Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έλαβα και εγώ την τελευταία αναβάθμιση.

Ορατή η αλλαγή στα εικονίδια αλλά προς το παρόν δεν βλέπω κάτι άλλο. Θα φανεί στην συνέχεια.

Και κατι αλλο. Η εφαρμογη για το Samsung gear ok το καταλαβαίνω αλλά τα υποχρεωτικά Word και PowerPoint που δεν διαγραφοναι αλλα απλώς απενεργοποιούνται γιατί. .?

Από ποια χώρα είναι φίλε μου το δικό σου;;

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το λαγκ,η διαχείριση της μνήμης ,το multitaskin το δακτυλικό αποτύπωμα

φιλε (λαγκ,η διαχείριση της μνήμης ,το multitaskin) =κακο multitasking ενα ειναι ολα αυτα!!και το δακτυλικό δουλευει μια χαρα!!!(ασχέτως που το θεωρώ άχρηστο)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κρατα το iphone 5 φιλε μου...! είναι άψογο και εγώ αυτό χρησιμοποιώ, το s6 το έβαλα στο ράφι... άχρηστα κινητά βγάζει η samsung... μονο ιστορία ξέρει να μοιράζει στον κόσμο... αν θες πραγματικά μια αξιόλογη συσκευή χωρίς προβλήματα πήγαινε σε nexus...! στο τέλος του μηνα θα ανακοινωθούνε τα καινούρια...!! :)

φιλε εισαι ο μοναδικός μαλλον που πιστευει οτι το s6 ειναι άχρηστο τηλεφωνο!!!!:lol::lol: και αν ειναι τοσο αχρηστο για σενα πουλα το και παρε το iphone σου και ησύχασε επιτελούς!!!!!

Κι εγώ αυτό θα έλεγα.αντί να το τρώει το ράφι:-P καλύτερα πούλημα.

Παίζει αν όντως υπάρχει θέμα να του έκατσε ελαττωματική συσκευή,γιατί σε ολα τα υπόλοιπα πέρα της διαχείρισης της μνήμης πού να προσθέσω οτι εχει στρώσει κάπως με την τελευταία αναβάθμιση,το τηλέφωνο δουλεύει υποδειγματικά καλά.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

...γιατί σε ολα τα υπόλοιπα πέρα της διαχείρισης της μνήμης πού να προσθέσω οτι εχει στρώσει κάπως με την τελευταία αναβάθμιση,το τηλέφωνο δουλεύει υποδειγματικά καλά.

Με την 2η αναβάθμιση μετά την 5.1.1. (Αυτή με την αλλαγή των εικονιδίων) η διαχείρηση μνήμης κατά την προσωπική μου άποψη δεν έχει στρώσει κάπως αλλά πολύ και έχει φτάσει σε πολύ καλύτερα επϊπεδα από την αντίστοιχη άλλων top μοντέλων της Sammy....

είμαι κάτοχος iphone 5 είδα το s6 και μου άρεσε πολύ είναι πανέμορφο πανάλαφρο αλλα διαβάζοντας είδα ότι έχει αρκετά προβλήματα που δεν έχω με το 5 εκτος από την μπαταρια που θέλει φόρτιση τουλάχιστον μια φορα την ημερα.Καποια γνώμη;

Είχα το iPhone 5 & galaxy s5. Από τον Απρίλιο έχω το s6. Είμαι πολύ απαιτητικός από τα τηλέφωνά μου. Μπορώ να σου πω ότι και τα τρία είναι εξαιρετικά. Για πολλούς λόγους το s6 είναι καλύτερο. Δεν το έχω κάνει route, έχω περάσει όλες τις αναβαθμίσεις, και οι εφαρμογές που έχω (και είναι πολλές) προσέχω να είναι αξιόπιστες. Το τηλέφωνο δεν έχει κανένα πρόβλημα, και κάθε αναβάθμιση το κάνει καλύτερο. Συνήθως σε ένα - δύο μήνες βαριέμαι το τηλέφωνό μου, και ψάχνω άλλο. Αυτό μπήκε στον πέμπτο μήνα, και δεν βρίσκω κάτι σε άλλο τηλέφωνο για να με κάνει να το αλλάξω.

Είχα το iPhone 5 & galaxy s5. Από τον Απρίλιο έχω το s6. Είμαι πολύ απαιτητικός από τα τηλέφωνά μου. Μπορώ να σου πω ότι και τα τρία είναι εξαιρετικά. Για πολλούς λόγους το s6 είναι καλύτερο. Δεν το έχω κάνει route, έχω περάσει όλες τις αναβαθμίσεις, και οι εφαρμογές που έχω (και είναι πολλές) προσέχω να είναι αξιόπιστες. Το τηλέφωνο δεν έχει κανένα πρόβλημα, και κάθε αναβάθμιση το κάνει καλύτερο. Συνήθως σε ένα - δύο μήνες βαριέμαι το τηλέφωνό μου, και ψάχνω άλλο. Αυτό μπήκε στον πέμπτο μήνα, και δεν βρίσκω κάτι σε άλλο τηλέφωνο για να με κάνει να το αλλάξω.

θα συμφωνήσω φιλε μου μαζι στο οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το s6 ωστε να πεις οτι το πουλάς και παίρνεις κατι καλύτερο απλα δεν υπαρχει!!μονο το g4 ειναι ισάξιο τηλεφωνο με λιγο καλυτερη καμερα την νυχτα!!

αλλα απο την αλλη οποιος εχει μεγαλο θεμα με multitasking(οπως εγω!!:p) και απλα δεν θελει να το δεχτει με root το τηλεφωνο πεταει σε ολα πραγματικα εχω ανεβασει και βιντεο στο youtube για το multitasking με 17 εφαρμογες στο παρασκινιο χωρις να φορτώνει τιποτα απολυτός!!;)

Με την 2η αναβάθμιση μετά την 5.1.1. (Αυτή με την αλλαγή των εικονιδίων) η διαχείρηση μνήμης κατά την προσωπική μου άποψη δεν έχει στρώσει κάπως αλλά πολύ και έχει φτάσει σε πολύ καλύτερα επϊπεδα από την αντίστοιχη άλλων top μοντέλων της Sammy....

Η coh ειναι η τελευταια; Με build Αυγουστου; Εγω ειμαι με nordic και εχω καποια μικρα θεματακια με lag

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

θα συμφωνήσω φιλε μου μαζι στο οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο το s6 ωστε να πεις οτι το πουλάς και παίρνεις κατι καλύτερο απλα δεν υπαρχει!!μονο το g4 ειναι ισάξιο τηλεφωνο με λιγο καλυτερη καμερα την νυχτα!!

αλλα απο την αλλη οποιος εχει μεγαλο θεμα με multitasking(οπως εγω!!:p) και απλα δεν θελει να το δεχτει με root το τηλεφωνο πεταει σε ολα πραγματικα εχω ανεβασει και βιντεο στο youtube για το multitasking με 17 εφαρμογες στο παρασκινιο χωρις να φορτώνει τιποτα απολυτός!!;)

Δηλαδή τι έκανες με το Root? Έβαλες άλλη rom? Γιατί απο μόνο του το Root δεν κανει κάτι.

Δηλαδή τι έκανες με το Root? Έβαλες άλλη rom? Γιατί απο μόνο του το Root δεν κανει κάτι.

Καλά και από μόνο του το root κάνει χιλιάδες πράγματα.

root-->custom rom-->custom kernel!!και οπως σου ειπε και ο bas13 και απο μονο του το root κανει ενα καρο πραγματα!!;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

mantho, θα μας πεις ποιο είναι το video να το δούμε? Ευχαριστώ !

ελα φιλε μου δες εδω!! https://www.youtube.com/watch?v=-cc7PA9I1iE :D

root-->custom rom-->custom kernel!!και οπως σου ειπε και ο bas13 και απο μονο του το root κανει ενα καρο πραγματα!!;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ελα φιλε μου δες εδω!! https://www.youtube.com/watch?v=-cc7PA9I1iE :D

Ποια custom rom/kernel έβαλες? Επίσης το root το μόνο που κάνει είναι να σου δίνει πρόσβαση στο Root directory της συσκευής σου. Από μόνο του δεν κανει απολύτως τίποτα.

Ποια custom rom/kernel έβαλες? Επίσης το root το μόνο που κάνει είναι να σου δίνει πρόσβαση στο Root directory της συσκευής σου. Από μόνο του δεν κανει απολύτως τίποτα.

rom xtrestolite 2.3 kernel arter97 !!!φιλε με ροοτ εχεις πρωτα απο ολα ενα καρο εφαρμογες που δουλεύουν με ροοτ και χρήσιμες εφαρμογες ετσι!! και πολλα αλλα πραγματα αφου με ροοτ σε αφήνει να παρεμβαίνεις στο ιδιο το σύστημα!!!

Από ποια χώρα είναι φίλε μου το δικό σου;;

Ελληνικό από media markt

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως

Ποτέ μετά από Εκκαθάριση μνήμης δεν έβλεπα διαθέσιμα 1,2 gb

Γίνεται root η 5.0.2 με ping pong root χωρίς να γράψει ο Knox.

Βάγγο έτσι ακριβώς το έκανα αλλά άλλο ρώτησα.

Κι εγώ vodafone ελληνικό έχω. Είναι ρουτ στην 5.0.2

1) Γίνεται αναβάθμιση χωρίς να πειραχτεί το ρουτ ή θέλει πάλι ρουτάρισμα;

2)Αυτά που έχεις μέσα μένουν όπως είναι;

Επίσης κάτι άλλο που θυμήθηκα. Κάθε φορά που απενεργοποιώ τα δεδομένα, μου ζητάει επιβεβαίωση. Μέχρι και σε S5 έχω δει πως έχει το κουτάκι να το τικάρεις να μη σου ξανά εμφανιστεί το μήνυμα. Στο S6 όχι. :|

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάγγο έτσι ακριβώς το έκανα αλλά άλλο ρώτησα.

Επίσης κάτι άλλο που θυμήθηκα. Κάθε φορά που απενεργοποιώ τα δεδομένα, μου ζητάει επιβεβαίωση. Μέχρι και σε S5 έχω δει πως έχει το κουτάκι να το τικάρεις να μη σου ξανά εμφανιστεί το μήνυμα. Στο S6 όχι. :|

Για αναβάθμιση οταν εισαι απλό root χωρίς custom recovery γίνεται αλλά χάνεις το root και νομίζω οτι η επόμενη αναβάθμιση σου θα ειναι 5.1.1 όπου χάνεις και το δικαίωμα να εισαι root με Knox 0x0.

Δυστυχώς δε γίνεται κάτι γι'αυτο. Είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα...

Είναι πολύ σπαστικό όντως

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Δυστυχώς δε γίνεται κάτι γι'αυτο. Είχα ρωτήσει κι εγώ παλιότερα...

Είναι πολύ σπαστικό όντως

οντως αυτο με τα δεδομενα πολύ σπάσιμο μιλαμε!!!το εψαχνα και εγω αλλα διχως αποτέλεσμα!!

με custom rom ομως ευτυχώς δεν το εχω!!!;)

Να ρωτήσω κάτi.Τι κερδίζεις ακριβώς άν κάνεις root την συσκευή;

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

είμαι κάτοχος iphone 5 είδα το s6 και μου άρεσε πολύ είναι πανέμορφο πανάλαφρο αλλα διαβάζοντας είδα ότι έχει αρκετά προβλήματα που δεν έχω με το 5 εκτος από την μπαταρια που θέλει φόρτιση τουλάχιστον μια φορα την ημερα.Καποια γνώμη;

Λοιπόν ώς πρώην κάτοχος αρκετών iphone και μερικών samsung galaxy μπορώ να σου πώ ότι το s6 πλησιάζει την αρτιότητα και γενικά τις απαιτήσεις που έχω απο ένα κινητό.Ταχύτατο,με κάμερα όλα τα λεφτά,εξαιρετική και άνετη οθόνη,πολύ καλή αίσθηση και συμπεριφορά,εξαιρετικό ήχο και κατά την γνώμη μου αρκετά ικανοποιητική μπαταρία.Δεν βλέπω κάτι αρνητικό.Σίγουρα αξίζει η αγορά του.;)

Καλησπέρα παιδιά εδώ κ 2 μέρες χωρίς να έχω κάνει κάτι στο τηλ δεν μου ανάβουν τα κουμπιά δίπλα από το κεντρικό όταν τα πατάω ούτε κάνει δόνηση το κινητό όταν πατάω τα συγκεκριμένα στα άλλα αντποκρινεται μιαπό χαρά κ επίσης η φωτηνοτητα δεν δουλεύει στο αυτόματο τόσο σωστά! Του έχει συμβεί κανενός?

Καλησπέρα παιδιά εδώ κ 2 μέρες χωρίς να έχω κάνει κάτι στο τηλ δεν μου ανάβουν τα κουμπιά δίπλα από το κεντρικό όταν τα πατάω ούτε κάνει δόνηση το κινητό όταν πατάω τα συγκεκριμένα στα άλλα αντποκρινεται μιαπό χαρά κ επίσης η φωτηνοτητα δεν δουλεύει στο αυτόματο τόσο σωστά! Του έχει συμβεί κανενός?

μηπως εχεις εξοικονομηση ενεργειας..βεβαια αυτη αναλαμβανει κατω απο το 50% της μπαταριας

μηπως εχεις εξοικονομηση ενεργειας..βεβαια αυτη αναλαμβανει κατω απο το 50% της μπαταριας

Κ όμως φίλε αυτό ήταν αλλά απλά είχε κολλήσει μόλις την ενεργοποίησ κ την έσβήσα ξανά έφτιαξε ευχαριστώ πολυ

Κ όμως φίλε αυτό ήταν αλλά απλά είχε κολλήσει μόλις την ενεργοποίησ κ την έσβήσα ξανά έφτιαξε ευχαριστώ πολυ

Τιποτα φιλε να εισαι καλα

Πανέμορφα τα νέα εικονίδια.Σε κάθε αναβάθμιση το τηλέφωνο κυριολεκτικά περνάει σε άλλο επίπεδο.Έστρωσε και η μπαταρία του.Πλέον σαν συσκευή αγγίζει την τελειότητα.

Πανέμορφα τα νέα εικονίδια.Σε κάθε αναβάθμιση το τηλέφωνο κυριολεκτικά περνάει σε άλλο επίπεδο.Έστρωσε και η μπαταρία του.Πλέον σαν συσκευή αγγίζει την τελειότητα.

Παιδια σε οποιον ερχεται το update να λεει και χωρα ωστε να γνωριζουμε και οι λοιποι..ευχαριστω

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)