Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το χα βαλει και εγω αλλα μου βγαλε μια ταμπλελα για knox και τετοια και δεν προχωρησα.

ειχες κανα θεμα με knox?

ειναι σαν το titanium, δηλαδη μπορεις να παγωσεις εφαρμογες συστηματος?

θενκς

Δεν εχει κανένα θέμα με τον knox.

Δεν αφορά root η custom rom.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ναι φιλε το ξερω αλλα μου εβγαλε μια προειδοποιηση και δεν το προχωρησα.

Κανει δουλεια χωρις root η ειναι σαν το greenify?

Βαλε και ες μας τι παιζει με τη ram. Κουραστηκα να την βλεπω μονιμα στα 600mb free χωρις να εχω ανοιξει app

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

εβαλα κι εγω το package disabler pro....ανεργοποιησα αρκετα πραγματα , σε βαθμο που εχω ενα μικρο αγχος σχετικα με το αν θα δουλευουν ολα ΟΚ..

οτι (σχεδον) βρηκα σε χρωμα ΜΑΝΤΖΕΝΤΑ , το απενεργοποιησα....οχι ολα ομως....

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Υπάρχει και οδηγός με λίστα των εφαρμογων πού απενεργοποιεί ο χρήστης με ασφάλεια,στο γνωστό site. Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Υπάρχει και οδηγός με λίστα των εφαρμογων πού απενεργοποιεί ο χρήστης με ασφάλεια,στο γνωστό site.

χμμμμμ....

γνωστο;;;

ποιο ειναι αυτο το site;;;

δεν εχω ιδεα....:(

εβαλα κι εγω το package disabler pro....ανεργοποιησα αρκετα πραγματα , σε βαθμο που εχω ενα μικρο αγχος σχετικα με το αν θα δουλευουν ολα ΟΚ..

οτι (σχεδον) βρηκα σε χρωμα ΜΑΝΤΖΕΝΤΑ , το απενεργοποιησα....οχι ολα ομως....

Εχεις διαφορα στη δεσμευμενη ram?

Εχεις διαφορα στη δεσμευμενη ram?

Ναι... Περίπου 10%

Συνηθως είχα δεσμευμενη ram 85% και τώρα είμαι στο 75%

θα ήτανε εύκολο να μου στείλει κάποιος το link για τον οδηγό ώστε να κάνω αυτό το άχρηστο bloatware τις samsung disable?

ευχαριστώ :D

Ρε παιδιά θέλω να το πάρω το κινητό αλλά με προβληματίζει λίγο το θέμα με το multitasking και το aggressive memory management (οπως το περιγράφουν) που έχει σαν συνέπεια να ξαναφορτώνει τις εφαρμογές στο multitasking αντί να τις κρατάει στην μνήμη κάνοντας το αργό. Αυτό το φτιαξανε στη Sammy ή ακόμα?

Το πρόβλημα υπάρχει αλλά είναι μικρότερο από πριν

Ρε παιδιά θέλω να το πάρω το κινητό αλλά με προβληματίζει λίγο το θέμα με το multitasking και το aggressive memory management (οπως το περιγράφουν) που έχει σαν συνέπεια να ξαναφορτώνει τις εφαρμογές στο multitasking αντί να τις κρατάει στην μνήμη κάνοντας το αργό. Αυτό το φτιαξανε στη Sammy ή ακόμα?

Ναι... Περίπου 10%

Συνηθως είχα δεσμευμενη ram 85% και τώρα είμαι στο 75%

Εγω παλι το αγορασα αλλα προλαβα να ζητησω refund γιατι απο οτι φανηκε το προγραμμα ηταν πατατα. Ουσιαστικα γυριζει τα apps στο αρχικο version. Δε παρατηρησα διαφορα στη ram πραγμα λογικο αφου το κινητο δεν ειναι root.

Το οτι δινουμε τοσα λεφτα σε μια συσκευη για να ψαχνουμε τροπους ωστε να λειτουργουν βασικα πραγματακια ,αυτο ειναι απλα απαραδεκτο.

Το οτι δινουμε τοσα λεφτα σε μια συσκευη για να ψαχνουμε τροπους ωστε να λειτουργουν βασικα πραγματακια ,αυτο ειναι απλα απαραδεκτο.

Ειναι αλλα εχει φοβερη καμερα και design το ατιμο. Το απαραδεκτο ειναι το knox και η εγγυηση αλλα μην τα ξαναλεμε παλι. Με root το τηλεφωνο πεταει αλλα...

Να ρωτήσω κάτι γίνεται να περάσω branded rom σε unbranded συσκευή?προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν το κατάφερα

γιατι να θελεις να περασεις branded rom σε unbranded συσκευή??:blink: εγω δεν σου το προτείνω πάντως!!!ολοι θελουν το αντίθετο!!απλα αν θελεις βαλε την τελευταία γαλλική που νομιζω ειναι η πιο καινούργια!!

Παιδια καλησπερα,

χρησιμοποιω την συσκευη 2 μηνες περιπου,σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απλα εχω μεγαλο θεμα με τον συγχρονισμο των email και τη μπαταρια που καταναλωνει. Εκτος απο την κλασσικη εφαρμογη που εχει προεγκατεστημενη η συσκευη εχω δοκιμασει πολλες ακομα αλλα το προβλημα παραμενει. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?

Ευχαριστω

Hρθε και μενα η αναβαθμιση σε Vodafone Ιταλιας. Διαφορά δεν εχω δει καμια στο multitasking/ram management. Ξερουμε τι νεο υποτιθεται φερνει;

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Hρθε και μενα η αναβαθμιση σε Vodafone Ιταλιας. Διαφορά δεν εχω δει καμια στο multitasking/ram management. Ξερουμε τι νεο υποτιθεται φερνει;

Και μένα Vodafone Italy είναι άλλο δεν έχει έρθει τίποτα Εισαι σίγουρος?

Και μένα Vodafone Italy είναι άλλο δεν έχει έρθει τίποτα Εισαι σίγουρος?

Απο προχθες το πρωι εχει βγει η αναβαθμιση για το s6 και s6 edge OMN ITALY.Εχω OMN ITALY s6 edge και την εκανα αμεσως την αναβαθμιση απλα θελει με smart switch απο pc δεν μπορει να την κανεις την αναβαθμιση με OTA (wi fi).Eνταξει η συσκευη πλεον πεταει στην κυριολεξια επισης η μπαταρια μου φαινεται οτι βελτιωθηκε παρα πολυ.

Εγω παλι το αγορασα αλλα προλαβα να ζητησω refund γιατι απο οτι φανηκε το προγραμμα ηταν πατατα. Ουσιαστικα γυριζει τα apps στο αρχικο version. Δε παρατηρησα διαφορα στη ram πραγμα λογικο αφου το κινητο δεν ειναι root.

Το χρησιμοποιησα στο note edge και κανει δουλεια... .ελαφρωσε...λιγο το κινητο....δεν παρατηρησα να γυριζει τα apps σε αρχικη version που αναφερεις ..

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Το χρησιμοποιησα στο note edge και κανει δουλεια... .ελαφρωσε...λιγο το κινητο....δεν παρατηρησα να γυριζει τα apps σε αρχικη version που αναφερεις ..

Ουσιαστικά για να γίνει disable μια εφαρμογή όταν δεν είσαι root (για να την κάνεις freeze) πρέπει πρώτα να απεγκατασταθούν τα updates που της έχουν γίνει, και μετά την κάνει disable

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλημέρα παίδες. Μετά από 6 Plus ήρθα κι εγώ εδώ στην παρέα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Λίγο η μπαταρία το μείον αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω σε θέμα λογισμικού. Είναι στην 5.0.2 ποια πρέπει να κατεβάσω στην 5.1.1. Αναβάθμιση δεν μου έχει βγει ακόμα. Edited by noter

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)