SpecFor21 Δημ. November 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2003 To νέο επεισόδιο βγαίνει σε 2-3 ώρες και έχει τίτλο Casa Bonita. Μολις το δω θα σας αναφέρω αναλόγως ;) EDIT : Ο κάρτμαν κάνει τα πάντα προκειμένου να "εξαφανίσει" μπάτερς ούτως ώστε να πάρει αυτόν μαζί του ο κάιλ με τον σταν και τον κέννυ στο Κάσα Μπονίτα,κάτι αντίστοιχο με την ντίσνευλαντ. Από τα πολύ καλά επεισόδια :) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didos_gr Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Wraia ta kainouria epeisodia ontws, an kai mou leipoun season 3 kai 4. Oso gia to site re paidia, mpeite deite to. Support us! Ellhniko site me ellhnikous ipotitlous kai oute ena mikro sxoliaki? An kai figame apo ta geocities giati einai ilithia host kai to metaferoume siga siga se allo. Twra einai anevasmeno ena proxeiro site pou ostoso exei na katevasete kai ipotitlous (gia osous exoun divx epeisodia) kai epeisodia se rm morfi. Afta eixa na pw. Efxaristw gia thn prosoxh sas! :) Παράθεση www.SouthParkLand.tk Επεισόδια και υπότιτλοι South Park! We killed Kenny! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον didos_gr Wraia ta kainouria epeisodia ontws, an kai mou leipoun season 3 kai 4. Oso gia to site re paidia, mpeite deite to. Support us! Ellhniko site me ellhnikous ipotitlous kai oute ena mikro sxoliaki? An kai figame apo ta geocities giati einai ilithia host kai to metaferoume siga siga se allo. Twra einai anevasmeno ena proxeiro site pou ostoso exei na katevasete kai ipotitlous (gia osous exoun divx epeisodia) kai epeisodia se rm morfi. Afta eixa na pw. Efxaristw gia thn prosoxh sas! :) To είδα το σάιτ και ελπίζω να το επισκεφθούν όλοι οι φίλοι του ΣΠ. Προτείνω και κάτι : να φτιάξει ο καθένας υπότιτλους από ένα μόνο επεισόδιο(για 1 επεισόδιο δεν είναι τόσο δύσκολο κατόρθωμα ;) ) μετα από συνενόηση έτσι ώστε να έχουμε όλη την σειρά με ελληνικούς υπότιτλους. Προσωπικά, έχω φτιάξει υπότιτλους για το επεισόδιο 513 όπου πεθαίνει ο κέννυ και όταν μπορέσω θα το στείλω στην σελίδα :) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Εγώ όταν πήγα να δω το site μου έβγαλε μήνυμα των geocities ότι έχει ξεπεραστεί το transfer limit... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didos_gr Δημ. November 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2003 Xairomai gi afth thn amesh antapokrish! Gi afto pou leei o specfor21 ennoeitai oti osoi exoun ipotitlous southpark se opoiadhpote glwssa h exoun ftiaksei dikous tous mporoun na mas tous steiloun kai tha mpoun sth lista me ta downloads. Oso gi afto pou leei o bayern7 ontws to geocities mhn pw ti m**** einai. Giafto kai metaferthikame se allh ipiresia free hosting proswrina wspou na aksiothoume na agorasoume kanonika xwro. To site pou tha eide o specfor21 tha einai to html mono. Prin ligo anevhke kai einai etoimh kai h flash ekdosh tou site pou leei gia na anevasete klp. Pantws mexri na agorasoume xwro tha iparxoun mikroprovlhmata. Plz be patient. Thanx! Btw poli poli kalo to 711! Ap ta kalitera! Jew jew jew jew! Παράθεση www.SouthParkLand.tk Επεισόδια και υπότιτλοι South Park! We killed Kenny! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21 To νέο επεισόδιο βγαίνει σε 2-3 ώρες και έχει τίτλο Casa Bonita. Μολις το δω θα σας αναφέρω αναλόγως ;) EDIT : Ο κάρτμαν κάνει τα πάντα προκειμένου να "εξαφανίσει" μπάτερς ούτως ώστε να πάρει αυτόν μαζί του ο κάιλ με τον σταν και τον κέννυ στο Κάσα Μπονίτα,κάτι αντίστοιχο με την ντίσνευλαντ. Από τα πολύ καλά επεισόδια :) Φίλε μου θα σε μαλώσω :p Όχι και από τα πολύ καλά επεισόδια!!! :o Από τα κορυφαία επεισόδια θα έλεγα εγώ! :up: :happy: Μορφή ο Cartman ρε παιδί μου... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Φίλε μου θα σε μαλώσω :p Όχι και από τα πολύ καλά επεισόδια!!! :o Από τα κορυφαία επεισόδια θα έλεγα εγώ! :up: :happy: Μορφή ο Cartman ρε παιδί μου... :cool: Eιναι από τα κορυφαία επειδή πρωταγωνιστούν οι δύο πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του ΣΠ ο Καρτμαν και ο Λεοπόλδος(!!!!) Μπάτερς :D :D Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Το επεισοδιο 711 ήταν επίσης πολύ καλό! Αν θέλετε να το κατεβασετε επισκευθείτε το ελληνικο southpark site Southparkland.tk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον louigi_gr Το επεισοδιο 711 ήταν επίσης πολύ καλό! Αν θέλετε να το κατεβασετε επισκευθείτε το ελληνικο southpark site Southparkland.tk Kαλό θα ήταν να τα βγάζετε σε avi μορφή... :o Real Player sux.... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Kαλό θα ήταν να τα βγάζετε σε avi μορφή... :o Real Player sux.... :mad: οντως sux αλλά προτείνω να κατεβάσεις το real alternative player.Πολυ ελαφρύτερος και είναι ο σε χειρισμό ο κλασσικός player των Windows. Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21 οντως sux αλλά προτείνω να κατεβάσεις το real alternative player.Πολυ ελαφρύτερος και είναι ο σε χειρισμό ο κλασσικός player των Windows. Bασικά από τη στιγμή που τα βρίσκω 2 μέρες μετά στο kazaa σε μορφή avi δεν έχω κανένα πρόβλημα!!! Και σαν μέγεθος αρχείου πάνω κάτω το ίδιο! Οπότε μένω στα avi μου μέχρι νεοτέρας.. Και είναι και θέμα μεταφερσιμότητας! Δεν μπορείς να απαιτείς από ένα φίλο σου(πχ) που θέλει να του δώσεις τα South Park και είναι άσχετος με pc να έχει φορτώσει το pc του με 1002 players... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Bayern7 Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21 οντως sux αλλά προτείνω να κατεβάσεις το real alternative player.Πολυ ελαφρύτερος και είναι ο σε χειρισμό ο κλασσικός player των Windows. Bασικά από τη στιγμή που τα βρίσκω 2 μέρες μετά στο kazaa σε μορφή avi δεν έχω κανένα πρόβλημα!!! Και σαν μέγεθος αρχείου πάνω κάτω το ίδιο! Οπότε μένω στα avi μου μέχρι νεοτέρας.. Και είναι και θέμα μεταφερσιμότητας! Δεν μπορείς να απαιτείς από ένα φίλο σου(πχ) που θέλει να του δώσεις τα South Park και είναι άσχετος με pc να έχει φορτώσει το pc του με 1002 players... :) ase pou den mporeis na kaneis vcd me ta rm enw me ta avi mporeis.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SpecFor21 οντως sux αλλά προτείνω να κατεβάσεις το real alternative player.Πολυ ελαφρύτερος και είναι ο σε χειρισμό ο κλασσικός player των Windows. Μπορεί να κάνει και update τα codec αυτόματα απο Internet; Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Εννοείται ότι το .avi ειναι μακράν καλύτερο του rm.προσωπικά έχω το ΕΟ έντιτ και τα κανω από ρμ σε αβι με σκοπο να τα έχω όλα σε αβι. @Κριζ: Real altern. player does basically the same as RealPlayer, but without all the ads and crap. This is a codec, so now you can use whatever media player you want for playing Rm files. Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 #712 - All About Mormons? A Mormon kid moves to South Park and Stan has to kick his ass. But when Stan and his dad meet their new Mormon neighbors, they become fascinated with how genuinely nice they are. While the other boys mock Stan relentlessly for wimping out, the rest of the town become Mormons. :lol: :lol: :lol: :p :happy: Σήμερα βγαίνει στην Αμερική! Αύριο στα pc σας.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Paidia kai ego exo mania me to southpark ala distixos me tin 33,6 sindesi sto internet ligo diskolo na katebun episodia.Giauto kai gia osus xerun germanika kai exun doriforiko,ine mia poli kali lisi i germaniki tv,idika sto VIVA kata tis 22:30 pezi kathe mera.Pezun kai sto RTL ala de thimame pote.Opos endiaferete mporo na to psaxo.i metafrasi ta skotoni ligo,ala kai pali ine apekta. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Σήμερα βγαίνει στην Αμερική! Αύριο στα pc σας.. :) Α εδώ θα διαφωνίσουμε. Σήμερα βγαίνει στην Αμερική, Σήμερα + 1 ώρα στο pc μου :p :p Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Έίδαμε και το 712. Καλό επεισόδιο που μας παρουσιάζει τους μορμόνους(!) Η ιστορία τους είναι άκρως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική (έτσι όπως δίνεται΄από το ΣΠ) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2003 Ola ta episodia tis seiras apo sesion 1, 2, 3, 4, 5, 6 kai 7 mexri to episodio 6... oi DSLatoi tha mporeite na ta katevasete apo to parakato bittorent url! :) ego toulaxisto tha to exo anoikto gia kamia vdomada na sas voithiso stin arxi... (10Mbit grami diathesimi) PS. de to xoraei... mazepste email kai doste mou na sas to steilo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Επιτελους ειδα και εγω μερικα επεισοδια του SP! Φοβερο Cartoon. Πολυ γελιο και πολυ καυστικο. Δυστηχως ομως οι καναλαρχες στην Ελλαδα ξερουν να ασχολουνται με τα βυζια της Μπεζαντακου, την μεζερια του ελληνα συνταξιουχου, τον Χριστοδουλο και τον Παπακαλιατη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Εγώ σήμερα αξιώθηκα να δω από τον 7ο... Καλά ε, 709 christian rock hard κορυφαίο!!! Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αυτή τη βδομάδα δεν βγαίνει επεισόδιο στην Αμερική! Την άλλη Τετάρτη τα σπουδαία... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Στο επόμενο επεισόδιο (3/12 :( ): μετά από μια αντικαπνιστική καμπάνια, η παρέα αποφασίζει να πάρει το θέμα στα χέρια της... ότι και αν σημαίνει αυτό... Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 παιδιά ας μου πει κάποιος που μπορώ να βρω μπλούζες ή διακοσμητικά σχετικά με το southpark. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον szzs παιδιά ας μου πει κάποιος που μπορώ να βρω μπλούζες ή διακοσμητικά σχετικά με το southpark. Ευχαριστώ! Ξύνεις πληγές τώρα σζζς :cry: Για καμια μπλούζα αν κάνεις βόλτα στο μοναστηράκι υποθέτω πως κάτι θα βρείς.Για διακοσμητικά στοιχεία (κουκλάκια και τέτοια υποθέτω πως εννοείς), καλύτερα ψάξε στο ebay και κυρίως στο αμερικάνικο.Έίχα βρεί πριν αρκετό καιρό ένα μαγαζί στο ebay και το είχα ποστάρει στο προηγούμενο φόρουμ, όπου 2 κουκλάκια των 20 εκατοστών που μιλούσαν (Μπάτερς με έξτρα στολή καθ. χάος και Τζίμμυ) έκαναν γύρω στα 40 ευρώ με τα έξοδα μεταφοράς και μου είχαν έρθει σε 3 εργασιμές ημέρες(!!!) Παράθεση Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts