vag74 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εχω διαβασει οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη προκαλει drain στην μπαταρια,.Εχεις παρατηρησει εσυ κατι τετοιο Βαγγελη; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση Πάνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση Πάνο Αυτο εκανα σημερα. περιμενω μια βελιτωση.Το θεμα μου δν ειναι η αναμονη.Αλλα πινει οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. εσυ ειδες διαφορα με αυτα? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αυτο εκανα σημερα. περιμενω μια βελιτωση.Το θεμα μου δν ειναι η αναμονη.Αλλα πινει οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. εσυ ειδες διαφορα με αυτα? Οταν ειναι ανοιχτη η οθονη την ζημια δεν στην κανουν οι εφαρμογες που τρεχουν απο πισω.Οποτε μην ψαχνεσαι τσαμπα.Μονο με κανα root,κερνελ κτλ. ισως δεις διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Αυτο εκανα σημερα. περιμενω μια βελιτωση.Το θεμα μου δν ειναι η αναμονη.Αλλα πινει οταν ειναι ανοιχτη η οθονη. εσυ ειδες διαφορα με αυτα? Έχει και την ώρα που είναι ανοιχτή η οθόνη βελτίωση,βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο το πως δουλεύεις τη συσκευή,φωτεινότητα,games κτλ.Το s6 έχει μια πολύ φωτεινή οθόνη και αν είχε συνηθίσει κάποιος να την δουλεύει στο 50% auto με το παλιό του smartphone στο s6 αυτή η ρύθμιση θα είναι μεγαλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλησπερα και Χρονια Πολλα.Μπορει να μην καταλαβαινω Χριστο απο αυτα που λεει αλλα απο αυτα που βλεπω ειναι σιγουρο οτι οταν θα βγει η επισημη εκδοση Marshmallow 6.0 θα ειναι σαν να πηραμε καινουργιο smartphone.Δειτε το συγκριτικο και θα καταλαβετε. s6 edge με εκδοση 6.0beta vs s6 edge με εκδοση 5.1.1.Το multitasking νομιζω κανει μπαμ οτι εφτιαξε σε μεγαλο βαθμο οπως επισης και τα διαφορα χαζα lag διορθωθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Λοιπόν όποιος θέλει την beta μην την κατεβάσει και την φλασαρει μέσω odin γτ γράφει ο knox. Μόνο μέσω οτα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η ασπριλα στη Notification Center ειναι άθλια οπως ειδα στο video :mad: Ελπίζω να γίνεται να αλλάξουμε χρωμα. Απορώ τι πίνουν οι Κορεατες :wacko: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μονο αν αλλαξεις θεμα αλλαζει η ασπριλα...Πραγματικα την θεωρω πολυ κακογουστη...οπως και τα εικονιδια που εχουν το μπεζ περιγραμμα. Κατα τα αλλα την φοραω απο το πρωι και περα απο αυτα τα 2 βλεπω πως θα ανεβασει πολυ το κινητο. Πιο γρηγορο,πιο ευκολες ρυθμισεις,με περισσοτερες επιλογες και με αερα ανανεωσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Η αλήθεια είναι ότι πάει αερατα πλέον. Όλα δουλεύουν ωραία όπως πρέπει. Και τα animations όμορφα. Θέμα έβαλα Android 6 που είναι σαφώς καλύτερο Edited December 28, 2015 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους ... Εβαλα και εγω την νεα rom δεν εχω βρει ακομα κατι αρνητικο ολα οκ........ Ξερει κανεις πως φευγει απο την μπαρα ειδοποιησεων το εικονιδιο της εφαρμογης galaxy beta program????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους ... Εβαλα και εγω την νεα rom δεν εχω βρει ακομα κατι αρνητικο ολα οκ........ Ξερει κανεις πως φευγει απο την μπαρα ειδοποιησεων το εικονιδιο της εφαρμογης galaxy beta program????? Πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές κάνε διακοπή. Αλλά μπες και στην εφαρμογή πριν να κλείσεις ειδοποιήσεις. Απλά μετά από reboot θα στο ξαναβγαλει. Οπότε το ξανακάνεις Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές κάνε διακοπή. Αλλά μπες και στην εφαρμογή πριν να κλείσεις ειδοποιήσεις. Απλά μετά από reboot θα στο ξαναβγαλει. Οπότε το ξανακάνεις Ααααα μπραβο τωρα μαλιστα........ Σευχαριστω πολυ για την βοηθεια ........ καλες γιορτες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 εχετε παρατηρησει με χρηση καποιου launcher (πχ NOVA) να πηγαινει καλυτερα η χειρότερα? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) εχετε παρατηρησει με χρηση καποιου launcher (πχ NOVA) να πηγαινει καλυτερα η χειρότερα? Λάθος topic. Για το απλο το s6 ήθελα να γράψω. Εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ τον tw της Samsung. Σχεδόν πάντα με nova είμαι. Την έχω από νωρίς το πρωί. Κάπως πιο ομαλά τα πράγματα αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου. Είναι νωρίς ακόμα για να απαντήσω.. Edited December 28, 2015 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 αυτο το ειδατε; http://www.gsmarena.com/android_601_promises_a_major_usability_update_for_samsungs_edge_devices-news-15744.php αν καποιος εχει περασει την 6 μπορει να μας πει αν ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 αυτο το ειδατε; http://www.gsmarena.com/android_601_promises_a_major_usability_update_for_samsungs_edge_devices-news-15744.php αν καποιος εχει περασει την 6 μπορει να μας πει αν ισχυει; η beta ειναι 6.0 και οχι 6.0.1. οποτε ουτε εμεις τα εχουμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomkam79 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 α, οκ. ευχαριστω. φαινεται αρκετα ενδιαφερον παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 τελικά ο Sony η ο Samsung αισθητήρας είναι ο καλύτερος στη φωτογραφική μηχανή.?έχω ll οπότε isocell και όχι ixmor Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλημερα και χρονια πολλα συμφορουμιτες. Μπορειτε να μου πειτε που βρισκω την mac address του wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 τελικά ο Sony η ο Samsung αισθητήρας είναι ο καλύτερος στη φωτογραφική μηχανή.?έχω ll οπότε isocell και όχι ixmor απο ο,τι φαινεται στις συγκρισεις ο σονυ υπερτερει αρκετα. Δες τις τελευταιες σελιδες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414879&page=10 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Κάτι διάβασα ότι στην 6 beta έχουν φτιάξει κατά πολύ τον isocell . Αλλά δεν δοκίμασα ακόμα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Κάτι διάβασα ότι στην 6 beta έχουν φτιάξει κατά πολύ τον isocell . Αλλά δεν δοκίμασα ακόμα Δεν έχω sony τώρα για να συγκρίνω αλλά ο isocell στην 6 είναι κατά πολύ καλύτερος από την 5.1.1,μάλλον η Samsung έχει γράψει το software για τον isocell,βλέπω την κάμερα στα ίδια επίπεδα με το g4 Edited December 29, 2015 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δεν έχω sony τώρα για να συγκρίνω αλλά ο isocell στην 6 είναι κατά πολύ καλύτερος από την 5.1.1,μάλλον η Samsung έχει γράψει το software για τον isocell,βλέπω την κάμερα στα ίδια επίπεδα με το g4 αν το s7 βγει με isocell τοτε θα απογειωθει στα πολυ κοντα... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Μαλλον με isocell θα βγει το s7..... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Παιδια κανα κολπο να κραταει παραπανω η μπαταρια? Ουτε μερα.... με το z3 compact ηταν πολυ καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts