truckman Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Όταν αλλάζουμε το firmware σε αγγλικό χάνουμε την εγγύηση ; Διάβασε εδώ, τα γράφω αναλυτικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris2309 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μόλις πέρασα το αγγλικό firmware μέσω odin μιας και στο εργοστασιακο μου που ήταν πορτογαλικο αργουσε να δώσει τις αναβαθμίσεις. Πάντως το lag στο πρώτο scroll στις ρυθμίσεις ακόμα υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μετά απο αλλαγή firmware καλό είναι να κάνουμε και ένα format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Μετά απο αλλαγή firmware καλό είναι να κάνουμε και ένα format; Ενα πριν περασουμε το νεο firmware και ενα μετα... Οχι οτι αμα δεν το κανεις σημαινει απαραιτητα οτι θα υπαρχουν και κολληματα... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά βάζω wallpaper με εφέ κίνησης αλλά όταν γερνω το κινητό δεν δείχνει το εφέ. ...γιατι; Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά βάζω wallpaper με εφέ κίνησης αλλά όταν γερνω το κινητό δεν δείχνει το εφέ. ...γιατι; Mε τη νεο update ΟΗ? Eμενα μου δουλευει... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Παιδιά βάζω wallpaper με εφέ κίνησης αλλά όταν γερνω το κινητό δεν δείχνει το εφέ. ...γιατι; Γνωστό bug. Περιμένουμε αναβάθμιση Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 πολύ καλή η γαλλική η τελευταία και αρκετά σταθερή αλλα παρεμενουνε ακόμα 3 ενοχλητικά bug... 1) το stock browser έχει κάποια μικρή καθυστέρηση στο πληκτολογιο όταν πας να σβήσεις την διεύθυνση.. 2) μετά την χρήση του Gear VR η συσκευή κολλάει παρα πολύ και χρειάζεται επανακίνηση... 3) χρειάζεται 3 φορες επανακίνηση τουλάχιστον για να καθαρίζει η μνήμη του τηλεφώνου...! πάντως θα το ευχαριστηθείτε με την τελευταία 5.1.1 XFE τις γαλλίας.. αυτή την στιγμή είναι η πιο σταθερή πάντως... και πολυ ομορφο το νεο UI του touchwiz :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 πολύ καλή η γαλλική η τελευταία και αρκετά σταθερή αλλα παρεμενουνε ακόμα 3 ενοχλητικά bug... 1) το stock browser έχει κάποια μικρή καθυστέρηση στο πληκτολογιο όταν πας να σβήσεις την διεύθυνση.. 2) μετά την χρήση του Gear VR η συσκευή κολλάει παρα πολύ και χρειάζεται επανακίνηση... 3) χρειάζεται 3 φορες επανακίνηση τουλάχιστον για να καθαρίζει η μνήμη του τηλεφώνου...! πάντως θα το ευχαριστηθείτε με την τελευταία 5.1.1 XFE τις γαλλίας.. αυτή την στιγμή είναι η πιο σταθερή πάντως... και πολυ ομορφο το νεο UI του touchwiz :) εγώ έχω γαλλικό edge, XEF, g925fxxu2bogb ακόμα... δεν έχει βγει κάποιο καινουργιο update ακόμα... μάλλον εννοείς για το s6 Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ε ναι για το απλο S6 λεει λογικα... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Εννοειτε την United Kingdom / Ireland ; Δηλαδη αυτην: http://www.sammobile.com/firmwares/download/51246/G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_XEU/ ;; αυτη εκανα και γω εγκατασταση, εκανα και πριν και μετα reset και στο καπακι wipe cache αλλα ακομα δεν εχει βρει την νεα εκδοση για να αναβαθμιστει......τι γίνεται ...? Edited August 25, 2015 by chocbhed_6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Η αναβάθμιση στο firmware έχει καμία σχέση με την έκδοση του Lollipop; Δηλαδή, πρέπει να έχω αναβαθμίσει σε 5.1.1 για να αναβαθμίσω και το firmware ή αυτά τα δύο είναι άσχετα μεταξύ τους. Σόρρυ αν σας φαίνεται γελοία η ερώτησή μου, απλά κι εγώ τώρα μαθαίνω.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εκανα backup μεσω Switch και τωρα θα βαλω το firmware XEU. Οταν τελειωσει η διαδικασια θα μπορω να κανω restore τα δεδομενα/εφαρμογες κτλ; Η δεν ενδείκνυται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Τζιφος......το εκανα "αγγλικο" αλλα αναβάθμιση πουθενα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Η αναβάθμιση στο firmware έχει καμία σχέση με την έκδοση του Lollipop; Δηλαδή, πρέπει να έχω αναβαθμίσει σε 5.1.1 για να αναβαθμίσω και το firmware ή αυτά τα δύο είναι άσχετα μεταξύ τους. Σόρρυ αν σας φαίνεται γελοία η ερώτησή μου, απλά κι εγώ τώρα μαθαίνω.. :rolleyes: Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν και την αναβάθμιση λογισμικού (πχ από 5.0.2 σε 5.1.1) αλλά και διορθώσεις / νέα features. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Τζιφος......το εκανα "αγγλικο" αλλα αναβάθμιση πουθενα...... λογικά πρέπει να έχει λογαριασμό στο samsung apps, (samsung account) για να πάρεις το update από εκεί.... (χωρίς να είμαι σίγουρος) κάπου αναφέρθηκε ότι έρχετε από το samsung apps η αναβάθμιση για την υποστήριξη edge apps.... εκτός αν εννοείς την ΟΗ firmware που νομίζω είναι διαθέσιμη και στο ίντερνετ για φλασάρισμα μέσω ODIN. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G925F/XEU/ Αυτο εδω δεν ειναι το αγγλικο που λετε για τις αναβαθμισεις; Μεχρι χθες δεν ειχε το πρωτο και κατεβασα το δευτερο. Οταν κατεβηκε ειχε ονομα:G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_XEU.zip Το εκανα αποσυμπιεση και βγηκε ετσι:G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_G925FXXU2BOGE_HOME.tar.md5 To csc δεν αλλαξε και εμεινε το btu που ειχα και κατω κατω ειχε βγαλει 4-5 csc. Τι wipe data εκανα, το ξαναπερασα. Τιποτα. Τωρα κατεβαζω το πρωτο απο αυτο το λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G925F/XEU/ Αυτο εδω δεν ειναι το αγγλικο που λετε για τις αναβαθμισεις; Μεχρι χθες δεν ειχε το πρωτο και κατεβασα το δευτερο. Οταν κατεβηκε ειχε ονομα:G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_XEU.zip Το εκανα αποσυμπιεση και βγηκε ετσι:G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_G925FXXU2BOGE_HOME.tar.md5 To csc δεν αλλαξε και εμεινε το btu που ειχα και κατω κατω ειχε βγαλει 4-5 csc. Τι wipe data εκανα, το ξαναπερασα. Τιποτα. Τωρα κατεβαζω το πρωτο απο αυτο το λινκ Το πρώτο λινκ είναι η αναβάθμιση ναι. Αφου φλασάρεις την XEU και για να αλλάξεις το csc θα πρεπει να κανεις clear system+cache απο recovery και μετα reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Αυτο εκανα αλλα δεν εγινε. Θα κατεβασω αυτη τωρα για να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 πως κανουμε clear system+cache απο recovery; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 πατας το volume down (μπορει να ειναι και το up ποτε δε θυμαμαι) μαζι με το κεντιρκο κουμπι και το power και μολις μπεις στο recovery εχει ενα wipe data και ενα wipe cache... (Ελπιζω να καταλαβα σωστα :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 πως κανουμε clear system+cache απο recovery; Vol Up + Home + Power Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Εβαλα και εγω το XEU. ТО csc τι ακριβως ειναι και πιο πρεπει να εχω εγω; edit: μετα την εγκατασταση του XEU και την επανεκκινηση της συσκευης καμια εφαρμογη δεν χαθηκε απο πριν. Ολα ειναι μεσα. Μολις εκκινησε το κινητο εκανε αναβαθμιση για το edge apps κτλ. Απο το προγραμμα phone info στο section CSC γραφει: product code: SM2G925FZKAGBL Original CSC Code: BGL Firmware's CSC Code: XEU Active CSC Code: GBL/XEU Available CSC Codes: BTU, CPW, DBT, ITV, KOR, NEE, XEF, XEO, XEU CSS Country: UK&IRE /GB Πως τα βλεπετε; Ειναι σωστα; Edited August 25, 2015 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εμένα γράφει XEU και στο Original CSC Code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Κάνε restart και clear cache και θα μείνει το XEU Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts