Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To onedrive δινει καποιο "δωρο" gb ως προεγκατεστημενο ?? Θενξ

Δίνει 100GB αν ενεργοποιήσεις το αυτόματο upload της κάμερας (αφού πάρεις το bonus το απενεργοποιείς). Αλλά αυτό γίνεται μία φορά! Δηλαδή αν το αγοράσεις μεταχειρισμένο και το έχει ενεργοποιήσει ο προηγούμενος δεν πρόκειται να στο ξαναδώσει ούτε με factory reset.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πώς μπορώ να το δω; Σε κάποια μαγαζιά έχει το f σε κάποια άλλα όχι :O

99.9% στο skroutz όλα είναι ευρωπαϊκά δλδ 920F οπότε μην αγχώνεσαι.. Αν είναι να αγοράσεις ρώτα τους ποιο μοντέλο έχουν..

Φιλε μου απο πιο καταστημα το πηρες?Γιατι μεσα στην βδομαδα θα κανω και εγω την αγορα σε 32γ χρυσο..

Το πήρα από το kaizershop στην 3η Σεπτεμβρίου, είναι το 920F από Πορτογαλία και παραλαβή τέλος Αυγούστου. Δυστυχώς από πριν δεν μου έλεγαν το IMEI ακόμα και όταν ήμουν στο μαγαζί για να πάρω τις πληροφορίες παρά μόνο αφού το είχα αγοράσει. Πάντως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και ούτε τζόγο στο κουμπί. Ήταν φορτισμένο στο 48%, το άφησα όλο το βράδυ και από το πρωί μέχρι τώρα με όλες τις αναβαθμίσεις-εγκαταστάσεις προγραμμάτων και ρυθμίσεων είναι στο 65%. Πραγματικά το χρυσό είναι ένα κόσμημα :D.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Δίνει 100GB αν ενεργοποιήσεις το αυτόματο upload της κάμερας (αφού πάρεις το bonus το απενεργοποιείς). Αλλά αυτό γίνεται μία φορά! Δηλαδή αν το αγοράσεις μεταχειρισμένο και το έχει ενεργοποιήσει ο προηγούμενος δεν πρόκειται να στο ξαναδώσει ούτε με factory reset.

τα 100 gb ειναι για παντα ?

κ εμενα πορτογαλιας ειναι παντως , απ το kaizershop το πηρα !

:superman:

τα 100 gb ειναι για παντα ?

κ εμενα πορτογαλιας ειναι παντως , απ το kaizershop το πηρα !

Ναι για πάντα. Δεν είναι σαν την προσφορά του Dropbox στο S4 που ήταν για 2 χρόνια. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον, στην διαχείριση του χώρου δεν μου βγάζει ημερομηνία λήξης.

Εμενα εμφανισε οτι ειναι για δυο χρονια ,μολις τωρα πατησα στην εφαρμογη κ εκανα login με το hotmail μου...

που μπορώ να δω αυτη τη διαχείριση δώρου? :P

Edited by CHIEF

Ναι για πάντα. Δεν είναι σαν την προσφορά του Dropbox στο S4 που ήταν για 2 χρόνια. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον, στην διαχείριση του χώρου δεν μου βγάζει ημερομηνία λήξης.

Εμένα το OneDrive μου έδειξε ότι έχω 111GB για 2 χρόνια, προφανώς μετά από εκεί και πέρα δεν θα μπορείς να ανεβάσεις κάτι άλλο αλλά θα μπορείς να βλέπεις αυτά που έχεις ήδη ανεβάσει.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Στο σκρουτζ στον κωδικο σε αλλα εχει στο τελος το f και σε αλλα οχι. Υπαρχει καποια διαφορα?

Εμένα το OneDrive μου έδειξε ότι έχω 111GB για 2 χρόνια, προφανώς μετά από εκεί και πέρα δεν θα μπορείς να ανεβάσεις κάτι άλλο αλλά θα μπορείς να βλέπεις αυτά που έχεις ήδη ανεβάσει.

λογικα θα μπορεις να χρησιμοποιησεις μονο το default του onedrive, εμενα πχ λεει στις ρυθμισεις 129 gb διαθεσιμα απο τα 130

(αν δινει απο μόνου του 30 GB δε το ξερω...)

Υπάρχουν κι άλλες λύσεις, εγώ δεν χρησιμοποιώ Microsoft...

Flickr για φώτο και cloud. Mail. Ru για αρχεία, από 1 τερα το καθένα, για πάντα

Το χρυσό είναι απίστευτα όμορφο εχω πάθει πλάκα. Μετακόμισα σε αυτο το νημα απο του note 3 και μπορω να πω μετα απο 1 εβδομάδα χρησης ότι είμαι εντυπωσιασμενος από όλα.1ον από οθόνη απλα υπέροχη 2ον από design φοβάμαι να το πιάσω 3ον απο την κάμερα δεν έχω λόγια. Επίσης μπήκα στο μενού και νόμιζα οτι μου δωσανε προβληματικο κομματι και λείπαν οι καρτέλες,που πηγαν οεο επιτελους.Δεν με εχει κολλήσει καμια φορα δεν εχει λαγκαρει καμια φορα δν εχω ανοιξει πανω απο δυο καρτελες μαζι ομως,η ραμ ειναι στο 75% αλλα δν με απασχολει αφου δν κολλάει, η μπαταρία δν ειναι σαν του note 3 αλλα 4 με 5 ωρες SOT και φωτεινοτητα στο 90% μου αρκουν (δεν παιζω παιχνιδια).Ααα ξεχασα να πω οτι ειναι καταπληκτικά όμορφο!!!!!

δοκιμασε να πατησεις παρατεταμενα το αριστερο...κουμπι? (λεντόκουμπο? χαχα ) και διαλεξε 2 εφαρμογες να τις εχεις στη μιση οθονη την καθεμια ! σημερα το ανακαλυψα :P

Το χρυσό είναι απίστευτα όμορφο εχω πάθει πλάκα. Μετακόμισα σε αυτο το νημα απο του note 3 και μπορω να πω μετα απο 1 εβδομάδα χρησης ότι είμαι εντυπωσιασμενος από όλα.1ον από οθόνη απλα υπέροχη 2ον από design φοβάμαι να το πιάσω 3ον απο την κάμερα δεν έχω λόγια. Επίσης μπήκα στο μενού και νόμιζα οτι μου δωσανε προβληματικο κομματι και λείπαν οι καρτέλες,που πηγαν οεο επιτελους.Δεν με εχει κολλήσει καμια φορα δεν εχει λαγκαρει καμια φορα δν εχω ανοιξει πανω απο δυο καρτελες μαζι ομως,η ραμ ειναι στο 75% αλλα δν με απασχολει αφου δν κολλάει, η μπαταρία δν ειναι σαν του note 3 αλλα 4 με 5 ωρες SOT και φωτεινοτητα στο 90% μου αρκουν (δεν παιζω παιχνιδια).Ααα ξεχασα να πω οτι ειναι καταπληκτικά όμορφο!!!!!

Μπορεις να ανεβασεις καμια φωτογραφια με το χρυσο; Εχω αποφασισει να παρω το κινητο αλλα δεν ξερω ακομα τι χρωμα και φοβαμαι μην γεμιζει δαχτυλιες το χρυσο ή μην ειναι υπερβολικα φανταχτερο.:p

Το χρυσό εδω φαίνεται πολύ καλά. Ειχα τον φοβο και εγω μν ειναι κιτρινο πολυ και ολα αυτά αλλα είναι τέλειο. Οποιως το παρει σε χρυσό θα ειναι απολυτα ικανοποιημενος

Το χρυσό εδω φαίνεται πολύ καλά. Ειχα τον φοβο και εγω μν ειναι κιτρινο πολυ και ολα αυτά αλλα είναι τέλειο. Οποιως το παρει σε χρυσό θα ειναι απολυτα ικανοποιημενος

Απο πιο καταστημα το πηρες φιλε?Και τι χωρα προελευσης ειναι?

To s6 τραβάει raw; Επίσης μετα το τελευταίο update μπορείς να τραβήξεις φωτό με manual ρυθμίσεις όπως στο edge plus;

Δεν έχει raw και χειροκίνητη ταχύτητα κλείστρου.

μόλις μου ήρθε στην γαλλική ένα update 1.2mb το οποιο έκανα...! τι ακριβώς ήτανε αυτό ρε παιδιά? τόσο λίγο? δεν νομίζω πως έχει κάποια αλλαγή...

Απο πιο καταστημα το πηρες φιλε?Και τι χωρα προελευσης ειναι?

Το πήρα απο Kaizer και ειναι πορτογαλικο με 5.1.1 την τελευταία COH2 αν δν κανω λάθος. Επίσης πηρα την flip wallet cover την χρυση και ταιριάζει απίστευτα. Αν σε αρεσουν οι flip cover παρτε την δν θα χάσεις!!!

Τι προτείνετε για backup φωτογραφιών?

Υπάρχει κάποια υπηρεσία (free) που να υποστηρίζει μεγάλους όγκους on line αυτόματο συγχρονισμό?

Samsung Galaxy 3 (Ι5800), LG Optimus L9 II (D605), Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Το πήρα απο Kaizer και ειναι πορτογαλικο με 5.1.1 την τελευταία COH2 αν δν κανω λάθος. Επίσης πηρα την flip wallet cover την χρυση και ταιριάζει απίστευτα. Αν σε αρεσουν οι flip cover παρτε την δν θα χάσεις!!!

Σε πιο καιζερ απ ολα?

Το απογευματάκι πήρα το 32GB σε χρυσό και είναι πράγματι κουκλί, δεν είχα τύχει να το δω από κοντά αλλά το ρίσκαρα. Μίλησα με τη Σάμυ και είναι παραλαβή τέλος Αυγούστου προέλευσης Πορτογαλίας. Το έβαλα για φόρτιση και ήταν στο 48%. Το κουμπί δεν έχει τζόγο. Περιμένω να φορτίσει να δω τι ενημερώσεις θα κάνει.

Φίλε μου τι εννοείς μίλησες με σαμυ; Ποια είναι η διαδικασία για να μάθεις ημερομηνία παραγγελιάς και χώρα προέλευσης;Ευχαριστώ

Δεν έχει raw και χειροκίνητη ταχύτητα κλείστρου.

Για δοκίμασε κάποια άλλη εφαρμογή και θα βγάλει

παιδιά έκανε κανεις αυτό το μικρό update στην γαλλική που ήρθε σήμερα? είναι μόλις 1.2mb ήρθε και σε άλλους??

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)