Jump to content

Χτυπημένος σκληρός. Πως σώζω τα αρχεία;

gkr41
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω έναν 40αρη IBM ο οποίος είναι στα τελευταία του. Μπορώ να κάνω browsing στα αρχεία του, αλλά τις περισσότερες φορές κολλάει και μου παγώνει το PC. Copy κάνει με το ζόρι κι όχι όλες τις φορές

Υπάρχει κάποιο utility, μήπως καταφέρω και περισώσω οτι προλάβω;

Το scandisk των ΧΡ, δε βρίσκει κανένα error πάντως...

υποθετω οτι ειναι σε NTFS ο δισκος?

υπαρχει ενα utility λεγεται NTFS4Dos απο τα παιδια στο wininternals που κανει πολυ καλη δουλεια.

εαν δεν το βρεις με ενα googleαρισμα στειλε PM

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Δε θέλω να ανακατευτώ με boot disks και τέτοιες ιστορίες.

Slave είναι ο δίσκος και μπορώ να ξεκινήσω κανονικά το PC μου, απλά δε μπορώ να πάρω όλα τα αρχεία.

Άλλη λύση;

Αν τον συνδέσεις εξωτερικά με USB μήπως θα παίζει καλύτερα; Πάντως όσο προλαβαίνεις κάνε backup γιατί αφού έχει αρχίσει να σου βγάζει προβλήματα, ενδέχεται σε λίγο καιρό να μη σου αναγνωρίζει κανένα δεδομένο.
Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr

kane bad sector test me to partition magic kai an sou bgalei bad sectors, dokimase na swseis o,ti den einai se xtyphmena sectors me kapoio antistoixo utility (p.x. revival, ontrack easy recovery pro ktl).
HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery