Xourxoulitsos Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Βγηκε το 1011, Hell on Earth 2006 :grin: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Καλα το 1011 ηταν επεισοδιο οτι να'ναι.Μιλαμε για πολλα ναρκωτικα το "σεναριο"....Συναγωνιζεται με το million little fibers για το χειροτερο της season 10 κατα τη γνωμη μου... Make love,not warcraft! Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 http://pic7.piczo.com/sp--world/?g=13269322 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shocker Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Να ρωτήσω κάτι? Υπάρχουν τα επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 elaxista file mou rixse mia matia sto http://www.greeksubs.gr mipos breis merika Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Καλύτερα "κάλαντα" ever? Mr. Garrison - Merry f@#$%ng Christmas! Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Το επεισόδιο που σατιρίζει το World Of Warcraft είναι το καλύτερο της σειράς,από όσα έχω δει. Οι ατάκες του είναι ευστοχότατες και ευφυέστατες. Ο παρακάτω διάλογος μού έχει μείνει: -''Do you have an account?'' -''No,I have a life.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3_Rock_is_here Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 pragmati einai fobero episodio kai mporo na po pos me ekfrazei pliros(kamenos ki ego) :P ego leo CARTMAN RULEZZZZZZZZZ ^ ^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Έχουμε νέο επεισόδιο. With Apologies to Jesse Jackson Enjoy :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Φοβερο επεισοδιο.Πολυ γελιο ο Cartman!Ωραια ξεκινησε η Season 11. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Τα σπάσε πάλι ο Cartmanίδης... A cynic work is never done. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 kserei kaneis magazi pou mporw na vrw kouklakia i otidipote allo apo southpark? egw psaxnw butters pou einai kai dyskolos alla einai o agapimenos mou,alla genikotera oti kai na vrw kalo tha einai. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 φρεσκος στο southpark... ποσες season εχουν βγει και απο υποτιτλους τι παιζει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 φρεσκος στο southpark... ποσες season εχουν βγει και απο υποτιτλους τι παιζει; Τώρα μόλις ξεκίνησε η 11η σαιζόν, έχουν βγει τα πρώτα 2 επεισόδια. Από υπότιτλους δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει το θέμα, αλλά τα αρχεία south park που κατεβάζω εγώ τουλάχιστον είναι rm για real player οπότε φαντάζομαι θα είναι λίγο μπέρδεμα οι υπότιτλοι. Γενικά δεν νομίζω ότι χρειάζονται στο south park, μιλάνε αρκετά καθαρά και δεν λένε τίποτα δύσκολο, άσε που χάνεται όλο το γέλιο στην μετάφραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 kserei kaneis magazi pou mporw na vrw kouklakia i otidipote allo apo southpark? egw psaxnw butters pou einai kai dyskolos alla einai o agapimenos mou,alla genikotera oti kai na vrw kalo tha einai. Solaris, clip art κέντρο κοντά στο Πολυτεχνείο και Comicon Σόλωνος χαμηλά. Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Solaris, clip art κέντρο κοντά στο Πολυτεχνείο και Comicon Σόλωνος χαμηλά. evxaristw poly Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 1102 :up: Pray the Gay Away. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Νεος και γω στο Southpark εχω δει ολοκληρη τη season 9 και επειδη μου αρεσε εχω αρχισει και τα κατεβαζω να τα δω ολα!!!! Κορυφαιο επισοδειο το Death of Eric Cartman εκει που κανει το φαντασμα για να τρομαξει τους κακους!!! Ειχα λιωσει στα γελια μιλαμε... Και απο την ταινια που ειναι στην ταξη και βγαζει την ντουντουκα οταν απανταει στον Mr Garisson σχετικα με την F-word.. CARTMANs RULEZZZZZ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 I plead guilty, μου αρεσε το τελευταιο επεισοδιο :D Μου θυμησε παλιοτερες σεζον Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 I plead guilty, μου αρεσε το τελευταιο επεισοδιο :D Μου θυμησε παλιοτερες σεζον Όντως θύμισε παλαιότερες εποχές. Ήταν άκυρο επεισόδιο και έχω την εντύπωση ότι γυρίστηκε μόνο και μόνο για την τελευταία σκήνη!! :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 deite kainourgio southpark koroidevei tin tainia 300.kai mono stin fantasia twn dimiourgwn tou southapark tha mporouse na tin koroidevei etsi! Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 deite kainourgio southpark koroidevei tin tainia 300.kai mono stin fantasia twn dimiourgwn tou southapark tha mporouse na tin koroidevei etsi! Πολύ καλό! Νομίζω πιο έξυπνο από το Snuke! Και οι Μεξικάνοι φοβεροί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Δεν μ'άρεσε το τελευταίο, δε μου φάνηκε αστείος ο τρόπος που κάναν την παρωδία του 300. Μόνο οι Μεξικάνοι βγάλαν λίγο γέλιο. Γενικά αυτή η σαιζόν καλά πάει πάντως μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Είναι λίγο κουραστικές οι τρείς συνεχόμενες παρωδίες - 24, Da Vinci, 300. Το χθεσινό επεισόδιο είχε πάντως καλές στιγμές, οι Μεξικάνοι ειδικά δεν παίζονταν. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Με το DaVinci όντως δεν ήταν τόσο καλό. :rabbit: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts