LeGendGR Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 παιδιά έχω την πολωνική XEO εκδοσή δεν εχει έρθει ακόμη ι 5.1.1 ξέρει κάνεις πότε θα έρθει? Κατέβασε το smart switch μπορεί να βγήκε εκεί πιο νωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 παιδια απενεργοποιησετε την εξοικονομηση ενεργειας κ το κινητο πεταει!! :D Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 (edited) Εκει που επαιζα πειραματιζομενος τα Θεματα.... Εβαλα ενα καινουργιο που βγηκε το "White mint" ...και ειδα οτι παιζει σημαντικο ρολο στο ρολαρισμα...η εμπειρια εγινε ακομα καλυτερη.... Οποιος δεν εχει κανει το πειραμα....ας το κανει και ας πει την γνωμη του.... Νομιζω οτι με την αλλαγη θεματος το κινητο μπορει να γινει πιο βαρυ αλλα και ποιο ελαφρυ....απο το stock.... Edited July 9, 2015 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Εκει που επαιζα πειραματιζομενος τα Θεματα.... Εβαλα ενα καινουργιο που βγηκε το "White mint" ...και ειδα οτι παιζει σημαντικο ρολο στο ρολαρισμα...η εμπειρια εγινε ακομα καλυτερη.... Οποιος δεν εχει κανει το πειραμα....ας το κανει και ας πει την γνωμη σας.... Νομιζω οτι με την αλλαγη θεματος το κινητο μπορει να γινει πιο βαρυ αλλα και ποιο ελαφρυ....απο το stock.... Συμφωνώ απόλυτα. Προχθές έβαλα ένα μαύρο δεν θυμάμαι όνομα και το τηλ κόλλαγε τόσο πολύ που τρόμαξα. Θέλει ψάξιμο με τα θέματα μπορεί να μην είναι μεγάλο σε μβ όμως μπορεί να κάνει το τηλ να σέρνετε η να πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Μετά και την τελευταία έκδοση του android πόσος χώρος μένει στο 32-άρι; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Μετά και την τελευταία έκδοση του android πόσος χώρος μένει στο 32-άρι; 6.72 gb συνολο κραταει! ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκει που επαιζα πειραματιζομενος τα Θεματα.... Εβαλα ενα καινουργιο που βγηκε το "White mint" ...και ειδα οτι παιζει σημαντικο ρολο στο ρολαρισμα...η εμπειρια εγινε ακομα καλυτερη.... Οποιος δεν εχει κανει το πειραμα....ας το κανει και ας πει την γνωμη του.... Νομιζω οτι με την αλλαγη θεματος το κινητο μπορει να γινει πιο βαρυ αλλα και ποιο ελαφρυ....απο το stock.... Το εβαλα και εγω φιλε δεν ειδα να αλλαζει κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Μετά και την τελευταία έκδοση του android πόσος χώρος μένει στο 32-άρι; 25GB μένουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 απο μερα σε μερα θα ρθει.καθε μερα δινουν καινουριες χωρες. πως το καταφερες? Το είχα βάλει στη τσάντα της δικιας μου και προφανώς κοπανηθηκε κάπου ανάμεσα σε κλειδιά ή το άλλο galaxy s6.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Το είχα βάλει στη τσάντα της δικιας μου και προφανώς κοπανηθηκε κάπου ανάμεσα σε κλειδιά ή το άλλο galaxy s6.. Την επαθα και εγω ετσι με αλλο κινητο, μαλλον ξεχνας οτι ειναι μεσα και μπορει να αφησεις και την τσαντα αποτομα κατω κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Με την 5.1.1 κάθε φορά που ανοίγω το wifi κάνει τρεις συνεχόμενες δονήσεις μετά απο κάποια δευτερόλεπτα Το κάνει και σε σας αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω το s6 και θελω την βοηθεια σας τι πρεπει να προσεξω οσων αφορα hardware προβληματα κτλ. Επισης μια ερωτηση. Σε αυτο εχουνε παρατηρηθει προβληματα με τον accelometre οπως το s6 edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω το s6 και θελω την βοηθεια σας τι πρεπει να προσεξω οσων αφορα hardware προβληματα κτλ. Επισης μια ερωτηση. Σε αυτο εχουνε παρατηρηθει προβληματα με τον accelometre οπως το s6 edge? Καλησπέρα και από εδώ φιλέ,τα πρώτα που θα κοιταξεις είναι για χαλαρό home button και την οθόνη σε άσπρο φόντο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι να αγορασω το s6 και θελω την βοηθεια σας τι πρεπει να προσεξω οσων αφορα hardware προβληματα κτλ. Επισης μια ερωτηση. Σε αυτο εχουνε παρατηρηθει προβληματα με τον accelometre οπως το s6 edge? Να προσέξεις τι θήκη θα πάρεις στο κόσμημα :cool:εκτός από το multitasking το τηλέφωνο είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Καλησπέρα και από εδώ φιλέ,τα πρώτα που θα κοιταξεις είναι για χαλαρό home button και την οθόνη σε άσπρο φόντο.. Να προσέξεις τι θήκη θα πάρεις στο κόσμημα :cool:εκτός από το multitasking το τηλέφωνο είναι άψογο. αντε να δουμε διοτι σε g4 προσπαθησα 4 φορες και τις 4 το επεστρεψα για light bleeding και καμμενα pixels. Μιλαμε αγανακτησα και λεω να δοκιμασω εδω την τυχη μου. Ο accelometre δεν παθαινει τιποτα εδω οπως εχει αναφερθει στο edge ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 αντε να δουμε διοτι σε g4 προσπαθησα 4 φορες και τις 4 το επεστρεψα για light bleeding και καμμενα pixels. Μιλαμε αγανακτησα και λεω να δοκιμασω εδω την τυχη μου. Ο accelometre δεν παθαινει τιποτα εδω οπως εχει αναφερθει στο edge ε? Δεν το έχω πολύ καιρό 3 βδομάδες μόνο και είναι οκ,αλλά δεν έχω διαβάσει κάπου να έχει θέμα το s6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Δεν το έχω πολύ καιρό 3 βδομάδες μόνο και είναι οκ,αλλά δεν έχω διαβάσει κάπου να έχει θέμα το s6. Ωραια οποτε παω σιγουρα γι αυτο. Τωρα να δω λιγο την εσωτερικη μνημη διοτι το64αρι ειναι ακριβο και το 32αρι δεν ξερω αν θα μου φτανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Ηρθε και στα πολωνικα η 5.1.1 Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Τελικά προτιμότερο το τηλέφωνο πριν την αναβάθμιση σε 5.1.1; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 κανενα προβλημα εδω και με την 5.1.1 .οπως πήγαινε παει .το μειον που ειχε στο multitask υπαρχει .κατα τα αλλα ολα ιδια με πριν. raw φωτο με πια εφαρμογή εχουμε? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamo Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Πήρα κι εγώ την 5.1.1 πριν λίγες μέρες. Μέχρι σήμερα όλα εντάξει, ούτε κάποιο κόλλημα ούτε ανέβαζε θερμοκρασία ούτε τίποτα. Σήμερα το πρωί ήμουν σε περιοχή που δεν είχε καλό σήμα και οι ταχύτητες του internet άλλαζαν ανάμεσα σε gprs, 4G, hsdpa, edge κλπ. Και εδώ εμφανίστηκε το πρόβλημα. Το κινητό κόντεψε να με κάψει. Ένιωθα την θερμοκρασία μέσα από την πλαστική θήκη!! Σε κάποια στιγμή ακούμπησα το μεταλλικό μέρος και νόμιζα ότι θα πάθω έγκαυμα!! Μετά από 5 λεπτά που έφυγα από την περιοχή και έπιασε πάλι σταθερό 4G, επανήλθε σε κανονικές θερμοκρασίες. Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) @cocous Το μύνημα σου, όπως και τα υπόλοιπα που σε είχαν παραθέσει, διαγράφηκαν για ευνόητους λόγους... Προσωπικά θα σε συμβούλευα, όπως και τους υπόλοιπους χρήστες, να μην περάσει καν από το μυαλό σας η σκέψη για πιθανή αγορά συσκευής από τέτοια sites. Edited July 11, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 (edited) @cocous Το μύνημα σου, όπως και τα υπόλοιπα που σε είχαν παραθέσει, διαγράφηκαν γιά ευνόητους λόγους... Προσωπικά θα σε συμβούλευα όπως και τους υπόλοιπους χρήστες, να μην περάσει καν από το μυαλό σας η σκέψη για πιθανή αγορά συσκευής από τέτοια sites. Ok σας ευχαριστω και παλι συγνωμη αλλα ηθελα οποσδηποτε την γνωμη σας σε κατι τετοιο. Βασικα τωρα ψαχνω 64αρι διοτι τα εβαλα κατω και δεν νομιζω να μου φτασουνε 32 gb. Θα περιμενω λιγο μπας και βρεθει κανενα απο καμια επιδοτηση μιας και διαθετω 600 ευρω αυτην την στιγμη. Edited July 11, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Ξέρει κανείς εαν αυτό το απαράδεκτο multitasking εμφανίζεται και στο Note4, S5 ή είναι προνόμιο του S6? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Ξέρει κανείς εαν αυτό το απαράδεκτο multitasking εμφανίζεται και στο Note4, S5 ή είναι προνόμιο του S6? Το s5 πάει καιρός που δεν το έχω αλλά δεν είχα δει να υπήρχε κάποιο τέτοιο θέμα. Στο note 4 το multitasking είναι πολύ καλό. Πιστεύω να λυθεί το πρόβλημα σας με κάποιο update γιατί είναι καθαρά θέμα λογισμικού. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Παιδιά δοκιμάστε να περάσετε την ελληνική της Vodafone. Έχει μεγαλύτερο changelist και δουλεύει καλύτερα Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts