Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάπου επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της γρήγορης φόρτισης όπως υπήρχε στο Note 4? Ψάχνω στις Ρυθμίσεις>Μπαταρία αλλά δε βρίσκω κάτι σχετικό.

Παιδιά έβγαλε η Samsung ανακοίνωση για το πότε θα πάρει το S6 το Android M;

http://www.phonearena.com/news/Complete-list-of-phones-to-get-Android-6-Marshmallow-leaks-includes-Samsung-Sony-and-LG_id74400

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάπου επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της γρήγορης φόρτισης όπως υπήρχε στο Note 4? Ψάχνω στις Ρυθμίσεις>Μπαταρία αλλά δε βρίσκω κάτι σχετικό.

Όχι, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Μπορείς μόνος να το φορτίζεις με μικρότερο φορτιστή (σε Amp).

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Παιδιά καλήμερα πηρα και εγω το κινητο και ειναι απλα τρομερο . Για εμενα ειναι μια τεραστια αλλαγη για ειχα 5 χρονια iphone και τωρα με αυτο εχω μπερδευτεί λίγο αλλα σιγα σιγα τα καταφερνω. Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι, οταν ειμαι στα δεδομενα δεν εχω δει καθολου το σηματακι 3g Ή 4g αλλα το μονο που βλεπω ειναι ενα H ή Η+ .Τι σημαινει αυτο και αν μπορω με καποιο τροπο να το κανω να δειχνει 3g .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παιδιά καλήμερα πηρα και εγω το κινητο και ειναι απλα τρομερο . Για εμενα ειναι μια τεραστια αλλαγη για ειχα 5 χρονια iphone και τωρα με αυτο εχω μπερδευτεί λίγο αλλα σιγα σιγα τα καταφερνω. Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση και συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα εψαξα και δεν βρηκα κατι, οταν ειμαι στα δεδομενα δεν εχω δει καθολου το σηματακι 3g Ή 4g αλλα το μονο που βλεπω ειναι ενα H ή Η+ .Τι σημαινει αυτο και αν μπορω με καποιο τροπο να το κανω να δειχνει 3g .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Το H+ (αν θυμαμαι καλα) ειναι πιο γρηγορο απο το 3G, οπότε μην αγχωνεσαι!

Για να δεις το 4G πρεπει να το υποστηριζει και ο παροχος! Φαντασου οτι το καλοκαιρι ειδα μεχρι και 4G+ !!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Δεν νομίζω τόσο αργά. Πέρυσι έδωσε lollipop στο s5 αρχές-μέσα Δεκεμβρίου. Οπότε κάπου εκεί περιμένουμε εμείς με τα s6-s6 edge.

Νομίζω ότι έχει δεσμευτεί να το δίνει μέσα στο τρίμηνο από την επίσημη ανακοίνωση ή κυκλοφορία του οπότε σίγουρα μέσα στο '15.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

sorry ρε φιλε, αγοραζεις τοσο high end Μοντελα και δεν ξερεις τι ειναι το H και Η+ :X:blink:

sorry ρε φιλε, αγοραζεις τοσο high end Μοντελα και δεν ξερεις τι ειναι το H και Η+ :X:blink:

Δίνουμε κάπου εξετάσεις για να πάρουμε high end κινητό?

Δίνουμε κάπου εξετάσεις για να πάρουμε high end κινητό?

οχι αλλα η αγνοια σε τοσο απλα θεματα τεχνολογιας κινητης τηλεφωνιας δειχνει οτι καποιος δινει τοσα λεφτα για την καγκουρια του θεματος και οχι για τις δυνατοτητες μια τετοιας συσκευης κινητης τηλεφωνιας.

οχι αλλα η αγνοια σε τοσο απλα θεματα τεχνολογιας κινητης τηλεφωνιας δειχνει οτι καποιος δινει τοσα λεφτα για την καγκουρια του θεματος και οχι για τις δυνατοτητες μια τετοιας συσκευης κινητης τηλεφωνιας.

Και ποιο είναι το όριο της βασικής εκπαίδευσης για να μην χαρακτηριστεί κάποιος κάγκουρας δηλαδή? Να ξέρει τα σύμβολα της ταχύτητας των δεδομένων? Εγώ ας πούμε θεωρώ κάγκουρα όποιον δεν ξέρει το εύρος των Mbps που αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα. Εσύ τα ξέρεις παρεπιπτόντως? Και στο φινάλε φινάλε γιατί κάποιος να πρέπει να ξέρει τα πάντα για ένα κινητό και να μην το πάρει επειδή ας πούμε του φάνηκε όμορφο? Υπάρχει κάποιο club με omerta όλων των κατόχων Galaxy και δεν το πήρα πρέφα?

Και ποιο είναι το όριο της βασικής εκπαίδευσης για να μην χαρακτηριστεί κάποιος κάγκουρας δηλαδή? Να ξέρει τα σύμβολα της ταχύτητας των δεδομένων? Εγώ ας πούμε θεωρώ κάγκουρα όποιον δεν ξέρει το εύρος των Mbps που αντιστοιχούν σε κάθε γράμμα. Εσύ τα ξέρεις παρεπιπτόντως? Και στο φινάλε φινάλε γιατί κάποιος να πρέπει να ξέρει τα πάντα για ένα κινητό και να μην το πάρει επειδή ας πούμε του φάνηκε όμορφο? Υπάρχει κάποιο club με omerta όλων των κατόχων Galaxy και δεν το πήρα πρέφα?

Κακώς παίρνω θέση διότι όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα και καλό θα ήταν να μην συνεχιστεί αλλά ΣΩΣΤΟΣ

καταρχην δεν ρωτησα τι ειναι to H η to H+ αλλα πως θα δω το σηματακι 3G h 4G που εβλεπα στο iphone ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

καταρχην δεν ρωτησα τι ειναι to H η to H+ αλλα πως θα δω το σηματακι 3G h 4G που εβλεπα στο iphone ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις;

Για να δεις 3G ή 4G θα πρεπει να ειναι ρυθμισμενο το κινητο σου (settings -> mobile networks -> network mode: LTE/WCDMA/GSM) και να πιανει και στο σημειο που βρισκεσαι.

Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις;

Για να δεις 3G ή 4G θα πρεπει να ειναι ρυθμισμενο το κινητο σου (settings -> mobile networks -> network mode: LTE/WCDMA/GSM) και να πιανει και στο σημειο που βρισκεσαι.

Μαλλον ο φιλος λεει αντι Η να γραφει 3G κτλπ.

Αυτο ειναι αναλογα ποια ρομ φοραει το κινητο.

Μαλλον ο φιλος λεει αντι Η να γραφει 3G κτλπ.

Αυτο ειναι αναλογα ποια ρομ φοραει το κινητο.

Εμενα λεει και Η+ και 3G! Δεν ειναι θεμα Rom!

οταν εχει καλυψη GPRS (2G) εμφανιζει G (περιπου 4-5 Kbps)

οταν εχει καλυψη EDGE (2G) εμφανιζει E (περιπου 10-15 Kbps)

οταν εχει καλυψη UMTS εμφανιζει 3G (περιπου 0.5 MBt)

οταν εχει καλυψη HSDPA/HSUPA εμφανιζει H (3.4 η 7,2 ΜΒt)

οταν εχει καλυψη HSPA+ εμφανιζει Η+ (14.4 η 22 ΜΒt η με υποστηριξη ΜΙΜΟ 42ΜΒ)

οταν εχει καλυψη LTE εμφανιζει 4G (150ΜΒ)

οταν εχει καλυψη LTE Advance εμφανιζει 4G+ (300 ΜΒt)

(συνηθως το umts ειναι αναβαθμισμενο σε hsdpa και γιαυτο βλεπουμε σπανια την ενδειξη 3G) (το iphone τα εχει groupαρισμενα. δλδ ολη την τεχνολογια 3g την εμφανιζει απλα ως 3g)

Edited by sakels

Ακριβως οπως τα λεει ο sakels..σε μερικα filmware ας πουμε πολωνικο,στο note 3,4 s5 μπορει να δειχνει μονο 3G..δηλ H+.απλα δεν φαινεται...η lte αντι 4G..οπως στο δικο μου π.χ(2G,3G,LTE+..
I Want To Believe

οταν εχει καλυψη GPRS (2G) εμφανιζει G (περιπου 4-5 Kbps)

οταν εχει καλυψη EDGE (2G) εμφανιζει E (περιπου 10-15 Kbps)

οταν εχει καλυψη UMTS εμφανιζει 3G (περιπου 0.5 MBt)

οταν εχει καλυψη HSDPA/HSUPA εμφανιζει H (3.4 η 7,2 ΜΒt)

οταν εχει καλυψη HSPA+ εμφανιζει Η+ (14.4 η 22 ΜΒt η με υποστηριξη ΜΙΜΟ 42ΜΒ)

οταν εχει καλυψη LTE εμφανιζει 4G (150ΜΒ)

οταν εχει καλυψη LTE Advance εμφανιζει 4G+ (300 ΜΒt)

(συνηθως το umts ειναι αναβαθμισμενο σε hsdpa και γιαυτο βλεπουμε σπανια την ενδειξη 3G) (το iphone τα εχει groupαρισμενα. δλδ ολη την τεχνολογια 3g την εμφανιζει απλα ως 3g)

Αυτην ακριβως την απαντηση εψαχνα να βρω να εισαι καλα!!! . Οπως ειπα και στο προηγουμενο μήνυμα μαυ έρχομαι απο iphone και εμενα μου εβγαζε μονο 3g η 4g , αλλα δεν πειραζει εινα μαλλον προνομιο του ελληνα να κραζει και το κλεινουμε εδω.

Τωρα εχω αλλη μια απορια και αν ξερει καποιο παιδι την απανταει, διαβασα στο μενου του οτι αν περασεις το χερι σου πανω απο την οθονη αυτη αναβει χωρις να χρειαστει να πατήσεις το home button ισχυει? για να σας προλαβω εχω ενεργοποίησή την ρυθμιση που λεει κινηση παλαμης για ληψη αυτο ειναι? γιατι οσο και περναω το χερι μου απο πανω η οθονη παρραμενει σβηστη , επισης οταν εχω μια εισερχομενη κληση ενω οταν το γυρισω αναποδα σταματαει να χτυπαει οταν βαζω το χερι μου πανω στην οθονη δεν κανει τιποτα και συνεχιζει να κουδουνιζει μηπωσ εχει προβλημα ο αισθητηρασ?

ΕΥΧΑΡΙΣΩ

Edited by narwhal

Για να ανάψει η οθόνη πρέπει να το έχεις σε σταθερό σημείο

Για το 2ο όταν σε καλούν γύρισε το ανάποδα και θα σταματήσει

να χτυπάει

Αυτό το βελάκι που εμφανίζεται στην οθόνη όταν κατεβάσεις κάποιο αρχείο και μετά μένει για καμιά ώρα πως γίνεται να μην εμφανίζεται γιατί μου τη σπάει πολύ Ξέρει κανείς?

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)