lewton Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2004 Θέλω με αυτό το thread να αναφερθώ σε 2 τεχικά θέματα που αφορούν το DSLphone: 1. Η Vivodi δεν εγγυάται ότι θα δουλέψει με κανέναν άλλο router εκτός από τον alcatel speedtouch 530i που δίνει προρυθμισμένο. 2. Σύμφωνα με τη Vivodi το ΑΤΑ δε μπορεί να συνδεθεί σε switch, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να το συνδέσεις απευθείας στη μοναδική θύρα ethernet του 530i και να το συνδέσεις με το PC μέσω της USB (ούτε λόγος φυσικά για περισσότερα από ένα PC). Το 2 σίγουρα δεν ισχύει. Γνωστός με DSLphone έχει παρεμβάλει switch ανάμεσα στον router και το ΑΤΑ και πάνω σε αυτό έχει συνδέσει το (τα) PC του και δουλεύουν όλα κανονικά. Αυτό ενημερωτικά για όσους δεν το ξέρουν και ταλαιπωρούν το PC τους συνδέοντάς το με τον router μέσω USB. Αντίστοιχα υποψιάζομαι ότι μάλλον δεν ισχύει και το 1. Άλλωστε το ΑΤΑ δεν είναι παρά άλλη μια συσκευή σχεδιασμένη να δουλεύει σε δίκτυο, δεν υπάρχει λόγος να έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις. Ωστόσο δε μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Εσείς τι λέτε; Το θέμα με απασχολεί πάρα πολύ καθώς θέλω να βάλω DSLphone αλλά δε θέλω να αφήσω τον router μου. Παρακαλώ όποιον έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει να δουλέψει DSLphone με άλλον router πλην του 530i και να μας πει τι προέκυψε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 2. Εμένα μου έχουν φέρει από τα ΑΤΑ, τα οποία έχουν 2 ethernet ports. Οπότε συνδέω την μία στο router και την άλλη στο υπόλοιπο δίκτυο του σπιτιού. (στη προκειμένη περίπτωση ένα wifi AP) Θεωρητικά μια χαρά θα μπορούσα να είχα συνδέσει και switch εκεί πάνω :) 1. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι στο speedtouch 530 έχουν περάσει ειδικές ρυθμίσεις όταν πρόκειται για dslphone. Αυτές ποιος θα τις περάσει στον δικό σου router; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Έλα μου ντε! Λες και θα τους ήταν κόπος να δημοσιοποιήσουν στη σελίδα τους τις ρυθμίσεις που θέλει το ΑΤΑ και από εκεί ο καθένας να κάνει ότι κάνει με δική του ευθύνη. Μήπως μπορείς να μου πεις το μοντέλο του ΑΤΑ να ψάξω στο site της Cisco; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρχικό μήνυμα από τον/την lewton Έλα μου ντε! Λες και θα τους ήταν κόπος να δημοσιοποιήσουν στη σελίδα τους τις ρυθμίσεις που θέλει το ΑΤΑ και από εκεί ο καθένας να κάνει ότι κάνει με δική του ευθύνη. Μήπως μπορείς να μου πεις το μοντέλο του ΑΤΑ να ψάξω στο site της Cisco; ATA 186 με μια ethernet και ΑΤΑ 188 με 2! Έχω μπει στο site της cisco και υπάρχουν και τα 2 μαζί με τεχνικά χαρακτηριστικά και τα κατεβάζεις και σε .pdf !! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Ε αφού έχεις μπει και τα έχεις βρει δώσε και link να μην ψάχνω. :cool: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Wirelessly posted (NEC N410i) Αρχικό μήνυμα από τον/την lewton Ε αφού έχεις μπει και τα έχεις βρει δώσε και link να μην ψάχνω. :cool: Είχα μπει όταν ήμουν στα bnb! (Ξέρεις το πρόβλημα μου!!) Παρ'όλα αυτά, μπες www.cisco.com και εκεί υπάρχει κάπου η επιλογή search !! Εκεί γραψε ΑΤΑ 18X(όπου X ανάλογα με το μοντέλο) και θα σου βγάλει το μοντέλο 100%!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Cisco ATA 186 Analog Telephone Adaptor Cisco ATA 188 Analog Telephone Adaptor lewton το θεμα εαν δουλευει η οχι σε αλλο router θα ενημερωσω συντομα - περιμενω να μου ερθει ενας Cisco 836 και ενας Zyxel για να κανω της δοκιμες Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Ευχαριστώ. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 με το Cisco που το δοκιμασα εχτες, στην μορφη και με το software ( IOS ) που εχει ο router οταν τον αγοραζεις ΔΕΝ υποστηριζει Voice over DSL, αλλα με upgrade του IOS απο την Cisco ( το αγοραζεις και κοστιζει περιπου 100€ ) εχεις την υποστιριξη για δευτερο ΑΤΜ που σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις το ΑΤΑ πανω στον router και να εχεις το DSL Phone σου. με το Zyxel θα σας εχω νεα την επομενη εβδομαδα........δεν εχει ερθει ακομα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Όσοι έχετε DSLphone μπορείτε να καλείτε αριθμούς τηλεφωνικών καρτών (πχ το 8079900 της Ya! που με ενδιαφέρει); Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 Όσοι έχετε DSLphone μπορείτε να καλείτε αριθμούς τηλεφωνικών καρτών (πχ το 8079900 της Ya! που με ενδιαφέρει);όχι. στο 807 σου βγάζει ήχο κατειλημμένου. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 όχι. στο 807 σου βγάζει ήχο κατειλημμένου. Μάλιστα... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts