panoramix77 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Και εγώ αυτό πάντα χρησιμοποιώ αλλά εδώ και λίγες μέρες απεγκαθιστατε μόνο του και μου εμφανίζει της Samsung. . Δεν ξέρω γιατί. .έχω διαγράψει, έχω σβήσει δεδομένα ,την ξανά έχω κάνει εγκατάσταση αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Νεος χρηστης galaxy s6, μεταβαση απο note 4. Υπαρχει καποιο firmware που να λυνει το θεμα με το memory leak που αντιμετωπιζε το κινητο? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Νεος χρηστης galaxy s6, μεταβαση απο note 4. Υπαρχει καποιο firmware που να λυνει το θεμα με το memory leak που αντιμετωπιζε το κινητο? Αυτή τη στιγμή μόνο με custom rom και custom kernel λύνεται φίλε μου,δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Αυτή τη στιγμή μόνο με custom rom και custom kernel λύνεται φίλε μου,δυστυχώς. Tragic. Τσαμπα η μεταβαση δηλαδη. Το πιο αξιολογο κινητο αυτη τη στιγμη παιζει να ειναι το note 3! Ξερουμε αν υπολογιζουν καποιο update συντομα? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Tragic. Τσαμπα η μεταβαση δηλαδη. Το πιο αξιολογο κινητο αυτη τη στιγμη παιζει να ειναι το note 3! Ξερουμε αν υπολογιζουν καποιο update συντομα? Σε τι είναι καλύτερο το note φίλε; Ταχύτητα,smooth,camera δεν πλησιάζει καν.Μπαταρια είναι καλύτερο και multitasking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Σε τι είναι καλύτερο το note φίλε; Ταχύτητα,smooth,camera δεν πλησιάζει καν.Μπαταρια είναι καλύτερο και multitasking. Γω που έχω και τα δύο θα προσθέσω και την οθόνη υπέρ του 6, που αν και πιο μικρή, έχει άλλη ποιότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Σε τι είναι καλύτερο το note φίλε; Ταχύτητα,smooth,camera δεν πλησιάζει καν.Μπαταρια είναι καλύτερο και multitasking. Το multitasking οφειλεις να παρεδεχτεις οτι ειναι πολυ μεγαλο φαουλ της samsung. Το κινητο κυκλοφορει πανω απο 3 μηνες και ακομα δεν εχουν δωσει λυση γεγονος απαραδεκτο. Επισης απο οτι φαινεται και το νεο note θα ειναι ενα μεγαλο s6 με 4gb ram. Εχουν θεμα με το software εκει στη κορεα Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου το multitasking είναι θέμα για μένα μικρό γιατί χρησιμοποιώ εφαρμογές και όχι τον browser,με το τελευταίο update βέβαια το θέμα έχει διορθωθεί κατά 50%,τώρα για ρην σύγκριση με το note 3 ούτε για πλάκα άθλια κάμερα,lag lag lag,βαρυ tw με καθυστέρηση στον dialer,εγώ έχω κάνει root το s6 και πάει τρένο,το note 3 που ήταν το τηλέφωνο που έχω κρατήσει πιο πολλούς μήνες από όλα το είχα κάνει root για να δουλέψει αξιοπρεπώς μην τα εκμηδενιζουμε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου το multitasking είναι θέμα για μένα μικρό γιατί χρησιμοποιώ εφαρμογές και όχι τον browser,με το τελευταίο update βέβαια το θέμα έχει διορθωθεί κατά 50%,τώρα για ρην σύγκριση με το note 3 ούτε για πλάκα άθλια κάμερα,lag lag lag,βαρυ tw με καθυστέρηση στον dialer,εγώ έχω κάνει root το s6 και πάει τρένο,το note 3 που ήταν το τηλέφωνο που έχω κρατήσει πιο πολλούς μήνες από όλα το είχα κάνει root για να δουλέψει αξιοπρεπώς μην τα εκμηδενιζουμε όλα. Να φανταστω οτι ο knox ειναι στο 0*1 ε;; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Να φανταστω οτι ο knox ειναι στο 0*1 ε;; Πάντα φίλε μου 0x1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδια ψαχνω το θεμα του avengers iron man και δεν το βρισκω, τα κατεβαζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδια ψαχνω το θεμα του avengers iron man και δεν το βρισκω, τα κατεβαζουν; http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/themes-apps/avengers-theme-individual-mode-t3140647 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/themes-apps/avengers-theme-individual-mode-t3140647 Απο οτι ειδα χρειαζεται ρουτ. Υπαρχει αλλη λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδια πως μπορω να καταλαβω τι εθνικοτητας ειναι η συσκευη; Φοραει 5.0.2 (fxxu1aobn). Δε μου βρισκει την 5.1.1 Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Παιδια πως μπορω να καταλαβω τι εθνικοτητας ειναι η συσκευη; Φοραει 5.0.2 (fxxu1aobn). Δε μου βρισκει την 5.1.1 phone info και στα λεει ο λ α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 phone info και στα λεει ο λ α *#1234# εννοεις; Το θεμα ειναι οτι δε βρισκω πουθενα στο sammobile αυτο τον κωδικο που εχει η συσκευη Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 *#1234# εννοεις; Το θεμα ειναι οτι δε βρισκω πουθενα στο sammobile αυτο τον κωδικο που εχει η συσκευη Phone info από το play store Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 (edited) Phone info από το play store Φαίνεται να είναι πολωνικό. Πειράζει αν του περάσω 5.1.1 κυπριακή που έχει και πιο καινούργιο changelist? Ποιά είναι η πιο stable? Edited August 5, 2015 by costas_pro Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Φαίνεται να είναι πολωνικό. Πειράζει αν του περάσω 5.1.1 κυπριακή που έχει και πιο καινούργιο changelist? Ποιά είναι η πιο stable? ειναι XEO δηλαδη?και μενα πολωνικο ειναι και τωρα κατεβαζω την δευτερη 5.1.1 .για να δουμε πως θα παει αν και δεν εχω κανενα προβλημα εκτος το multitask. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Φαίνεται να είναι πολωνικό. Πειράζει αν του περάσω 5.1.1 κυπριακή που έχει και πιο καινούργιο changelist? Ποιά είναι η πιο stable? Η πιο καινούργια ευρωπαϊκή με το μεγαλητερο changlist είναι http://www.sammobile.com/firmwares/download/51436/G920FXXU2BOGB_G920FNEE2BOG8_NEE/ Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Την εχει βαλει κανεις? Αξιζει? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 ειναι XEO δηλαδη?και μενα πολωνικο ειναι και τωρα κατεβαζω την δευτερη 5.1.1 .για να δουμε πως θα παει αν και δεν εχω κανενα προβλημα εκτος το multitask. Οχι δεν ειναι ΧΕΟ. Ειναι DPL. Στο sammobile το βγαζει σαν unkown αλλα πρεπει να ειναι η πολωνικη t mobile ( δεν μου εχει καθολου branded apps) Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Νομιζω μεχρι τωρα με την τελευταια 5.1.1 εχει στρωσει το multitasking Για να δουμε :) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 αυτή την στιγμή πια είναι η καλύτερη και πιο σταθερή χωρίς lag 5.1.1? εγώ έχω πέραση την αγγλική 5.1.1 είναι σίγουρα λίγο καλλίτερη από τις γαλλίας που είχε κάποια lag όταν άνοιγες τα apps... και πολύ καλλίτερη εννοείτε από την ελληνική rom... το πρόβλημα τώρα με το s6 είναι το scrolling που είναι απαράδεκτο... δεν ύπαρxει κάποια stock rom που διορθώνει αυτά τα προβλήματα?? :/ από stock πια θα προτείνατε να περάσω όση έχετε το s6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 αυτή την στιγμή πια είναι η καλύτερη και πιο σταθερή χωρίς lag 5.1.1? εγώ έχω πέραση την αγγλική 5.1.1 είναι σίγουρα λίγο καλλίτερη από τις γαλλίας που είχε κάποια lag όταν άνοιγες τα apps... και πολύ καλλίτερη εννοείτε από την ελληνική rom... το πρόβλημα τώρα με το s6 είναι το scrolling που είναι απαράδεκτο... δεν ύπαρxει κάποια stock rom που διορθώνει αυτά τα προβλήματα?? :/ από stock πια θα προτείνατε να περάσω όση έχετε το s6? που σου κανει προβλημα το scrolling ?κανενα θεμα εδω με την δευτερη 5.1.1 το τηλ εγινε οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts