gkr41 Δημοσιεύτηκε November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 14, 2004 Έχω έναν 40αρη IBM ο οποίος είναι στα τελευταία του. Μπορώ να κάνω browsing στα αρχεία του, αλλά τις περισσότερες φορές κολλάει και μου παγώνει το PC. Copy κάνει με το ζόρι κι όχι όλες τις φορές Υπάρχει κάποιο utility, μήπως καταφέρω και περισώσω οτι προλάβω; Το scandisk των ΧΡ, δε βρίσκει κανένα error πάντως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 υποθετω οτι ειναι σε NTFS ο δισκος? υπαρχει ενα utility λεγεται NTFS4Dos απο τα παιδια στο wininternals που κανει πολυ καλη δουλεια. εαν δεν το βρεις με ενα googleαρισμα στειλε PM Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2004 Δε θέλω να ανακατευτώ με boot disks και τέτοιες ιστορίες. Slave είναι ο δίσκος και μπορώ να ξεκινήσω κανονικά το PC μου, απλά δε μπορώ να πάρω όλα τα αρχεία. Άλλη λύση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 Αν τον συνδέσεις εξωτερικά με USB μήπως θα παίζει καλύτερα; Πάντως όσο προλαβαίνεις κάνε backup γιατί αφού έχει αρχίσει να σου βγάζει προβλήματα, ενδέχεται σε λίγο καιρό να μη σου αναγνωρίζει κανένα δεδομένο. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 kane bad sector test me to partition magic kai an sou bgalei bad sectors, dokimase na swseis o,ti den einai se xtyphmena sectors me kapoio antistoixo utility (p.x. revival, ontrack easy recovery pro ktl). Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. November 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2004 easyrecovery pro, και θα μπορέσεις να σώσεις αρκετά αρχεία. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. November 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2004 Des kai to Getdataback....sth xeiroterh Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts