dimtz Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 εμενα μου ηρθε αναβαθμιση 180 mb σε ελβετικο,τι γινετε; ποιος εχει την πιο προσφατη εκδοση; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Update σε BTU 55.42ΜΒ. Απλή μηνιαία ενημέρωση ασφαλείας λογικά Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) το ανέφερα και στο topic μπαταρίας.. τις τελευταίες 2 ημέρες παρατηρω λαγκ, ειδικα στην πλοηγηση με Chrome και instagram.. εχει τσεκαρει κανεις κατι τετοιο? Edited September 30, 2016 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Σημερα βγηκε update 156mb σε τσεχικο S6 (ETL) για να δουμε.. Περα απο το update ασφαλειας Σεπτεμβριου, δεν εχω παρατηρησει καποια αλλαγη σε κατι μεχρι στιγμης, τα google services συνεχιζουν να καταναλωνουν μπαταρια οπως πριν.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδιά καλησπέρα... Root χωρίς να χάσουμε εγγύηση παίζει; Πώς βλέπουμε ποιο φακό έχει το κινητό; εννοώ Sony η Samsung... Και ποιος έχει αποδειχθεί καλύτερος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδιά καλησπέρα... Root χωρίς να χάσουμε εγγύηση παίζει; Πώς βλέπουμε ποιο φακό έχει το κινητό; εννοώ Sony η Samsung... Και ποιος έχει αποδειχθεί καλύτερος; Καλώς το παληκάρι... Root χωρίς γράψιμο του knox δεν παίζει, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να κάνεις... Μην τραβάς ζόρι με τον φακό κατά την γνώμη μου, οι φωτόγραφίες του ότι και να φοράει είναι απίστευτες... Αρχικά λέγανε πως ο Sony είναι καλύτερος, στην συνέχεια ότι ο Samsung αποδίδει καλύτερα με το 6.01 Anywaysm ψιλά γράμματα κατά την γνώμη μου Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Καλώς το παληκάρι... Root χωρίς γράψιμο του knox δεν παίζει, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να κάνεις... Μην τραβάς ζόρι με τον φακό κατά την γνώμη μου, οι φωτόγραφίες του ότι και να φοράει είναι απίστευτες... Αρχικά λέγανε πως ο Sony είναι καλύτερος, στην συνέχεια ότι ο Samsung αποδίδει καλύτερα με το 6.01 Anywaysm ψιλά γράμματα κατά την γνώμη μου Γεια σου φιλε... Χρονια και ζαμάνια... ( Θρυλικό S2 ) Ερχομαι αυριο στη παρεα απο LG G5, με απογοητευσε... Χαλια φωτογραφιες σε σχεση με οτι βλεπω του S6 Το βρηκα και στο Blue Topaz το τελειο μπλε που το θελω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Και στην 6 ο samsung αισθητηρας ηταν ενα κλικ πισω απο αυτον της σονυ. Τσεκαρισμενο πολλες φορες στα βραδυνα κυριος. Ελαχιστη διαφορα βεβαια που δεν χρειαζετε να ασχοληθει κανεις. Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω οτι αισθητηρα και να εχει βγαζει φοβερες φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapakostas Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλησπερα σε ολους , θελω να ρωτησω πως ενεργοποιουνται οι ειδοποιησεις του messenger σε κλειδωμενη οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλησπερα σε ολους , θελω να ρωτησω πως ενεργοποιουνται οι ειδοποιησεις του messenger σε κλειδωμενη οθονη Καλημερα, Πηγαινε Ρυθμισεις>Ειδοποιησεις> πατησε πανω δεξια 'για προχωρημενους' βρες το messenger επελεξε το και δες τι ειναι τσεκαρισμενο. απο default ειναι η πρωτη και η τριτη επιλογη "on". αν ειναι και η τεταρτη επιλογη "on" απενεργοποιησε την... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapakostas Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλημερα, Πηγαινε Ρυθμισεις>Ειδοποιησεις> πατησε πανω δεξια 'για προχωρημενους' βρες το messenger επελεξε το και δες τι ειναι τσεκαρισμενο. απο default ειναι η πρωτη και η τριτη επιλογη "on". αν ειναι και η τεταρτη επιλογη "on" απενεργοποιησε την... to εκανα αυτο απλα επειδη προερχομαι απο iphone γινεται οταν ειναι το κινητο με μαυρη οθονη και ερχεται μνμ απο messenger να αναβει ειδοποιηση σε κλειστη οθονη οπως το iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ηρθα και εγω επισημα... Η αληθεια ειναι οτι το G5 ΗΤΑΝ ενα κλικ πιο γρηγορο... αλλα σε καμερα ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!!! το S6 αιωνες μπροστα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ηρθα και εγω επισημα... Η αληθεια ειναι οτι το G5 ΗΤΑΝ ενα κλικ πιο γρηγορο... αλλα σε καμερα ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!!! το S6 αιωνες μπροστα!!!! Βρίσκω εντελώς παραλογο να αγοραζεις κινητο με βαση την καμερα. Πάρε φωτογραφική μηχανή αν θέλεις αψογες φωτος, το κινητο πρεπει να ειναι γρηγορο και να μην κολλαει. Αλλωστε σε χαμηλο φωτισμο ειναι αθλιες οι φωτος του οπως και των περισσοτερων smartphones. Προσωπικη αποψη και φυσικα χωρις παρεξηγηση. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Βρίσκω εντελώς παραλογο να αγοραζεις κινητο με βαση την καμερα. Πάρε φωτογραφική μηχανή αν θέλεις αψογες φωτος, το κινητο πρεπει να ειναι γρηγορο και να μην κολλαει. Αλλωστε σε χαμηλο φωτισμο ειναι αθλιες οι φωτος του οπως και των περισσοτερων smartphones. Προσωπικη αποψη και φυσικα χωρις παρεξηγηση. Έχοντας στην κατοχή μου και το s6 και ενώ πέρασα και από τις κάμερες της LG εννοώ στα κινητά θα πω ότι έχετε και οι δύο δίκιο, όταν μιλάμε για κινητά ναυαρχίδα τα περιμένεις όλα από αυτό και να μην κολλάει και να βγάζει ως κινητό πάντα αξιόλογες φωτογραφίες. Δεν θα το συγκρίνουμε με με κάποια DSLR αλλά σίγουρα και με το s7 και το g4 που είχα ξέχασα που είναι η compact μου. Για καθημερινές φώτο ναι μπορούμε να μιλάμε για τις κάμερες των κινητών και κάποιοι να το έχουν και ως κριτήριο αγοράς. Τώρα υπάρχουν και φτηνότερα από το s6 που δεν κολλάνε αλλά άλλη συζήτηση αυτή. Φιλικά πάντα γνώμες ανταλλάζουμε Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Εμένα είναι βασικότατο κριτήριο η φωτογραφία.. και το s6 το κάνει καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Κανένα γρήγορο φορτιστή αυτοκινήτου παιδιά παίζει; εχώ δοκιμάσει αρκετούς αλλά κανένας δεν είναι πραγματικά fast charge για αυτοκίνητο.... Επίσης ποιον browser προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Παιδιά καλημέρα Αγόρασα το Σάββατο την συσκευή και με το που την άνοιξα εμφάνισε σε διαφορά σημεία της οθόνης κατι μωβ κηλίδες. Εννοείται θα παω να μου το αλλάξουν αλλα φοβάμαι μην ειναι και το επόμενο ετσι. Επίσης πήρα μια tempered glass του πλαισίου λέτε αυτή να έκανε την δουλειά; Επίσης όταν το άνοιξα βγαίνει μια οθόνη cosmote και μεςα εχει γενικά πολλές εφαρμογές της cosmote. Αυτά μπορω κάπως να τα βγάλω; Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Παιδιά καλημέρα Αγόρασα το Σάββατο την συσκευή και με το που την άνοιξα εμφάνισε σε διαφορά σημεία της οθόνης κατι μωβ κηλίδες. Εννοείται θα παω να μου το αλλάξουν αλλα φοβάμαι μην ειναι και το επόμενο ετσι. Επίσης πήρα μια tempered glass του πλαισίου λέτε αυτή να έκανε την δουλειά; Επίσης όταν το άνοιξα βγαίνει μια οθόνη cosmote και μεςα εχει γενικά πολλές εφαρμογές της cosmote. Αυτά μπορω κάπως να τα βγάλω; Με το Package Disable Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Καλημέρα!μου ήρθε κι εμένα μια ενημέρωση.την εχει κάποιος κάνει να μου πει αν δημιουργεί τίποτα προβλήματα;battery drain κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Με το Package Disable Ok ευχαριστω. Ελπίζω να ειναι απλή η διαδικασία . Μόλις το άλλαξα και το καινούργιο ευτυχώς δεν εχει θέμα. Εχεις να μου προτείνεις καποια καλή θήκη και μεμβράνη η γυαλί προστασίας; Το πήρα σε χρυσό. Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Ok ευχαριστω. Ελπίζω να ειναι απλή η διαδικασία . Μόλις το άλλαξα και το καινούργιο ευτυχώς δεν εχει θέμα. Εχεις να μου προτείνεις καποια καλή θήκη και μεμβράνη η γυαλί προστασίας; Το πήρα σε χρυσό. Δες αυτό το νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414873 Εγώ δουλεύω αυτή http://www.e-experts.gr/spigen-samsung-galaxy-s6-neo-hybrid-metal-gold-sgp11325-p-5947.html tempered glass της Nilkin Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλημέρα!μου ήρθε κι εμένα μια ενημέρωση.την εχει κάποιος κάνει να μου πει αν δημιουργεί τίποτα προβλήματα;battery drain κλπ; Κάποιος που να εχει κάνει την αναβάθμιση μας να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Εγώ που τη πέρασα δεν είδα καμία τρελή διαφορά. Μπαταρία τα ίδια επίπεδα, από γρηγοραδα το ίδιο. Γενικά δεν είδα αλλαγή. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Χτες όταν τράβηξα φωτογραφία παρατήρησα κάτι σαν βρωμιά αλλά δεν είναι πάνω στο τζάμι της κάμερας γιατί το καθαρισα. http://imgur.com/a/aFfOD ξερετε αν ειναι οντως προβλημα της καμερας ή αν μπορω να κανω κατι για να λυθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω (5.0.2) λόγω root μπορει κάποιος να μου πει ενα firmware χωρις bloatware? Εχω ελληνική 5.0.2 με csc eur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts