Jump to content

Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@nikos523

Νίκο έγραψα και αλλού. Στα καταστήματα τα σταντ που βρίσκονται οι συσκευές φωτίζονται με σποτάκια.

Λογικό να υπάρχουν αντανακλασεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο λόγος για να πας στο edge είναι ότι απλά είναι πράγματι κάτι διαφορετικό! Το απλό εμένα μια από τα ίδια μου κάνει.. Καμία εντύπωση..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Και το απλο μια χαρα τηλεφωνο ειναι. Ολο το τηλεφωνο εχει αλλαξει ενω απο το μπροστινο το 70% ειναι οθονη και το αλλο 30% ειναι ενα αξιοπρεπες bezel. Απο περισυ αυτοι που γκρινιαζαν για το S5 ηθελαν ποιοτητα υλικων κατι που αλλαξε ολοκληρωτικα στο S6 με το μεταλο και το γυαλι ενω στα χαρακτηριστικα ειναι διαχρονικα τουμπανο.

Αν καποιος πρεπει να διαμαρτυρεται ειναι εκεινος που ηθελε πλαστικο, καρτα SD και αποσπωμενη μπαταρια.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Και το απλό είναι όμορφο. Οι φωτογραφίες το αδικούν γιατί φαίνεται μόνο η προσωψη που είναι παρόμοια με όλα τα μοντέλα της.

Πιθανώς αν το αγόραζα να το προτιμούσα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν το δεις από κοντά μάλλον θα αλλάξεις γνώμη... Και το καρουμπαλο της κάμερας άσχημο αλλά και το γυαλί πίσω δεν αποπνέει τη premium αίσθηση της Sony πχ

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αν το δεις από κοντά μάλλον θα αλλάξεις γνώμη... Και το καρουμπαλο της κάμερας άσχημο αλλά και το γυαλί πίσω δεν αποπνέει τη premium αίσθηση της Sony πχ

Τα εχω δει και μάλιστα τα περιεργαστηκα αρκετη ώρα.

Τα sony δεν είναι πιο premium. Τα πορτάκια γύρω γύρω, οι μεμβράνες που είναι τοποθετημενες εργοστασιακά με χαλάνε.

Για μένα πραγματικά premium είναι το Μ8. Το μόνο που συνδιαζει εμφάνιση καρό αντοχή.

Και το απλό είναι όμορφο. Οι φωτογραφίες το αδικούν γιατί φαίνεται μόνο η προσωψη που είναι παρόμοια με όλα τα μοντέλα της.

Πιθανώς αν το αγόραζα να το προτιμούσα.

Μα επειδή μοιάζει με τα προηγούμενα αποτελεί deal breaker.

Επειδή αλλαξε υλικά δεν το κάνει πιο ντινεζατο.

Το παρελθόν αποτελεί επιβαρυντικό παραγοντα.

Συν ότι μοιάζει με iPhone ούτε αυτό το κολακεύει.

Τα home button ποτέ δεν τα χωνευω αλλά κάνω τα στραβά μόνο και μόνο για την καμπυλοτητα που εμφανισιακά τραβάει σαν μαγνήτης.

Αντίθετα το edge βγάζει μια φρεσκάδα έναν ανεμο ανανέωσης ακόμα και τίποτα να μην προσφέρουν οι κάρτες οθόνες.

Η διαφοροποιηση είναι το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Ιδως του χρόνου να βγάλει μόνο μια edge έκδοση από την αποδοχή που θα έχει από τον κόσμο συν μεγαλύτερη βελτίωση στην χρησιμότητα των κυρτων οθονών.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα εχω δει και μάλιστα τα περιεργαστηκα αρκετη ώρα.

Τα sony δεν είναι πιο premium. Τα πορτάκια γύρω γύρω, οι μεμβράνες που είναι τοποθετημενες εργοστασιακά με χαλάνε.

Για μένα πραγματικά premium είναι το Μ8. Το μόνο που συνδιαζει εμφάνιση καρό αντοχή.

Τα πορτάκια Κώστα είναι κλεισμένα στην θέση τους δεν αλλάζουν την φυσιογνωμία της συσκευής,παρα μόνο όταν το φορτίζεις.

Ουτε μεμβρανες εχει και αν εχει δεν το καταλαβαινεις καθολου μα καθολου ακομα και εμπειρο ματι να εχει(ρωτησε το Νικο που 2 περασαν απο τα χερια του)

Εκτός αν θα το έχεις ανοιχτά συνέχεια που δεν έχει νόημα προφανώς.

Και μάλιστα όπως ειχα αναφέρει και εγώ το m8/z3 αφήνουν πιο premium αίσθηση λόγο και του βάρος τους και την απουσία καμπυλότητας που δίνει την εντύπωση ότι επιπλέει κάπως.

Το πούπουλα σε γραμμάρια το κάνει στο χέρι να μποαζει περισσότερο με παιχνίδι και λιγότερο στιβαρό και το βαζει σε δευτερη μοίρα.

Το κινητο πρέπει να το αισθάνεσαι δυνατά αλλιώς χάνει σε αίσθηση.

Ένας βασικός λόγος μην αγοράς iPhone έως σήμερα είναι και το ότι δεν μου αρέσει η αίσθηση πούπουλου στο χέρι.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μεχρι το 5s αισθανοσουν οτι κρατάς κατι στιβαρο και ακριβο στο χερι..στο 6αρι δεν ισχύει..

Ζ3 και m8 συμφωνώ με τον αλεξ..

Τα s6 δεν αποπνεουν αυτη τη στιβαρότητα και premiumιλα παρολα αυτα το edge μου κανει ενα κλικ αρκετό ωστε να θέλω να το δοκιμάσω..

Οχι μπαμ ομως :lol:

- Oneplus 12

Μεχρι το 5s αισθανοσουν οτι κρατάς κατι στιβαρο και ακριβο στο χερι..στο 6αρι δεν ισχύει..

Ζ3 και m8 συμφωνώ με τον αλεξ..

Τα s6 δεν αποπνεουν αυτη τη στιβαρότητα και premiumιλα παρολα αυτα το edge μου κανει ενα κλικ αρκετό ωστε να θέλω να το δοκιμάσω..

Οχι μπαμ ομως :lol:

Μα για αυτο το θελουμε να το δοκιμασουμε διοτι μας αρεσει και εχουμε το μικροβιο της αλλαγης,οχι διοτι τα υπαρχον κινητα μας δεν μας καλυπτουν:lol:

Και αν μεινουμε ικανοποιημενοι το κραταμε!

Ετσι παει.

Αλλα να πεσει και η τιμη του.

Edited by alextrela

[ATTACH]59139[/ATTACH][ATTACH]59140[/ATTACH]

Μην ασχολείστε με την μπαταρία του. Είναι πραγματικά υποδειγματικο και θα γίνει ακόμα καλύτερο.

Στατιστικά από την πρώτη πλήρη φόρτιση.

Οι χρόνοι είναι με wifi αυτόματη φωτεινότητα στο 50% συνχρονισμοι gps ανοικτά και φορτωμενες περίπου 80 εφαρμογές.

Πολύ fb και tapatalk τις συγκεκριμένες ώρες.

Καθόλου παιχνίδια και κλήσεις.

Έχουν κάνει πολύ καλή.

Τώρα θα δούμε πως θα τα πάει με το 3g.

Edited by galanakop

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τρομερή η μπαταρία για το μέγεθος της. Κάνει τόσο καλή διαχείριση η συσκευή? Πολύ μεγάλο μείον η τρελή τιμή του. Επίσης το πίσω μέρος του τηλεφώνου το θεωρώ κακασχημο.

Μπράβο το σωστό να λέγεται! Αναμονή να πέσει η τιμουλα να το τσιμπησουμε! Α ρε tw λίγο πιο καλαισθητος να ήσουν!

- Oneplus 12

Μπράβο το σωστό να λέγεται! Αναμονή να πέσει η τιμουλα να το τσιμπησουμε! Α ρε tw λίγο πιο καλαισθητος να ήσουν!

Πραγματικα αυτος ο tw θελει αλλαγες. Μπορει εσωτερικα το τηλεφωνο να ειναι τουμπανο αλλα και η βιτρινα ειναι μεγαλη υποθεση. Δεν θεωρω οτι η Σαμυ δεν μπορει, περισσοτερο κακογουστια η αδιαφορια ειναι. Ισως απο το περσινο κραξιμο να ειχε σκοπο και αυτο να αλλαξει αλλα εδωσε προτεραιοτητα σε αλλα που εκαιγαν. Ελπιζω σε επομενη εκδοση να δουμε κατι πραγματικα καλο.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Έτσι ακριβώς.. Ενώ επιτέλους έδωσε μια συσκευή καλοφτιαγμενη μου έχει τα εικονίδια εποχής s2.. Γενικά οι κορεατες κακογουστοι είναι αλλά το hw-sw matching είναι πολύ σημαντικό κριτήριο αγοράς για μένα τουλάχιστον..

- Oneplus 12

Πολύ καλη δουλειά στην μπαταρία!! @galanakop περιμένω ενα mini review με + και - μιας και εχεις περάσει σχεδόν απο όλες τις συσκευές..

Πολύ καλη δουλειά στην μπαταρία!! @galanakop περιμένω ενα mini review με + και - μιας και εχεις περάσει σχεδόν απο όλες τις συσκευές..

Πραγματικά τι αρνητικό να βρεις για να γράψεις. Αφού και η μπαταρία θα ικανοποίηση σε μεγάλο βαθμό τον οποιονδήποτε τότε πραγματικά δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που δεν είναι κορυφαίο.

Πάμε.

Σφαίρα πραγματική και βούτυρο στην χρήση του.

Οθόνη απίστευτη.

Κάμερα που εγώ δεν έχω δει σε κινητό Android.

Μπαταρία πραγματικά έκπληξη.

Στα μείον θα πω τις δαχτυλιες που αφήνει με γυμνή χρήση.

Αυτή που θα βάλουν θήκη δεν θα έχουν θέμα εννοείται. Εγώ έχω παραγγείλει ένα tampered glass για πίσω και ελπίζω να το λύσω. Θα δείξει.

Πραγματικά τι αρνητικό να βρεις για να γράψεις. Αφού και η μπαταρία θα ικανοποίηση σε μεγάλο βαθμό τον οποιονδήποτε τότε πραγματικά δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που δεν είναι κορυφαίο.

Πάμε.

Σφαίρα πραγματική και βούτυρο στην χρήση του.

Οθόνη απίστευτη.

Κάμερα που εγώ δεν έχω δει σε κινητό Android.

Μπαταρία πραγματικά έκπληξη.

Στα μείον θα πω τις δαχτυλιες που αφήνει με γυμνή χρήση.

Αυτή που θα βάλουν θήκη δεν θα έχουν θέμα εννοείται. Εγώ έχω παραγγείλει ένα tampered glass για πίσω και ελπίζω να το λύσω. Θα δείξει.

Νικόλα έτσι είναι. Αυτή η τεράστια διαφορά υπάρχει γιατί έχουν βάλει ότι καλύτερο σε hardware.

Δεν είναι μόνο ο exynos. Όλα παίζουν ρόλο.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα ξαναδούμε τόσα πράγματα μαζί.

Το επόμενο galaxy δεν πρόκειται να εντυπωσιάσει όσο αυτό.

Τουλάχιστον να μην το χαλάσει όπως έγινε με την HTC.

Και βέβαια να δώσει στο Ν5 όλα αυτά τα θετικά.

Ούτε και εμένα μου φαίνεται το s7 θα κάνει την ίδια αίσθηση που αφήνει η μεγάλη διαφορά μεταξύ s5-s6 σήμερα.

Θα είναι απλά ένα μικρό lifting και τίποτα άλλο.

Και αυτό είναι το λογικό που όλοι το εφαρμόζουν πάνω κάτω.

Και ένας λόγος που θα πάει πολύ καλύτερα είναι ότι ο προκάτοχος ήταν σε πολύ χειρότερη μοίρα από το φυσιολογικό.

Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες.

Έτσι ακριβώς.. Ενώ επιτέλους έδωσε μια συσκευή καλοφτιαγμενη μου έχει τα εικονίδια εποχής s2.. Γενικά οι κορεατες κακογουστοι είναι αλλά το hw-sw matching είναι πολύ σημαντικό κριτήριο αγοράς για μένα τουλάχιστον..

Θα βάλουμε ένα Nova και τέλος.

Να έχουμε και τα gesture που η Sammy έχει μείνει σε εποχές νεαντερταλ:lol:

θεωρώ πως πρέπει να επενδύσει η ίδια η Google σε σημαντικές βελτιώσεις στο λειτουργικό της και η Samsung να βελτιώσει θέματα του touchwiz.

Ακόμα και σήμερα με τέτοιο τέρας από άποψη χαρακτηριστικών η συσκευή συνεχίζει και έχει κάποια μικροκολήματα αν και το firmware είναι ακόμα σε πρώτες εκδόσεις .

Πχ βγάζεις φώτο, περνάς στις φωτογραφίες και καθυστερεί. Ανοίγεις το album Μουσικής και γυρίζεις σε home πάλι τα ίδια. Σε σχέση με το S3 LTE μου είναι σαφώς πιο γρήγορο, σαφώς πιο όμορφο, σαφώς πιο στιβαρό κτλ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάλι δεν υπάρχει αυτό το απόλυτο που ίσως προσωπικά εγώ να περίμενα

Ας επιχειρήσουμε...

θεωρώ πως πρέπει να επενδύσει η ίδια η Google σε σημαντικές βελτιώσεις στο λειτουργικό της και η Samsung να βελτιώσει θέματα του touchwiz.

Ακόμα και σήμερα με τέτοιο τέρας από άποψη χαρακτηριστικών η συσκευή συνεχίζει και έχει κάποια μικροκολήματα αν και το firmware είναι ακόμα σε πρώτες εκδόσεις .

Πχ βγάζεις φώτο, περνάς στις φωτογραφίες και καθυστερεί. Ανοίγεις το album Μουσικής και γυρίζεις σε home πάλι τα ίδια. Σε σχέση με το S3 LTE μου είναι σαφώς πιο γρήγορο, σαφώς πιο όμορφο, σαφώς πιο στιβαρό κτλ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάλι δεν υπάρχει αυτό το απόλυτο που ίσως προσωπικά εγώ να περίμενα

Δεν έχει σε καμία περίπτωση τέτοια θέματα. Πραγματικά μην κοιτάτε συσκευές από μαγαζιά που τα έχουν στην έκθεση. Δεν είναι αντιπροσωπευτικα τον δυνατοτήτων του κάθε μοντέλου.

Για τον tw και τα εικονίδια έχετε δίκιο. Έπρεπε να κάνει ένα ωραίο λιφτινγκ στα εικονίδια.

Δεν έχει σε καμία περίπτωση τέτοια θέματα. Πραγματικά μην κοιτάτε συσκευές από μαγαζιά που τα έχουν στην έκθεση. Δεν είναι αντιπροσωπευτικα τον δυνατοτήτων του κάθε μοντέλου.

Για τον tw και τα εικονίδια έχετε δίκιο. Έπρεπε να κάνει ένα ωραίο λιφτινγκ στα εικονίδια.

Έτσι πιστεύω και εγώ Νικόλα. Μιας και το είδα live τη περασμένη βδομάδα και παρ ότι εκθεσιακό ήταν σαφώς πιο γρήγορο απ το note 4 ή το S5 μου το ελαφρωμένο και με το τελευταίο update.

Τόσο γρήγορο και αρκούντως smooth που πλέον για μένα δεν έχουν νόημα οι nexus συσκευές.

Στο ίδιο μαγαζί που το είδα(media Markt Μαρούσι) είχε και το ελληνικό note4f που ώρες ώρες σκάλωνε απίστευτα για τέτοια συσκευή.

Σε σημείο να με φοβίσει γιατί είχα παραγγείλει το "ελληνικό" δικό μου note 4f(με το snap).

Πριν λίγες μέρες όμως που παρέλαβα να σας πω ενημερωτικά ότι είναι ίδιο με το note με exynos που είχα πριν από αυτό και ουδεμία σχέση έχει με το εκθεσιακό που με είχε φοβίσει.

Οπότε αν το S6 edge πάει τόσο καλά σε εκθεσιακό κομμάτι σκέψου πως θα πάει σε κανονικό με την ανάλογη περιποίηση και μετά και από κάνα δυο update, που εγώ δεν είδα να τα χρειάζεται.

Σφαίρα το κινητό, γρήγορο ακόμα και στις αμαρτίες του TW όπως στο άνοιγμα επαφών, συλλογής κ.α.

Και πανέμορφο έως ερωτεύσιμο με μόνο μείον ότι δε κάνει για πολύ διάβασμα λόγο κάποιας παραμόρφωσης της οθόνης λόγο κυρτοτητας.

Εγώ τελικά δε το παίρνω (άμεσα τουλάχιστον) καθώς θέλω πιο μεγάλη οθόνη στο βασικό μου κινητό γιαυτό ξαναπήρα το note 4 και για έξω επέλεξα το alpha για δεύτερο καθώς να δώσω 850€ για δεύτερο απλά δε παίζει.

Δεύτερο για τη χρήση που κάνω εγώ στις συσκευές μου καθώς αντικειμενικά για όποιον δε θέλει την οθόνη και τις δυνατότητες του note το μικρό S6 απλά είναι σε άλλη ανώτερη κατηγορία σχεδόν σε όλα, ακόμα και στην αυτονομία απ ότι διαβάζω απ το Νικόλα που παρεπιπτώντος Νικόλα σου εύχομαι και καλορίζικο :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ένα επίσης συμαντικο πράγμα για την μπαταρία είναι η χρήση με 3g.

Ενώ με wifi καταναλώνει περίπου 12-15%ανά ώρα με το 3g τώρα που το δοκιμάζω είναι μεταξύ 18-20%.

Νομίζω πολύ καλά.

Φαίνεται ο νέος exynos είναι το δυνατό χαρτί της Samsung και έκανε τέλεια που δεν ασχολήθηκε καν με τον 810.

Και όλα αυτά με quad HD οθόνη,σκέψου να είχε απλή full HD!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• The title was changed to Samsung Galaxy S6 Edge (SM-G925F)