tarirs Δημοσιεύτηκε February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 18, 2015 Παιδια εχω 15 μερες ενα alpha ειμαι σουπερ ευχαριστημενος....αλλα μου προτειναν...ενα note 3 για ανταλλαγη....το σκεφτομαι συνεχεια..... Το μονο που με κολλαει ειναι το μεγεθος.....δεν ξερω απο τις 4.7 στις 5.7 αμα μου ξινισει... Εσεις τι μου συμβουλευετε ? Αν ειναι αμεσσα απαντησεις διοτι εχω τον αλλο σε αναμονη.....:) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια εχω 15 μερες ενα alpha ειμαι σουπερ ευχαριστημενος....αλλα μου προτειναν...ενα note 3 για ανταλλαγη....το σκεφτομαι συνεχεια..... Το μονο που με κολλαει ειναι το μεγεθος.....δεν ξερω απο τις 4.7 στις 5.7 αμα μου ξινισει... Εσεις τι μου συμβουλευετε ? Αν ειναι αμεσσα απαντησεις διοτι εχω τον αλλο σε αναμονη.....:) Εδώ πριν τρεις μέρες είχες βάλει ήδη αγγελία για αλλαγή με note...άλλαξε το επομένως αν σε τρώει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εδώ πριν τρεις μέρες είχες βάλει ήδη αγγελία για αλλαγή με note...άλλαξε το επομένως αν σε τρώει. Μην το μετανοιωσω....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 σιγα μην το εδινα για το Note 3,αμα ηταν το 4,μπορει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry25 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια εχω 15 μερες ενα alpha ειμαι σουπερ ευχαριστημενος....αλλα μου προτειναν...ενα note 3 για ανταλλαγη....το σκεφτομαι συνεχεια..... Το μονο που με κολλαει ειναι το μεγεθος.....δεν ξερω απο τις 4.7 στις 5.7 αμα μου ξινισει... Εσεις τι μου συμβουλευετε ? Αν ειναι αμεσσα απαντησεις διοτι εχω τον αλλο σε αναμονη.....:) Είναι τεράστια η μετάβαση. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος του Note τότε δεν τίθεται θέμα. Πρόσεχε όμως πολλοί έδωσαν τα Note επειδή δεν τους βόλευαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) προσωπικά απο 5" στις 5.4" 5:3 και (5.5" 16:9 του 1+1 ) που άλλαξα δεν θα πήγαινα ποτέ ξανά πίσω σε μικρότερη οθόνη , πήγαινε τσεκαρέ το απο κοντά ... είναι καθαρά θέμα γούστου Edited February 18, 2015 by iobelika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 σιγα μην το εδινα για το Note 3,αμα ηταν το 4,μπορει. Σιγά μην έδινα το Note 3 για το Alpha. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Σιγά μην έδινα το Note 3 για το Alpha. Με μπερδεψατε.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με μπερδεψατε.... ΦΙΛΕ ΜΟΥ ειναι ευκολο,μην δωσεις το alpha σου για ενα note 3,το δικο σου παροτι αλλης κατηγοριας ειναι πιο αερατο στην εμπειρια χρησης,να μου ελεγες για note 4 θα σου ελεγα πηγαινε σε ενα καταστημα να το δουλεψεις λιγο κι αν σε βολευει χτυπα το,οχι ομως για note 3. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 θα το αλλαζα σιγουρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ειναι ευκολο,μην δωσεις το alpha σου για ενα note 3,το δικο σου παροτι αλλης κατηγοριας ειναι πιο αερατο στην εμπειρια χρησης,να μου ελεγες για note 4 θα σου ελεγα πηγαινε σε ενα καταστημα να το δουλεψεις λιγο κι αν σε βολευει χτυπα το,οχι ομως για note 3. θα το αλλαζα σιγουρα! Με μπερδεψατε.... :wacko: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 My two cents τώρα, αλλά να σε μπερδέψουν λόγω επιχειρηματολογίας, να σου πω εντάξει, αλλά να μπερδευτείς επειδή κάποιος σου λέει ότι θα το άλλαζε σίγουρα χωρίς κάτι άλλο... Μάλλον σκέφτεσαι αυτό που θέλεις να ακούσεις, δηλαδή το να κάνεις την ανταλλαγή. Αν κολλάς μόνο στο μέγεθος, αλλά σε τρώει τόσο πολύ, άλλαξέ το κι εσύ να ησυχάσεις. Το πολύ πολύ να το δώσεις και να πάρεις κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 αντικειμενικα το note 3 εχει περισσοτερη ραμ. απο την αλλη το alpha εχει καλυτερη ραμ και πολυ πολυ δυνατο επεξεργαστη, ενω η καμερα του πρεπει να ειναι καλυτερη του note 3. επισης θεωρω πως το Alpha θα εχει καλυτερη μεταπωλητική αξία. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 note 3 για την μεγαλυτερη οθονη, περισσοτερη ραμ, καλυτερη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 εγω δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευεσαι,με τιποτα δε θα αλλαζα ενα νεο κινητο με ενα παλιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 αντικειμενικα το note 3 εχει περισσοτερη ραμ. απο την αλλη το alpha εχει καλυτερη ραμ και πολυ πολυ δυνατο επεξεργαστη, ενω η καμερα του πρεπει να ειναι καλυτερη του note 3. επισης θεωρω πως το Alpha θα εχει καλυτερη μεταπωλητική αξία. εγω δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευεσαι,με τιποτα δε θα αλλαζα ενα νεο κινητο με ενα παλιο. :up:Alpha.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Note 3 πολυ καλη επιλογη το εχει ο αδερφος μου..μεγαλη οθονη,ωραια χρωματα..3gb ram...εγω θα πω κατι αλλο..το παν ειναι η οθονη...οσο μεγαλη οθονη ειναι ποιο realistic..τωρα θα μου πειτε 5 ιντζες ειναι το καλυτερο αλλα αν δουλεψεις με 5 και πανω θα δεις αλλα πραγματα...μεχρι και το m8 η οθονη του με χαλασε..θελω μεγαλυτερη,με το g3 την 2χω κατα βρει!!οποτε και με το note 3 θα εισαι super..και δεν κολλαει καθολου Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Note 3 πολυ καλη επιλογη το εχει ο αδερφος μου..μεγαλη οθονη,ωραια χρωματα..3gb ram...εγω θα πω κατι αλλο..το παν ειναι η οθονη...οσο μεγαλη οθονη ειναι ποιο realistic..τωρα θα μου πειτε 5 ιντζες ειναι το καλυτερο αλλα αν δουλεψεις με 5 και πανω θα δεις αλλα πραγματα...μεχρι και το m8 η οθονη του με χαλασε..θελω μεγαλυτερη,με το g3 την 2χω κατα βρει!!οποτε και με το note 3 θα εισαι super..και δεν κολλαει καθολου Η οθόνη του Α είναι καλύτερη του Note. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Κι εγώ υπέρ του alpha είμαι, λόγω design και ευκολότερης φορητότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ρίχτο κορώνα - γράμματα να ησυχάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 αντάλλαξέ το να πα στα διάλα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Το παιδί έχει αποφασίσει νομίζω να μην κάνει το λάθος να δώσει το κινητό του για ένα note 3. Φίλε μου καλύτερα να ζητήσεις σε έναν mod να το κλειδώσει το θέμα γιατί στο τέλος θα κανείς κάτι πού θα μετανιώσεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Απαντησα σε παραπανω ποστ......:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts