Theo_Pech Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Έχω να δηλώσω ότι το κινητό το λάτρεψα όσο δεν πάει με την 6.0.1. Το λογισμικό σούπερ σμουθ και το multitasking βελτιώθηκε δραματικά, δεν λύθηκε τελείως όμως. Ένα μπράβο από εμέμα στην σάμσουνγκ. :D;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Έχω να δηλώσω ότι το κινητό το λάτρεψα όσο δεν πάει με την 6.0.1. Το λογισμικό σούπερ σμουθ και το multitasking βελτιώθηκε δραματικά, δεν λύθηκε τελείως όμως. Ένα μπράβο από εμέμα στην σάμσουνγκ. :D;) κοιτα που δε θα παρουμε S7 οπως το παει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Vag74 ενημερωσε μας μολις το παρεις.. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xOwnedAgain Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπερα στην παρεα του forum. Έχω εδώ και 10 μερες το S6 edge.Το λογισμικο ειναι το 5.1.1 και κανοντας σαρωση για νεο λογισμικο δεν εμφανιζει καποια ενημερωση.Υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_31 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 μπα, κανένα πρόβλημα..τι συσκευή έχεις? ούτε σε εμένα - σε αγγλική - έχει έρθει η 6, μέσα στο γενάρη λογικά θα βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xOwnedAgain Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Πως μπορω να εντοπισω τη χωρα προελευσης?Το κινητο το αγορασα απ το καταστημα Cityshop μεσω σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Πως μπορω να εντοπισω τη χωρα προελευσης?Το κινητο το αγορασα απ το καταστημα Cityshop μεσω σκρουτζ. Play store Phone info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xOwnedAgain Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Κατοπιν και της δευτερης αμεσης απαντησης, η συσκευη ειναι πολωνικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Vag74 ενημερωσε μας μολις το παρεις.. Θα ενημερώσω φίλε αύριο μεθαύριο μου είπαν θα είναι έτοιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Η συσκευή εξακολουθεί να ζεσταίνεται η το λύσανε το πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Η συσκευή εξακολουθεί να ζεσταίνεται η το λύσανε το πρόβλημα ; Τι εεννοείς ζεσταίνετε? Μονο ο ταν φορτίζει με τον fast charger Είναι λίγο ζεστό οχ ι ο ταν την χρησιμοποιείς :/ Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Η συσκευή εξακολουθεί να ζεσταίνεται η το λύσανε το πρόβλημα ; Εγω που εχω πανω 6.0.1 λεω λοιπον οτι ζεσταινεται πιο ευκολα τωρα.Με την απλη 6 δεν ζεσταινοταν. δεν αλλαξα χρηση,δεν ξερω τι μλκ εκαναν.Ελπιζω στην επισημη να το εχουν διορθωσει.Γενικα ομως πριν δεν ζεσταινοταν Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δυστυχώς το λειτουργικό φαίνεται ότι έχει ακόμα παιδικές αρρώστιες με αποτέλεσμα όχι μόνο να ζεστενεται αλλά και να καταναλώνει γρήγορα τη μπαταρία. Το περίεργο είναι ότι δεν το κάνει πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 ζεσταίνεται με την ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Το πήρα σήμερα από το service μετά την αλλαγή οθόνης λόγο καμμενων pixel,πήγα στο mediamrkt για να εφαρμόσω το ειδικό υγρό της νανοτεχνολογιας και εκεί διαπιστωσαμε ότι με μια μικρή πίεση στην οθόνη ακούγονται κάτι ψιλιτριγμοι,λόγο της εφαρμογής δεν την πιέζω την οθόνη και οι τεχνικοί από το mediamrkt μου είπαν ότι μάλλον δεν έχει στεγνώσει ακόμα η κόλλα,για να δούμε σίριαλ έχει γίνει αυτό το edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εγω λεω να το αποφυγεις αυτο το υγρο..ζημεια θα κανει..ολα κομπλε με την αλλαγη οθονης? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Εγω λεω να το αποφυγεις αυτο το υγρο..ζημεια θα κανει..ολα κομπλε με την αλλαγη οθονης? Το εβαλα φιλε η οθονη μεχρι στογμης οκ:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Το πήρα σήμερα από το service μετά την αλλαγή οθόνης λόγο καμμενων pixel,πήγα στο mediamrkt για να εφαρμόσω το ειδικό υγρό της νανοτεχνολογιας και εκεί διαπιστωσαμε ότι με μια μικρή πίεση στην οθόνη ακούγονται κάτι ψιλιτριγμοι,λόγο της εφαρμογής δεν την πιέζω την οθόνη και οι τεχνικοί από το mediamrkt μου είπαν ότι μάλλον δεν έχει στεγνώσει ακόμα η κόλλα,για να δούμε σίριαλ έχει γίνει αυτό το edge ποια κολλα? βαζουν κολλα για να το κλεισουν? αυτο το κανουν στη στεγανοποιηση,πχ στα Ζ της σονυ, αλλα τουτο εδω γιατι να το κολλησουν? Μηπως απλα δεν ειχε κουμπωσει σωστα η οθονη και τωρα πατησε? Αν ναι, μηπως θελει σφιξιμο καμια βιδα καθως αν πατησει πιο καλα μπορει να εχει κενα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 ποια κολλα? βαζουν κολλα για να το κλεισουν? αυτο το κανουν στη στεγανοποιηση,πχ στα Ζ της σονυ, αλλα τουτο εδω γιατι να το κολλησουν? Μηπως απλα δεν ειχε κουμπωσει σωστα η οθονη και τωρα πατησε? Αν ναι, μηπως θελει σφιξιμο καμια βιδα καθως αν πατησει πιο καλα μπορει να εχει κενα. Δεν ξέρω θα το δω τις επόμενες μέρες μιας και τώρα δεν το ζοριζω λόγο της νανοτεχνολογιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Δεν ξέρω θα το δω τις επόμενες μέρες μιας και τώρα δεν το ζοριζω λόγο της νανοτεχνολογιας. Kαλησπερα ποια η διαφορα Galaxy S6 SM-925 και [Galaxy S6 SM-920 και ποια ειναι 5,7 in παιδια μια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Και όμως Νίκο πρέπει να βάζουν κόλα,καθε μέρα άκουγα και πιο λίγους τριγμους μέχρι σήμερα που ξύπνησα και ότι και αν το κάνω δεν ακούγεται τίποτα,μπορώ να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο service της samsung στη Θεσσαλονίκη για την ταχύτατη και ποιοτικοτατη εξυπηρέτηση,πραγματικά το τηλέφωνο είναι σαν να μη επισκευαστηκε ποτέ και έχει και καινούρια οθόνη :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1ri Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Παιδιά αν δείτε βιντεακια στο YouTube έχει ταινία διπλής όψης το τηλέφωνο, έτσι είναι από το εργοστάσιο με αυτό τον τρόπο είναι κολλημένο στο service το ξεκολανε και το ξανά κολλάνε με τον ίδιο τρόπο για αυτό δεν έχει βίδες πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Και όμως Νίκο πρέπει να βάζουν κόλα,καθε μέρα άκουγα και πιο λίγους τριγμους μέχρι σήμερα που ξύπνησα και ότι και αν το κάνω δεν ακούγεται τίποτα,μπορώ να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο service της samsung στη Θεσσαλονίκη για την ταχύτατη και ποιοτικοτατη εξυπηρέτηση,πραγματικά το τηλέφωνο είναι σαν να μη επισκευαστηκε ποτέ και έχει και καινούρια οθόνη :o Παιδιά αν δείτε βιντεακια στο YouTube έχει ταινία διπλής όψης το τηλέφωνο, έτσι είναι από το εργοστάσιο με αυτό τον τρόπο είναι κολλημένο στο service το ξεκολανε και το ξανά κολλάνε με τον ίδιο τρόπο για αυτό δεν έχει βίδες πουθενά. Οντως, ενα απλo search -> s6 edge disassembly στο youtube ειναι αρκετο για να το διαπιστωσεις. Αραγε μετα απο 2-3 χρονια αν το κινητο εχει χρησιμοποιηθει αρκετα, θα ανοιξει απο μονο του? ή κραταει καλα η κολα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Οντως, ενα απλo search -> s6 edge disassembly στο youtube ειναι αρκετο για να το διαπιστωσεις. Αραγε μετα απο 2-3 χρονια αν το κινητο εχει χρησιμοποιηθει αρκετα, θα ανοιξει απο μονο του? ή κραταει καλα η κολα? θα κρατάει σίγουρα καλά γιατί τώρα που στεγνωσε έγινε βράχος δεν νομίζω να καταλάβει κανείς την αλλαγή οθόνης,πιστευω οτι με καποιο θερμοπιστολο ξεκολανε την οθόνη, τέλεια δουλειά από το service της Θεσσαλονίκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 αντε τι θα γινει με την Μ? τελευταιο 10ημερο του μηνα διανυουμε :P Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts