Jump to content

Να το ανταλλαξω η οχι.....?

tarirs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω 15 μερες ενα alpha ειμαι σουπερ ευχαριστημενος....αλλα μου προτειναν...ενα note 3 για ανταλλαγη....το σκεφτομαι συνεχεια.....

Το μονο που με κολλαει ειναι το μεγεθος.....δεν ξερω απο τις 4.7 στις 5.7 αμα μου ξινισει...

Εσεις τι μου συμβουλευετε ?

Αν ειναι αμεσσα απαντησεις διοτι εχω τον αλλο σε αναμονη.....:)

android or ios or wm......who cares.....???

Παιδια εχω 15 μερες ενα alpha ειμαι σουπερ ευχαριστημενος....αλλα μου προτειναν...ενα note 3 για ανταλλαγη....το σκεφτομαι συνεχεια.....

Το μονο που με κολλαει ειναι το μεγεθος.....δεν ξερω απο τις 4.7 στις 5.7 αμα μου ξινισει...

Εδώ πριν τρεις μέρες είχες βάλει ήδη αγγελία για αλλαγή με note...άλλαξε το επομένως αν σε τρώει.

Εδώ πριν τρεις μέρες είχες βάλει ήδη αγγελία για αλλαγή με note...άλλαξε το επομένως αν σε τρώει.

Μην το μετανοιωσω....:(

σιγα μην το εδινα για το Note 3,αμα ηταν το 4,μπορει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Είναι τεράστια η μετάβαση. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος του Note τότε δεν τίθεται θέμα. Πρόσεχε όμως πολλοί έδωσαν τα Note επειδή δεν τους βόλευαν.

προσωπικά απο 5" στις 5.4" 5:3 και (5.5" 16:9 του 1+1 ) που άλλαξα δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά πίσω σε μικρότερη οθόνη , πήγαινε τσεκαρέ το απο κοντά ... είναι καθαρά θέμα γούστου Edited by iobelika

Με μπερδεψατε....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ειναι ευκολο,μην δωσεις το alpha σου για ενα note 3,το δικο σου παροτι αλλης κατηγοριας ειναι πιο αερατο στην εμπειρια χρησης,να μου ελεγες για note 4 θα σου ελεγα πηγαινε σε ενα καταστημα να το δουλεψεις λιγο κι αν σε βολευει χτυπα το,οχι ομως για note 3.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ειναι ευκολο,μην δωσεις το alpha σου για ενα note 3,το δικο σου παροτι αλλης κατηγοριας ειναι πιο αερατο στην εμπειρια χρησης,να μου ελεγες για note 4 θα σου ελεγα πηγαινε σε ενα καταστημα να το δουλεψεις λιγο κι αν σε βολευει χτυπα το,οχι ομως για note 3.

θα το αλλαζα σιγουρα!

Με μπερδεψατε.... :wacko:

My two cents τώρα, αλλά να σε μπερδέψουν λόγω επιχειρηματολογίας, να σου πω εντάξει, αλλά να μπερδευτείς επειδή κάποιος σου λέει ότι θα το άλλαζε σίγουρα χωρίς κάτι άλλο...

Μάλλον σκέφτεσαι αυτό που θέλεις να ακούσεις, δηλαδή το να κάνεις την ανταλλαγή. Αν κολλάς μόνο στο μέγεθος, αλλά σε τρώει τόσο πολύ, άλλαξέ το κι εσύ να ησυχάσεις. Το πολύ πολύ να το δώσεις και να πάρεις κάποιο άλλο.

αντικειμενικα το note 3 εχει περισσοτερη ραμ. απο την αλλη το alpha εχει καλυτερη ραμ και πολυ πολυ δυνατο επεξεργαστη, ενω η καμερα του πρεπει να ειναι καλυτερη του note 3. επισης θεωρω πως το Alpha θα εχει καλυτερη μεταπωλητική αξία.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

εγω δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευεσαι,με τιποτα δε θα αλλαζα ενα νεο κινητο με ενα παλιο.

αντικειμενικα το note 3 εχει περισσοτερη ραμ. απο την αλλη το alpha εχει καλυτερη ραμ και πολυ πολυ δυνατο επεξεργαστη, ενω η καμερα του πρεπει να ειναι καλυτερη του note 3. επισης θεωρω πως το Alpha θα εχει καλυτερη μεταπωλητική αξία.

εγω δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευεσαι,με τιποτα δε θα αλλαζα ενα νεο κινητο με ενα παλιο.

:up:Alpha....

Note 3 πολυ καλη επιλογη το εχει ο αδερφος μου..μεγαλη οθονη,ωραια χρωματα..3gb ram...εγω θα πω κατι αλλο..το παν ειναι η οθονη...οσο μεγαλη οθονη ειναι ποιο realistic..τωρα θα μου πειτε 5 ιντζες ειναι το καλυτερο αλλα αν δουλεψεις με 5 και πανω θα δεις αλλα πραγματα...μεχρι και το m8 η οθονη του με χαλασε..θελω μεγαλυτερη,με το g3 την 2χω κατα βρει!!οποτε και με το note 3 θα εισαι super..και δεν κολλαει καθολου
I Want To Believe

Note 3 πολυ καλη επιλογη το εχει ο αδερφος μου..μεγαλη οθονη,ωραια χρωματα..3gb ram...εγω θα πω κατι αλλο..το παν ειναι η οθονη...οσο μεγαλη οθονη ειναι ποιο realistic..τωρα θα μου πειτε 5 ιντζες ειναι το καλυτερο αλλα αν δουλεψεις με 5 και πανω θα δεις αλλα πραγματα...μεχρι και το m8 η οθονη του με χαλασε..θελω μεγαλυτερη,με το g3 την 2χω κατα βρει!!οποτε και με το note 3 θα εισαι super..και δεν κολλαει καθολου

Η οθόνη του Α είναι καλύτερη του Note.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Το παιδί έχει αποφασίσει νομίζω να μην κάνει το λάθος να δώσει το κινητό του για ένα note 3.

Φίλε μου καλύτερα να ζητήσεις σε έναν mod να το κλειδώσει το θέμα γιατί στο τέλος θα κανείς κάτι πού θα μετανιώσεις.