geeksada Δημ. June 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2005 Ok guys.. ήρθε η ώρα και για την δική μου συνεισφορά. Αν πάτε σε αυτή τη σελίδα, θα δείτε ότι ένας καλός Ρώσος έχει ανεβάσει στο server του ΟΛΑ τα επεισόδια όλων των περιόδων SouthPark σε .ΑVI (χωρίς αγγλικούς υπότιτλους). Απαραίτητα προυπόθεση είναι να πατήσετε τα links από αυτήν τη σελίδα χωρίς copy paste σε new page. Περιττό να σας πω πως από δω κατεβαίνουν όλα με τριψήφιο νούμερο στο k/sec. Επειδή τα μεγέθη ανά επεισόδιο είναι 140-170 mb για τα .avi και ~200 για κάποια Mpeg, το νου σας. Ενδείκνυται μόνο για καλές dsl. Η ποιότητα όμως θα αποζημιώσει. Καλά downloads, dudes :w00t: Ρε παιδια αυτο το site ισχυει ακομα?Παω να κατεβασω και δε γινεται :confused: .Βεβαια μεχρι πριν καμια βδομαδα κατεβαζε κανονικα.Μηπως εχετε καποιο αλλο(εκτος απο torrens - τα απεχθανομαι :mad: ) Edit:Ημαρτον!Μολις εκανα το post δουλεψε :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikecraz Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει αν δουλευουν τα λινκ αυτης της σελιδας http://www.mrtwig.net/board/viewtopic.php?t=899 γιατι εμενα δεν μου δουλευουν!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Το 205 που δοκίμασα τυχαία, δουλεύει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Βασικα αυτο που διαβασα και σε εκεινο το forum ειναι αυτο που παθαινω κι εγω.Οτι δηλαδη ποτε δουλευουν ποτε οχι.Δεν εχει προβλημα καποιο συγκεκριμενο link. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouket Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 εγω απο οτι καταλαβα μαλλον τον εκλεισε τον server.. δεν ειναι οτι δεν παιζει πια.. κατι αλλο σε Http ή Ftp(αποκλειστικα) ξερει κανεις ?? Εχω βαρεθει να βλεπω μονο την ταινια :P :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 εγω απο οτι καταλαβα μαλλον τον εκλεισε τον server.. δεν ειναι οτι δεν παιζει πια.. κατι αλλο σε Http ή Ftp(αποκλειστικα) ξερει κανεις ?? Εχω βαρεθει να βλεπω μονο την ταινια :P :P http://awesomo.net/ Δεν εχει βεβαια ουτε την ποιοτητα(ειναι σε .rm),ουτε την ταχητυτα του ρωσου αλλα τι να κανεις?Α,και δεν τα εχει ολα. http://www.southpark.boo.pl/odcinki.htm Εδω εχει λιγα επεισοδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouket Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 http://awesomo.net/ Δεν εχει βεβαια ουτε την ποιοτητα(ειναι σε .rm),ουτε την ταχητυτα του ρωσου αλλα τι να κανεις?Α,και δεν τα εχει ολα. http://www.southpark.boo.pl/odcinki.htm Εδω εχει λιγα επεισοδια. tnx man :) ο πολωνος εχει μερικα με καλη ταχυτητα αλλα στο awesomo δεν παιζει σχεδον τπτ πια :( (Γ*μω τα πανεπιστημιακα firewall :P ) Για οτιδηποτε αλλο αν παρεμβαινει τους κανονες PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Προς ολους τους ενδιαφερομενους: Τα links Ρωσου δουλευουν και παλι :cool: Η μονη διαφορα απ'οτι ειδα ειναι οτι περιορισε (και καλα εκανε!) τα ταυτοχρονα downloads σε 2.Επισης ισως ειναι ιδεα μου αλλα και η ταχυτητα επεσε λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Sorry pou ksethabo ayto to thread, alla psaxno gia kai ego gia ellinikous ypotitlous. To southparkland.tk pou eixate postarei paliotera den doulevei pleon kai anarotiomoun an eixe prolavei kaneis na katevasei tous ypotitlous apo ayto to site. H an mporo na tous vro apo allou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Mhpws xserete pou tha brw agglikous subs gia thn season 2?ayxaristw poly paidia!giati den grafete pia gia to south park?egw arxisei na ta blepw ola ta episodia kai exw porothei!eyxaristw! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Χε χε, καλώς όρισες στην πόρωση του South Park... :D Δεν νομίζω ότι θα βρεις υπότιτλους αγγλικούς :/ Btw, θα έχουμε south park ως το 2008: Taken from Yahoo! News: Dave Chappelle may have called it quits, but at least Comedy Central's still got South Park. The network announced Thursday that it had reupped the raunchy 'toon series for three more years, carrying Cartman and the gang though their 12th season on the air. Το 2ο μισό της 9ης season ξεκινάει σε ένα μήνα περίπου.. Just remember: premiere Wednesday, Oct. 19 at 10:00 p.m Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Thanks,gia thn prwth season exw subs agglikous,kai edw http://subtitles.images.o2.cz/131/Ms leei oti exei kai gia kapoies alles,alla gia thn season 2 pou arxisa na blepw twra, den brhka tipota,brhka omws ena site pou exei sta agglika olous tous dialogous (http://www.twiztv.com/scripts/southpark/) apo ola ta episodia,an yparxei kapoio programa na ftiaxsoume apo ekei subs tha htan kala! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Δοκίμασε να ρωτήσεις στο forum του awesomo.net Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Mhpws xserete pou tha brw agglikous subs gia thn season 2?ayxaristw poly paidia!giati den grafete pia gia to south park?egw arxisei na ta blepw ola ta episodia kai exw porothei!eyxaristw! Αν θες δωσε το mail σου να σου τους στειλω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 South.Park.S09E08.DSR.XviD-TCM release date : Thu Oct 20 2005 video codec: XviD video res : regular res audio codec: VBR MP3 NOTES EPISODE INFORMATION South Park #9.08: Two Days Before the Day After Tomorrow Wednesday October 19, 2005 (runtime: ) Category : Animation, Comedy Global Warming is determined to be the cause of the massive flood that destroys a neighboring town, when the worlds largest beaver dam breaks and the waters overtake the adjacent town of Beaverton.. As the victims wait for help to arrive, everyone in South Park tackles priority number one: who is to blame? The President, the mayor, scientists, the press and even the flood victims themselves are all busy pointing fingers. Only Stan and Cartman know whos really at fault. Πολύ καλό επεισόδιο αν και δεν μου αλλάζει η γνώμη οτί αυτή πρέπει να είναι η τελευταία σεζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Το κατέβασα αλλά δεν έχω προλάβει να το δω... Γιατί το λες αυτό ρε Bayern7? Όπως είχα γράψει κ πριν από μερικούς μήνες: Από τα yahoo news: Dave Chappelle may have called it quits, but at least Comedy Central's still got South Park. The network announced Thursday that it had reupped the raunchy 'toon series for three more years, carrying Cartman and the gang though their 12th season on the air. Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Γιατί έχει αρχίσει να κουράζει. Ναι μεν σχολιάζει την επικαιρότητα, στην Αμερική κυρίως, αλλά ο τρόπος παραμένει ίδιος καιρό τώρα. Οπότε νομίζω ότι έχει χάσει τη φρεσκάδα του. Σαν τους Simpsons ένα πράγμα. Θα καταντήσει σαν τον Λαζόπουλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 8a 8ele o lazopoulos na pezete 9 xronia apanota kai ka8e bdomada kai na blepete akoma! ;) egw 8ewro tin 8 seira pesmeni , kai tin 9 me pio freskesidees (mono kirios/kiria garson pou egine gynaika ta leei ola ! ;) ) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Bασικά παραπάνω από 9 χρόνια παίζεται ο Λαζόπουλος αλλά δεν ειναι αυτός το θέμα. Λέω εγώ ότι το Southpark πρέπει να σταματήσει, και να φανταστείς είναι η αγαπημένη μου σειρά. Έχω κατεβάσει 7-8 σειρές και συνεχίζω να κατεβάζω όσες παίζονται, και το South Park είναι η μοναδική που την κρατάω στο αρχείο. Όλες τις άλλες τις βλέπω και τις σβήνω. Νομίζω ότι επαναλαμβάνεται. Δεν είναι το ίδιο. Φοβάμαι μη καταντήσει όπως ο Al Bundy ή ακόμα και τα φιλαράκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Θα συμφωνήσω και εγώ. Έχει πέσει αισθητά η ποιότητα στις τελευταίες περιόδους. Επίσης το γεγονός ότι πλέον μόνο σατιρίζουν την επικαιρότητα και δεν βγαίνουν επεισόδια καθαρά κωμικά με έχει κουράσει.Ενώ στις πρώτες περιόδους επεισόδια με κοινωνική κριτική ήταν η εξαίρεση, πλέον έχουν γίνει ο κανόνας.Δυστυχώς έχω μεγάλες απαιτήσεις από South Park και το γεγονός ότι γελάω μια φορά σε κάθε επεισόδιο πλέον για μένα προσωπικά σημαίνει πως η σειρά δεν είναι αυτή που ήταν κάποτε. Καλύτερα η 9η περίοδος να είναι και η τελευταία,ναι. Το τελευταίο πραγματικά καλό επεισόδιο που είδα ήταν αυτό με τον "θάνατο" του Cartman.Τέτοια επεισόδια πλέον είναι σπάνια δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Πράγματι το 908 ήταν ψιλομούφα.. ;( Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Bασικά παραπάνω από 9 χρόνια παίζεται ο Λαζόπουλος αλλά δεν ειναι αυτός το θέμα. o lazopoulos den pezete sinexomena 9 xronia! ;) exei terastia diafora, ekane kai dialimatakia 2-3 xronwn Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 prosopika den me endiaferei an epese i piotita tous i oxi , opws kai na to kanoume einai south park! kai protimo na blepw kainouria episodeia para tipota i ta palia! eipame , den einai kai piisi outsoste na 8eloume na minei stin li8h mono kala kommatia! mia seira einai , den mas endiaferei an 8a tin 8imomaste oti ola ta season itan telia , afisteto kai oso kratisei , oso exei epitixeia kai to blepoun 8a pezete! ;) to episodeio me ton kenny kai to PSP , katalabate pou kolouse o kkianou reeves? :p Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Optimus_ Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Ξυμενωματα Κυριακης, 4 η ωρα αν θυμαμαι καλα το STAR δειξε Sauthpark, μια-μιση ωρα περιπου...Δεν ξερς ποιο επισοδειο ηταν γιατι δεν εχω ασχοληθει και πολυ...μονο την ταινεια εχω δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 Λογικα η ταινία θα ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts