Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν αλλάζουμε το firmware σε αγγλικό χάνουμε την εγγύηση ;

Διάβασε εδώ, τα γράφω αναλυτικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις πέρασα το αγγλικό firmware μέσω odin μιας και στο εργοστασιακο μου που ήταν πορτογαλικο αργουσε να δώσει τις αναβαθμίσεις. Πάντως το lag στο πρώτο scroll στις ρυθμίσεις ακόμα υπάρχει

Μετά απο αλλαγή firmware καλό είναι να κάνουμε και ένα format;

Ενα πριν περασουμε το νεο firmware και ενα μετα... Οχι οτι αμα δεν το κανεις σημαινει απαραιτητα οτι θα υπαρχουν και κολληματα...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Παιδιά βάζω wallpaper με εφέ κίνησης αλλά όταν γερνω το κινητό δεν δείχνει το εφέ. ...γιατι;
technoholic maniac reviewer

Παιδιά βάζω wallpaper με εφέ κίνησης αλλά όταν γερνω το κινητό δεν δείχνει το εφέ. ...γιατι;

Mε τη νεο update ΟΗ? Eμενα μου δουλευει...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Γνωστό bug. Περιμένουμε αναβάθμιση

Samsung S21 Ultra

πολύ καλή η γαλλική η τελευταία και αρκετά σταθερή αλλα παρεμενουνε ακόμα 3 ενοχλητικά bug...

1) το stock browser έχει κάποια μικρή καθυστέρηση στο πληκτολογιο όταν πας να σβήσεις την διεύθυνση..

2) μετά την χρήση του Gear VR η συσκευή κολλάει παρα πολύ και χρειάζεται επανακίνηση...

3) χρειάζεται 3 φορες επανακίνηση τουλάχιστον για να καθαρίζει η μνήμη του τηλεφώνου...!

πάντως θα το ευχαριστηθείτε με την τελευταία 5.1.1 XFE τις γαλλίας..

αυτή την στιγμή είναι η πιο σταθερή πάντως... και πολυ ομορφο το νεο UI του touchwiz :)

πολύ καλή η γαλλική η τελευταία και αρκετά σταθερή αλλα παρεμενουνε ακόμα 3 ενοχλητικά bug...

1) το stock browser έχει κάποια μικρή καθυστέρηση στο πληκτολογιο όταν πας να σβήσεις την διεύθυνση..

2) μετά την χρήση του Gear VR η συσκευή κολλάει παρα πολύ και χρειάζεται επανακίνηση...

3) χρειάζεται 3 φορες επανακίνηση τουλάχιστον για να καθαρίζει η μνήμη του τηλεφώνου...!

πάντως θα το ευχαριστηθείτε με την τελευταία 5.1.1 XFE τις γαλλίας..

αυτή την στιγμή είναι η πιο σταθερή πάντως... και πολυ ομορφο το νεο UI του touchwiz :)

εγώ έχω γαλλικό edge, XEF, g925fxxu2bogb ακόμα... δεν έχει βγει κάποιο καινουργιο update ακόμα... μάλλον εννοείς για το s6

Εννοειτε την United Kingdom / Ireland ;

Δηλαδη αυτην: http://www.sammobile.com/firmwares/download/51246/G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_XEU/ ;;

αυτη εκανα και γω εγκατασταση, εκανα και πριν και μετα reset και στο καπακι wipe cache αλλα ακομα δεν εχει βρει την νεα εκδοση για να αναβαθμιστει......τι γίνεται ...?

Edited by chocbhed_6630

Η αναβάθμιση στο firmware έχει καμία σχέση με την έκδοση του Lollipop;

Δηλαδή, πρέπει να έχω αναβαθμίσει σε 5.1.1 για να αναβαθμίσω και το firmware ή αυτά τα δύο είναι άσχετα μεταξύ τους.

Σόρρυ αν σας φαίνεται γελοία η ερώτησή μου, απλά κι εγώ τώρα μαθαίνω.. :rolleyes:

Εκανα backup μεσω Switch και τωρα θα βαλω το firmware XEU. Οταν τελειωσει η διαδικασια θα μπορω να κανω restore τα δεδομενα/εφαρμογες κτλ; Η δεν ενδείκνυται;
Samsung S21 Ultra

Η αναβάθμιση στο firmware έχει καμία σχέση με την έκδοση του Lollipop;

Δηλαδή, πρέπει να έχω αναβαθμίσει σε 5.1.1 για να αναβαθμίσω και το firmware ή αυτά τα δύο είναι άσχετα μεταξύ τους.

Σόρρυ αν σας φαίνεται γελοία η ερώτησή μου, απλά κι εγώ τώρα μαθαίνω.. :rolleyes:

Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν και την αναβάθμιση λογισμικού (πχ από 5.0.2 σε 5.1.1) αλλά και διορθώσεις / νέα features.

Τζιφος......το εκανα "αγγλικο" αλλα αναβάθμιση πουθενα......

λογικά πρέπει να έχει λογαριασμό στο samsung apps, (samsung account) για να πάρεις το update από εκεί....

(χωρίς να είμαι σίγουρος)

κάπου αναφέρθηκε ότι έρχετε από το samsung apps η αναβάθμιση για την υποστήριξη edge apps.... εκτός αν εννοείς την ΟΗ firmware που νομίζω είναι διαθέσιμη και στο ίντερνετ για φλασάρισμα μέσω ODIN.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G925F/XEU/ Αυτο εδω δεν ειναι το αγγλικο που λετε για τις αναβαθμισεις;

Μεχρι χθες δεν ειχε το πρωτο και κατεβασα το δευτερο. Οταν κατεβηκε ειχε ονομα:G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_XEU.zip

Το εκανα αποσυμπιεση και βγηκε ετσι:G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_G925FXXU2BOGE_HOME.tar.md5

To csc δεν αλλαξε και εμεινε το btu που ειχα και κατω κατω ειχε βγαλει 4-5 csc. Τι wipe data εκανα, το ξαναπερασα. Τιποτα. Τωρα κατεβαζω το πρωτο απο αυτο το λινκ

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G925F/XEU/ Αυτο εδω δεν ειναι το αγγλικο που λετε για τις αναβαθμισεις;

Μεχρι χθες δεν ειχε το πρωτο και κατεβασα το δευτερο. Οταν κατεβηκε ειχε ονομα:G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_XEU.zip

Το εκανα αποσυμπιεση και βγηκε ετσι:G925FXXU2BOGB_G925FOXA2BOGB_G925FXXU2BOGE_HOME.tar.md5

To csc δεν αλλαξε και εμεινε το btu που ειχα και κατω κατω ειχε βγαλει 4-5 csc. Τι wipe data εκανα, το ξαναπερασα. Τιποτα. Τωρα κατεβαζω το πρωτο απο αυτο το λινκ

Το πρώτο λινκ είναι η αναβάθμιση ναι. Αφου φλασάρεις την XEU και για να αλλάξεις το csc θα πρεπει να κανεις clear system+cache απο recovery και μετα reboot.

πατας το volume down (μπορει να ειναι και το up ποτε δε θυμαμαι) μαζι με το κεντιρκο κουμπι και το power

και μολις μπεις στο recovery εχει ενα wipe data και ενα wipe cache...

(Ελπιζω να καταλαβα σωστα :P )

Εβαλα και εγω το XEU. ТО csc τι ακριβως ειναι και πιο πρεπει να εχω εγω;

edit: μετα την εγκατασταση του XEU και την επανεκκινηση της συσκευης καμια εφαρμογη δεν χαθηκε απο πριν. Ολα ειναι μεσα. Μολις εκκινησε το κινητο εκανε αναβαθμιση για το edge apps κτλ.

Απο το προγραμμα phone info στο section CSC γραφει:

product code: SM2G925FZKAGBL

Original CSC Code: BGL

Firmware's CSC Code: XEU

Active CSC Code: GBL/XEU

Available CSC Codes: BTU, CPW, DBT, ITV, KOR, NEE, XEF, XEO, XEU

CSS Country: UK&IRE /GB

Πως τα βλεπετε; Ειναι σωστα;

Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)