Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασε από play store το phone info

Το κατεβασα. Ποιο απο ολα βλεπω ομως; (Made in Vietnam λεεί!!:p)

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά και το δεύτερο update στην 5.1.1 βλέπω αρκετά καλύτερη και την μπαταρία παιδιά.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

παιδια αν σου γδαρθει το τζαμι στο κιν μας αλλαζει μονο τζαμι η θελει ολη η οθονη;;και κοστος;; εχω βαλει 500 screanprotector αλλαειναι ολα μουφα και λεω να μην ξανα βαλω. Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά εμένα μου έσπασε ι οθόνη απο το edge που να την αλλάξω? Είναι ακόμα στην εγγύηση

εδω το φτιαχνεις.. πες μας και εμας μετα το κοστος οθονης,γιατι αν την εσπασες μονος σου δεν θα περασει στην εγγυηση

http://www.smartec.gr/el/index.php

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Αποδεδειγμενα δεν υπάρχει πιο γρήγορο και πιο σμουθ κινητό αυτή την στιγμή από το s6 edge μετά και το δεύτερο update στην 5.1.1. Γαλλικό το δικό μου. Πέρασαν από τα χέρια μου όλες οι τελευταίες ναυαρχιδες, αλλά πλέον το κινητό με αυτά τα δύο update έχει ξεφύγει εντελώς. Επίσης εκτός αυτόν που αναφέρω, έχει δώσει ακόμα καλύτερη μπαταρία, εντελώς μηδαμινες θερμοκρασίες σε δύσκολες συνθήκες κάτω από τον ήλιο κτλ. Αν θέλουν οι ****** εκεί στην σαμμυ φέρνουν το κινητό σε πραγματικά υψηλές καταστάσεις, ανταξιες τον speaks που βάζουν. Αυτά από μένα. Edited by truckman

Αποδεδειγμενα δεν υπάρχει πιο γρήγορο και πιο σμουθ κινητό αυτή την στιγμή από το s6 edge μετά και το δεύτερο update στην 5.1.1. Γαλλικό το δικό μου. Πέρασαν από τα χέρια μου όλες οι τελευταίες ναυαρχιδες, αλλά πλέον το κινητό με αυτά τα δύο update έχει ξεφύγει εντελώς. Επίσης εκτός αυτόν που αναφέρω, έχει δώσει ακόμα καλύτερη μπαταρία, εντελώς μηδαμινες θερμοκρασίες σε δύσκολες συνθήκες κάτω από τον ήλιο κτλ. Αν θέλουν οι ****** εκεί στην σαμμυ φέρνουν το κινητό σε πραγματικά υψηλές καταστάσεις, ανταξιες τον speaks που βάζουν. Αυτά από μένα.

Όλοι αυτό το ****** update περιμένουμε φιλαράκι..

Edited by truckman

Όλοι αυτό το ****** update περιμένουμε φιλαράκι..

Μόλις το πάρεις θα δεις διαφορά. Όπου να ναι έρχεται σε όλους.

Περασα στο edge μεσω odin την unbranded ολλανδικη και μπορω να πω οτι το κινητο βλετιωθηκε στο θεμα του multitasking (δεν εγραψε ο Knox).

Η αυτονομια ειχε βελτιωθει ηδη απο την ελληνικη 5.1.1, που ειχα βαλει οποτε ολα καλα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Παιδιά εμένα μου ήρθε το τελευταίο update FXXU2POGN ελληνικό cosmote και μπορώ να πω ότι βελτιώθηκε αρκετά όπως επίσης και το multitasking αλλά ότι και να κάνει η Samsung δυστυχώς g4 δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Μιλάω όσων αφορά το multitasking. Στα υπόλοιπα κατάφερε αρκετά Edited by cocous

Το τελευταιο update ποιο ειναι για το edge

Αγορίνα μου αλλάζει ανά χώρα η branded η unbranded.

Ας πούμε για μένα είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω αλλά μπορείς να μπεις στο sammobile να δεις ποια χώρα έχει καινούρια αναβάθμιση αλλά και πάλι σε κάποιες χώρες ακόμα δεν το έχουνε δώσει πάρα μόνο σε ota.

Γιατί δεν περνάτε το γαλλικό?

Εχει το μεγαλο changelist των σκανδιναβικων χωρων και του ολλανδικου;

Εχει το μεγαλο changelist των σκανδιναβικων χωρων και του ολλανδικου;

Δεν γνωρίζω αλλά είναι απίστευτη το πως δουλεύει.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την αδικαιολόγητη μορφοποίηση κειμένου.

Edited by truckman

Πάντως εγώ που έχω της cosmote τα πάει εξαιρετικά και την έχει δώσει και το Sammobile.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/52689/G925FXXU2POGN_G925FCOS2POGO_COS/

Edited by cocous

Δεν γνωρίζω αλλά είναι απίστευτη το πως δουλεύει.

Ωραια... Απο ο,τι βλεπω η γαλλικη ειναι orange μονο ετσι;

Θα κρατησω ολλανδικη γιατι και αυτη ειναι πολυ καλη!

Αποδεδειγμενα δεν υπάρχει πιο γρήγορο και πιο σμουθ κινητό αυτή την στιγμή από το s6 edge μετά και το δεύτερο update στην 5.1.1. Γαλλικό το δικό μου. Πέρασαν από τα χέρια μου όλες οι τελευταίες ναυαρχιδες, αλλά πλέον το κινητό με αυτά τα δύο update έχει ξεφύγει εντελώς. Επίσης εκτός αυτόν που αναφέρω, έχει δώσει ακόμα καλύτερη μπαταρία, εντελώς μηδαμινες θερμοκρασίες σε δύσκολες συνθήκες κάτω από τον ήλιο κτλ. Αν θέλουν οι ****** εκεί στην σαμμυ φέρνουν το κινητό σε πραγματικά υψηλές καταστάσεις, ανταξιες τον speaks που βάζουν. Αυτά από μένα.

τα ιδια ακριβως και το απλο s6 επιτελους τα εκαναν οπως θα επρεπε να ειναι απο την αρχη.

Γιαννης

Περασα στο edge μεσω odin την unbranded ολλανδικη και μπορω να πω οτι το κινητο βλετιωθηκε στο θεμα του multitasking (δεν εγραψε ο Knox).

Η αυτονομια ειχε βελτιωθει ηδη απο την ελληνικη 5.1.1, που ειχα βαλει οποτε ολα καλα.

Επειδη θελω να περασω την unbranded και εγω της Βουλγαριας (απο εδω το αγορασα) γιατι βλεπω πως τις ενημερωσεις τις παιρνει πιο γρηγορα, εισαι σιγουρος πως δεν θα γραψει ο knox; :)

Samsung S21 Ultra

Επειδη θελω να περασω την unbranded και εγω της Βουλγαριας (απο εδω το αγορασα) γιατι βλεπω πως τις ενημερωσεις τις παιρνει πιο γρηγορα, εισαι σιγουρος πως δεν θα γραψει ο knox; :)

Καποια παιδια ανεφεραν οτι υπαρχει περιπτωση να γραψει ο knox ακομα και με φλασαρισμα επισημου firmware, σπανιο αλλα εφικτο.

Αλλα και να γραψει ο knox ισως στο service να μη σου πουν τιποτα εφοσον δουν επισημο firmware.

Ειναι λιγα ρευστα τα πραγματα!

Έσκασε OTA για το δεύτερο 5.1.1 update σε Unbranded ελληνικό. Μόλις το πέρασα. ..ίδωμεν

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πριν λιγο πηρα και εγω την 2η 5.1.1 ..για να δουμε :)

Πρώτο problem της 5.1.1 της νεας.στην επιλογή κινούμενων wallpaper δεν δουλευει...

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)