Jump to content

Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έσκασε μύτη ένα νέο update μόλις τώρα!!

http://s7.postimg.org/g4phmva4b/Screenshot_2015_07_27_21_40_03.png

(Sent from Galaxy S6)

έχει καμια διαφορα αυτό το update?

γιατί από τότε που ελληνικό s6 πήρε την 5.1.1 έγινε ακόμα πιο άχρηστο το κινητό...!

μπορώ με απόλυτη σίγουρα να πω πως με το iPhone 5s είμαι πιο ευχαριστημένος απο αυτη τιν αποτυχια....

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατί από τότε που ελληνικό s6 πήρε την 5.1.1 έγινε ακόμα πιο άχρηστο το κινητό...!

μπορώ με απόλυτη σίγουρα να πω πως με το iPhone 5s είμαι πιο ευχαριστημένος απο αυτη τιν αποτυχια....

εχει διαφορα στην θερμοκρασια σιγουρα,ειναι οπως με την 5.0.2!για μπαταρια δεν μπορω να σου πω ακομα

αν το θεωρεις αποτυχια πουλα το και παρε iphone και τελος η αποτυχια...

αν το θεωρεις αποτυχια πουλα το και παρε iphone και τελος η αποτυχια...

έχω iphone... το θέμα είναι πως σκεφτόμουνα να το πουλήσω το s6 μου αλλα για ένα λόγο το κρατάω μονο ειναι η κάμερα :happy:

έχω iphone... το θέμα είναι πως σκεφτόμουνα να το πουλήσω το s6 μου αλλα για ένα λόγο το κρατάω μονο ειναι η κάμερα :happy:

τι να σου πω ?εσυ ξερεις καλυτερα τι σε βολευει.εγω αν το εβλεπα τοσο χαλια θα κραταγα τι iphone και θα επαιρνα ενα αλλο κινητο με παρομοια καμερα.ελπιζω παντως να διορθωθει το θεμα και να ηρεμησεις

παιδια ξέρει κανείς αν γινεται να δω την λίστα με τα wifi δικτυα που είναι αποθηκευμένα?

Μιας και πρόκειται για αρχείο συστήματος δυστυχώς αυτό που ζητάς γίνεται μόνο με root (τουλάχιστον για τους κωδικούς).

Γενικότερα για τις ονομασίες αποθηκευμένων δικτύων μπορείς να δοκιμάσεις να πας Ρυθμίσεις, Wi-Fi, πατάς επάνω δεξιά στις τρεις τελείες και αν σου βγάζει την επιλογή "Κοινή χρήση προφίλ Wi-Fi" μέσα από αυτήν θα τις βρεις.

Μιας και πρόκειται για αρχείο συστήματος δυστυχώς αυτό που ζητάς γίνεται μόνο με root (τουλάχιστον για τους κωδικούς).

Γενικότερα για τις ονομασίες αποθηκευμένων δικτύων μπορείς να δοκιμάσεις να πας Ρυθμίσεις, Wi-Fi, πατάς επάνω δεξιά στις τρεις τελείες και αν σου βγάζει την επιλογή "Κοινή χρήση προφίλ Wi-Fi" μέσα από αυτήν θα τις βρεις.

Δεν το βγάζει. πχ στο s4 μόλις ανοίγεις το wifi, πανω πανω βγάζει τα διεθέσημα δίκτυα και από κάτω τα δικτυα στα οποία έχει συνδεθεί το κινητό παλιότερα.

Εδώ δεν γίνεται ?

Έχω και το wifi key recovery, δείχνει τα δίκτυα αλλά για ενα περίεργο λόγο δεν μου δείχνει τους κωδικούς :wacko:

Δεν το βγάζει. πχ στο s4 μόλις ανοίγεις το wifi, πανω πανω βγάζει τα διεθέσημα δίκτυα και από κάτω τα δικτυα στα οποία έχει συνδεθεί το κινητό παλιότερα.

Εδώ δεν γίνεται ?

Έχω και το wifi key recovery, δείχνει τα δίκτυα αλλά για ενα περίεργο λόγο δεν μου δείχνει τους κωδικούς :wacko:

Δεν έχω στη κατοχή μου (δυστυχώς!) την εν λόγω συσκευή οπότε δεν γνωρίζω τι επιλογές δίνει αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αυτή που ανέφερα παραπάνω.

Εναλλακτικά εφόσον είσαι rooted μπορείς να πας στη θέση data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf, ανοίγοντας το αρχείο θα βρεις ονόματα και κωδικούς.

Δεν έχω στη κατοχή μου (δυστυχώς!) την εν λόγω συσκευή οπότε δεν γνωρίζω τι επιλογές δίνει αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αυτή που ανέφερα παραπάνω.

Εναλλακτικά εφόσον είσαι rooted μπορείς να πας στη θέση data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf, ανοίγοντας το αρχείο θα βρεις ονόματα και κωδικούς.

Αν είναι με 5.0.2 το ίδιο θα δει και σε αυτό το αρχείο αν θυμάμαι καλά.

Μόνο ονόματα και όχι κωδικούς .

Είναι θέμα ρομ

Και σε μένα έτσι ήταν σε 5.0.2.

Μόλις αναβαθμισα σε 5.1.1 έστρωσε το πράγμα.

Και το πρόγραμμα που αναφέρει ο φίλος το ίδιο αρχείο διαβάζει.

Συγκεκριμένα πρέπει να είναι θέμα kernel.

Γιατί δοκίμαζα με ένα φίλο σε note 3 σε συγκεκριμένη ρομ και με τον μαμά kernel δεν βλέπαμε κωδικούς ενώ μόλις βάζαμε custom μας τους εδιχνε

Νικήτας

....

Καλύτερη αυτονομία μπαταρίας! :)

(Sent from Nexus 9)

καλησπερα στην παρεα,στις αρχες οταν πρωτοκυκλοφορησε εμφανιστηκαν αρκετα με προβλημα τζογου στο home button,ισχυει ακομη η δεν ειναι θεμα?

Με το νεο update ...ακομα και αυτοι που μουρμουραγαν με διαφορα...θα ησυχασουν...

Βλεπω περαιτερω βελτιωση ...και στην μπαταρια:)

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Με το νεο update ...ακομα και αυτοι που μουρμουραγαν με διαφορα...θα ησυχασουν...

Βλεπω περαιτερω βελτιωση ...και στην μπαταρια:)

μακάρι...! ποτε θα έρθει όμως Ελλάδα γνωρίζουμε?

μακάρι...! ποτε θα έρθει όμως Ελλάδα γνωρίζουμε?

Αυτο δεν το ξερει κανεις....

Αν θελει καποιος μπορει να το κατεβασει απο εδω την τελευταια Γαλλικη rom (που περιεχει το update) να την βαλει με το γνωστο odin και να καθαρισει...

Αν μπει απο "πανω " απο την rom (συνιστω wipe cache πριν & μετα) που εχει καποιος ...δεν χανει καμια ρυθμιση ...στο κινητο...

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/stock-firmware-official-stock-firmware-t3086387/page66

Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα φίλο που έχει το κινητό αυτό και μου είπε ότι έχει έντερο πρόβλημα με διαφημίσεις όταν μπαίνεις στο ίντερνετ. Χρησιμοποιεί το πρόγραμμα που έχει το κινητό για το internet. Του τις εμφανίζει στο κάτω μέρος της οθόνης. Τι μπορεί να παίζει?

Αν θελει καποιος μπορει να το κατεβασει απο εδω την τελευταια Γαλλικη rom (που περιεχει το update) να την βαλει με το γνωστο odin και να καθαρισει...

Αν μπει απο "πανω " απο την rom (συνιστω wipe cache πριν & μετα) που εχει καποιος ...δεν χανει καμια ρυθμιση ...στο κινητο...

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/stock-firmware-official-stock-firmware-t3086387/page66

μου είπανε από samsung πως άμα φλασαρο stock rom άλλης χώρας με odin θα χάσω την εγγύηση τις συσκευής μου..

σοβαρά τώρα??? :shifty:

αν το πας service του περνας την Μαμα ρομ....αν και εχουν αναφερθει αρκετες περιπτωσεις ....μελων που πηγανε στο service συσκευες με αλλη ευρωπαικη ρομ ...και το περασαν εγγυηση κανονικα.....:)

κατέβασα την παρακάτω firmware...

G920FXXU2BOG8_G920FOXA2BOG8_G920FXXU2BOGE_HOME.tar .md5

md5: 7A742C170428353ΕΞ7B3D306B21CF9F

την πέρασα με odin.. όλα κανονικά... έκανα και ένα wipe cache απλα αφου την περασα πρωτα.. :/

το τηλέφωνο έγινε πιο smooth αυτή την στιγμή...!!! :happy:

edit: μετά από λίγη χρήση παρατηρώ πως έχει αρκετά θεματάκια... σαν την 5.0.2 σε καμια περίπτωση δεν είναι... στα games ζεσταίνεται η συσκευή και αρχίζει να κολλάει...

βεβαια με αυτή την ζεστη λογικό μου φαίνεται να συμβαίνει αυτό...! πάντως θα μπορούσε και καλύτερα πιστεύω η samsung...!!!

Καλημέρα σε όλους. Εχω ένα φίλο που έχει το κινητό αυτό και μου είπε ότι έχει πρόβλημα με διαφημίσεις όταν μπαίνεις στο ίντερνετ. Χρησιμοποιεί το πρόγραμμα που έχει το κινητό για το internet. Του τις εμφανίζει στο κάτω μέρος της οθόνης. Τι μπορεί να παίζει?

σε αυτή την περίπτωση να κάνει μια εκκαθάριση του ιστορικού από το browser και αν χρειαστεί μια επαναφορά την συσκευή... και σε πολλές σελίδες που θα μπαίνει να κατεβάσει κάποιο άλλο browser που υποστηρίζει adblock για να μην υπάρχουνε διαφήμισης... :)

απο καπια σελιδα θα εγινε αυτο...

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Ξερει καποιος αν σε ιταλικο unbranded εχει 5.1.1?

Και αν οχι αξιζει καποιος να ρουταρει για να την περασει?αξιζει? Γιατι διαβαζω γενικα οτι δεν ειναι πολυ καλη

Μην την βαλεις...θα το σπασεις...

Ξερω τι σου λεω.

Εδωσα το edge πριν ενα μηνα και ετοιμαζομαι να παρω το s6 flat και εγω συντομα.

Καλως να τα ξαναπουμε μετα απο χρονια στις σελιδες της σαμμυ μια και το edge το κρατησα σχετικα λιγο

Δημήτρης

XS Max 512gb.

κατέβασα την παρακάτω firmware...

G920FXXU2BOG8_G920FOXA2BOG8_G920FXXU2BOGE_HOME.tar .md5

md5: 7A742C170428353ΕΞ7B3D306B21CF9F

την πέρασα με odin.. όλα κανονικά... έκανα και ένα wipe cache απλα αφου την περασα πρωτα.. :/

το τηλέφωνο έγινε πιο smooth αυτή την στιγμή...!!! :happy:

edit: μετά από λίγη χρήση παρατηρώ πως έχει αρκετά θεματάκια... σαν την 5.0.2 σε καμια περίπτωση δεν είναι... στα games ζεσταίνεται η συσκευή και αρχίζει να κολλάει...

βεβαια με αυτή την ζεστη λογικό μου φαίνεται να συμβαίνει αυτό...! πάντως θα μπορούσε και καλύτερα πιστεύω η samsung...!!!

Με σκέτο wipe cache μη φανταστείς ότι έγινε και κάτι στην περίπτωση σου. Θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Με σκέτο wipe cache μη φανταστείς ότι έγινε και κάτι στην περίπτωση σου. Θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

μα μια χαρά είναι αν εξαίρεσης κάποια μικρά lag... να κάνω και επαναφορά??? είναι αρκετή ταλαιπωρία επειδή πρέπει να κατεβάζω από την αρχή όλα τα αρχεία για το Gear VR.... :(

όταν βρω χρόνο θα κάνω μια επαναφορά.. μέχρι στιγμής λέω να το αφήσω έτσι αφού είναι πολύ καλύτερο από πριν... δηλαδή με επαναφορά θα δω όντως καμια σημαντική διαφορα??

Τι αύξηση στην αυτονομία είδαν η κάτοχοι πού έχουν πάρει το νέο update?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά μόλις άνοιξα το καινούργιο μου S6 .Οπότε καλως σας βρηκα!

Έχω μια απορία ομως!

Το κινητό παρόλο που ήταν σφραγισμένο όταν του έκανα την πρώτη εκκίνηση δεν με έβγαλε σε setup wizard.είναι φυσιολογικο?μήπως φταίει το ότι δεν είχε sim?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Καλημέρα και καλοδούλευτο!

Αυτό που λες μου έχει τύχει 2-3 φορές σε S4 mini και Note 3 Neo αγορασμένα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και από διαφορετικά καταστήματα. Όλες οι συσκευές όμως είχαν ένα κοινό: ήταν Γαλλικές...

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)