Madness Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Αλλαξε καλωδιο. Κλασσικο προβλημα με τα πολλα λυγισματα κλαταρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Παιδιά πως μπορώ να δω ποιας χώρας είναι η συσκευή μου.;Σε μένα πάντως αναβάθμιση ακόμα δεν......... Με την εφαρμογή phone info. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo&hl=el Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 καλησπέρα που μπορώ να βρω το golden ξερει κανείς κανένα καλο site Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Επειδή ψήνομαι πολύ Μπορείτε να μου πείτε από μπαταρία τι γίνεται; Βγάζει μέρα; Βελτιώθηκε η κατάσταση με τη ΜΜ; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ναι βελτιωθηκε. Προσωπικα εχω και το s6 και το s6edge . Τωρα βγαζει μερα με την δικια μου χρηση. Ειναι καπως καλυτερη η διαχειριση... 1 μερα με φωτεινοτητα ψηλα και χωρις βελτιστοποιηση. Πριν το απογευα ημουνα στο 15% και ηθελα φορτιση....τωρα το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Ρε παιδια αύριο θα παρω το s6 edge.πειτε σας παρακαλω ποια παρτιδα να προσέξω να παρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_time4GYM Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Το δικό μου βλέπω ότι είναι Πολωνικό,αλλά ακόμα καμία ειδοποίηση ούτε από την "ενημέρωση" της συσκευής,ούτε από smart switch... :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Σου εχει μεινει ο φοβος απο τα g4!!οποιο και να παρεις δεν θα εχει προβλημα!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Σημερα βγηκε η ΜΜ και για τα Γερμανικά DBT με νεοτερο build date και changelist. Την πέρασε κανεις να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Αντε καλη μου samsung. Ολοι σχεδον πηραν την 6, ποτε θα βγει για Nordic countries; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Θα επρεπε να το βγαζανε για ολους μπαμ. Αυτο ειναι λιγο εκνευριστικο. Δεχομαι να το δινει διαφορετικη ημερομηνια για παροχους αλλα για unbranded θα επρεπε ολα μαζι. Τελοσπαντων ...να αξερεις παντως αξιζει η αναμονη και η μεταβαση. Το τηλεφωνο συμπεριφερεται οπως θα επρεπε σε ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημερα, αν και για το s6 μου δεν είναι καλη! Κάθε φορά που παω να αλλαξω θέμα το κινητο κάνει reboot. Αφήνει κ στα μισα το θεμα. Αυτη τη στιγμη εχω αλλο θεμα στο πληκτρολόγιο αλλο στα εικονίδια... Μαλιστα μια φορα οταν ανοιγε απο reboot ελεγε System Ui stopped working ή κατι τετοιο. Ποσο πολυ να ανησυχησω? Δοκιμασα μια προταση να αλλαξω την οθονη απο adaptive σε οτιδήποτε αλλο αλλά τζιφος. Τα φωτα σας? Δεν εχω ιδεα απο root. Το bug ειναι απο τοτε που εχω 6.0.1 Α και η ωρα στην οθονη κλειδωματος κανει τα 0 9. Δηλαδη το 00.58 το δείχνει 99.58. Αν κ νομιζωγ αυτο ευθυνεται ενα theme κ οχι το κινητο Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλημερα, αν και για το s6 μου δεν είναι καλη! Κάθε φορά που παω να αλλαξω θέμα το κινητο κάνει reboot. Αφήνει κ στα μισα το θεμα. Αυτη τη στιγμη εχω αλλο θεμα στο πληκτρολόγιο αλλο στα εικονίδια... Μαλιστα μια φορα οταν ανοιγε απο reboot ελεγε System Ui stopped working ή κατι τετοιο. Ποσο πολυ να ανησυχησω? Δοκιμασα μια προταση να αλλαξω την οθονη απο adaptive σε οτιδήποτε αλλο αλλά τζιφος. Τα φωτα σας? Δεν εχω ιδεα απο root. Το bug ειναι απο τοτε που εχω 6.0.1 Α και η ωρα στην οθονη κλειδωματος κανει τα 0 9. Δηλαδη το 00.58 το δείχνει 99.58. Αν κ νομιζωγ αυτο ευθυνεται ενα theme κ οχι το κινητο βαλε stock theme και σβησε αυτες που κατεβασες ( επισης απο που τις κατεβασες?) πηγαινε ξανα στα sam apps και κατεβασε μια να δεις αν θα στο κανει Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μάλλον δεν έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Οφείλεται στο θέμα που έβαλες ...δεν είναι απόλυτα συμβατό με την 6.01 Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Εχω δοκιμασει πολλα θεματα. Μαλιστα ακομα και οταν επιλεγω το default θέμα μου κανει restart. Εκανα και wipe cache partition αλλα τιποτα Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Εχω δοκιμασει πολλα θεματα. Μαλιστα ακομα και οταν επιλεγω το default θέμα μου κανει restart. Εκανα και wipe cache partition αλλα τιποτα Hard reset έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Hard reset έκανες; Προτιμω να το παω smartec πρωτα παρα να κανω hard reset να σου πω την αλήθεια Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Προτιμω να το παω smartec πρωτα παρα να κανω hard reset να σου πω την αλήθεια πλακα κανεις ετσι :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 τα περισσοτερα θεματα με hard reset λυνονται..η παλι flashing με odin!!δεν εχεις να χασεις τιποτα να το δοκιμασεις!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrinoman Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) καλησπέρα, έχω ένα S6 edge αγορασμένο από Αυστραλία, πότε να περιμένω την ΜΜ? πρέπει να κάνω κάτι για να έρθει το update? Edited March 18, 2016 by Netrinoman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα και πάλι Μπορώ να βάλω την αγγλική έκδοση αντί της ιταλικής branded που έχω τώρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα και πάλι Μπορώ να βάλω την αγγλική έκδοση αντί της ιταλικής branded που έχω τώρα?? εννοειται μπορεις. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Η PAD είναι unbranded; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 καλησπέρα, έχω ένα S6 edge αγορασμένο από Αυστραλία, πότε να περιμένω την ΜΜ? πρέπει να κάνω κάτι για να έρθει το update? Όποτε σου έρθει.(λογικό εντος του μηνός με Απρίλιο στη χειρότερη να την λάβεις) Η στειλε email στην Samsung Αυστραλίας και ρώτησε. Απλα κάνε τον κόπο να εγκαταστήσεις το Smart Switch στο PC σου διοτι ισως βγει εκει η αναβάθμιση πιο γρήγορα απο οτι OTA και να κοιτάζεις συχνά-πυκνά αν ήρθε η αναβάθμιση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts