Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΡΙΝ την περασεις κανε factory reset ΚΑΙ wipe cache data.

περνα την και μετα ξανακανε και τα 2 παλι και πες μας.

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και σε μενα τα ιδια, ειχε πρωτα btu περασα xeu αλλα παροτι εκανα και πριν και μετα επαναφορα και wipe cache παραμενει το csc btu......

Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς τι παίζει με κάτι μπλε τελιτσες που εμφανίζονται στην μπροστά κάμερα σε χαμηλό φωτισμό?

Στείλτο στη σαμσουνγκ για αλλαγή μπροστινή κάμερας. Γνωστό πρόβλημα. Είναι Καμμένα υποπιξελ

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να γευτούμε τον γαλαξία στην edge εκδοχη του:D

Έφυγε παραγγελία απο Amazon που έκανα το πρωί και την επόμενη εβδομάδα με το καλό θα παραλαβουμε:p

Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάνει.

Hello,

We thought you'd like to know that ELITEGSM dispatched your item(s). Your order is on the way, and can no longer be changed. If you need to return an item or manage other orders, please visit Your Orders on Amazon.co.uk.

Your estimated delivery date is:

Friday, September 04, 2015 -

Thursday, September 10, 2015

Track your package Your order was sent to:

Greece

Your item(s) is (are) being sent by DHL. Your tracking number is 64******

Depending on the delivery method you chose, it's possible that the tracking information might not be visible immediately. Learn more about Tracking.

Delivery Information

Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB SIM-Free Smartphone - Green

Sold by ELITEGSM

£449.99

Item Subtotal: £449.99

Postage & Packing: £0.00

Total: £449.99

Paid by Visa: £449.99

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα πρασινάκι, αλλά δεν το έχω δει από κοντά... είχα χρυσό, και μαύρο, αλλά πράσινο ακόμα δεν πέρασε απο τα χέρια μου.... το έχει κανείς? είναι έντονο χρώμα ή είναι σκούρο πράσινο και πρασινίζει στο φως περισσότερο? δεν βγάζω άκρη με τα youtube
technoholic maniac reviewer

Στείλτο στη σαμσουνγκ για αλλαγή μπροστινή κάμερας. Γνωστό πρόβλημα. Είναι Καμμένα υποπιξελ

Όντως από τι είδα είναι πάρα πολλά που έχουν αυτό το πρόβλημα.

Δεν νομίζω να είναι δύσκολη η επέμβαση.

Εμένα στην αρχή ήταν οκ και εχθές το βράδυ εμφανίστηκαν 3 τελιτσες.

Edited by cocous

Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς τι παίζει με κάτι μπλε τελιτσες που εμφανίζονται στην μπροστά κάμερα σε χαμηλό φωτισμό?

Πως το ελεγχω αυτο; Για πες λεπτομερειες; Που ειναι αυτες οι μπλε τελιτσες;

Samsung S21 Ultra

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να γευτούμε τον γαλαξία στην edge εκδοχη του:D

Έφυγε παραγγελία απο Amazon που έκανα το πρωί και την επόμενη εβδομάδα με το καλό θα παραλαβουμε:p

Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάνει.

Hello,

We thought you'd like to know that ELITEGSM dispatched your item(s). Your order is on the way, and can no longer be changed. If you need to return an item or manage other orders, please visit Your Orders on Amazon.co.uk.

Your estimated delivery date is:

Friday, September 04, 2015 -

Thursday, September 10, 2015

Track your packageYour order was sent to:

Greece

Your item(s) is (are) being sent by DHL. Your tracking number is 64******

Depending on the delivery method you chose, it's possible that the tracking information might not be visible immediately. Learn more about Tracking.

Delivery Information

Samsung Galaxy S6 Edge 32 GB SIM-Free Smartphone - Green

Sold by ELITEGSM

£449.99

Item Subtotal:£449.99

Postage & Packing:£0.00

Total:£449.99

Paid by Visa:£449.99

Δέχεται κανονικά την κάρτα πλέον για αγορές το Amazon?

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πως το ελεγχω αυτο; Για πες λεπτομερειες; Που ειναι αυτες οι μπλε τελιτσες;

Ανοιγεις μπροστα καμερα σε πολυ σκοτεινο δωματιο και αν εχει προβλημα θα το δεις.

Δες εδω αλλα αν ψαξεις θα δεις οτι γινεται μεγαλος ντορος γι αυτο το θεμα. Το εχει αντιμετωπισει παρα πολυς κοσμος.

http://forum.xda-developers.com/tmobile-galaxy-s6/help/blue-dots-facing-camera-defect-t3078689

Το κακο ειναι οτι πρεπει να ανοιχτει το κινητο και με φοβιζει λιγο αυτο.

Συν οτι πρεπει να πληρωσω και μεταφορικα πηγαινε ελα ενω στην LG δεν πληρωνες τιποτα.

Γενικα τι λει το service στην Smartec? Ειναι καλοι?

Edited by cocous

Ανοιγεις μπροστα καμερα σε πολυ σκοτεινο δωματιο και αν εχει προβλημα θα το δεις.

Δες εδω αλλα αν ψαξεις θα δεις οτι γινεται μεγαλος ντορος γι αυτο το θεμα. Το εχει αντιμετωπισει παρα πολυς κοσμος.

http://forum.xda-developers.com/tmobile-galaxy-s6/help/blue-dots-facing-camera-defect-t3078689

Συν οτι πρεπει να πληρωσω και μεταφορικα πηγαινε ελα ενω στην LG δεν πληρωνες τιποτα.

Σούπερ είναι αρκεί να υπάρχει το ανταλλακτικό για να μην σε καθυστερησουν

Σούπερ είναι αρκεί να υπάρχει το ανταλλακτικό για να μην σε καθυστερησουν

Οποτε να μην ανησυχω?

Πολυ με φοβιζει ρε συ.

Να μου πεις αν ηθελες να αλλαξεις μπαταρια?

Τι να πω. Παντως τωρα εμφανιστηκε το ρημαδι, δεν το ειχε.

Και να πω την αληθεια δεν το βλεπεις ευκολα διοτι και λιγο φως να εχει εξαφανιζονται οι κουκιδες. Αλλα και ετσι δεν μπορω να το αφησω. Μονο με την ιδεα με ενοχλει.

Οποτε να μην ανησυχω?

Πολυ με φοβιζει ρε συ.

Και να πω την αληθεια δεν το βλεπεις ευκολα διοτι και λιγο φως να εχει εξαφανιζονται οι κουκιδες. Αλλα και ετσι δεν μπορω να το αφησω. Μονο με την ιδεα με ενοχλει.

Πάρε αύριο και ρώτα για το ανταλλακτικό να δεις αν υπάρχει.

Πάρε αύριο και ρώτα για το ανταλλακτικό να δεις αν υπάρχει.

Θα παρω ναι. Αλλα θα το στειλω Δευτερα ςστε να μην μεινω Σ/Κ χωρις τηλ. Οποτε πιστευω ως την Παρασκευη θα το εχω πισω.

Δεν μου βγαζει κατι ευτυχως :happy:

Samsung S21 Ultra

Δεν μου βγαζει κατι ευτυχως :happy:

Και γω ρε συ το ειχα κοιταξει στην αρχη διοτι ειχα διαβασει γι αυτο και λεω ενταξει. Και μετα απο ενα μηνα και κατι που το εχω μου το εμφανισε.

Ειναι καποιοι που ειπανε οτι εφτιαξε με format αλλα το βλεπω πολυ χλωμο.

Και γω ρε συ το ειχα κοιταξει στην αρχη διοτι ειχα διαβασει γι αυτο και λεω ενταξει. Και μετα απο ενα μηνα και κατι που το εχω μου το εμφανισε.

απο την εφαρμογη phone info ποια ημερομηνια ειναι φτιαγμενο το κινητο;

Samsung S21 Ultra

Δέχεται κανονικά την κάρτα πλέον για αγορές το Amazon?

Με κάρτα εξωτερικού την έκανα την αγορά μέσω φιλικού προσώπου που διαμένει και εξωτερικό.

Ελληνική δοκίμασα πριν κανα 10ημερο στο γερμανικό Amazon και έφαγα άκυρο.

Οποτε να μην ανησυχω?

Πολυ με φοβιζει ρε συ.

Σε κυνηγάει η γκαντεμιά ρε φίλε. Και με το g4 και τώρα με αυτό.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Κι εμενα εμφανιστηκαν οι μπλε τελιτσες στο απλο s6(ποσταρα και στο αντιστοιχο θεμα) και ειναι αρκετες και εμφανεστατες. Παρασκευη θα το παω στη microtech, εκει με συστησε ο εκπροσωπος της Samsung να το παω για Θεσσαλονικη.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Αυτό τώρα το πρόσεξες η από την αρχή ήταν και δεν του έδωσες σημασία η στην πορεία στο έβγαλε;

Τι να πω, τέτοια γκαντεμιά δεν υπάρχει.

σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα πρασινάκι, αλλά δεν το έχω δει από κοντά... είχα χρυσό, και μαύρο, αλλά πράσινο ακόμα δεν πέρασε απο τα χέρια μου.... το έχει κανείς? είναι έντονο χρώμα ή είναι σκούρο πράσινο και πρασινίζει στο φως περισσότερο? δεν βγάζω άκρη με τα youtube

Εξ αρχής απέρριψα λευκό και χρυσό.

Αρα έμεινε μαύρο και πρασινο και επέλεξα το δεύτερο λόγο ότι μου αρέσει το διαφορετικό από τα κλασικά:p

Εξ ου,cyan στο m8,silver green στο z3 αν και προτιμούσα το copper και πάει λέγοντας.

Αν και το μαυρο το έβρισκα 20 λίρες πιο κάτω προτίμησα το πράσινο που είναι σκούρο όπως βλέπω σε φωτός,οχι ανοιχτο που δεν θα το επέλεγα.

ΥΓ: κυκλοφορούν και skin για αλλαγή χρώματος με λίγα χρήματα.

Edited by alextrela

Κι εμενα εμφανιστηκαν οι μπλε τελιτσες στο απλο s6(ποσταρα και στο αντιστοιχο θεμα) και ειναι αρκετες και εμφανεστατες. Παρασκευη θα το παω στη microtech, εκει με συστησε ο εκπροσωπος της Samsung να το παω για Θεσσαλονικη.

Το δικό μου το s6, μόλις το έλεγξα και δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα του δικού σου. Πότε το πήρες και μετά από πόσο καιρό σου το έκανε;

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Σε κυνηγάει η γκαντεμιά ρε φίλε. Και με το g4 και τώρα με αυτό.

Άστα να πάνε. Αλλά λίγο που είδα είναι πολύ εύκολο στην αντικατάσταση της.

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)