Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εκανα factory reset και αλλαξε σε XEU και το original, Αλλα εκει που λεει actice CSC code συνεχιζει να γραφει XEU / GBL . Δεν νομιζω να πειραζει αυτο παντως
Samsung S21 Ultra

Εκανα factory reset και αλλαξε σε XEU και το original, Αλλα εκει που λεει actice CSC code συνεχιζει να γραφει XEU / GBL . Δεν νομιζω να πειραζει αυτο παντως

Παντως εχει αποδειχτει οτι πριν το φλασσαρισμα νεας ρομ το καλυτερο ειναι και πριν και μετα wipe cache και factory reset.

Αυτο εκανα σημερα 4 φορες που δοκιμασα και συνεχιζει να εχει btu και στα available csc btu,cpw xef, xeo και στο τελος xeu που ειναι αυτο που υποτιθεται περασα... Τι λαθος κανω;;; Αφου τη btu την ειχα περασει οκ.

Αυτο εκανα σημερα 4 φορες που δοκιμασα και συνεχιζει να εχει btu και στα available csc btu,cpw xef, xeo και στο τελος xeu που ειναι αυτο που υποτιθεται περασα... Τι λαθος κανω;;; Αφου τη btu την ειχα περασει οκ.

αστο να γραφει. Τις ενημερωσεις δεν τις περνεις;

Samsung S21 Ultra

Eιχα παρατηρησει κι εγω οτι οταν αλλαξα απο ολλανδικη σε γαλλικη δεν αλλαξε το CSC ο,τι κι αν εκανα. Με το εβαλα την αγγλικη ομως και εκανα reset και στα καπακια wipe cache πηρε το αγγλικο CSC.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ρε παιδια να κανω και γω μια ερωτηση?

Οταν το ειχα πρωτοπαρει Ελληνικο cosmote me 5.0.2 ειχα τρομαξει για να δω σημα 4G. Μετα απο πολλες προσπαθειες που εκανα αλλαζοντας sim δοκιμαζοντας αλλους παροχους wipe cache κτλ δεν επιασε σε αντιθεση με αλλα απλα s6 που ειχα διπλα και δοκιμασα καθως και ενα S6 edge unbranded με 5.1.1. Eνω το εκανα αναβαθμιση παλι δεν ειχα ωσπου μια μερα εκει που δοκιμαζα με ενα φιλο και αλλαζαμε καρτες ξαφνικα επιασε και απο τοτε ειχα 4G σχεδον παντου εντως Βολου. Eπισημα ομως σαν Βολος δεν εχει κεραια 4G αλλα βαση χαρτη της comote δειχνει οτι υπαρχει διαθεσιμο. Τωρα εδω και 6-7 μερες παλι δεν επιανα 4g πουθενα οπου και να πηγαινα και παλι προβληματιστηκα. Σημερα το εκανα κανα 2-3 επανακινησεις μαζεμενες και ειδα οτι ξαναεπιασε και τωρα οπου και να παω σχεδον εχω 4G ειτε το κλεινω ειτε το ανοιγω. Εσεις πως το βλεπετε αυτο? Θεμα παροχου? Η θεμα συσκευης? Αλλα αν ειχε κατι σαν συσκευη δεν θα επιανε υποθετω πουθενα. Απλα ζηταω την γνωμη σας αν μπορειτε να μου την πειτε.

Ευχαριστω.

Edited by cocous

Και ναι, εκανα παλι wipe cache και πλεον ειναι ολα στο XEU (μονο). Οποτε καντε οσο περισσοτερα wipe cache μπορειτε :lol:
Samsung S21 Ultra

Και ναι, εκανα παλι wipe cache και πλεον ειναι ολα στο XEU (μονο). Οποτε καντε οσο περισσοτερα wipe cache μπορειτε :lol:

Μονο wipe cache η και factory reset?

Εκανα factory reset μετα απο το odin και αλλαξε μονο το original csc code. Μετα εκανα wipe cache και αλλαξε και το active csc code.
Samsung S21 Ultra

Ξέρει κανείς από ποιό κατάστημα μπορώ να προμηθευτώ το χρυσό edge 128gb; γιατί στο e-shop μου λένε ότι έχει εξαντληθεί από τον προμηθευτή..

Εκτος απο την ΧΕU ποια αλλη προτείνετε; Να δοκιμασω μπας και...

Oλλανδικη ή σκανδιναβικη! Εχουν απο τα τελευταια changelists απλα δεν εχουν παρει ακομα το νεο Update νομιζω...

Aκριβως. Πολυ καλη σε αυτονομια απλα δεν εχει παρει ακομα το τελευταιο update της αγγλικης...

Εντάξει δεν ειναι και κάτι το ιδιαίτερο, αν λέμε για το edge apps. η αυτονομια μετραει περισσοτερο. Τωρα βεβαια δε ξερω κατα ποσο μπορω να γυρισω πισω :worry:

Παιδιά σε αυτό που ρώτησα μπορεί να μου πει κάποιος την γνώμη του.

Όσων αφορά το 4g.

Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα παρόμοιο? Αλλά εσείς εκεί στην Αθήνα ειδικά και Θεσσαλονίκη που υπάρχει κεραία θα είστε σίγουρα συνέχεια με 4G.

Παιδιά σε αυτό που ρώτησα μπορεί να μου πει κάποιος την γνώμη του.

Όσων αφορά το 4g.

Έχει παρατηρήσει κανείς τίποτα παρόμοιο? Αλλά εσείς εκεί στην Αθήνα ειδικά και Θεσσαλονίκη που υπάρχει κεραία θα είστε σίγουρα συνέχεια με 4G.

Eγω δεν ανοιγω 4G γιατι και το H+ ειναι σφαιρατο. Μια φορα που δοκιμασα Αλεποχωρι επιασα σταθερα 4G+!

εγώ σε ένα χρυσό s6 edge, δεν έπιανα ποτέ 4g στη βέροια που ειμαι. τώρα ήρθε στα χέρια μου ένα s6 edge μαύρο γαλλικό, και ως δια μαγείας πιάνω 4g παντού. δεν γνωρίζω όμως αν ήταν πρόβλημα του κινητού ή σε 2 βδομαδες ξαφνικά βάλανε κεραία κοντά εδώ....:lol:

ο πάροχος θα είναι λογικά, δεν νομίζω να είναι θέμα κινητού.

technoholic maniac reviewer

Με το καινουργιο firmware το κινητο ειναι πιο γρηγορο. Αυτη την αισθηση εχω. Δεν ξερω εαν εκαναν κατι για τα animations αλλα εχει διαφορα.
Samsung S21 Ultra

Περνας που περνας αλλη, τουλαχιστον περασε την XEU που λογικα θα περνει πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις.... ( ; )
Samsung S21 Ultra

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)