Agent M Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Μάλλον το καλώδιο που σου δώσανε είναι straight για κατευθείαν σύνδεση του router με τον υπολογιστή :) Οπότε έτσι όπως είσαι (με το ένα καλώδιο δηλαδη) ξεχνάς την συνδεσμολογία που θες. Ειδικά κιόλας άμα ο router έχει μια θύρα ethernet! :( Αφού έχεις Windows XP δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Θα χρειαστείς ένα switch για να συνδέσεις το router με τους 2 υπολογιστές και τότε επειδή θα παίρνουν και IP θα μπορείς να έχεις και Internet και να κάνεις και ανταλλαγή αρχείων που θες ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Εμ, πες μας ότι είναι όταν λες router εννοείς το Alcatel... Φυσικά και δεν είναι ανεστραμμένο το καλώδιο που έχει μαζί του. Είναι προφανές ότι είναι ένα απλό UTP καλώδιο ethernet για να συνδέσεις τη συσκευή με έναν υπολογιστή. Αυτό το καλώδιο δεν κάνει για να συνδέσεις δύο υπολογιστές μεταξύ τους. Για τέτοια δουλειά χρειάζεται ανεστραμμένο και το έχουν γράψει τα παιδιά πολλά posts τώρα. Γνώμη μου είναι ότι αν θέλεις να μην ασχολείσαι με internet connection sharing κλπ, παίρνεις ένα switch, συνδέεις τα δύο μηχανήματα πάνω του, όπως και το Alcatel και τελείωσες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (21 Νοέ. 2004 , 16:36) Ομως.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=640019#post640019 Στο συγκεκριμένο post o φίλος διευκρινίζει ότι αυτό το κάνεις αν θες απλά ένα LAN, όχι όταν θες να βάλεις ADSL router. Επίσης να διευκρινίσω ότι όλα τα καλώδια κάνουν τη δουλειά, απλά με κάποια γίνεται λίγο πιο γρήγορα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 lewton ένα κουμπάκι που λέει Edit στα μηνύματά σου το βλέπεις; Μπορείς να το χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (21 Νοέ. 2004 , 23:54) lewton ένα κουμπάκι που λέει Edit στα μηνύματά σου το βλέπεις; Μπορείς να το χρησιμοποιείς. To γνωρίζω το κουμπάκι και το χρησιμοποιώ, ιδού και η απόδειξη (από 3 posts μου σε εκείνη τη σελίδα τα 2 έχουν γίνει edited;)). Στο κάτω-κάτω, αφού γίνεται και αυτόματα :p, γιατί να μπαίνω εγώ σε κόπο; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Eρωτημα!Πηρα αυτο το switch: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=737&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=91319&Merchant_Id=1&sts_cid=3 .Τι καλωδιο UTP να παρω??Το crosslink που εχω δεν κανει!Θελω να συνδεσω το pc και το laptop τωρα.Το router το συνδεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (23 Δεκ. 2004 , 00:11) Eρωτημα!Πηρα αυτο το switch: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=737&Nav_Section_Id=26&Catalog_Id=1&Product_Id=91319&Merchant_Id=1&sts_cid=3 .Τι καλωδιο UTP να παρω??Το crosslink που εχω δεν κανει!Θελω να συνδεσω το pc και το laptop τωρα.Το router το συνδεσα. Συνδέεις τον router με το switch και μετά το switch με τα υπόλοιπα... Που είναι το πρόβλημα; :) Θέλεις 3 straight καλώδια :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts