bill33 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αλλαγή ΙΜΕΙ;Μη μπλεκεις με τετοια. Παρε μια φτηνη συσκευή να κανεις την δουλειά σου και ασε το s6 ησυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantina73 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αλλαγή ΙΜΕΙ;Μη μπλεκεις με τετοια. Παρε μια φτηνη συσκευή να κανεις την δουλειά σου και ασε το s6 ησυχο. Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyK Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα. Σε ένα καινούριο Galaxy S6 Edge προσπαθώ να αποθηκεύσω επαφές και εφαρμογές στην Edge οθόνη (την πλαϊνή). Αφού περάσει ένα χρονικό διάστημα, όμως, διαγράφονται από εκεί και πρέπει να τις ρυθμίσω πάλι. Μήπως χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση? Μου φαίνεται περίεργο να γίνεται κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εμενα παλι σε δυο μερες εχει κανει πεντε επανεκκίνησης.Ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εμενα παλι σε δυο μερες εχει κανει πεντε επανεκκίνησης.Ξερει κανεις γιατι? Αν ειναι καινούργια συσκευή τότε επιστροφή στο κατάστημα αγοράς και αντικατασταση με καινούργια. Αν το εχεις περισσότερο καιρο και πριν δεν είχες παρομοια θέματα τότε κάποια εφαρμογή η εκτός αν είχες κανα ατύχημα η γενικότερα έπαιξες με φλασαρισματα,rom κλπ. Αν τίποτα απο τα παραπάνω τότε παιζει απλά να χάλασε(γιατι-πως δεν εχει τόση σημασία ηλεκτρονική συσκευή ειναι δεν ειναι απίθανο κάποια στιγμή να τα παίξει με χίλιους δυο λογους) και πρεπει να απευθυνθείς στο service για αντιμετώπιση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλησπέρα. Σε ένα καινούριο Galaxy S6 Edge προσπαθώ να αποθηκεύσω επαφές και εφαρμογές στην Edge οθόνη (την πλαϊνή). Αφού περάσει ένα χρονικό διάστημα, όμως, διαγράφονται από εκεί και πρέπει να τις ρυθμίσω πάλι. Μήπως χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση? Μου φαίνεται περίεργο να γίνεται κάτι τέτοιο. οι επαφες μπαινουν και μενουν εκει. Αν θες κανε μια επαναφορα εργοστασιακων, ξανα εγκατασταση της τελευταιας εκδοσης λογισμικου απο το smart switch Και δες μηπως φτιαξει. Αν οχι θες σερβις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 οι επαφες μπαινουν και μενουν εκει. Αν θες κανε μια επαναφορα εργοστασιακων, ξανα εγκατασταση της τελευταιας εκδοσης λογισμικου απο το smart switch Και δες μηπως φτιαξει. Αν οχι θες σερβις.. Τι service ρε φίλε. Αυτό είναι θέμα software. Που να τρέχει ο άνθρωπος στο service ?ας κάνει το πρώτο που του πρότεινες καλύτερα ή να δοκιμάσει άλλης χώρας μήπως είναι κάποιο bug της συγκεκριμένης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Τι service ρε φίλε. Αυτό είναι θέμα software. Που να τρέχει ο άνθρωπος στο service ?ας κάνει το πρώτο που του πρότεινες καλύτερα ή να δοκιμάσει άλλης χώρας μήπως είναι κάποιο bug της συγκεκριμένης ρε φιλαρακι, δουλευομαστε? τι ειπα δηλαδη, να κανει ο,τι μπορει με s/w και μετα σερβις. Τι διαφορετικο προτεινεις εσυ δηλαδη? φυσικα και θα παει σερβις αν δεν φτιαξει με την λυση που ειπαμε. Και φυσικα μπορει να ειναι και θεμα h/w μια στο μυριο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 ρε φιλαρακι, δουλευομαστε? τι ειπα δηλαδη, να κανει ο,τι μπορει με s/w και μετα σερβις. Τι διαφορετικο προτεινεις εσυ δηλαδη? φυσικα και θα παει σερβις αν δεν φτιαξει με την λυση που ειπαμε. Και φυσικα μπορει να ειναι και θεμα h/w μια στο μυριο.. Hardware δεν είναι ούτε μια στο εκατομμύριο. Ας δοκιμάσει ο φίλος να βάλει με odin firmware άλλης χώρας αν του είναι τόσο απαραίτητο αυτό ή μια εκκαθάριση στην εφαρμογή ή ένα factory reset. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έγινα beta tester σήμερα το πρωΐ και κατεβαίνει η marsmallow στο edge UK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έγινα beta tester σήμερα το πρωΐ και κατεβαίνει η marsmallow στο edge UK. Μπορώ να πω ότι έγινε πιο γρήγορο, πιο σμουθ. Η μνήμη RAM στο 50 -60% συνέχεια. Άλλαξαν τα χρώματα, τα animations και τα recent apps φοβερά. :rolleyes::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μπορώ να πω ότι έγινε πιο γρήγορο, πιο σμουθ. Η μνήμη RAM στο 50 -60% συνέχεια. Άλλαξαν τα χρώματα, τα animations και τα recent apps φοβερά. :rolleyes::lol: Δώσε εικόνα στον λαό να γουστάρουμε, κάνε screen shot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έγινα beta tester σήμερα το πρωΐ και κατεβαίνει η marsmallow στο edge UK. Στην κάμερα βάλανε manual επιλογή στο shutter speed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στην κάμερα βάλανε manual επιλογή στο shutter speed? Νομίζω έβαλαν. Είδα κάτι αλλά δεν ξέρω εάν είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 νεα modes στην καμερα??? video collage οπως το s6 edge+ ????:worry: Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 νεα modes στην καμερα??? video collage οπως το s6 edge+ ????:worry: Ναι το έβαλαν. Ειλικρινά σας μιλάω το κινητό βελτιώθηκε δραματικά. Μπράβο στην σάμσουνγκ. Τα animations μου θυμίζουν λίγο kitkat αλλά είναι τέλειο. Δεν έκανα κιόλας επαναφορά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 :happy::happy::happy::happy::O:O:O:OΝαι το έβαλαν. Ειλικρινά σας μιλάω το κινητό βελτιώθηκε δραματικά. Μπράβο στην σάμσουνγκ. Τα animations μου θυμίζουν λίγο kitkat αλλά είναι τέλειο. Δεν έκανα κιόλας επαναφορά. ;) Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στην κάμερα βάλανε manual επιλογή στο shutter speed? το edge plus εχει οποτε ειναι δεδομενο οτι θα βαλουν..Νομιζω οτι με ανδροιδ 6 δε θα θελουμε να αποχωριστουμε το κινητο.. μενει να δουμε τη διαχειριση της ενεργειας.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έχει αρκετά bugs όμως που φαίνονται στην πορεία. Θα λυθούν αυτά βέβαια. Ήδη έχω στείλει 4 μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σου εστειλαν email?σε ποσες ωρες ηρθε η αναβαθμιση? Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σου εστειλαν email?σε ποσες ωρες ηρθε η αναβαθμιση? Σήμερα το πρωί διάβασα στο sammobile το άρθρο, κατέβασα από το λινκ που δίνουν το galaxy care και πάτησα registration. Το μεσημέρι έκανα χειροκίνητα να ψάξει για αναβάθμιση και μου την έβγαλε. Εάν δεν γίνεις beta tester δεν θα σου έρθει. Μέσω της εφαρμογής galaxy care μπορείς να στείλεις εσύ τα bugs που προκύπτουν ή οποιοδήποτε λαγκ έχει. Μπορείς να προτείνεις κιόλας. Αλλά δεν γνωρίζει κανείς εάν τλκ θα πραγματοποιηθούν :lol: . Ένα αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι θα ήθελα καλύτερη διαχείριση στη μνήμη ram. Εννοώ ότι επειδή έχει 3 gb ram δεν θα ήθελα να κάνει reload σε καμία εφαρμογή. Θα ήθελα να τα κρατάει ανοικτά. Μήπως ζητάω πολλά; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σήμερα το πρωί διάβασα στο sammobile το άρθρο, κατέβασα από το λινκ που δίνουν το galaxy care και πάτησα registration. Το μεσημέρι έκανα χειροκίνητα να ψάξει για αναβάθμιση και μου την έβγαλε. Εάν δεν γίνεις beta tester δεν θα σου έρθει. Μέσω της εφαρμογής galaxy care μπορείς να στείλεις εσύ τα bugs που προκύπτουν ή οποιοδήποτε λαγκ έχει. Μπορείς να προτείνεις κιόλας. Αλλά δεν γνωρίζει κανείς εάν τλκ θα πραγματοποιηθούν :lol: . Ένα αρνητικό που έχω παρατηρήσει είναι ότι θα ήθελα καλύτερη διαχείριση στη μνήμη ram. Εννοώ ότι επειδή έχει 3 gb ram δεν θα ήθελα να κάνει reload σε καμία εφαρμογή. Θα ήθελα να τα κρατάει ανοικτά. Μήπως ζητάω πολλά; :lol: Δηλαδή το θέμα με την διαχείριση ram δεν έχει λυθεί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) Δηλαδή το θέμα με την διαχείριση ram δεν έχει λυθεί ; Δεν το είχα το edge από την αρχή για να μπορώ να κρίνω αλλά όταν κάνει reload τις καρτέλες στο browser νομίζω έχει θέματα ακόμα. Θεωρώ κάπως κουλό κινητό με 3 gb μνήμη να κάνει κάποιο reload. Θέλω όταν ανοίξω και όποτε ανοίξω κάποια εφαρμογή απλά να μου την εμφανίσει από εκεί που την άφησα. Άνοιξα στον στοκ browser ή τον chrome μία καρτέλα. Έκανα ένα τεστ, άνοιξα 8 εφαρμογές και μετά ξανά τον chrome ή τον στοκ browser. Και οι 2 έκαναν reload ην καρτέλα. Το θεωρώ απαράδεκτο να μην το έχουν λύσει ακόμα το πρόβλημα το multitasking. Edited December 23, 2015 by Theo_Pech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δεν το είχα το edge από την αρχή για να μπορώ να κρίνω αλλά όταν κάνει reload τις καρτέλες στο browser νομίζω έχει θέματα ακόμα. Θεωρώ κάπως κουλό κινητό με 3 gb μνήμη να κάνει κάποιο reload. Θέλω όταν ανοίξω και όποτε ανοίξω κάποια εφαρμογή απλά να μου την εμφανίσει από εκεί που την άφησα. Άνοιξα στον στοκ browser ή τον chrome μία καρτέλα. Έκανα ένα τεστ, άνοιξα 8 εφαρμογές και μετά ξανά τον chrome ή τον στοκ browser. Και οι 2 έκαναν reload ην καρτέλα. Το θεωρώ απαράδεκτο να μην το έχουν λύσει ακόμα το πρόβλημα το multitasking. Και εγώ επίσης. Περίμενα πως το επόμενο update να το φτιάξει. Αν δεν ήταν για την κάμερα θα το είχα στείλει το κινητό. Κάθε φορά τα ίδια με την Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Και εγώ επίσης. Περίμενα πως το επόμενο update να το φτιάξει. Αν δεν ήταν για την κάμερα θα το είχα στείλει το κινητό. Κάθε φορά τα ίδια με την Samsung. Η σάμσουνγκ βελτίωσε και διόρθωσε αρκετά αλλά το multitasking το έβαλε πάλι σε 2η μοίρα. Σου λέει θα το φτιάξει στο s7 και μετά θα το διορθώσει στα προηγούμενα μοντέλα. Η τακτική της είναι ίδια κάθε φορά. Παρότι είναι πρώιμη έκδοση ρολλάρει ωραία.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts