Te_salat Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Ορίστε και μια φώτο απο την μπαταρία [ATTACH]63432[/ATTACH] Ποτέ μην κοιτάς την κατανάλωση με βάση ενδιάμεσα ποσοστά γιατί δεν είναι γραμμική. Μπορεί από το 60% ως το 20 να σου δώσει περισσότερη η λιγότερη ώρα οθόνης από το 100% ως το 60. Να το τσεκάρεις όταν πάει απο το 100 στο 5%. Τελικά η Samsung είναι αδιορθωτη. Ενδιαφέρεται μόνο για τους χρήστες που δεν αντιλαμβανονται τα λαγκ και εντυπωσιάζονται από άχρηστες δυνατότητες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορεί να βγάλει συσκευή χωρίς λαγκ. Όπως κάνει η HTC για παράδειγμα. Η αιτία βρίσκεται στην αδιαφορία και στις χαζές περιττές δυνατότητες των εφαρμογών της. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Τιιιι, δε το είχες δει ακόμα :) Απαράδεκτος φίλε! :) Όντως η οθόνη είναι μοναδική όπως και το στυλ του βέβαια. αμα εχεις hyundai ε δεν πας σε αντιπροσωπια της ferrari :lol: απιστευτο φιλε!αφου λεω να δωσω το seat της γυναικας να το χτυπησω!ασε που αυτο δεν εχει ασφαλεια τελη κυκλοφοριας κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλημερα παιδια.Ας μου απαντησουν καποιοι που γνωριζουν.Μου ηρθε το update στην 5.1.1 εσεις κανατε hard reset πριν και μετα αφου περαστηκε η αναβαθμιση η οπως ηταν μεσω ΟΤΑ την κανατε χωρις να χασετε τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλημερα παιδια.Ας μου απαντησουν καποιοι που γνωριζουν.Μου ηρθε το update στην 5.1.1 εσεις κανατε hard reset πριν και μετα αφου περαστηκε η αναβαθμιση η οπως ηταν μεσω ΟΤΑ την κανατε χωρις να χασετε τιποτα; Εκανα hard reset πριν την περασω αλλα μετα την αναβαθμιση ξεχασα να ξανακανω! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Εκανα hard reset πριν την περασω αλλα μετα την αναβαθμιση ξεχασα να ξανακανω! Διαφορα ειδες;Κατι για την μπαταρια λενε οτι εγινε καλυτερη σε αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Διαφορα ειδες;Κατι για την μπαταρια λενε οτι εγινε καλυτερη σε αυτονομια. Εγώ Hart reset δεν έκανα μιας και είχα στήσει το κινητό και βαριομουν να ξανακάνω πάλι τα ίδια από την αρχή. Παρόλα αυτά όμως το κινητό πετάει με την 5.1.1 και νομίζω πως και στην μπαταρία του είναι καλύτερο. Σίγουρα όχι χειρότερο. Πάντως καλό είναι να κάνεις Hart reset και πριν και μετά μιας και το update είναι μεγάλο. Αυτά από μένα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 (edited) Εγώ Hart reset δεν έκανα μιας και είχα στήσει το κινητό και βαριομουν να ξανακάνω πάλι τα ίδια από την αρχή. Παρόλα αυτά όμως το κινητό πετάει με την 5.1.1 και νομίζω πως και στην μπαταρία του είναι καλύτερο. Σίγουρα όχι χειρότερο. Πάντως καλό είναι να κάνεις Hart reset και πριν και μετά μιας και το update είναι μεγάλο. Αυτά από μένα. Καλημερα Νικο.Επισης και εγω βαριεμαι αλλα θα το κανω παλι Ηard reset 2η φορα η 1η ηταν με την ελευση της 5.1.1.Δεν θελω να εχω παιδικα θεματακια για αυτο θα προτιμησω clean install.Ποσα mb ειναι μεσω ΟΤΑ ενημερωτικα;Ετσι και αλλιως το update θα το κανω μεσω pc με smart switch ετσι και αλλιως. Edited August 5, 2015 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Διαφορα ειδες;Κατι για την μπαταρια λενε οτι εγινε καλυτερη σε αυτονομια. Υπαρχει αντιστοιχο topic boy! Εχω δει τεραστια διαφορα. Εκει που με 3g εβλεπα 2:30 ωρες max οθονη τωρα εχει παει στις 3:30 και με wifi χτυπαω 4:30 - 5! Μιλαω παντα για την ιδια χρηση στα ιδια μερη! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Υπαρχει αντιστοιχο topic boy! Εχω δει τεραστια διαφορα. Εκει που με 3g εβλεπα 2:30 ωρες max οθονη τωρα εχει παει στις 3:30 και με wifi χτυπαω 4:30 - 5! Μιλαω παντα για την ιδια χρηση στα ιδια μερη! Ναι το ξερω το topic για την μπαταρια το παρακολουθω.Μακαρι να εχει τοσο διαφορα οσο γραφεις αν και δεν εχω θεμα αφου ο φορτιστης του παει σφαιρα.Τωρα το στηνω απο την αρχη μολις του εκανα το Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Σου λεω τη διαφορα που ειδα εγω... Σε αλλους μπορει να μην υπαρχει, σε καμια περιπτωση δε θα κατσω να πω ψεματα ομως! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Άσχετο αλλά έχω μια απορία. Όταν ένα κινητό πιάνει 4g θα πρέπει να κάνει εγγραφή στο δίκτυο? Και αν ναι αυτό μπορεί να καθυστερήσει? Γνωρίζει κανένας? Διότι δεν ξέρω αν θυμάστε που έλεγα ότι δεν μπορώ να πιάσω πουθενά 4g και είχα δοκιμάσει και άλλη sim και την sim σε άλλο EDGE και σε άλλα s6 και δούλευαν μια χαρά εκτός του δικού μου. Μια μέρα δοκίμαζα με με ένα φίλο μου και αλλάξαμε τις κάρτες πάλι μπας και έφταιγε αλλά τίποτε. Αυτός έπιανε και με τις 2 κάρτες ενώ εγώ όχι. Το ίδιο και με έναν ξάδερφο που έχει s6 πάλι έκανε τα ίδια. Και εκεί που ήμουν έτοιμος να το πάω πίσω αφού για 7 μέρες δεν έπιανε με τίποτα ξαφνικά μια μέρα το βλέπω 4g αλλά δεν χάρηκα διότι το είχα δει κάνα δυο φορές και μετά πάλι έκανε τα ίδια. Όμως από εκείνη την μέρα και μετά ξεκολωθηκε να πιάνει και τώρα συνέχεια βρίσκει δίκτυο 4g για πλάκα. Αυτό πως το εξηγείται εσείς. Εγώ το μόνο που έκανα είναι να βγάζω και να βάζω τις sim μπας και έφταιγε αυτή και για να βγάλω συμπέρασμα. Συγνώμη αν σας ζαλισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th0d0ris2309 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορω να βρω το iron man theme limited edition? Αυτό με τις χρυσές λεπτομέρειες..στο XDA βρήκα μονο το απλο iron man theme που υπήρχε στο κατάστημα θεματων. [ATTACH][ATTACH]63468[/ATTACH][/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Σήμερα ήρθε ΟΤΑ σε ελληνική συσκευή η G925FXXU2POGP, που είναι η δεύτερη 5.1.1 που παίρνει, μάλλον σε αυτή αναφέρεται. Προς το παρόν πάει σφαίρα, τέλος τα redraw, για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παιδια εκατσε και σε μενα σκηνικο και τελικα πηρα το κινητο. Ειναι Αυστριακο με ΑΤΟ CODE. και 5.0.2. Update δεν έχει. Οταν το συνδεω με mac μου ανοιγει το smart switch αλλα δεν ξερω πως να κατεβασω. Αυτο το kies γιατι λεει οτι δεν ειναι συμβατο; Επισης λεω να περάσω άλλη Rom. Ποια χώρα πιστεύετε οτι αξίζει αν βάλω για να παίρνει τα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Παιδια εκατσε και σε μενα σκηνικο και τελικα πηρα το κινητο. Ειναι Αυστριακο με ΑΤΟ CODE. και 5.0.2. Update δεν έχει. Οταν το συνδεω με mac μου ανοιγει το smart switch αλλα δεν ξερω πως να κατεβασω. Αυτο το kies γιατι λεει οτι δεν ειναι συμβατο; Επισης λεω να περάσω άλλη Rom. Ποια χώρα πιστεύετε οτι αξίζει αν βάλω για να παίρνει τα update? Ξέρει κάποιος να βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Το kies και μένα έλεγε ότι δεν είναι συμβατό αλλά έκανε κανονικά αναβάθμιση. Αν και πάλι δεν δουλεύει καθόλου μπορείς να δοκιμάσεις το odin αλλά δεν ξέρω καθόλου αν υπάρχει για mac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Οκ μπορω να το συνδεσω σε windows για να περασω firmware. Ποιο προτεινετε ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Οκ μπορω να το συνδεσω σε windows για να περασω firmware. Ποιο προτεινετε ομως; Εγω θα δοκιμασω το σκανδιναβικο! Ειναι απο τα τελευταια και εχει μεγαλο changelist! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Εβαλα να κατεβαζω το btu... Λες να δοκιμασω το δικο σου; Ποιο ειναι ακριβως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Εβαλα να κατεβαζω το btu... Λες να δοκιμασω το δικο σου; Ποιο ειναι ακριβως; Μπες στο νημα του απλου S6 και πηγαινε 3 σελιδες πριν την τελευταια. Ενα παλικαρι εχει βαλει link απο sammobile! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Εγω θα δοκιμασω το σκανδιναβικο! Ειναι απο τα τελευταια και εχει μεγαλο changelist! Ποιο ειναι? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα ήρθε ΟΤΑ σε ελληνική συσκευή η G925FXXU2POGP, που είναι η δεύτερη 5.1.1 που παίρνει, μάλλον σε αυτή αναφέρεται. Προς το παρόν πάει σφαίρα, τέλος τα redraw, για να δούμε... Φιλε νομιζω για ελλαδα δεν εχει βγει ακομα το νεο update.και εγω ελληνικο εχω αλλα ακομα τιποτα.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Μολις το πηρα απο επιδοτηση και θελω να δω απο που ειναι (απο ποια χωρα). Εχει κανενα κωδικο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Μολις το πηρα απο επιδοτηση και θελω να δω απο που ειναι (απο ποια χωρα). Εχει κανενα κωδικο; Κατέβασε από play store το phone info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Εχει την 5.0.2 και λεει δεν υπαρχει αναβαθμιση διαθεσιμη. Θα το συνδεσω με το Smart switch. Επισης ειναι της telenor (οταν ανοιγει δειχνει το λογοτυπο της). Μπορω να κανω κατι για αυτο και να μην χασω την εγγυηση; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Γαλλικό το δικό μου και σήμερα πήρε και δεύτερο update στην είδη 5.1.1. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts