δεν παίζει κανένα θέμα.. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Στην αρχή πολλές και τώρα ενεργόποιητε με λίγες δεν υπάρχει και κανέναapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 . Το λειτουργικό ακόμα πιο ελαφρύ από τα 8.1 και τρέχει νεράκι. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η πολύ αίσθηση αλλά θα δούμε. Το τηλέφωνο ήταν αγορασμένο από τα puplic πέρυσι τον Ιούνιο. Εάν φτιάξει και το store όλα καλά θα είναι. Κάποιες εφαρμογές ήδη έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτά προς ώρας. Θα επανέλθω όταν θα έχω νέα. 1. δεν βρισκω λογο να χειροτερεψει διοτι είναι κλειστο λειτουργικο δεν είναι αντροιντ. Ισωσ me firmware upgrade αν και όταν, να βελτιωθει 2. εγω δεν γουσρταρα 10αρια λογω edge / battery / & maps (που ηταν μουγκο χωρις HERE voices) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 έχουν φωνή οι χάρτες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 αυτό που μετράει τα βήματα μια δουλεύει μια όχι μετά την αναβάθμιση, τι θέλει να δουλέψει σωστά? Απο 1-4 δεν μετράει καθόλου, πριν την αναβάθμιση και λίγο μετά δούλευε κανονικά, δεν έκανα επαναφορά τη συσκευή γιατί δεν είναι δική μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 1. δεν βρισκω λογο να χειροτερεψει διοτι είναι κλειστο λειτουργικο δεν είναι αντροιντ. Ισωσ me firmware upgrade αν και όταν, να βελτιωθει 2. εγω δεν γουσρταρα 10αρια λογω edge / battery / & maps (που ηταν μουγκο χωρις HERE voices) Η μπαταρία κανένα πρόβλημα το ίδιο με πριν, ο edge πολύ καλύτερος από τον Explorer , και οι χάρτες έχουν κανονικά ελληνική γλώσσα και μάλιστα έχουν περισσότερες από μία εναλλακτικές διαδρομές. Δοκίμασα τον edge στη σελίδα του Facebook και δεν με πήγαινε στην αρχή της σελίδας όπως με πήγαινε ο Explorer . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantaras640 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 αυτό που μετράει τα βήματα μια δουλεύει μια όχι μετά την αναβάθμιση, τι θέλει να δουλέψει σωστά? Απο 1-4 δεν μετράει καθόλου, πριν την αναβάθμιση και λίγο μετά δούλευε κανονικά, δεν έκανα επαναφορά τη συσκευή γιατί δεν είναι δική μου. Κατά την προσωπική μου εμπειρία το συνήθες πρόβλημα είναι τα δεδομένα που ήτανε αποθηκευμένα/εγκαταστημένα στην κάρτα SD. Γιαυτό μετά την εγκατάσταση καλά είναι να περάσεις τα προγράμματα στο τηλέφωνο και μέτα στην κάρτα SD.Το ίδιο και με τους αποθηκευμένους κωδικούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mediolanos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 έχουν φωνή οι χάρτες. Ουτε σε μενα εχουν φωνη, μονο αν βαλω περιοχη USA ή καπου αλλου που η c παλιοCORTANA ειναι διαθεσιμη, μονο τοτε εχω φωνη. γενικα με cortana ενεργοποιημενη ειναι διαφορετικο κινητο. μου φαινεται οτι η λειτουργεια του πιο ομαλη. ΙΔΕΑ ΜΟΥ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 H συζήτηση περί αξεσουάρ μεταφέρθηκε στο κατάλληλο θέμα: [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos2121 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Γεια σας μετά την αναβάθμιση w10 νομίζω πως δεν βγαίνουν τόσο καλές φωτογραφίες.Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι η είναι η ιδέα μου; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Γεια σας μετά την αναβάθμιση w10 νομίζω πως δεν βγαίνουν τόσο καλές φωτογραφίες.Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι η είναι η ιδέα μου; Ευχαριστώ Δεν έχει βγει ακόμη το firmware για την συγκεκριμένη συσκευή οπότε λογικό είναι να "χάνουν" λίγο οι φωτογραφίες σε σχέση με τα 8.1 . Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπερα πως βαζουμε ηχο στο here maps στα 10αρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 καλησπέρα είναι σίγουρο αυτό με τις φωτογραφίες;σημερα το παρέλαβα και με ενδιαφέρει η ποιότητά τής φωτογραφίας.ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 καλησπέρα είναι σίγουρο αυτό με τις φωτογραφίες;σημερα το παρέλαβα και με ενδιαφέρει η ποιότητά τής φωτογραφίας.ευχαριστώ και εμενα δεν μου αρεσαν οι φωτο στα 10αρια αλλα αν δεν σου αρεσει και εσενα το αποτέλεσμα πας πισω και εισαι οκ φωτογραφικα μεχρι να βγει καποιο σωστο firmware για 10. νομιζω στα 10αρια η εφαρμογή είναι MS Camera και όχι LUMIA camera αν θυμαμαι καλα. Ας διορθωσουν οι 10αρηδες. Αν διαβαζεις εδώ μεσα θα το παρεις αμεσως χαμπαρι για αναβαθμιση firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 και εμενα δεν μου αρεσαν οι φωτο στα 10αρια αλλα αν δεν σου αρεσει και εσενα το αποτέλεσμα πας πισω και εισαι οκ φωτογραφικα μεχρι να βγει καποιο σωστο firmware για 10. νομιζω στα 10αρια η εφαρμογή είναι MS Camera και όχι LUMIA camera αν θυμαμαι καλα. Ας διορθωσουν οι 10αρηδες. Αν διαβαζεις εδώ μεσα θα το παρεις αμεσως χαμπαρι για αναβαθμιση firmware. Φυσικά και διαβάζω σε ευχαριστώ για την απάντηση.Έχουμε καμία πληροφορία για το ποτε θα βγει για 10 το firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paki Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδιά καλησπέρα. υπάρχει τρόπος να μικρύνουμε τα κενά μεταξύ των πλακιδίων. Η με κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) .Έχουμε καμία πληροφορία για το ποτε θα βγει για 10 το firmware; ουτε η MS ξερει Edited April 6, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panseraikos Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 ουτε η MS ξερει επειδή το έκανα κατευθείαν 10δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά .ειναι τόσο μεγάλη;σε ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλε μου για την βοήθεια για την κάμερα λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδια για να καταλαβω καθοτι ασχετος. Δεν εχει παρει "επισημα" αναβαθμιση για windows 10 και τα βαζετε με καποιο "τροπο" χειροκινητα. Αναμενεται το επισημο update, Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδια για να καταλαβω καθοτι ασχετος. Δεν εχει παρει "επισημα" αναβαθμιση για windows 10 και τα βαζετε με καποιο "τροπο" χειροκινητα. Αναμενεται το επισημο update, Σωστα? Επίσημο είναι, κατεβάζεις το upgrade advisor από το store και σου τα περνάει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantaras640 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Παιδια για να καταλαβω καθοτι ασχετος. Δεν εχει παρει "επισημα" αναβαθμιση για windows 10 και τα βαζετε με καποιο "τροπο" χειροκινητα. Αναμενεται το επισημο update, Σωστα? Η αναβάθμιση σε επίσημα Windows 10 γίνεται μέσω του Windows Advisor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilliput Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Σας είχα γράψει αγχωμένη πριν 2 εβδομάδες όταν μετά από πέρασμα στα 10αρια το κινητό έσβησε και δεν άνοιξε ξανά. Σήμερα το πήρα στα χέρια μου αφού η αντιπροσωπία μου το γύρισε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Επειδή φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος ποιο καλό παιδί θα μου πει τα βήματα για μια σωστή αναβάθμιση; Θέλω να προσπαθήσω ξανά αλλά έχω μπερδευτεί με το hard reset και λοιπά! Κάντε έναν κόπο πλιζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Σας είχα γράψει αγχωμένη πριν 2 εβδομάδες όταν μετά από πέρασμα στα 10αρια το κινητό έσβησε και δεν άνοιξε ξανά. Σήμερα το πήρα στα χέρια μου αφού η αντιπροσωπία μου το γύρισε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Επειδή φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος ποιο καλό παιδί θα μου πει τα βήματα για μια σωστή αναβάθμιση; Θέλω να προσπαθήσω ξανά αλλά έχω μπερδευτεί με το hard reset και λοιπά! Κάντε έναν κόπο πλιζ! Αφού είναι καινούριο, και αν έχει τα 8.1 δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κατεβάζεις από το Store το Upgrade Advisor και περνάς εύκολα τα 10. Μετά κάνεις ότι αναβαθμίσεις και ότι ρυθμίσεις χρειάζεται. Ξεκινάς και το στήνεις από την αρχή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantaras640 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Σας είχα γράψει αγχωμένη πριν 2 εβδομάδες όταν μετά από πέρασμα στα 10αρια το κινητό έσβησε και δεν άνοιξε ξανά. Σήμερα το πήρα στα χέρια μου αφού η αντιπροσωπία μου το γύρισε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Επειδή φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος ποιο καλό παιδί θα μου πει τα βήματα για μια σωστή αναβάθμιση; Θέλω να προσπαθήσω ξανά αλλά έχω μπερδευτεί με το hard reset και λοιπά! Κάντε έναν κόπο πλιζ! Εγώ την δικιά μου αναβάθμιση την έκανα ως εξής: 1)Πήγα στο Windows Store και κατέβασα την εφαρμογή Windows Advisor 2)Aνοίγοντας την εφαρμογή θα checkάρει άν το κινητό δέχεται τα 10άρια.Στην συνέχεια θα κάνει την εγκατάσταση.Μου είχε πάρει κάνα 10-15 λεπτά 3)Αφού τελείωσε η εγκατάσταση μέσω του Advisor, πήγα στις ρυθμίσεις του κινητού και πάτησα ενημέρωση τηλεφώνου.Μου πήρε άλλα 10-15 λεπτά για να μου περάσει την τελευταία έκδοση .164 Ούτε Hard ούτε Soft reset δεν έκανα.Το μόνο που είχα κάνει μετά την εγκατάσταση ήτανε η μεταφορά όλων των εφαρμογών που είχα από την κάρτα SD στο τηλέφωνο.Α και όλους τους κωδικούς από την αρχή (facebook,mail κτλ) για καινούργιο συγχρονισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilliput Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Με φοβίζει το θέμα της μπαταρίας που διαβάζω εδώ και πρέπει να σκεφτώ καλά πριν προχωρήσω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts