ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 το χα βαλει και εγω αλλα μου βγαλε μια ταμπλελα για knox και τετοια και δεν προχωρησα. ειχες κανα θεμα με knox? ειναι σαν το titanium, δηλαδη μπορεις να παγωσεις εφαρμογες συστηματος? θενκς Δεν εχει κανένα θέμα με τον knox. Δεν αφορά root η custom rom. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Δεν εχει κανένα θέμα με τον knox. Δεν αφορά root η custom rom. ναι φιλε το ξερω αλλα μου εβγαλε μια προειδοποιηση και δεν το προχωρησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Δεν εχει κανένα θέμα με τον knox. Δεν αφορά root η custom rom. Κανει δουλεια χωρις root η ειναι σαν το greenify? Βαλε και ες μας τι παιζει με τη ram. Κουραστηκα να την βλεπω μονιμα στα 600mb free χωρις να εχω ανοιξει app Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 εβαλα κι εγω το package disabler pro....ανεργοποιησα αρκετα πραγματα , σε βαθμο που εχω ενα μικρο αγχος σχετικα με το αν θα δουλευουν ολα ΟΚ.. οτι (σχεδον) βρηκα σε χρωμα ΜΑΝΤΖΕΝΤΑ , το απενεργοποιησα....οχι ολα ομως.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Υπάρχει και οδηγός με λίστα των εφαρμογων πού απενεργοποιεί ο χρήστης με ασφάλεια,στο γνωστό site. Edited September 2, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Υπάρχει και οδηγός με λίστα των εφαρμογων πού απενεργοποιεί ο χρήστης με ασφάλεια,στο γνωστό site. χμμμμμ.... γνωστο;;; ποιο ειναι αυτο το site;;; δεν εχω ιδεα....:( Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 εβαλα κι εγω το package disabler pro....ανεργοποιησα αρκετα πραγματα , σε βαθμο που εχω ενα μικρο αγχος σχετικα με το αν θα δουλευουν ολα ΟΚ.. οτι (σχεδον) βρηκα σε χρωμα ΜΑΝΤΖΕΝΤΑ , το απενεργοποιησα....οχι ολα ομως.... Εχεις διαφορα στη δεσμευμενη ram? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Εχεις διαφορα στη δεσμευμενη ram? Ναι... Περίπου 10% Συνηθως είχα δεσμευμενη ram 85% και τώρα είμαι στο 75% Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 θα ήτανε εύκολο να μου στείλει κάποιος το link για τον οδηγό ώστε να κάνω αυτό το άχρηστο bloatware τις samsung disable? ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Δες εδώ και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ρε παιδιά θέλω να το πάρω το κινητό αλλά με προβληματίζει λίγο το θέμα με το multitasking και το aggressive memory management (οπως το περιγράφουν) που έχει σαν συνέπεια να ξαναφορτώνει τις εφαρμογές στο multitasking αντί να τις κρατάει στην μνήμη κάνοντας το αργό. Αυτό το φτιαξανε στη Sammy ή ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το πρόβλημα υπάρχει αλλά είναι μικρότερο από πριν Ρε παιδιά θέλω να το πάρω το κινητό αλλά με προβληματίζει λίγο το θέμα με το multitasking και το aggressive memory management (οπως το περιγράφουν) που έχει σαν συνέπεια να ξαναφορτώνει τις εφαρμογές στο multitasking αντί να τις κρατάει στην μνήμη κάνοντας το αργό. Αυτό το φτιαξανε στη Sammy ή ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ναι... Περίπου 10% Συνηθως είχα δεσμευμενη ram 85% και τώρα είμαι στο 75% Εγω παλι το αγορασα αλλα προλαβα να ζητησω refund γιατι απο οτι φανηκε το προγραμμα ηταν πατατα. Ουσιαστικα γυριζει τα apps στο αρχικο version. Δε παρατηρησα διαφορα στη ram πραγμα λογικο αφου το κινητο δεν ειναι root. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το οτι δινουμε τοσα λεφτα σε μια συσκευη για να ψαχνουμε τροπους ωστε να λειτουργουν βασικα πραγματακια ,αυτο ειναι απλα απαραδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Το οτι δινουμε τοσα λεφτα σε μια συσκευη για να ψαχνουμε τροπους ωστε να λειτουργουν βασικα πραγματακια ,αυτο ειναι απλα απαραδεκτο. Ειναι αλλα εχει φοβερη καμερα και design το ατιμο. Το απαραδεκτο ειναι το knox και η εγγυηση αλλα μην τα ξαναλεμε παλι. Με root το τηλεφωνο πεταει αλλα... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Να ρωτήσω κάτι γίνεται να περάσω branded rom σε unbranded συσκευή?προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν το κατάφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Να ρωτήσω κάτι γίνεται να περάσω branded rom σε unbranded συσκευή?προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν το κατάφερα γιατι να θελεις να περασεις branded rom σε unbranded συσκευή??:blink: εγω δεν σου το προτείνω πάντως!!!ολοι θελουν το αντίθετο!!απλα αν θελεις βαλε την τελευταία γαλλική που νομιζω ειναι η πιο καινούργια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Οι Vodafone που έχουν βγει είναι πιο καινούργιες έλεγα να περάσω μια μιας και θέλω να κάνω φορματ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostgravity Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια καλησπερα, χρησιμοποιω την συσκευη 2 μηνες περιπου,σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απλα εχω μεγαλο θεμα με τον συγχρονισμο των email και τη μπαταρια που καταναλωνει. Εκτος απο την κλασσικη εφαρμογη που εχει προεγκατεστημενη η συσκευη εχω δοκιμασει πολλες ακομα αλλα το προβλημα παραμενει. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Hρθε και μενα η αναβαθμιση σε Vodafone Ιταλιας. Διαφορά δεν εχω δει καμια στο multitasking/ram management. Ξερουμε τι νεο υποτιθεται φερνει; Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Hρθε και μενα η αναβαθμιση σε Vodafone Ιταλιας. Διαφορά δεν εχω δει καμια στο multitasking/ram management. Ξερουμε τι νεο υποτιθεται φερνει; Και μένα Vodafone Italy είναι άλλο δεν έχει έρθει τίποτα Εισαι σίγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Και μένα Vodafone Italy είναι άλλο δεν έχει έρθει τίποτα Εισαι σίγουρος? Απο προχθες το πρωι εχει βγει η αναβαθμιση για το s6 και s6 edge OMN ITALY.Εχω OMN ITALY s6 edge και την εκανα αμεσως την αναβαθμιση απλα θελει με smart switch απο pc δεν μπορει να την κανεις την αναβαθμιση με OTA (wi fi).Eνταξει η συσκευη πλεον πεταει στην κυριολεξια επισης η μπαταρια μου φαινεται οτι βελτιωθηκε παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Εγω παλι το αγορασα αλλα προλαβα να ζητησω refund γιατι απο οτι φανηκε το προγραμμα ηταν πατατα. Ουσιαστικα γυριζει τα apps στο αρχικο version. Δε παρατηρησα διαφορα στη ram πραγμα λογικο αφου το κινητο δεν ειναι root. Το χρησιμοποιησα στο note edge και κανει δουλεια... .ελαφρωσε...λιγο το κινητο....δεν παρατηρησα να γυριζει τα apps σε αρχικη version που αναφερεις .. Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το χρησιμοποιησα στο note edge και κανει δουλεια... .ελαφρωσε...λιγο το κινητο....δεν παρατηρησα να γυριζει τα apps σε αρχικη version που αναφερεις .. Ουσιαστικά για να γίνει disable μια εφαρμογή όταν δεν είσαι root (για να την κάνεις freeze) πρέπει πρώτα να απεγκατασταθούν τα updates που της έχουν γίνει, και μετά την κάνει disable Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Καλημέρα παίδες. Μετά από 6 Plus ήρθα κι εγώ εδώ στην παρέα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Λίγο η μπαταρία το μείον αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω σε θέμα λογισμικού. Είναι στην 5.0.2 ποια πρέπει να κατεβάσω στην 5.1.1. Αναβάθμιση δεν μου έχει βγει ακόμα. Edited September 3, 2015 by noter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts