vagos44 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Για σας παιδιά,και εγώ έχω κάποια μικρό προβλήματα,όπως και μερική πιο πάνω,κάνει παράσιτα, όταν περνούν τηλέφωνο καμια φορα είναι μαύρη η οθόνη,και διαφορα αλλα χαζά,μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είμαι και λίγο αρχάριος,από ενημέρωσης τα έχω κάνει,έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων,χρειάζεται να βάλω αυτήν την rom 20150314_c211_τζ_3m_k268_b1_3_7_20??αν ναι και δεν βαριετέ κάποιος ας μου γράψει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω, η εκτος αν υπάρχει άλλη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Για σας παιδιά,και εγώ έχω κάποια μικρό προβλήματα,όπως και μερική πιο πάνω,κάνει παράσιτα, όταν περνούν τηλέφωνο καμια φορα είναι μαύρη η οθόνη,και διαφορα αλλα χαζά,μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί είμαι και λίγο αρχάριος,από ενημέρωσης τα έχω κάνει,έχω κάνει και επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων,χρειάζεται να βάλω αυτήν την rom 20150314_c211_τζ_3m_k268_b1_3_7_20??αν ναι και δεν βαριετέ κάποιος ας μου γράψει αναλυτικά τι πρέπει να κάνω, η εκτος αν υπάρχει άλλη λύση. Ρε φίλε, καταρχάς γιατί έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? Δεν σου αρκούσε μόλις το άνοιξες να κατεβάσεις όλα τα διαθέσιμα updates και να είσαι οκ ? Επιπλεόν το κινητό ΔΕΝ έρχεται ROOT. Ούτε υπάρχει λόγος να το κάνει κανείς. Όλα δουλεύουν ρολόϊ. Αναλυτική περιγραφή έχω κάνει στο #119. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 εκτός θέματος αλλά no root no android.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 εκτός θέματος αλλά no root no android.:p Θα συμφωνήσω απόλυτα :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpdimo Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 γεια σας παιδια. Ειμαι νεος σε τετοιου ειδους κινητά.Μολις το παρελαβα . Για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο αλλα......Τρεχω το antutu στο νεο kingzone n3 plus και βγαζει χαμηλο σκορ περιπου 21600. Απογοητευση. Εμφανιζει προβλημα στο antutu video κai antutu officer. Οταν ζητω λεπτομερειες στο τεστ μου βγαζει τις επισυναπτομενες εικονες. Σε εσας τι γινεται? Μπορειτε να βοηθησετε? Τι προτεινετε? Ειναι σοβαρό? Μηπως πρεπει να το επιστρεψω??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Εμενα παλι με εβγαλε λιγο πριν τα 32000 ...παραθετω φωτο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 γεια σας παιδια. Ειμαι νεος σε τετοιου ειδους κινητά.Μολις το παρελαβα . Για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο αλλα......Τρεχω το antutu στο νεο kingzone n3 plus και βγαζει χαμηλο σκορ περιπου 21600. Απογοητευση. Εμφανιζει προβλημα στο antutu video κai antutu officer. Οταν ζητω λεπτομερειες στο τεστ μου βγαζει τις επισυναπτομενες εικονες. Σε εσας τι γινεται? Μπορειτε να βοηθησετε? Τι προτεινετε? Ειναι σοβαρό? Μηπως πρεπει να το επιστρεψω??????? Αφού το λέει καθαρά. Δεν ολοκλήρωσε την αξιολόγηση. Πως να βγάλει αποτελέσματα. ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα παλι με εβγαλε λιγο πριν τα 32000 ...παραθετω φωτο.:) Σωστός !!! Εγώ έκανα 2-3 αξιολογήσεις και έβγαζε διαφορετικές τιμές κάθε φορά (30.917, 33.179, 31.814). Η μικρότερη (!!!) τιμή που πέτυχα ήταν: http://i.imgur.com/GfIiuMc.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpdimo Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Γεια σας και πάλι. Γεια σου και σε σενα φιλε manollia. Σχετικα με την διακοπη αξιολογησης απο το antutu για το παραπανω κινητο. Τι μπορει να συμβαινει και διακοπτεται η αξιολογηση με αποτελεσμα το χαμηλο σκορ? Ετρεξα το antutu αρκετες φορες και βγαζει το ιδιο χαμηλο αποτελεσμα. Ξαναεπανεφερα τις εργοστασιακες ρυθμισεις και πάλι το ιδια. Πως πιστευετε οτι θα μπορουσα να ξεπεράσω το προβλημα χωρις να διακοπτεται η αξιολογηση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ποια εκδοση εχεις χρησιμοποιησει? Εγω εχω χρησιμοποιησει αυτην. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antutu.ABenchMark&utm_source=www.apk4fun.com Δοκιμασε την αλλα να εχεις το τηλεφωνο συνδεμενο στο ρευμα....μηπως ηταν κατω απο 30% η μπαταρια και παιζει ρολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ρε φίλε, καταρχάς γιατί έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? Δεν σου αρκούσε μόλις το άνοιξες να κατεβάσεις όλα τα διαθέσιμα updates και να είσαι οκ ? Επιπλεόν το κινητό ΔΕΝ έρχεται ROOT. Ούτε υπάρχει λόγος να το κάνει κανείς. Όλα δουλεύουν ρολόϊ. Αναλυτική περιγραφή έχω κάνει στο #119. Για σου mannolia,την περιγραφή σου την έχω διάβαση και έκανα αυτά που έγραψες,αλλα μετά από λίγο άρχισαν αυτά τα προβλήματα που ανέφερα πιο πάνω,και πίστευα με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα φτάξει το πράμα.τεσπα από δω και πέρα τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantine1979 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ανοίγω τα δεδομένα κ δεν συνδέετε. Μήπως πρέπει να κατεβάσω της ρυθμίσεις της Vodafone? κ πως γίνεται αυτό? Στα μηνύματα στα ελληνικά προβλέψει λέξεων ορθογραφία τ9 πως μπαίνουν (ελληνικό λεξικό)? Μέθοδο πληκτρολόγησης με σύρσιμο υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireman34gre Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 το παρελαβα πριν κανα μηνα και το πουλαω.....αν ενδιαφερετε καποιος αν αφησει μην....135Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ρε μεγάλε, 140€ έχει καινούργιο (και αρκετά λιγότερο με κάποιο κουπόνι) και θα το αγοράσουμε από εσένα 135€ μεταχειρισμένο ενός μήνα; Το βλέπεις λογικό; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 το παρελαβα πριν κανα μηνα και το πουλαω.....αν ενδιαφερετε καποιος αν αφησει μην....135Ε Το σκάλισες και λίγο με το θέμα ROOT, του άλλαξες τα φώτα και τώρα θέλεις να το ξεφορτωθείς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6001544#post6001544 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingboy Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ανοίγω τα δεδομένα κ δεν συνδέετε. Μήπως πρέπει να κατεβάσω της ρυθμίσεις της Vodafone? κ πως γίνεται αυτό? Στα μηνύματα στα ελληνικά προβλέψει λέξεων ορθογραφία τ9 πως μπαίνουν (ελληνικό λεξικό)? Μέθοδο πληκτρολόγησης με σύρσιμο υπάρχει? Θα πας ρυθμίσεις-περισσότερα-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-ονόματα σημείου πρόσβασης και θα τσεκάρεις VF internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Ως προς την τιμή http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-kingzone-n3-plus Μην βλέπεται τιμή σε € σε Κινέζικα σαιτ. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=59732&stc=1&d=1429459803 Edited April 20, 2015 by papg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis80 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 σημερα παρελαβα και εγω το κινιτο και εκανα οτι επρεπε να κανω.μεχρι στιγμης ολα καλα.και ηρθε και γρηγορα μεσα σε 13 μερες απο bangood το πηρα.ιδωμεν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Το βρήκα τυχαία και το ανεβάζω για ενημέρωση. Στο dealsmachine μόνο 135€. http://www.dealsmachine.com/affordable-kingzone-n3-plus/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zgouriazmenos Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Μετά την τελευταία αναβάθμιση, παρατηρεί κανείς άλλος προβλήματα με το bluetooth ή είμαι ο μόνος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Μετά την τελευταία αναβάθμιση, παρατηρεί κανείς άλλος προβλήματα με το bluetooth ή είμαι ο μόνος??? Εγώ που χρησιμοποιώ το bluetooth για σύνδεση κινητού στο αμάξι, δουλεύει κανονικά, όπως πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Το βρήκα τυχαία και το ανεβάζω για ενημέρωση. Στο dealsmachine μόνο 135€. http://www.dealsmachine.com/affordable-kingzone-n3-plus/ Δεν διαβάζεις :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=411155&page=7 τιμή σε USD159.99 η ισοτιμία του κινέζου είναι για τον π@@@σο δεν χρεώνει € αλλα $ και το βλέπεις στην πληρωμή :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taniapil Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας αν είναι εφικτό! Το συγκεκριμένο κινητό το έχει ο φίλος μου εδώ και 3 εβδομάδες και από τότε αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα: δεν του έρχονται όλα τα SMS. Έχει Cosmote, χρησιμοποιεί την εφαρμογή ChompSMS (αν και δε νομίζω ότι φταίει αυτό) και το φαινόμενο έχει παρουσιαστεί με τουλάχιστον 3 άτομα από τις επαφές του που του έχουν στείλει κάποιο μήνυμα και δεν το έλαβε ποτέ. Το περίεργο είναι ότι από την ίδια επαφή κάποια μηνύματα τα λαμβάνει και κάποια άλλα όχι. Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και πώς θα μπορούσε να διορθωθεί;; Edited April 21, 2015 by taniapil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) Στις κριτικες της εφαρμογης που διαβασα καποιος αναφερει προβλημα οτι τα μνμ του ερχονται διπλα.Καποιος αλλος αναφερει σε αλλο νημα για το αποθηκευτικο χωρο που κρατιουνται τα μνμ, αλλος για τον τροπο γραφης και πολλα αλλα.Για αρχη ας δοκιμασει να καθαρισει τα μνμ και να διαγραψει και να ξαναφορτωσει την εφαρμογη.Α και κατι τελευταιο...Πολλοι εχουν παραπονα για την cosmote σε πολλα νηματα για την αποστολη-ληψη μνμ κατι που η cosmote φυσικα το αρνειται. Edited April 21, 2015 by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taniapil Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 OK θα τα δοκιμάσουμε όλα αυτά και ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα. Ίσως θα ήταν καλό να δοκιμάσει και για λίγες μέρες τη stock εφαρμογή μηνυμάτων για να δούμε αν εμφανίζεται και εκεί το ίδιο πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Να σαι καλα Τανια, ελπιζω για το καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts