alkis_7 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Γενικά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει κάτι σαν υποχρέωση για τις περισσότερες χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggpp Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παντως αν ισχυε μονο το televoting οπως ισχυε μερικα χρονια πριν, τοτε τα αποτελεσματα θα ηταν εντελως διαφορετικα 1. ΙΤΑΛΙΑ 364 βαθμους 2.ΡΩΣΙΑ 284 βαθμους 3.ΣΟΥΗΔΙΑ 283 βαθμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Σαν τραγούδι, όχι. Ήταν μια αντιγραφή του Lovers on the Sun του Guetta. Καλύτερο ήταν της Ιταλίας και (κατά την άποψή μου) και το "Lorde"-copy από το Βέλγιο. Σαν παρουσίαση όμως ήταν σαφέστατα το καλύτερο της βραδιάς και γενικά μια από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη σκηνική παρουσία όλων των Eurovision. Και τα σκηνικά αντιγραφή ήταν :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Μόνο σαν ευρωπαϊκό πανηγύρι μπορώ να δω τη Eurovision και ευτυχώς εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Οι μόνες χρονιές που μου άρεσε η Eurovision ήταν στην Παπαρίζου και στη Γερμανίδα με το Satellite (όχι μόνο σαν τραγούδια, γενικά σαν παρουσίαση). Εγω παλι το 2010 απορησα πως κερδισε αυτη η αηδια.Απο νικητηρια τραγουδια των τελευταιων ετων περισσοτερο μου αρεσε του 2006 με τους Lordi και του 2009 του Νορβηγου με το βιολι (faitytale). Σαν τραγούδι, όχι. Ήταν μια αντιγραφή του Lovers on the Sun του Guetta. Καλύτερο ήταν της Ιταλίας και (κατά την άποψή μου) και το "Lorde"-copy από το Βέλγιο. Σαν παρουσίαση όμως ήταν σαφέστατα το καλύτερο της βραδιάς και γενικά μια από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη σκηνική παρουσία όλων των Eurovision. Απο που κι ως που ειναι αντιγραφη απο ? Εκτος αν καταλαβα εγω λαθος.Γενικα φετος παρατηρησα οτι δεν υπηρχε καμμια ιδιαιτεροτητα και καμμια πρωτοτυπια στα τραγουδια,κατι που δεν ελειπε απο την eurovision τις προηγουμενες χρονιες.Ολο και καποια χωρα θα ειχε καποιο "ιδιαιτερο" τραγουδι,κατι που ηταν διαφορετικο απο τα συνηθισμενα.Φετος ολα ηταν τοσο flat και συνηθισμενα που καταντουσε βαρετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Lorde, όχι Lordi εδώ είσαι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Εγω παλι το 2010 απορησα πως κερδισε αυτη η αηδια.Απο νικητηρια τραγουδια των τελευταιων ετων περισσοτερο μου αρεσε του 2006 με τους Lordi και του 2009 του Νορβηγου με το βιολι (faitytale). Κοίτα, επειδή είχα δει τη συγκεκριμένη χρονιά τη Eurovision στην αρχή θεωρούσα "αστεία" τη συγκεκριμένη συμμετοχή. Όμως η πορεία έδειξε ότι ήταν το πιο πιασάρικο εκείνης της βραδυάς και είτε έχανε είτε κέρδιζε θα γινόταν επιτυχία. Από τη συγκεκριμένη Eurovision μόνο το Satellite άκουγα απ'όποιον κι αν ρωτούσα, δεν θυμάμαι κανένα άλλο. Το Fairytale ήταν κι αυτό ωραίο αλλά δεν ήταν το μόνο ωραίο για τα κοριτσάκια. :lol: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Γενικά τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια δεν έχει βγει ένα τραγούδι από τη eurovision το οποίο να έχει μείνει. Τα ίδια και τα ίδια συνεχώς... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Απο που κι ως που ειναι αντιγραφη απο ? Εκτος αν καταλαβα εγω λαθος. Με πρόλαβε ο pgetsopoulos. Και δεν το λέω ακριβώς αρνητικά. Το Royals ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο φρέσκα/διαφορετικά κομμάτια το 13. Αν είναι να αντιγράψουν κάποιον (που για τη Eurovision μιλάμε... κάποιον θα αντιγράψουν...) καλύτερα τη Lorde παρά τον Guetta. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Γενικά τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια δεν έχει βγει ένα τραγούδι από τη eurovision το οποίο να έχει μείνει. Τα ίδια και τα ίδια συνεχώς... Εκτός από ένα. Το Euphoria. Έχει γίνει άπειρα remixes και έχει παιχτεί σε πολλά sets παγκοσμίως γνωστών dj. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts