Jump to content

Eurovision 2015

maarinos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 58
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε νομίζω να απέκτησε πολύ μεγαλύτερο κοινό, είναι συγκεκριμένο αρκετά και την γνώριζαν ήδη στο εξωτερικό όσοι ήταν να την ακούν. Άντε να είχε ένα μικρό peak μετά τη νίκη

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Είχε ήδη καριέρα, χρόνια

Ναι αλλά όχι τόσο πολύ διαδεδομένη!!Εγώ πρώτη φορά είδα τέτοιο πράγμα!Βάλε ΝΕΡΙΤ 1,θα ξεράσεις!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Η Λευκορωσα ανταποκρίνεται στο όνομα της πάντως

η μαρια ελενα τα πηγε εξαιρετικα στο πρωτο γυρο και δικαιως περασε.απλα δεν νομιζω πως ειναι κομματι που θα κερδισει οσο καλα και να το πει.παντως μερικα κομματια μου φανηκαν αδιαφορα ενω αισθηση εδωσαν και παλι στις μπαλαντες.ηταν σα να βλεπα το voice ιντερνασιοναλ:lol:

πλεον ο διαγωνισμος ειναι να το βλεπεις για χαβαλε η απο συνηθεια ετσι για να περασει η ωρα.Η φορα που ευχοσουν η ελλαδα να το κερδισε περασε πλεον.μονο 3 η 4 η θεση και τοτε θα ναι νικη,ετσι πως ειναι τα πραματα

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Περάσαμε στον 1ο ημιτελικό

Με τι σειρά εμφανίσεις οι χώρες που προκρίθηκαν στο 1ο ημιτελικό.

Μπραβο στιγμες δοξας και υπερηφανιας εζησε η χωρα.

Προχτες πληρωσα 64 ευρω για ΝΕΡΙΤ και ημουν μεσα στα νευρα για να πηγαινει ο καθε αταλαντος στο ποιο ξεφτιλισμενο σοου του πλανητη μπας και βγαλει δισκο.

Πάντως η Φιλανδία με το σύνδρομο down δεν πέρασε.....

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Χτες ειδα απο περιεργεια τον 2ο ημιτελικο(τον 1ο δεν τον ειχα δει γιατι ημουν εξω εκεινη την ωρα).Το τραγουδι της Κυπρου συμπαθητικο αλλα δεν ειδα τιποτα το ιδιαιτερο απο καμμια χωρα.Παραλιγο να με παρει ο υπνος στον καναπε.

Επειδή για τον τελικό είμαι καλεσμένος σε σπίτι και θα πάω για την παρέα, είπα να κάτσω να ακούσω μερικά τραγούδια να έχω μια ιδέα του τι με περιμένει.

Απογοητεύτηκα.

Πόσους καφέδες πρέπει να'χει πιεί κανείς για να αντέξει τόση μίρλα από τόσες χώρες; Σα να κλαίμε τη μακαρίτισσα την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι.

Επίσης υπάρχει κάποιος κανονισμός που να λέει ότι όλα τα τραγούδια ανεξαρτήτως χώρας πρέπει να είναι σαν κακής ποιότητας τραγουδάκι που το βάλαμε για να συμπληρωθούν τα απαιτούμενα κομμάτια για να βγει ο δίσκος; Έλεος... τόση κακή μουσική μαζεμένη έχω να ακούσω από τα προκριματικά του Super Idol.

Αμ η Αυστραλία ξαφνικά; Ότι και καλά ήταν λίγες οι χώρες που συμμετείχαν και είπαμε να καλέσουμε κι άλλες; Γιατί δεν τους είπε κανείς ότι στη Eurovision στέλνουμε μόνο κιτς κομμάτια με χαζά τεχνάσματα τύπου Κοντσίτσα, να ξέρουν οι άνθρωποι να μην προσπαθούν με αξιοπρεπές τραγούδι;

Όσο περνούν τα χρόνια η Eurovision γίνεται όλο και χειρότερη. Καταλαβαίνω ότι ένα ποσοστό κιτς και καλτίλας είναι δεδομένα, αλλά αυτό το χάλι το φετινό δεν το'χω ξανασυναντήσει.

Πιο μοντέρνο, φρέσκο και ενδιαφέρον ακούγεται το Waterloo των ABBA παρά οποιοδήποτε από τα κακογραμμένα, μυξοκλαψιάρικα τραγούδια του 2015.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ποια θέση πιστεύετε θα πιάσει η Ελληνική και η Κυπριακη συμμετοχή σήμερα στον τελικό?

Ποια θέση πιστεύετε θα πιάσει η Ελληνική και η Κυπριακη συμμετοχή σήμερα στον τελικό?

9η με 10η:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Μπραβο στιγμες δοξας και υπερηφανιας εζησε η χωρα.

Προχτες πληρωσα 64 ευρω για ΝΕΡΙΤ και ημουν μεσα στα νευρα για να πηγαινει ο καθε αταλαντος στο ποιο ξεφτιλισμενο σοου του πλανητη μπας και βγαλει δισκο.

Πώς έδωσες 64 ευρώ για ΝΕΡΙΤ?Αφού όλο το χρόνο είναι 36!

Πατωσαμε και φέτος. Αναμενόμενο βέβαια... Τουλάχιστον υπήρξαν και χειρότερα... 0 βαθμοί η Αυστρία και η Γερμανία :p

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Παντως μου εκανε εντυπωση το οτι ουτε πηραμε ουτε δωσαμε 12αρι στην Κυπρο,κατι που δεν ειχε ξαναγινει οσες φορες η Ελλαδα και η Κυπρος ειχαν περασει και οι 2 στον τελικο.

Τόσα καλά τραγούδια και κέρδισε το κλεμμένο...

Γερμανία, αλλά και Αυστρία κάπως λιγότερο, μου άρεσαν πολύ. Αδικαιολόγητο οι 0 βαθμοί

Παντως μου εκανε εντυπωση το οτι ουτε πηραμε ουτε δωσαμε 12αρι στην Κυπρο,κατι που δεν ειχε ξαναγινει οσες φορες η Ελλαδα και η Κυπρος ειχαν περασει και οι 2 στον τελικο.

Βασικά η κριτική επιτροπή της Κύπρου έβαλε 6 στην Ελλάδα ;)

Το θεωρώ θετικό. Δεν γίνεται να νικανε οι φιλίες, διαγωνισμός τραγουδιού είναι...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

το λαθος για μενα ηταν το κομματι το ελληνικο ηταν μια απ τα ιδια οσο αφορα, που απ τα 80ς πανε μπαλαντες.Nαι το πε εξαιρετικα και ηταν ωραιο τραγουδακι,αλλα για τους ξενους ηταν αλλη μια τυπου σελιν ντιον που εχεις δει απειρες φορες και σε 5 μηνες αμφιβαλλω αν θα το θυμοταν κανεις το τραγουδι.

η γιουροβιζιον πλεον ζητα κατι διαφορετικο.πως ηταν που στειλαμε το μπαρμπα με τη μουστακα;;;:lol: ε κατι τετιο.αν ηταν ενα αλλο ταλεντ σοου δικαια θα κερδιζε η μαρια ελενα αλλα πλεον ζηταν στην ευρωπη εχτριμ καταστασεις βλεπε κονσιτα.Βεβαια πεζει παντα και το γεγονος το θεμα της κρισησ

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Μόνο σαν ευρωπαϊκό πανηγύρι μπορώ να δω τη Eurovision και ευτυχώς εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Οι μόνες χρονιές που μου άρεσε η Eurovision ήταν στην Παπαρίζου και στη Γερμανίδα με το Satellite (όχι μόνο σαν τραγούδια, γενικά σαν παρουσίαση).

Ένα τραγούδι που δεν ήξερα καν ότι ήταν στη φετινή Eurovision ήταν αυτό της Ιταλίας και θεωρούσα ότι είχε τη νίκη. Βέβαια δεν έχω ακούσει κανένα άλλο οπότε πιστεύω ότι αυτό που κέρδισε θα ήταν καλύτερο (?)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μόνο σαν ευρωπαϊκό πανηγύρι μπορώ να δω τη Eurovision και ευτυχώς εδώ και 3-4 χρόνια δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Οι μόνες χρονιές που μου άρεσε η Eurovision ήταν στην Παπαρίζου και στη Γερμανίδα με το Satellite (όχι μόνο σαν τραγούδια, γενικά σαν παρουσίαση).

Ένα τραγούδι που δεν ήξερα καν ότι ήταν στη φετινή Eurovision ήταν αυτό της Ιταλίας και θεωρούσα ότι είχε τη νίκη. Βέβαια δεν έχω ακούσει κανένα άλλο οπότε πιστεύω ότι αυτό που κέρδισε θα ήταν καλύτερο (?)

Σαν τραγούδι, όχι. Ήταν μια αντιγραφή του Lovers on the Sun του Guetta.

Καλύτερο ήταν της Ιταλίας και (κατά την άποψή μου) και το "Lorde"-copy από το Βέλγιο.

Σαν παρουσίαση όμως ήταν σαφέστατα το καλύτερο της βραδιάς και γενικά μια από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη σκηνική παρουσία όλων των Eurovision.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Βασικά η κριτική επιτροπή της Κύπρου έβαλε 6 στην Ελλάδα ;)

Το θεωρώ θετικό. Δεν γίνεται να νικανε οι φιλίες, διαγωνισμός τραγουδιού είναι...

Αυτό πες το και στις άλλες χώρες ;)

Ρε παιδιά, εγώ θυμάμαι παλιότερα (2008 και πίσω), γινόταν πολύς ντόρος .. φέτος άκρα του τάφου σιωπή.. ή εγώ δεν βλέπω τηλεόραση ή η eurovision έγινε ''αγγαρεία'' για τις χώρες .

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Ρε παιδιά, εγώ θυμάμαι παλιότερα (2008 και πίσω), γινόταν πολύς ντόρος .. φέτος άκρα του τάφου σιωπή.. ή εγώ δεν βλέπω τηλεόραση ή η eurovision έγινε ''αγγαρεία'' για τις χώρες .

καλα οχι μονο τον τελευταιο χρονο

βαλε 3-4 χρονια

και εγω μην νομιζεις δεν πολυβλεπω τηλεοραση:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7