manos_syros Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Μ341i? ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ? Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_syros Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ Μ341i? ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ? Aπαντήστε μου γιατί είναι συμαντικό για εμένα επειδή είμαι κατοχος του και έχω βαρεθεί την μονοτονία της εξωτερικης οθόνης. Ευχαριστώ. Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Aπαντήστε μου γιατί είναι συμαντικό για εμένα επειδή είμαι κατοχος του και έχω βαρεθεί την μονοτονία της εξωτερικης οθόνης. Ευχαριστώ. oxi den mporeis.. Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnimal Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 γινεται να ηχογραφισεις μια μελωδια και να την ορισεις ως μελωδια κλησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_syros Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 γινεται να ηχογραφισεις μια μελωδια και να την ορισεις ως μελωδια κλησης ? OXI :( :mad: Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfanidisd Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Poio software xrhsimopoiei to mitsubishi m341i??? Exo faei olo to internet kai den mporo na to vro !!!! Please help !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ang391 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Καλησπέρα, Έχω το Mitsubishi M341i, θέλω κάποιες πληροφορίες για τον αριθμό των χαρακτήρων στο SMS. Γράφει μόνο μέχρι 70 χαρακτήρες ενώ όπως όλοι γνωρίζετε το standard SMS είναι στους 160 χαρακτήρες. Γνωρίζει κανείς αν μπορεί με κάποιο πρόγραμμα να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα??? Μήπως ξέρετε εάν το πρόγραμμα που αναβαθμίζει το τηλέφωνο κυκλοφορεί στο internet?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Παιδια να ρωτησω ηθελα δεν ειμαι κατοχος της συσκευης αλλα γνωστος μου παλευει να βαλει mp3 πανω γιατι λεει πως του ειπαν οτι υποστιριζει!!!!!!!!!!! δοκιμασα να του στειλω απo το SE s700i αλλα το αποθηκευει καπου αλλου και μετα δεν το εμφανζει καν!!!!!!!!!!!!!!!!Τελικα παιζει mp3 ναι η οχι??????????? Ευχαριστω εκ των προτερων.......................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Παιδια να ρωτησω ηθελα δεν ειμαι κατοχος της συσκευης αλλα γνωστος μου παλευει να βαλει mp3 πανω γιατι λεει πως του ειπαν οτι υποστιριζει!!!!!!!!!!! δοκιμασα να του στειλω απo το SE s700i αλλα το αποθηκευει καπου αλλου και μετα δεν το εμφανζει καν!!!!!!!!!!!!!!!!Τελικα παιζει mp3 ναι η οχι??????????? Ευχαριστω εκ των προτερων.......................... Όχι δυστυχώς Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts