Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν το ήξερα. Γαλλικό το δικό μου και το εμφανίζει κανονικά.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Η βίντεο κλήση νομίζω πάντως ότι σε κινητά με ελληνικό firmware δε δουλεύει

Μια χαρά εμφανίζει σε ελληνικό firmware το εικονίδιο της βιντεοκλησης

Μια χαρά εμφανίζει σε ελληνικό firmware το εικονίδιο της βιντεοκλησης

Το ίδιο και εδώ. ...σε EUR GR το εμφανίζει κανονικά...

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Το είπα αυτό γιατί σταδιακά οι παροχοι θα μπλοκαρουν τη δυνατότητα βίντεο κλήσης,

και δε θα φαίνεται το εικονίδιο αλλά νομίζω υπάρχει ένα Θέμα στο xda π δίνει λύση

Παιδια καλησπερα , δυο ερωτησεις ... Η μια ειναι η εφαρμογη για το remote control συσκευων δεν ειναι προεγκατεστημενη;; Ποια εφαρμογη ειναι;

Και αν εχετε παρατηρησει υπερθερμανση της συσκευης; ευχαριστω

Unbox Your Phone

Παιδια καλησπερα , δυο ερωτησεις ... Η μια ειναι η εφαρμογη για το remote control συσκευων δεν ειναι προεγκατεστημενη;; Ποια εφαρμογη ειναι;

Και αν εχετε παρατηρησει υπερθερμανση της συσκευης; ευχαριστω

Όσο αφορά την υπερθέρμανση δεν υπάρχουν θέματα.

Όταν δεν έχεις καλό 3g και ζοριζεις εκεί το νιώθεις λίγο ζεστό.

Σε χρήση WiFi και 3g με νορμάλ σήμα δεν έχω τέτοια θέματα.

Ακριβώς ίδια θερμοκρασία με το νοτελι 4 έχω εγώ.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Όσο αφορά την υπερθέρμανση δεν υπάρχουν θέματα.

Όταν δεν έχεις καλό 3g και ζοριζεις εκεί το νιώθεις λίγο ζεστό.

Σε χρήση WiFi και 3g με νορμάλ σήμα δεν έχω τέτοια θέματα.

Ακριβώς ίδια θερμοκρασία με το νοτελι 4 έχω εγώ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Μηπως ξερεις για το remote ? Επισης το Alpha που εχω, εχει μια ρυθμιση εργαλειοθηκη νομιζω ,μια μικρη

σφαιρα στην οθονη με 4-5 συντομευσεις εφαρμογων ..αυτο δεν υπαρχει στο S6 edge ?

Unbox Your Phone

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Μηπως ξερεις για το remote ? Επισης το Alpha που εχω, εχει μια ρυθμιση εργαλειοθηκη νομιζω ,μια μικρη

σφαιρα στην οθονη με 4-5 συντομευσεις εφαρμογων ..αυτο δεν υπαρχει στο S6 edge ?

Για το remote η εφαρμογή είναι το peel smart remote και θα την βρεις στο galaxy apps (samsung store) :)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

καμια συμβουλη παιδια για τη βιντεο κληση? απο οσα διαβασα και σε αλλα φορουμ υπαρχουν και αλλοι με αυτο το προβλημα.απο οσο εμαθα εχω κλειδωμενο bootloder να ειναι αυτο το προβλημα? Edited by stolidi

Καλησπερίζω την παρέα... Ρε παιδιά

Στο s6 edge έχει κανείς θέμα με την περιστροφή οθόνης?

Έχω τρελαθεί δεν γυρίζει με ενεργοποιημένη την περιστροφή

Τη γίνεται 800€ κινητό και τέτοιο bug... Τι να πω από cosmote αγορασμένο

Και θέλει update για να δούμε πλήρης οθόνη.. Μήπως πρέπει να πάρουν ένα μάθημα οικορεατες

Να πάρουμε κινητο από Κίνα με τα μισά λεφτά και να φυσάει..!!

pit mykonos

Και θέλει update για να δούμε πλήρης οθόνη.. Μήπως πρέπει να πάρουν ένα μάθημα οικορεατες

Διάβασε πιο πίσω είχαν το ίδιο πρόβλημα και άλλα παιδιά.

:respect:

Διάβασε πιο πίσω είχαν το ίδιο πρόβλημα και άλλα παιδιά.

Μαλλον την πατησες σου καηκε o accelerometer sensor.Με τον fast charger το φορτιζεις;

Διαβασε εδω: http://www.androidauthority.com/galaxy-s6-edge-auto-rotate-issue-601429/

Ποοο ύστερα από αυτό που γράφουν στα σχόλια θα βάλω το γρήγορο φορτιστή στην άκρη!

Κάποιοι έχουν αλλάξει και 2 τηλέφωνα για αυτό το πρόβλημα. ..Major problem

technoholic maniac reviewer

Καλημέρα περιμένω και εγώ το edge αυτή την εβδομάδα.θα ήθελα να ρωτήσω αν το πρόβλημα με τον sensor έχει διορθωθεί?να φορτισω το τηλέφωνο με τον fast charger η οχι;

Σημερα το πηρα και εγω απο ΟΤΕ, και βλεπω οτι εχει τη OCV και δεν μου βγαζει αναβαθμιση, ειμαι πολυ πισω ε; εχει διαφορα με τις τελευταιες αναβαθμισεις; οχι οτι εχω παραπονο, ισα ισα αλλα απο περιεργια ρωταω...

Καλημέρα περιμένω και εγώ το edge αυτή την εβδομάδα.θα ήθελα να ρωτήσω αν το πρόβλημα με τον sensor έχει διορθωθεί?να φορτισω το τηλέφωνο με τον fast charger η οχι;

Άμα σου χαλάσει η εγγύηση θα στο καλύψει ,άρα μην αγχώνεσαι

Σημερα το πηρα και εγω απο ΟΤΕ, και βλεπω οτι εχει τη OCV και δεν μου βγαζει αναβαθμιση, ειμαι πολυ πισω ε; εχει διαφορα με τις τελευταιες αναβαθμισεις; οχι οτι εχω παραπονο, ισα ισα αλλα απο περιεργια ρωταω...

Διάβασε προσεκτικά τι πρέπει να κάνεις:

1. Κατέβασε από εδώ την τελευταία Ελληνική έκδοση firmware του S6 EDGE : http://forum.youmobile.org/downloads/?cat=88 Galaxy S6 Edge (SM-G925F) - (5.0.2) - Greece (EUR) (Είναι η τελευταία της πρώτης σελίδας) .. Κάνε extract (εξαγωγή) το αρχείο του Firmware.

2. Κατέβασε από εδώ το ODIN 3.10 http://odindownload.com/

3. Aπενεργοποίησε το κινητό σου και μετά βάλτο σε Download Mode (Πατάς ταυτόχρονα Home + Power + Volume Down buttons)

4. Κάνε extract (εξαγωγή) το Odin ZIP file και άνοιξε το αρχείο Odin v.3.10.6

5. Σύνδεσε με καλής ποιότητας καλώδιο USB (προτείνω αυτό της συσκευασίας) το κινητό σε θύρα USB του υπολογιστή σου. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το κουτάκι ID:COM γίνει ανοιχτό μπλε (ένδειξη ότι το κινητό αναγνωρίστηκε από το ODIN).

6. Κλικ στο κουτάκι ΑΡ , βρες και πρόσθεσε το αρχείο του Firmware.

7. To Αuto Reboot και το F Reset Time να είναι τσεκαρισμένα, το re-partition να μην είναι τσεκαρισμένο

8. Κλίκ στο Start και περιμένεις περίπου 7-10 λεπτά να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάνεις τίποτε από τα δεδομένα σου, ούτε SMS - MMS - επαφές, κλπ κλπ. Επίσης όλες οι εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες γίνονται update αμέσως μετά, δεν χάνεις καμία απολύτως.

Το κατέβασμα του αρχείου του Firmware είναι περίπου 1,53GB αλλά καθυστερεί πολύ να κατέβει (εμένα μου πήρε 11 συνεχόμενες ώρες και η γραμμή μου είναι αξιοπρεπέστατη 8άρα.

Από την στιγμή που θα έχεις κατεβασμένα τα 2 αρχεία (Firmware και ODIN), η διαδικασία είναι πανεύκολη και θα ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 30 λεπτά. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες βήμα - βήμα.

Πλέον θα παίρνεις όλες τις αναβαθμίσεις άμεσα και το σημαντικότερο, δεν γράφει το KNOX, οπότε δεν χαλάς την εγγύηση του κινητού σου .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , Θανάσης

Edited by apostolidisathan
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

Διάβασε προσεκτικά τι πρέπει να κάνεις:

1. Κατέβασε από εδώ την τελευταία Ελληνική έκδοση firmware του S6 EDGE : http://forum.youmobile.org/downloads/?cat=88 Galaxy S6 Edge (SM-G925F) - (5.0.2) - Greece (EUR) (Είναι η τελευταία της πρώτης σελίδας) .. Κάνε extract (εξαγωγή) το αρχείο του Firmware.

2. Κατέβασε από εδώ το ODIN 3.10 http://odindownload.com/

3. Aπενεργοποίησε το κινητό σου και μετά βάλτο σε Download Mode (Πατάς ταυτόχρονα Home + Power + Volume Down buttons)

4. Κάνε extract (εξαγωγή) το Odin ZIP file και άνοιξε το αρχείο Odin v.3.10.6

5. Σύνδεσε με καλής ποιότητας καλώδιο USB (προτείνω αυτό της συσκευασίας) το κινητό σε θύρα USB του υπολογιστή σου. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το κουτάκι ID:COM γίνει ανοιχτό μπλε (ένδειξη ότι το κινητό αναγνωρίστηκε από το ODIN).

6. Κλικ στο κουτάκι ΑΡ , βρες και πρόσθεσε το αρχείο του Firmware.

7. To Αuto Reboot και το F Reset Time να είναι τσεκαρισμένα, το re-partition να μην είναι τσεκαρισμένο

8. Κλίκ στο Start και περιμένεις περίπου 7-10 λεπτά να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάνεις τίποτε από τα δεδομένα σου, ούτε SMS - MMS - επαφές, κλπ κλπ. Επίσης όλες οι εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες γίνονται update αμέσως μετά, δεν χάνεις καμία απολύτως.

Το κατέβασμα του αρχείου του Firmware είναι περίπου 1,53GB αλλά καθυστερεί πολύ να κατέβει (εμένα μου πήρε 11 συνεχόμενες ώρες και η γραμμή μου είναι αξιοπρεπέστατη 8άρα.

Από την στιγμή που θα έχεις κατεβασμένα τα 2 αρχεία (Firmware και ODIN), η διαδικασία είναι πανεύκολη και θα ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 30 λεπτά. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες βήμα - βήμα.

Πλέον θα παίρνεις όλες τις αναβαθμίσεις άμεσα και το σημαντικότερο, δεν γράφει το KNOX, οπότε δεν χαλάς την εγγύηση του κινητού σου .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , Θανάσης

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Αν ειναι ευκολο να μου δωσεις αλλο link γιατι εχει προβλημα αυτο..

ακυρο τελικα, μπηκε

Edited by CHRISTOSTZANID

Παιδιά υπάρχει κάποια επιλογή στο κινητό για να απορριπτονται οι εισερχομενες κλήσεις στο κινητό? Σαν το μην ενοχλειται του ios.... απλά να έρχεται ειδοποίηση ποιος σε πήρε. ...

Εδώ η λειτουργία του μην ενοχλειται απλά βάζει το κινητό σε σιγαση αλλά πάλι χτυπάει. ... εγώ θέλω να κλείνει τη γραμμή ....

technoholic maniac reviewer

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!

Αν ειναι ευκολο να μου δωσεις αλλο link γιατι εχει προβλημα αυτο..

ακυρο τελικα, μπηκε

Αν τελικά ολοκληρώσεις την διαδικασία, ενημέρωσέ μας αν πήγαν όλα καλά.

Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)