MessengerOfGood Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Σκέφτομαι να πάρω ένα S6 με ράγισμα στο ΠΙΣΩ καπάκι. Ξέρετε πόσο κοστίζει η αντικατάσταση? Δεν ξέρω αν μπορώ να την κάνω μόνος μου οπότε πείτε μου πόσο θα μου πάρει ένα εξειδικευμένο μαγαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 couros1 said: ναι το κοιταξα αλλα γινεται λιγο μπαχαλο! υπαρχει περιπτωση για μπρικαρισμα? φυσικά και ύπαρxει περίπτωση για brick τις συσκευής από ένα λάθος.. επίσης αν βγάλεις video 4k πάνω από 5λεπτά τότε η συσκευή θα φτάσει να ζεματάει.... γιαυτο και η samsung έχει το όριο...! το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ζημια.. νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς.. αν θες 4k video πάρε μια καλή κάμερα... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 omorfonios said: φυσικά και ύπαρxει περίπτωση για brick τις συσκευής από ένα λάθος.. επίσης αν βγάλεις video 4k πάνω από 5λεπτά τότε η συσκευή θα φτάσει να ζεματάει.... γιαυτο και η samsung έχει το όριο...! το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ζημια.. νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθείς.. αν θες 4k video πάρε μια καλή κάμερα... :P τελικα βρηκα τη λυση χωρις ροοτ! cimena 4k απεριοριστο 4κ! τραβηξα 10 λεπτα δεν καταλαβε τιποτα!! ιχνος απο ζεσταμα!! σκυλι το σ6! και το 4κ ειναι μαγεια που τραβαει φιλε μου και τωρα χωρις οριο 5 λεπτα ειναι απλα τελειο!!:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 MessengerOfGood said: Σκέφτομαι να πάρω ένα S6 με ράγισμα στο ΠΙΣΩ καπάκι. Ξέρετε πόσο κοστίζει η αντικατάσταση? Δεν ξέρω αν μπορώ να την κάνω μόνος μου οπότε πείτε μου πόσο θα μου πάρει ένα εξειδικευμένο μαγαζί... Φίλε, δεν ξέρω πόσο κοστίζει η αντικατάσταση, εαν όμως αυτός που στο πουλάει στο δίνει σε πολύ καλή τιμή, στην τελική του φοράς μια όμορφη θήκη και είσαι κομπλέ... (εγώ προσωπικά απο τότε που το πήρα του φοράω μια κουκλίτσα spigen και έχω ξεχάσει πως μοιάζει γυμνό :) ) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 DimitrisAndNiki said: Φίλε, δεν ξέρω πόσο κοστίζει η αντικατάσταση, εαν όμως αυτός που στο πουλάει στο δίνει σε πολύ καλή τιμή, στην τελική του φοράς μια όμορφη θήκη και είσαι κομπλέ... (εγώ προσωπικά απο τότε που το πήρα του φοράω μια κουκλίτσα spigen και έχω ξεχάσει πως μοιάζει γυμνό :) ) Το δίνει 180 - νομίζω είναι πολύ καλή τιμή. Φυσικά με θήκη θα το έχω αλλά φοβάμαι μην αποχωριστούν τα 2 κομμάτια της πλάτης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 MessengerOfGood said: Το δίνει 180 - νομίζω είναι πολύ καλή τιμή. Φυσικά με θήκη θα το έχω αλλά φοβάμαι μην αποχωριστούν τα 2 κομμάτια της πλάτης... Α, τόσο καλό ράγισμα είναι βάλτου και μια μεμβράνη στην τελική... Για θήκη δες κάτι όμορφο και συμπαγές, πχ σαν αυτή που φοράω εγώ: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλημέρα, Η μπαταρία τα έχει παίξει τελευταία αρκετά. Από 3 ώρες περίπου οθόνη έχει πέσει στις 2 με 2,5. τώρα στο 65% έχω οθόνη 1 ώρα και 2 λεπτά εκεί που το ειχα στο 75-80%. Παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση βασικά στο facebook.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 LELELO said: Καλημέρα, Η μπαταρία τα έχει παίξει τελευταία αρκετά. Από 3 ώρες περίπου οθόνη έχει πέσει στις 2 με 2,5. τώρα στο 65% έχω οθόνη 1 ώρα και 2 λεπτά εκεί που το ειχα στο 75-80%. Παρατηρώ αυξημένη κατανάλωση βασικά στο facebook.. τα ιδια και εγω χωρις facebook.η μονη μας ελπιδα με το αντροιντ 7 να μας δωσει και την ρυθμιση που εδωσε στο s7,να μειωνεις την αναλυση σε 720p η 1080p.αλλιως πουλημα,βαρεθηκα 2 φορες την ημερα φορτιση και ας ειναι γρηγορη Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 stelioz78 said: τα ιδια και εγω χωρις facebook.η μονη μας ελπιδα με το αντροιντ 7 να μας δωσει και την ρυθμιση που εδωσε στο s7,να μειωνεις την αναλυση σε 720p η 1080p.αλλιως πουλημα,βαρεθηκα 2 φορες την ημερα φορτιση και ας ειναι γρηγορη εμένα μου φαίνεται καλύτερη τελευταία. βέβαια έχω σταματήσει να το λιώνω τον τελευταίο καιρό. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Καλημερα παιδες! Μολις παρηγγειλα το s6 απο Αγγλια. Υπαρχει καποιος λογος να του περασω ελληνικο firmware οταν ερθει; ( ρωταω γιατι πχ στα sony μονο τα ελληνικα με αφηνανε να στειλω sms με 160 χαρακτηρες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 morfeas-dsl- said: Καλημερα παιδες! Μολις παρηγγειλα το s6 απο Αγγλια. Υπαρχει καποιος λογος να του περασω ελληνικο firmware οταν ερθει; ( ρωταω γιατι πχ στα sony μονο τα ελληνικα με αφηνανε να στειλω sms με 160 χαρακτηρες ) Με το καλό να σου ρθει! Όχι δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Ίσα ίσα καλύτερα να το αφήσεις αγγλικό γιατί συνήθως παίρνουν πρώτοι τις αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 super_f said: Με το καλό να σου ρθει! Όχι δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Ίσα ίσα καλύτερα να το αφήσεις αγγλικό γιατί συνήθως παίρνουν πρώτοι τις αναβαθμίσεις. Σε ευχαριστω πολυ! Αντε να δουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 morfeas-dsl- said: Σε ευχαριστω πολυ! Αντε να δουμε :) Για πες τιμή ειτε σε λιρες ειτε σε ευρω Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Μαζι με τα μεταφορικα στα 236 ευρω. Ηταν new open box ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 morfeas-dsl- said: Μαζι με τα μεταφορικα στα 236 ευρω. Ηταν new open box ομως. New open box? Ελαφρως μεταχειρισμενο εννοεις; 263 ευρω για καινουριο ειναι οκ αν και ειναι σχεδον 2 χρονων πλεον. Θα γουσταρεις με την ομορφια του παντως, νομιζω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα τηλεφωνα που εχουν βγει. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 iPap said: New open box? Ελαφρως μεταχειρισμενο εννοεις; 263 ευρω για καινουριο ειναι οκ αν και ειναι σχεδον 2 χρονων πλεον. Θα γουσταρεις με την ομορφια του παντως, νομιζω οτι ειναι απο τα πιο ομορφα τηλεφωνα που εχουν βγει. Ανοιχτο κουτι και λεει το ανοιξε καποιες φορες για να το δειξει σε πελατες αλλα νομιζω για 236 με ολα μεσα ειναι κομπλε σα τιμη. Ειπε βεβαιως οτι δε μπορει να στειλει αποδειξη αγορας αλλα οτι η πρωτη ενεργοποιηση εγινε πριν 3 μηνες και θα φανει αυτο στο σερβις αν , χτυπα ξυλο, παθει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Παιδια ποσο παει η αλλαγη οθονης γιατι μου επεσε και απεκτησε μια οριζοντια ρωγμη απο ακρη σε ακρη; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 tsigo21 said: Παιδια ποσο παει η αλλαγη οθονης γιατι μου επεσε και απεκτησε μια οριζοντια ρωγμη απο ακρη σε ακρη; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω ακριβώς αλλά είναι τσουχτερη η τιμη κάπου στα 180 είναι!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Στην αργή φόρτιση σε πόση ώρα φορτίζει κ ποσό στην γρήγορη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 anastasiah said: Στην αργή φόρτιση σε πόση ώρα φορτίζει κ ποσό στην γρήγορη ; νομιζω σχεδον το ιδιο,απλα στη γρηγορη παει σφαιρα μεχρι το 60% και μετα κοβει ταχυτητα για συντηρηση της μπαταριας Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 anastasiah said: Στην αργή φόρτιση σε πόση ώρα φορτίζει κ ποσό στην γρήγορη ; Με την αργή φόρτιση κάνει 2 ώρες και 30 λεπτά, ενώ με την γρήγορη 1 ώρα και 15 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Theo_Pech said: Με την αργή φόρτιση κάνει 2 ώρες και 30 λεπτά, ενώ με την γρήγορη 1 ώρα και 15 λεπτά. Στην αργή που το έβαλα να φορτισει από 30% μου γράφει 1ωρα κ 40'.Ειναι νορμάλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Παιδες τι αποψη εχετε για την αναβάθμιση των εφαρμογων ( πχ Chrome, facebook, instagram κλπ). Οσο περναει ο καιρος ολο και με περισσουερα mb βγαινουν και νιωθω οτι βαραινουν πολυ το κινητο.. οταν βγαινει μια ας πουμε κολλαω στο να την κανω αναβάθμιση.. ειδικα του Facebook μου λαγκαρει συγκεκριμενες εφαρμογες και αναγκαζομαι να κανω wipe catch και διαφορους τετοθους καθαρισμους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ότι κινητό και να έχεις με το face θα έχεις θέμα, εγώ μπαίνω από browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 LELELO said: Παιδες τι αποψη εχετε για την αναβάθμιση των εφαρμογων ( πχ Chrome, facebook, instagram κλπ). Οσο περναει ο καιρος ολο και με περισσουερα mb βγαινουν και νιωθω οτι βαραινουν πολυ το κινητο.. οταν βγαινει μια ας πουμε κολλαω στο να την κανω αναβάθμιση.. ειδικα του Facebook μου λαγκαρει συγκεκριμενες εφαρμογες και αναγκαζομαι να κανω wipe catch και διαφορους τετοθους καθαρισμους.. Facebook Lite + Messenger Lite βρε παιδιά... Μια χαρά είναι και δεν πατώνουν την συσκευή... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts