Rospy7 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Από ποια χώρα είναι φίλε μου το δικό σου;; Εμενα θα αργησει ειναι Vodafone Italy.Σιγα μην περιμενω βεβαια θα φλασαρω οταν βγει για Γαλλια η Πωλονια βασικα οτι ειναι ποιο καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 για τι χρονους αποκρισης μιλαμε εαν βγει σημερα στην Πολωνια? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδιά έχω το κινητό περίπου μια εβδομάδα και σήμερα μου κάνει το εξής κουλό. Όταν πατάω το βελάκι κάτω δεξιά το διαβάζει σαν το κάτω αριστερά πλήκτρο που δείχνει τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές. Έκανα και μια επανεκκίνηση μπας και στρώσει αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παιδιά έχω το κινητό περίπου μια εβδομάδα και σήμερα μου κάνει το εξής κουλό. Όταν πατάω το βελάκι κάτω δεξιά το διαβάζει σαν το κάτω αριστερά πλήκτρο που δείχνει τις εφαρμογές που είναι ανοιχτές. Έκανα και μια επανεκκίνηση μπας και στρώσει αλλά τίποτα. Το πήρες καινούριο ή μεταχειρισμένο? Μήπως πειραματίστηκες με τίποτα root και xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καινούργιο το πήρα και δεν του έχω κάνει τίποτα. Ούτε τις εφαρμογές μου δεν έχω προλάβει του τις περάσω όλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Καινούργιο το πήρα και δεν του έχω κάνει τίποτα. Ούτε τις εφαρμογές μου δεν έχω προλάβει του τις περάσω όλες Από που το πήρες φίλε μου αν επιτρέπεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Seven spot ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκέφτομαι να του κάνω μια επαναφορά αλλά δεν νομίζω να λυθεί. Έχω ξενερώσει τελείως. Αν το στείλω στην εγγύηση πόσο θα το κρατήσουν? Δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω χωρίς συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα που μιλάμε έφτιαξε μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Seven spot ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σκέφτομαι να του κάνω μια επαναφορά αλλά δεν νομίζω να λυθεί. Έχω ξενερώσει τελείως. Αν το στείλω στην εγγύηση πόσο θα το κρατήσουν? Δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω χωρίς συσκευή. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα που μιλάμε έφτιαξε μόνο του. Χαχα. Ευτυχώς φίλε μου. Ωραίο κόλλημα πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Τώρα που μιλάμε έφτιαξε μόνο του. Παρόλα αυτά είναι πολύ περίεργο κόλλημα. Παρακολούθησέ το και αν το ξανακάνει φύγε κατευθείαν για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παρόλα αυτά είναι πολύ περίεργο κόλλημα. Παρακολούθησέ το και αν το ξανακάνει φύγε κατευθείαν για service. προταση δικη μου βγαλτο βιντεο και στειλτο - δωστο πισω με αποδειξεις.. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poniros89 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ρε παιδιά την 6 την πήρε κάνεις ή μας κοροϊδεύουν ακόμα. . Εγώ πάντως που έχω αγγλική firm δεν έχει έρθει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Από ότι διαβάζω κάνεις ακόμα. Ούτε έξω έχει ξεκινήσει Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παρόλα αυτά είναι πολύ περίεργο κόλλημα. Παρακολούθησέ το και αν το ξανακάνει φύγε κατευθείαν για service. Δεν έλεγες τίποτα άλλο; χαχα Το κάνει πάλι. Αύριο θα φύγει για service. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άσχετο αλλά το κινητό δεν το έχω 10 μέρες. Με καλύπτει το DOA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 H Samsung Δανίας ενημέρωσε ότι το update θα βγει τον Μάρτιο...και η Δανία είναι συνήθως από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που παίρνουν τα updates. Οπότε, απ'ότι φαίνεται, μην περιμένετε κάτι τώρα. Μάλλον δούλεμα ήταν η είδηση ότι ξεκινάει τώρα η διάθεση της Marshmallow. Εντάξει...στους άλλους έχει έρθει βδομάδες τώρα και εμείς θα την παρουμε τον Μάρτιο, τραγική απλά Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γιατί τόσο ντόρος για μια αναβάθμιση ? Λες και ποιος ξέρει τι διαφορές θα έχει. Όσο δουλεύει άψογα το κινητό καλά είστε,γιατί αν έρθει και ειναι γεμάτη προβλήματα η 6 θα αρχίσουν οι γκρίνιες. Χαρείτε τα κινητά σας και ξεκολλατε από το "ψυχολογικό" θέμα αναβάθμισης. (Από όσο βλέπω ούτε η Sony έχει δώσει την 6) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γιατί τόσο ντόρος για μια αναβάθμιση ? Λες και ποιος ξέρει τι διαφορές θα έχει. Όσο δουλεύει άψογα το κινητό καλά είστε,γιατί αν έρθει και ειναι γεμάτη προβλήματα η 6 θα αρχίσουν οι γκρίνιες. Χαρείτε τα κινητά σας και ξεκολλατε από το "ψυχολογικό" θέμα αναβάθμισης. (Από όσο βλέπω ούτε η Sony έχει δώσει την 6) Μπας και φυγει το λαγκ στο σκρολινγκ στο app drawer οπως και στα home screens. Και φαντασου εχω μονο 2 home screens 5x5 grid size και 2 καρτελες στο app drawer. Και το χω πολυ ελαφρυ το κινητό.. Τωρα αν καποιοι εχουν ενα Facebook κι ενα viber μονο σε μια τετοια συσκευή τοτε φυσικα και θα ρολαρει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Γιατί τόσο ντόρος για μια αναβάθμιση ? Λες και ποιος ξέρει τι διαφορές θα έχει. Όσο δουλεύει άψογα το κινητό καλά είστε,γιατί αν έρθει και ειναι γεμάτη προβλήματα η 6 θα αρχίσουν οι γκρίνιες. Χαρείτε τα κινητά σας και ξεκολλατε από το "ψυχολογικό" θέμα αναβάθμισης. (Από όσο βλέπω ούτε η Sony έχει δώσει την 6) Eγώ που έχω note edge σου λέω ότι η συσκευή μου δουλεύει υποδειγματικά με την 5.1.1. Ε, και? Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία πρέπει να επαναπαυτεί και να μην δώσει περαιτέρω αναβαθμίσεις? Αντί να κατακεραυνώνουμε τέτοιες τακτικές, θα τις επικροτούμε? Ένα σωρό νέα χαρακτηριστικά έχει φέρει η 6, άλλα τόσα έχει δώσει η samsung στις νεώτερες συσκευές της. Αν είναι γεμάτη προβλήματα, απλά δεν θα την βάλω (ή αν την έχω βάλει, θα γυρισω πίσω στην 5.1.1) & η samsung θα εκτεθεί που πέραν ότι κοντεύει 6μηνο να δώσει update, θα το χει δώσει και μάπα(ακόμα μια φορά:mad:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δεν την γνωρισατε σήμερα την Samsung . S3 s4 πιστεύω θυμάστε τι αναβαθμίσεις τα έδωσε. Δούλευαν λες και είχαν ούτε 512mb ram. Πάνω από 60 εφαρμογές έχω και δεν κόλλησε ποτέ και πουθενα.. τώρα αν κάποιος θέλει να έχει την τελευταία έκδοση πάντα πρώτος στην samsung δεν θα το βρει αυτο. (Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά,απλά την Samsung την ξέρουμε. Κάνει ότι θέλει αυτη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Εφόσον της έκατσε και βγάζει ναυαρχίδα στις αρχές κάθε έτους τότε θα δώσει και τα Update. Είναι πολύ λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Είπαμε, αν δε βγει το S7 μη περιμένετε αναβάθμιση. Ο θεός ο ίδιος να βγάλει ανακοίνωση δεν πρόκειται να την δούμε πριν το Μάρτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δεν την γνωρισατε σήμερα την Samsung . S3 s4 πιστεύω θυμάστε τι αναβαθμίσεις τα έδωσε. Δούλευαν λες και είχαν ούτε 512mb ram. Πάνω από 60 εφαρμογές έχω και δεν κόλλησε ποτέ και πουθενα.. τώρα αν κάποιος θέλει να έχει την τελευταία έκδοση πάντα πρώτος στην samsung δεν θα το βρει αυτο. (Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά,απλά την Samsung την ξέρουμε. Κάνει ότι θέλει αυτη) Σ'αυτά που λες συμφωνώ, έτσι είναι, αλλά μην τα δικαιολογουμε κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Και μια ευχάριστη έκπληξη για τους κατόχους του edge :) http://liliputing.com/2016/02/samsungs-edge-screen-now-uses-a-third-of-your-screen.html While the new software brings all the usual Marshmallow goodies, there’s also one major change for Galaxy S6 Edge users: Samsung is updating the “Edge Screen” feature to let you see more content on the edge of your display. The company is also kind of redefining which part of your phone is the edge. Up until now the Edge Screen feature was 260 pixels wide, meaning it took up less than a fifth of the screen. Now Samsung is expanding Edge Screen so that it can use up to 550 pixels… which is more than a third of the real estate on a phone with a 2560 x 1440 pixel display. It also means that you won’t see much of the Edge content on the actual edge of the phone, since a fair amount of it will just be on the front of your phone. That said, Samsung is clearly trying to make its Edge feature more useful, and the company has announced that there are new third-party apps from Yahoo!, Naver, and others. The People Edge feature has also been updated to show names as well as pictures of your contacts, the Apps Edge panel now lets you see 10 apps at time instead of 5, and there are support for more panels including Tasks and Quick Tools (which include a compass, ruler, and flashslight controller). http://cdn.liliputing.com/wp-content/uploads/2016/02/samsung-edge.jpg Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Σ'αυτά που λες συμφωνώ, έτσι είναι, αλλά μην τα δικαιολογουμε κιόλας. Δεν τα δικαιολογω φίλε μου. Πολλά λάθη κάνει σαν εταιρία. Για αυτό και δεν νευριαζω που θα πάρουμε τελευταίοι την 6. Όταν την δώσει με το καλο να την περάσω εφόσον δεν είναι προβληματική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Και μια ευχάριστη έκπληξη για τους κατόχους του edge :) http://liliputing.com/2016/02/samsungs-edge-screen-now-uses-a-third-of-your-screen.html While the new software brings all the usual Marshmallow goodies, there’s also one major change for Galaxy S6 Edge users: Samsung is updating the “Edge Screen” feature to let you see more content on the edge of your display. The company is also kind of redefining which part of your phone is the edge. Up until now the Edge Screen feature was 260 pixels wide, meaning it took up less than a fifth of the screen. Now Samsung is expanding Edge Screen so that it can use up to 550 pixels… which is more than a third of the real estate on a phone with a 2560 x 1440 pixel display. It also means that you won’t see much of the Edge content on the actual edge of the phone, since a fair amount of it will just be on the front of your phone. That said, Samsung is clearly trying to make its Edge feature more useful, and the company has announced that there are new third-party apps from Yahoo!, Naver, and others. The People Edge feature has also been updated to show names as well as pictures of your contacts, the Apps Edge panel now lets you see 10 apps at time instead of 5, and there are support for more panels including Tasks and Quick Tools (which include a compass, ruler, and flashslight controller). http://cdn.liliputing.com/wp-content/uploads/2016/02/samsung-edge.jpg ναι,τα εχει ηδη η beta 6.0.1 και ειναι αρκετα χρησιμα.μαλλον η σαμσουνγκ αποφασισε να αλλαξει τακτικη και να δινει εφαρμογες νεων συσκευων και σε προηγουμενα μοντελα με update.εγω πρoτιμω αυτη τη τακτικη και ας δινει τελευταια απο ολες τις εταιριες τα update Edited February 17, 2016 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Eρώτηση : Κάπου διάβασα ( δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ στο forum ή άλλού) πως κυκλοφορούν S6 που δεν έχουν τον Sony IMX240 στην κάμερα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή ράδιο αρβύλα ; Αν ισχύει αφορά μήπως αγορές μόνο από το εξωτερικό ( τίποτα fake s6) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts