Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωραια περιμενουμε..και αν ειναι οκ..θα παραγγειλω....Αν θες να το αφαιρεσεις..βγαινει ευκολα...???

Βγαίνει πανεύκολα είχα στο προηγούμενο s6;)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγαίνει πανεύκολα είχα στο προηγούμενο s6;)

Δεν κρατιομουν κ το παραγγειλα.........:p...

ΥΓ: Τι επαθε το αλλο...???

android or ios or wm......who cares.....???

μετά από δύο μέρες που έχω βάλει Android 6.0.1 beta !!!μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω στην 5.1.1!!!το τηλέφωνο δουλεύει φοβερά καλά και πάρα πολύ smooth,πιο γρήγορη χωρίς lags η κάμερα του έχει βελτιωθεί και άλλο,

η διαχείριση της μνήμης ράμφος έχει βελτιωθεί αρκετά θα έλεγα και το κυριότερο έχει βελτιωθεί σημαντικά το multitasking!!!!!!!ειχα ανοίχτες 13 εφαρμογές και καμια δεν φόρτωσε ξανά!!!γενικά έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!! για την μπαταρία του δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα καθαρά αλλά τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι χειρότερη από την 5.1.1!!! και από την στιγμή που έχει βελτιωθεί το multitasking το περίμενα ότι θα είναι χειρότερη η μπαταρία!!!αλλά θα δούμε στο τέλος πως θα είναι!!!

και είναι και beta ακόμα!!

Edited by manthosffvll

Παρτε 2-3 κομματια να μας πουλησετε κ εμας που δεν εχουμε PayPal

Ναι ρε παιδιά! Κάντε ένα καλό!

Ναι ρε παιδιά! Κάντε ένα καλό!

Yπαρχουν σε πολλους χρωματισμους.....;)

Παιδια μπορει να ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα απο την οθονη που ειναι μαυρη...δηλ οταν ειναι ''κλειστο''...???

Επισης με το AIDA64 που βλεπουμε η καμερα,αν ειναι sony....?Που το γραφει...??

Παιδια μπορει να ξεκλειδωνει με δαχτυλικο αποτυπωμα απο την οθονη που ειναι μαυρη...δηλ οταν ειναι ''κλειστο''...???

Όχι. Αυτό είναι ζήτημα kernel και στον official δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη. Ίσως να υπάρχει σε τροποποιημένους kernels αλλά αυτό προϋποθέτει root και άρα KNOX 0x1.

Στην καρτέλα Devices> Camera ID.

ναι μπορείς φιλε μου(με το πατημα του κεντρικου κουμπιού ανοίγει η οθονη και αυτοματα διαβαζει το δακτυλικό αποτύπωμα) !!!απλα απο την κλειστεί οθονη πατα και κρατα και κουμπι και θα ανοίξει αυτοματα!!!

ναι μπορείς φιλε μου(με το πατημα του κεντρικου κουμπιού ανοίγει η οθονη και αυτοματα διαβαζει το δακτυλικό αποτύπωμα) !!!απλα απο την κλειστεί οθονη πατα και κρατα και κουμπι και θα ανοίξει αυτοματα!!!

Eυχαριστω φιλε μου..μηπως γνωριζεις κ το 2ο ερωτημα,να δουμε τι καμερα.εχει...???:confused:

Το έδωσα και πήρα το edge

Εσύ που έπαιξες και με τα δύο για πες μου, S6 ή S6 Edge?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μετά από δύο μέρες που έχω βάλει Android 6.0.1 beta !!!μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται να επιστρέψω στην 5.1.1!!!το τηλέφωνο δουλεύει φοβερά καλά και πάρα πολύ smooth,πιο γρήγορη χωρίς lags η κάμερα του έχει βελτιωθεί και άλλο,

η διαχείριση της μνήμης ράμφος έχει βελτιωθεί αρκετά θα έλεγα και το κυριότερο έχει βελτιωθεί σημαντικά το multitasking!!!!!!!ειχα ανοίχτες 13 εφαρμογές και καμια δεν φόρτωσε ξανά!!!γενικά έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά!! για την μπαταρία του δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα καθαρά αλλά τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι χειρότερη από την 5.1.1!!! και από την στιγμή που έχει βελτιωθεί το multitasking το περίμενα ότι θα είναι χειρότερη η μπαταρία!!!αλλά θα δούμε στο τέλος πως θα είναι!!!

και είναι και beta ακόμα!!

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά η samsung δε βλέπω να το δίνει άμεσα. Από αρχές Γενάρη που λέγανε φτάσαμε ήδη στα τέλη κι ακόμα τίποτα. Καλά της έκαναν οι Ολλανδοί! Πάντως προσωπικά θεωρώ την 5.1.1 stock που φοράει αρκετά καλή σε όλες τις γραμμές αλλά μια ακόμα καλύτερη είναι ευπρόσδεκτη.

ΥΓ. Παρατήρησε κανείς το εξής γεγονός; Τον πρώτο μήνα-δίμηνο η μπαταρία κρατάει περισσότερο κι από ένα σημείο και μετά κρατάει λιγότερο; Ή είναι ιδέα μου;

Edited by iPap
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Eυχαριστω φιλε μου..μηπως γνωριζεις κ το 2ο ερωτημα,να δουμε τι καμερα.εχει...???:confused:

Στο έχω απαντήσει ήδη.

Εσύ που έπαιξες και με τα δύο για πες μου, S6 ή S6 Edge?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά η samsung δε βλέπω να το δίνει άμεσα. Από αρχές Γενάρη που λέγανε φτάσαμε ήδη στα τέλη κι ακόμα τίποτα. Καλά της έκαναν οι Ολλανδοί! Πάντως προσωπικά θεωρώ την 5.1.1 stock που φοράει αρκετά καλή σε όλες τις γραμμές αλλά μια ακόμα καλύτερη είναι ευπρόσδεκτη.

ΥΓ. Παρατήρησε κανείς το εξής γεγονός; Τον πρώτο μήνα-δίμηνο η μπαταρία κρατάει περισσότερο κι από ένα σημείο και μετά κρατάει λιγότερο; Ή είναι ιδέα μου;

Το έχω ξαναπεί αν και έχω το edge το απλό μου είναι πιο άνετο στο κράτημα,απλός το edge είναι πραγματικά κόσμημα

Να πω ότι όντως άμα είναι τελείως κλειστό πατώντας το κουμπί παρατεταμένα ανοίγει άλλα με ποσοστό επιτυχίας 20% ενώ άμα πρώτα πατήσεις το κουμπί και μετά απλά το ακουμπήσεις τότε σχεδόν πάντα το ξεκλειδώνει. Δεν ξέρω εγώ όταν σεταρα το δαχτυλικό αποτύπωμα απλά το ακουμπούσα το κουμπί δεν το πάταγα έτσι δεν το κάνατε και εσείς?

:respect:

Να πω ότι όντως άμα είναι τελείως κλειστό πατώντας το κουμπί παρατεταμένα ανοίγει άλλα με ποσοστό επιτυχίας 20% ενώ άμα πρώτα πατήσεις το κουμπί και μετά απλά το ακουμπήσεις τότε σχεδόν πάντα το ξεκλειδώνει. Δεν ξέρω εγώ όταν σεταρα το δαχτυλικό αποτύπωμα απλά το ακουμπούσα το κουμπί δεν το πάταγα έτσι δεν το κάνατε και εσείς?

ΑΝ κάνεις σωστά τη ρύθμιση στα δάκτυλα ανοίγει όπως είπε πριν ο φίλος. Πατάς διαβάζει το δάχτυλο και ανοίγει. Χωρίς να σηκώσεις και πάτημα ξανά. Δες κάποιο βίντεο θα σε βοηθήσει πολύ.

ΑΝ κάνεις σωστά τη ρύθμιση στα δάκτυλα ανοίγει όπως είπε πριν ο φίλος. Πατάς διαβάζει το δάχτυλο και ανοίγει. Χωρίς να σηκώσεις και πάτημα ξανά. Δες κάποιο βίντεο θα σε βοηθήσει πολύ.

Κι εμένα ανοίγει άνετα με πάτημα και κράτημα (5.1.1)

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Δυστηχως....:(δεν εχει sony....:worry:

Μη στεναχωριέσαι, στην M το λογισμικό του ISOCELL είναι καλύτερο λένε.

Μη στεναχωριέσαι, στην M το λογισμικό του ISOCELL είναι καλύτερο λένε.

θα δειξει......;)Παντως σε αυτο το θεμα,εχω αλλαξει πολλα κινητα,το συγκεκριμενο δεν παιζετε....:)

Θυμίστε μου πως βλέπουμε την κάμερα πού φοράει η συσκευή?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μου διαφευγει.....εχει εναν αριθμο 64....βαλτο στο store μηπως το βγαλει....

Aida 64 μπαίνεις στην εφαρμογή και από το devices βλέπεις τον σενσορα που φοράς αν και επειδή είναι καινούριο θα έχει isocell.

θα δειξει......;)Παντως σε αυτο το θεμα,εχω αλλαξει πολλα κινητα,το συγκεκριμενο δεν παιζετε....:)

Άλλοι λένε ότι το G4 είναικαλύτερο πάντως.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Άλλοι λένε ότι το G4 είναικαλύτερο πάντως.

Δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου....

Ναι τελικά το κόλπο είναι να κρατήσεις το δάχτυλο σου λίγο παραπάνω πατημένο, εγώ το πατούσα και το άφηνα πολύ γρήγορα και έτσι δεν προλαβενε να το διαβάσει.

:respect:

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)