Jump to content

Eurovision 2015

maarinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 58
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντως αν ισχυε μονο το televoting οπως ισχυε μερικα χρονια πριν, τοτε τα αποτελεσματα θα ηταν εντελως διαφορετικα

1. ΙΤΑΛΙΑ 364 βαθμους

2.ΡΩΣΙΑ 284 βαθμους

3.ΣΟΥΗΔΙΑ 283 βαθμους

Σαν τραγούδι, όχι. Ήταν μια αντιγραφή του Lovers on the Sun του Guetta.

Καλύτερο ήταν της Ιταλίας και (κατά την άποψή μου) και το "Lorde"-copy από το Βέλγιο.

Σαν παρουσίαση όμως ήταν σαφέστατα το καλύτερο της βραδιάς και γενικά μια από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη σκηνική παρουσία όλων των Eurovision.

Και τα σκηνικά αντιγραφή ήταν :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μόνο σαν ευρωπαϊκό πανηγύρι μπορώ να δω τη Eurovision και ευτυχώς εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Οι μόνες χρονιές που μου άρεσε η Eurovision ήταν στην Παπαρίζου και στη Γερμανίδα με το Satellite (όχι μόνο σαν τραγούδια, γενικά σαν παρουσίαση).

Εγω παλι το 2010 απορησα πως κερδισε αυτη η αηδια.Απο νικητηρια τραγουδια των τελευταιων ετων περισσοτερο μου αρεσε του 2006 με τους Lordi και του 2009 του Νορβηγου με το βιολι (faitytale).

Σαν τραγούδι, όχι. Ήταν μια αντιγραφή του Lovers on the Sun του Guetta.

Καλύτερο ήταν της Ιταλίας και (κατά την άποψή μου) και το "Lorde"-copy από το Βέλγιο.

Σαν παρουσίαση όμως ήταν σαφέστατα το καλύτερο της βραδιάς και γενικά μια από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη σκηνική παρουσία όλων των Eurovision.

Απο που κι ως που

ειναι αντιγραφη απο
? Εκτος αν καταλαβα εγω λαθος.Γενικα φετος παρατηρησα οτι δεν υπηρχε καμμια ιδιαιτεροτητα και καμμια πρωτοτυπια στα τραγουδια,κατι που δεν ελειπε απο την eurovision τις προηγουμενες χρονιες.Ολο και καποια χωρα θα ειχε καποιο "ιδιαιτερο" τραγουδι,κατι που ηταν διαφορετικο απο τα συνηθισμενα.Φετος ολα ηταν τοσο flat και συνηθισμενα που καταντουσε βαρετο.

Lorde, όχι Lordi

εδώ είσαι

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εγω παλι το 2010 απορησα πως κερδισε αυτη η αηδια.Απο νικητηρια τραγουδια των τελευταιων ετων περισσοτερο μου αρεσε του 2006 με τους Lordi και του 2009 του Νορβηγου με το βιολι (faitytale).

Κοίτα, επειδή είχα δει τη συγκεκριμένη χρονιά τη Eurovision στην αρχή θεωρούσα "αστεία" τη συγκεκριμένη συμμετοχή. Όμως η πορεία έδειξε ότι ήταν το πιο πιασάρικο εκείνης της βραδυάς και είτε έχανε είτε κέρδιζε θα γινόταν επιτυχία. Από τη συγκεκριμένη Eurovision μόνο το Satellite άκουγα απ'όποιον κι αν ρωτούσα, δεν θυμάμαι κανένα άλλο. Το Fairytale ήταν κι αυτό ωραίο αλλά δεν ήταν το μόνο ωραίο για τα κοριτσάκια. :lol:

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Γενικά τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια δεν έχει βγει ένα τραγούδι από τη eurovision το οποίο να έχει μείνει. Τα ίδια και τα ίδια συνεχώς...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Απο που κι ως που
ειναι αντιγραφη απο
? Εκτος αν καταλαβα εγω λαθος.

Με πρόλαβε ο pgetsopoulos.

Και δεν το λέω ακριβώς αρνητικά. Το Royals ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο φρέσκα/διαφορετικά κομμάτια το 13. Αν είναι να αντιγράψουν κάποιον (που για τη Eurovision μιλάμε... κάποιον θα αντιγράψουν...) καλύτερα τη Lorde παρά τον Guetta.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Γενικά τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια δεν έχει βγει ένα τραγούδι από τη eurovision το οποίο να έχει μείνει. Τα ίδια και τα ίδια συνεχώς...

Εκτός από ένα. Το Euphoria. Έχει γίνει άπειρα remixes και έχει παιχτεί σε πολλά sets παγκοσμίως γνωστών dj.