cocous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εμένα γράφει XEU και στο Original CSC Code. Αλλαζει και το original CSC Code μετα απο εγκατασταση νεας ρομ και καθαρισμα cache και format data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εκανα factory reset και αλλαξε σε XEU και το original, Αλλα εκει που λεει actice CSC code συνεχιζει να γραφει XEU / GBL . Δεν νομιζω να πειραζει αυτο παντως Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εκανα factory reset και αλλαξε σε XEU και το original, Αλλα εκει που λεει actice CSC code συνεχιζει να γραφει XEU / GBL . Δεν νομιζω να πειραζει αυτο παντως Παντως εχει αποδειχτει οτι πριν το φλασσαρισμα νεας ρομ το καλυτερο ειναι και πριν και μετα wipe cache και factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Αυτο εκανα σημερα 4 φορες που δοκιμασα και συνεχιζει να εχει btu και στα available csc btu,cpw xef, xeo και στο τελος xeu που ειναι αυτο που υποτιθεται περασα... Τι λαθος κανω;;; Αφου τη btu την ειχα περασει οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Αυτο εκανα σημερα 4 φορες που δοκιμασα και συνεχιζει να εχει btu και στα available csc btu,cpw xef, xeo και στο τελος xeu που ειναι αυτο που υποτιθεται περασα... Τι λαθος κανω;;; Αφου τη btu την ειχα περασει οκ. αστο να γραφει. Τις ενημερωσεις δεν τις περνεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Μολις ανοιξε πηρε την ενημερωση για τις edge εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Eιχα παρατηρησει κι εγω οτι οταν αλλαξα απο ολλανδικη σε γαλλικη δεν αλλαξε το CSC ο,τι κι αν εκανα. Με το εβαλα την αγγλικη ομως και εκανα reset και στα καπακια wipe cache πηρε το αγγλικο CSC. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Ρε παιδια να κανω και γω μια ερωτηση? Οταν το ειχα πρωτοπαρει Ελληνικο cosmote me 5.0.2 ειχα τρομαξει για να δω σημα 4G. Μετα απο πολλες προσπαθειες που εκανα αλλαζοντας sim δοκιμαζοντας αλλους παροχους wipe cache κτλ δεν επιασε σε αντιθεση με αλλα απλα s6 που ειχα διπλα και δοκιμασα καθως και ενα S6 edge unbranded με 5.1.1. Eνω το εκανα αναβαθμιση παλι δεν ειχα ωσπου μια μερα εκει που δοκιμαζα με ενα φιλο και αλλαζαμε καρτες ξαφνικα επιασε και απο τοτε ειχα 4G σχεδον παντου εντως Βολου. Eπισημα ομως σαν Βολος δεν εχει κεραια 4G αλλα βαση χαρτη της comote δειχνει οτι υπαρχει διαθεσιμο. Τωρα εδω και 6-7 μερες παλι δεν επιανα 4g πουθενα οπου και να πηγαινα και παλι προβληματιστηκα. Σημερα το εκανα κανα 2-3 επανακινησεις μαζεμενες και ειδα οτι ξαναεπιασε και τωρα οπου και να παω σχεδον εχω 4G ειτε το κλεινω ειτε το ανοιγω. Εσεις πως το βλεπετε αυτο? Θεμα παροχου? Η θεμα συσκευης? Αλλα αν ειχε κατι σαν συσκευη δεν θα επιανε υποθετω πουθενα. Απλα ζηταω την γνωμη σας αν μπορειτε να μου την πειτε. Ευχαριστω. Edited August 25, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Και ναι, εκανα παλι wipe cache και πλεον ειναι ολα στο XEU (μονο). Οποτε καντε οσο περισσοτερα wipe cache μπορειτε :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Και ναι, εκανα παλι wipe cache και πλεον ειναι ολα στο XEU (μονο). Οποτε καντε οσο περισσοτερα wipe cache μπορειτε :lol: Μονο wipe cache η και factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εκανα factory reset μετα απο το odin και αλλαξε μονο το original csc code. Μετα εκανα wipe cache και αλλαξε και το active csc code. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ξέρει κανείς από ποιό κατάστημα μπορώ να προμηθευτώ το χρυσό edge 128gb; γιατί στο e-shop μου λένε ότι έχει εξαντληθεί από τον προμηθευτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εκτος απο την ΧΕU ποια αλλη προτείνετε; Να δοκιμασω μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εκτος απο την ΧΕU ποια αλλη προτείνετε; Να δοκιμασω μπας και... Oλλανδικη ή σκανδιναβικη! Εχουν απο τα τελευταια changelists απλα δεν εχουν παρει ακομα το νεο Update νομιζω... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/download/52069/G925FXXU2BOGA_G925FPHN2BOG8_PHN/ αυτη λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/download/52069/G925FXXU2BOGA_G925FPHN2BOG8_PHN/ αυτη λες; Aκριβως. Πολυ καλη σε αυτονομια απλα δεν εχει παρει ακομα το τελευταιο update της αγγλικης... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εντάξει δεν ειναι και κάτι το ιδιαίτερο, αν λέμε για το edge apps. η αυτονομια μετραει περισσοτερο. Τωρα βεβαια δε ξερω κατα ποσο μπορω να γυρισω πισω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Παιδιά σε αυτό που ρώτησα μπορεί να μου πει κάποιος την γνώμη του. Όσων αφορά το 4g. Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα παρόμοιο? Αλλά εσείς εκεί στην Αθήνα ειδικά και Θεσσαλονίκη που υπάρχει κεραία θα είστε σίγουρα συνέχεια με 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Παιδιά σε αυτό που ρώτησα μπορεί να μου πει κάποιος την γνώμη του. Όσων αφορά το 4g. Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα παρόμοιο? Αλλά εσείς εκεί στην Αθήνα ειδικά και Θεσσαλονίκη που υπάρχει κεραία θα είστε σίγουρα συνέχεια με 4G. Eγω δεν ανοιγω 4G γιατι και το H+ ειναι σφαιρατο. Μια φορα που δοκιμασα Αλεποχωρι επιασα σταθερα 4G+! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Καλά 4G+ εδώ δεν παίζει απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιες μέρες πιάνει και κάποιες εξαφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 εγώ σε ένα χρυσό s6 edge, δεν έπιανα ποτέ 4g στη βέροια που ειμαι. τώρα ήρθε στα χέρια μου ένα s6 edge μαύρο γαλλικό, και ως δια μαγείας πιάνω 4g παντού. δεν γνωρίζω όμως αν ήταν πρόβλημα του κινητού ή σε 2 βδομαδες ξαφνικά βάλανε κεραία κοντά εδώ....:lol: ο πάροχος θα είναι λογικά, δεν νομίζω να είναι θέμα κινητού. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Με το καινουργιο firmware το κινητο ειναι πιο γρηγορο. Αυτη την αισθηση εχω. Δεν ξερω εαν εκαναν κατι για τα animations αλλα εχει διαφορα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Περασα την Ολλανδική και περασε κανονικα και το csc και ολα... Tι διαολο μονο η XEU δεν πέρναγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Περνας που περνας αλλη, τουλαχιστον περασε την XEU που λογικα θα περνει πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις.... ( ; ) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Μα αυτη προσπαθω να περασω αλλα δεν περναει :P Μου βγαζει λαθος csc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts