Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η σάμσουνγκ βελτίωσε και διόρθωσε αρκετά αλλά το multitasking το έβαλε πάλι σε 2η μοίρα. Σου λέει θα το φτιάξει στο s7 και μετά θα το διορθώσει στα προηγούμενα μοντέλα. Η τακτική της είναι ίδια κάθε φορά. Παρότι είναι πρώιμη έκδοση ρολλάρει ωραία.:D

Εγω πάντως με dolphin πολυ σπάνια να εχω reload.

Τον άθλιο chrome και stock browser της Samsung ουτε μια φορα τα χρησιμοποίησα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάω να γίνω και γω beta tester

Μπα εγω απέχω.:p

Ήδη ειμαι beta tester σε iOS και Windows 10 εδω και ενα τετράμηνο.

Δεν γίνομαι της Samsung εξισου να εχω ενα τρίτο μεγαλύτερο πονοκέφαλο :lol:

Εγω πάντως με dolphin πολυ σπάνια να εχω reload.

Τον άθλιο chrome και stock browser της Samsung ουτε μια φορα τα χρησιμοποίησα.

Αλεξ, δεν ειναι λυση αυτη, στο Ζ3c δεν εκανε ποτε και εδω κανει συνεχεια, ειναι τραγικο..εμενα απλα με ενοχλει η καθυστερηση, οχι κατι αλλο, ομως ειναι βλακεια τους.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μπα εγω απέχω.:p

Ήδη ειμαι beta tester σε iOS και Windows 10 εδω και ενα τετράμηνο.

Δεν γίνομαι της Samsung εξισου να εχω ενα τρίτο μεγαλύτερο πονοκέφαλο :lol:

Περισσότερο δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω! Κι εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι.. υπομονή μέχρι να βγεί η επίσημη..:)

Εγώ τα βιάζομαι αυτά χαχα

Απλά η σαμμυ στην υλοποίηση του software είναι απλά τραγική. Δεν πρόκειται να φτιαχτεί σε μας το memory leak. Ένα root άμα κάνω η λύση είναι στο xda και πολύ απλή. Πέρυσι πήρα το note 4 και εκείνο είχε τραγικά bugs που φτιάχτηκαν μετά από 7 8 μήνες από την κυκλοφορία του. Το ίδιο θα γίνει και εδώ. Θα βγουν τα επόμενα μοντέλα και κάποια στιγμή που θα τα χουμε πουλήσει θα αξιωθει να το φτιάξει

Δημήτρης

Ρε παιδιά τι να λέμε. Πάνω από 3-4 εφαρμογές δεν κρατάει στη μνήμη. Τουλάχιστον είναι γρήγορο όταν τις ξανανοιγει. Με τα Nexus 5 &7 οι εφαρμογές μένουν στην μνήμη για μέρες. Αν δεν φτιάξει με το Android 6 αυτό εγώ θα το στείλω το δικό μου.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία!

@Nikos_Mpl @amanwithaplan ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :)

Παρατήρησα τελικά ότι το θέμα αφορά το συγχρονισμό των επαφών. Οι επαφές είναι σε Outlook account και κάθε φορά που γίνεται συγχρονισμός, οι επαφές χάνονται από την πλαϊνή οθόνη. Οπότε, τις έβαλα στο κινητό σαν αρχείο και μετά θα κάνω διαχωρισμό από το account και θα σταματήσω τον αυτόματο συγχρονισμό στις επαφές. Δοκίμασα ήδη αυτόν τον τρόπο και είδα ότι λειτουργεί.

η 6 beta γραφει ιστορια.δεν περιμενα ποτε οτι θα δω 1.2 γιγα ελευθερη μνημη στο s6 μου,το δαχτυλικο αποτυπωμα σφαιρα και το playstore να κυλαει ομαλα!! Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

η 6 beta γραφει ιστορια.δεν περιμενα ποτε οτι θα δω 1.2 γιγα ελευθερη μνημη στο s6 μου,το δαχτυλικο αποτυπωμα σφαιρα και το playstore να κυλαει ομαλα!!

Καλά δούλεψε το μερικές μέρες και θα δεις ότι θα πέσει.. έχει φτιάξει πάρα πολύ η αίσθηση του σκρολ παντού. Ακομα και στο φουμπου πάει βούτυρο. Αντε να δούμε και αυτονομία τι θα κάνει αλλιώς θα ξεκινήσω πειράματα με τα bloatware και τα services

Δημήτρης

δε χρειαστηκε μερες,ηδη εχω ενα 700αρι ελευθερο.το περιεργο ειναι στις ρυθμισεις της μπαταρίας. οταν μπαινεις στο μενου εχει τη βελτιστοποιηση της σαμσουνγκ.αν πατησεις στη χρηση μπαταριας και μετα περισσοτερα εμφανιζεται η βελτιστοποιηση της marsmallow.η οποια ειναι πολυ ζορικη,τα έχει ολα σε βελτιστοποιηση,επαφες μηνυματα,ρολοι τα παντα.εγω απενεργοποιησα της σαμσουνγκ και σε αυτη της google εβγαλα τα σημαντικα οπως ρολοι,μηνυματα,gmail,viber,καιρος και τετοια

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Λογικα αμα παει καλά η δοκιμαστική έκδοση βλέπω σε κανα μήνα να βγαίνει η επίσημη.

Αλλα εγω Φλεβαρη-Μαρτη θα την περάσω διοτι όλο και κάποιο bug fix update θα βγει λίαν συντόμως μετα την πρώτη 6 έκδοση.:p

Samsung rules!

η 6 beta γραφει ιστορια.δεν περιμενα ποτε οτι θα δω 1.2 γιγα ελευθερη μνημη στο s6 μου,το δαχτυλικο αποτυπωμα σφαιρα και το playstore να κυλαει ομαλα!!

τετοια λεγε μου και θαναι το 1ο κινητο που θα κρατησω χρονο!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

τετοια λεγε μου και θαναι το 1ο κινητο που θα κρατησω χρονο!

για τη μνημη βιαστηκα να μιλησω,ειναι σταθερα στο 70 με 80%,αλλα σε ολα τα υπολοιπα εχει γινει αλλο τηλεφωνο.σφαιρα ανοιγουν τα παντα,ομαλη κινηση παντου και η μπαταρια πεφτει πιο αργα στη χρηση.με κλειστη οθονη εννοειται πως το βρισκιεις μετα απο ωρες εκει που το αφησες.και ακομα ειναι beta

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

για τη μνημη βιαστηκα να μιλησω,ειναι σταθερα στο 70 με 80%,αλλα σε ολα τα υπολοιπα εχει γινει αλλο τηλεφωνο.σφαιρα ανοιγουν τα παντα,ομαλη κινηση παντου και η μπαταρια πεφτει πιο αργα στη χρηση.με κλειστη οθονη εννοειται πως το βρισκιεις μετα απο ωρες εκει που το αφησες.και ακομα ειναι beta

εννοεις οτι δεν κανει reload? Εγω προσωπικα δεν εχω θεμα να κραταει και 80% απο τη ραμ αρκει να μην λαγκαρει και να μην ξαναφορτωνει εφαρμογες συνεχεια..

μεχρι 4 εφαρμογες που ετυχε να δουλεψω δεν τις εκανε reload.παντως λαγκ επισημα τελος.παντου ολα ομαλα και τα animations καινουρια και πολυ σμουθ

αλλα μου εβγαλαν τον καιρο απο την οθονη κλειδωματος:mad::mad:

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Εγώ στο είπα ότι βιαστηκες. Γενικα έχει δώσει άλλον αέρα στο κινητό. Πάει βούτυρο παντού. Μπαταρία ακόμα με μια φόρτιση είμαι δεν τελείωσε. Ελπίζω στην κανονικη έκδοση να την βγάλει ακόμα καλύτερη και όχι να την χαλάσει

Δημήτρης

Παιδιά αξίζει τον κόπο να την περασουμε; Το σκέφτομαι και εγώ αλλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα μπορώ να τη δουλεύω καθημερινά χωρις ιδιαιτερο προβλημα...όχι απλά για δοκιμή, δεν έχω τη διάθεση να βάζω και να βγάζω...υπάρχουν bugs, και αν ναι, είναι σημαντικα;

Δουλεύει άριστα το κινητό. Τώρα bugs δεν ξέρω αν έχει. Σε ότι έχω κάνει δουλεύει μια χαρά. Το θέμα είναι ότι η μπαταρία δεν διορθώθηκε καθόλου και μου χει σπάσει τα νεύρα. Χτες ξεμεινα έξω που ήμουν και είχα ξενερώσει γτ δεν είχα ούτε τηλ να κάνω. Πρέπει να επέμβω πιο μέσα. Αυτό το πράγμα από το 50% και κάτω να την πίνει έτσι δεν μπορώ να το εξηγήσω. Από 100 μέχρι 50 βγάζω και 2 και 2.30 ώρες. Από κει και κάτω είναι λες και τελείωσε.
Δημήτρης

Δουλεύει άριστα το κινητό. Τώρα bugs δεν ξέρω αν έχει. Σε ότι έχω κάνει δουλεύει μια χαρά. Το θέμα είναι ότι η μπαταρία δεν διορθώθηκε καθόλου και μου χει σπάσει τα νεύρα. Χτες ξεμεινα έξω που ήμουν και είχα ξενερώσει γτ δεν είχα ούτε τηλ να κάνω. Πρέπει να επέμβω πιο μέσα. Αυτό το πράγμα από το 50% και κάτω να την πίνει έτσι δεν μπορώ να το εξηγήσω. Από 100 μέχρι 50 βγάζω και 2 και 2.30 ώρες. Από κει και κάτω είναι λες και τελείωσε.

κανενα software δεν μπορει να αλλαξει την πραγματικοτητα.και αυτη ειναι οτι εχουμε μια συσκευη με ισως τον πιο δυνατο 8πυρηνο επεξεργαστη,μια οθονη πανεμορφη αλλα ειναι 1440x2560 και αυτα πρεπει να τροφοδοτουνται απο μια μικρη 2600 μπαταρια.το μονο που μπορει να βελτιωθει ειναι το stand by με σβηστη οθονη και αυτο στην 5.1.1 αγγιξε το ιδανικο.προσωπικα εχω δει μετα απο 13 ωρες αχρησιμοποιητο με wifi ανοικτο να εχει χασει μονο 1%.

οσον αφορα τα bugs,κατι παιζει με το playstore δεν σε αφηνει να αγορασεις κατι,μονο δωρεαν εφαρμογες

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Ετσι ειναι μαγικά κόλπα δεν εχει για αύξηση μπαταρίας.

Σε τέτοιες οθόνες σε διάσταση και ανάλυση θελει 2900-3000 μπαταρια minumum.

Ας ελπίσουμε να της κόψει της Samsung στο s7 edge να ειναι εστω πολυ ελαφριά πιο παχύ αλλα να βάλει μια 3000 μπαταρια.

Και εγω στο δικό μου εως το 50% καταναλώνει νορμαλ.

Απο 50%και κατω περισσότερο και γρηγορότερα.

Επίσης πρεπει να μας αφήνει να διαγράφουμε third party εφαρμογες.

Ουτε μια εφαρμογή δεν μας αφήνει.

Απαράδεκτο.

Και στα Sony εχει μπόλικες τρίτες αλλα σε αφήνει να διαγράψεις πολλές εξ αυτών που δεν τις θες η χρησιμοποιείς.

Δεν αρκεί ο TW να γίνει ελαφρύς,που ειναι μπορω να πω σε αρκετα ικανοποιητικά επιπεδα,αλλα να σε αφήνει να διαγράψεις οτι δεν θες εύκολα και απλά.

Δεν φτάνει που εχω στην μάπα της Google-Sammy bloatware αλλα να εχω και τρίτα παει πολυ να μην μπορω να τις σουτάρω.

Edited by alextrela

Ετσι ειναι μαγικά κόλπα δεν εχει για αύξηση μπαταρίας.

Σε τέτοιες οθόνες σε διάσταση και ανάλυση θελει 2900-3000 μπαταρια minumum.

Ας ελπίσουμε να της κόψει της Samsung στο s7 edge να ειναι εστω πολυ ελαφριά πιο παχύ αλλα να βάλει μια 3000 μπαταρια.

Και εγω στο δικό μου εως το 50% καταναλώνει νορμαλ.

Απο 50%και κατω περισσότερο και γρηγορότερα.

Επίσης πρεπει να μας αφήνει να διαγράφουμε third party εφαρμογες.

Ουτε μια εφαρμογή δεν μας αφήνει.

Απαράδεκτο.

Και στα Sony εχει μπόλικες τρίτες αλλα σε αφήνει να διαγράψεις πολλές εξ αυτών που δεν τις θες η χρησιμοποιείς.

Δεν αρκεί ο TW να γίνει ελαφρύς,που ειναι μπορω να πω σε αρκετα ικανοποιητικά επιπεδα,αλλα να σε αφήνει να διαγράψεις οτι δεν θες εύκολα και απλά.

Δεν φτάνει που εχω στην μάπα της Google-Sammy bloatware αλλα να εχω και τρίτα παει πολυ να μην μπορω να τις σουτάρω.

Package disabler pro χωρίς root και κανείς ότι θέλεις στο bloatware

Package disabler pro χωρίς root και κανείς ότι θέλεις στο bloatware

Εχω διαβασει οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη προκαλει drain στην μπαταρια,.Εχεις παρατηρησει εσυ κατι τετοιο Βαγγελη;

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)